Resultaten voor vlinderhondje

   
 
 
 
vlinderhondje
 
Papillon Vlinderhondje Honden rassen Honden.
Deze aandoeningen komen bij dit ras vaker voor dan gemiddeld en zijn bewezen erfelijk of er bestaat een zwaar vermoeden dat de ziekte erfelijk is. Het wel of niet optreden van de ziekte is sterk afhankelijk van de manier van overerving van de genen van de ouderdieren.
Vlinderhondje Rassen Hondenplaza.
De rasinformatie fotos op deze pagina werden verzorgd door. Papillonkennel Fidgety Feet 2008. Meer op Hondenplaza over: Vlinderhondje. Er zijn 0 fokkers: Fokkers Vlinderhondje. Er zijn video's: Video's' Vlinderhondje. Er zijn Honden profielen: Profielen Vlinderhondje. Er zijn Rasverenigingen: Profielen Vlinderhondje.
Vlinderhondje.
Het Vlinderhondje ontstond in de 16de eeuw en was een populaire schoothond van de adel en aristocratie in Europa. De Franse vertaling van Papillon is vlinder, die staat voor de witte bles op het voorhoofd en het lichaam, en de franje op de oren die lijken op de vleugels van de vlinder.
bol.com Vlinderhondje OD Basis boek, Over Dieren 9789058211378 Boeken.
In dit boek wordt basisinformatie gegeven over het opvoeden van het vlinderhondje, de verzorging en de voeding, maar ook over rasspecifieke aandoeningen. Al ligt de oorsprong van het vlinderhondje eeuwen terug, het ras is nog niet zo lang officieel erkend.
Puppyplaats.nl Vlinderhondje pups aangeboden.
Vlinderhondje puppy hond with FCI Pedigree. Puppy ist gechipt, mehrmals entwurmt, komplett geimpft, hat FCI Pedigree und internationale Petpass. Rüde ist nach erfolgreichen Eltern und wachsen in einer Familie mit Kindern, weiteren Hunden und Haustieren auf. Sir: WITTORIO DE POMPADOUR: PL 0/0, DNA.
Waar vind ik vlinderhond pups te koop met paspoort?
Twee variëteiten kent het ras, die met een eigen naam door het leven gaan: met staande oren, de Papillon vlinderhondje, en de Phalène, met hangende oren, ook wel nachtvlinderhondje genoemd. Deze laatste is de originele vorm. Karakter van de Vlinderhond.: Het vlinderhondje is een aanhankelijk levendig hondje.
Vind vlinderhondje in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Vlinderhondje du papillon ter dekking ik heb de keuze uit twee vlinderhond reutjes de reutjes hebben alle twee een super karakter, de drie kleur heet dusty en heeft veschillende keer voor nageslacht gezorgt, hij heeft een stamboom maar daar doen wij verder niets mee, bij een dekking kunt u een copy krijgen.
Meet Pebbles, mijn nieuwe vlinderhondje Bokt.nl.
Berichten: 4131 Geregistreerd: 09-10-04 Woonplaats: op een mooi plekje in Brabant. Meet Pebbles, mijn nieuwe vlinderhondje. Geplaatst door de TopicStarter: 04-01-09 2259.: Sinds gisteren heb ik een nieuwe hond, het is een vlinderhondje van 85, maand oud en ze heet officieel.
Épagneul nain continental Wikipedia.
De hond moet dagelijks gekamd worden om klitten te voorkomen, maar overigens stelt de verzorging geen bijzondere eisen. Het vlinderhondje heeft een waakzaam en opgewekt karakter. Hij hecht zich sterk aan zijn eigenaar of de leden van het gezin waarin hij leeft.
Vlinderhondje.
de Épagneul Papillon, ook wel vlinderhondje genoemd, met rechtopstaande oren. Hij deed zijn intrede aan Het eind van de negentiende eeuw en is waarschijnlijk afkomstig uit Een kruising met de Dwergkeeshond. Land van herkomst. Épagneul Nain Continental. Lâ Épagneul Phalène, Lâ Épagneul Papillon, Vlinderhondje, Nachtvlinderhondje, Phalène, Papillon.

Contacteer ons