Zoeken naar vlinderhondje

   
 
 
 
vlinderhondje
 
Papillon en Phalène Vereniging Nederland.
Op onze website vind U informatie over ons geliefde ras, de Epagneul Nain Papillon, en de Epagneul Nain Phalène. Op deze website willen wij U tevens op de hoogte houden, van alle veranderingen, evenementen, clubuitjes en natuurlijk het laatste nieuws.
Hondenrassen Vlinderhondje.
Informatie over de Vlinderhondje. Het enige verschil tussen het vlinderhondje en het minder vaak geziene nachtvlinderhondje is de vorm van de oren. Het vlinderhondje heeft grote staande oren, die aan een vlinder papillon doen denken. De eveneens grote oren van het nachtvlinderhondje hangen.
Maxime wil een vlinderhondje Petities.nl.
Start een petitie Inloggen. Maxime wil een vlinderhondje. Maxime is ontzettend lief en zorgzaam en heeft met al dr harde werken in huis een vlinderhondje verdient om savonds mee te knuffelen en overdag mee te wandelen en te overspoelen met liefde.
Ras informatie Vlinderhondje MaxLuna.
Het vlinderhondje gaat goed met kinderen, soortgenoten en andere huisdieren om. Bezoek wordt luid aangekondigd. Het Vlinderhondje heeft een langharige vacht in de kleur wit met anderskleurige aftekeningen. Het Vlinderhondje past zich makkelijk aan maar houdt wel van wandelen en spelen.
Papillon kennel De La Maille Dunes Over ons.
We zijn Anja en Jos en hebben de Papillon vlinderhondjes beide als zelfde hobby. 3 kinderen hebben we van 2 er ook de hondjes als hobby hebben, zoals met hondjes, puppies te socialiseren en het lopen van ringtraining en showen.
Puppyplaats.nl Vlinderhondje pups aangeboden.
Chihuahua x vlindehondje pups. Te koop zeer mooie chihuahua x vlinderhondjes puppy's' ze zijn geboren op 17 november het zijn 1 teefje en 4 reutjes de moeder is een chihuahua x vlinderhondje en de vader is een kleine chihuahua met stamboom ze zijn in huis geboren en groeien ook in huis op al.
Rasinformatie Kennel v.d. Herikervlier.
Zal het Vlinderhondje een tweede hond worden, dan verdient het in de meeste gevallen aanbeveling om problemen in huis met loopsheid te voorkomen er een te kiezen van hetzelfde geslacht als de eerste. Wordt het Vlinderhondje hond alleen, dan is meestal een reu het meest makkelijk.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Ervaringen met het Vlinderhondje?
Nu zocht ik dus wat specifieker op het ras met name de gezondheid maar tot mijn verbazing kom ik er niet veel over tegen. Mijn vraag is of mensen hier ervaringen hebben met het Vlinderhondje. Zijn ze gewoon niet bekend?
Papillon, vlinderhondje Hondentrainingen.nl.
De vrij grote langharige oren en mooi vallende gepluimde staart vallen het meest op bij dit hondje en geven de vlinderhond een sierlijk uiterlijk. Het vlinderhondje is vrij slank, de buik is iets opgetrokken en de poten en rug zijn recht.
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.

Contacteer ons