Meer resultaten voor vlinderhondje

   
 
 
 
vlinderhondje
 
Vlinderhond en Nachtvlinderhond GEKop hondenrassen encyclopedie.
Heb je interesse in een bepaald ras? Voordat je een hond aanschaft, is het belangrijk dat je jezelf de vraag stelt wat voor karakter moet mijn hond hebben en wat kan ik mijn hond bieden. Op de pagina welke hond past bij mij?
Ras informatie Vlinderhondje MaxLuna.
Het vlinderhondje gaat goed met kinderen, soortgenoten en andere huisdieren om. Bezoek wordt luid aangekondigd. Het Vlinderhondje heeft een langharige vacht in de kleur wit met anderskleurige aftekeningen. Het Vlinderhondje past zich makkelijk aan maar houdt wel van wandelen en spelen.
Vlinderhondjes aan de waterkant: 10 weken oud YouTube.
Published on Jun 29, 2015. Dat is nat en raar; de stijger over naar de waterkant. Vogels bekijken.wat een RUST! Deze impressiefilm gaat over vlinderhond Rossa en haar puppy's' 10 weken oud. De ontwikkeling van jonge vlinderhondjes vanaf geboorte tot nu!
bol.com About Animals Het vlinderhondje, Merkloos 9789058211378 Books.
In dit boek wordt basisinformatie gegeven over het opvoeden van het vlinderhondje, de verzorging en de voeding, maar ook over rasspecifieke aandoeningen. Al ligt de oorsprong van het vlinderhondje eeuwen terug, het ras is nog niet zo lang officieel erkend.
Épagneul nain continental Wikipedia.
De hond moet dagelijks gekamd worden om klitten te voorkomen, maar overigens stelt de verzorging geen bijzondere eisen. Het vlinderhondje heeft een waakzaam en opgewekt karakter. Hij hecht zich sterk aan zijn eigenaar of de leden van het gezin waarin hij leeft.
Vlinderhondje informatie over de Vlinderhondje Royal Canin.
Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Vlinderhondje. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Vlinderhondje fokker of kennel.
Hondenrassen Vlinderhondje.
Informatie over de Vlinderhondje. Het enige verschil tussen het vlinderhondje en het minder vaak geziene nachtvlinderhondje is de vorm van de oren. Het vlinderhondje heeft grote staande oren, die aan een vlinder papillon doen denken. De eveneens grote oren van het nachtvlinderhondje hangen.
Vlinderhond Honden Page.
Het Vlinderhondje ofwel de Papillon is een dwergspaniël en dankt zijn naam aan het Franse woord voor vlinder, ook in het Nederlands wordt hij Vlinderhondje genoemd, vanwege de oren, die hoog zijn aangezet en door de afhangende franje aan vlindervleugels doen denken.
Vind vlinderhondje in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Dwergkees x vlinderhondje pups! Hallo, 3 juli zijn er bij ons 2 lieve pups geboren. Het zijn allebei teefjes. De moeder is een dwergkees van 3.5 Kilo. En de vader een vlinderhondje van 1.5 Kilo. De pups mogen 28 augustus het nest verlaten.
Rashonden: Vlinderhondje, een populair schoothondje Dier en Natuur: Huisdieren.
Het Vlinderhondje is een klein, actief en vrolijk hondje met opvallende oren. Deze oren hebben de vorm van een vlinder waaraan dit hondje zijn naam heeft te danken. Het hondenras bestaat al vanaf de zestiende eeuw, waarin het Vlinderhondje al een populair schoothondje was.

Contacteer ons