Meer resultaten voor hond herder

   
 
 
 
hond herder
 
herdershonden.nl wie is er nou niet gek op z'n' herdershond?
Daarnaast hebben herdershonden veel lichaamsbeweging nodig. Het gaan wandelen met je hond is niet alleen nodig voor zijn of haar lichamelijke gezondheid, maar biedt ook de mogelijkheid voor wat bonding en quality-time met de mens. Dit hondenras kent een intense loyaliteit aan zijn of haar baasje, waarbij de levenslange binding bijna niet is te breken. Ze zullen onvoorwaardelijk van je houden en er alles aan doen om je het meest op je gemak te stellen. Wanneer een herder een hechte band met je vormt, zal hij of zij er alles aan doen om je aandacht te krijgen.
licg.nl Duitse Herder.
Zorg voor een goede kwaliteit voer en laat de hond tenminste twee uur na het eten rusten, de spijsvertering van de Duitse Herder is vrij gevoelig en vanwege de diepe borstkas loopt hij risico op maagverdraaiing maagtorsie als hij zich vlak na het eten te druk maakt.
Actueel NHC.
De Hollandse Herder. DNA Kit bestellen. Cup bokaal competitie. Raad van Beheer Informatie. Nederlandse Herdershonden Club. Welkom op de website van de Nederlandse Herdershonden Club NHC. WIJZIGINGEN OOGONDERZOEK RUWHAREN. Het oogonderzoek volgens ECVO dat voor een Ruwhaar verplicht is als ermee gefokt wordt, is per eind september veranderd. De ECVO, het European College of Veterinary Ophtalmologists, heeft in verband met voortschrijdend inzicht aanpassingen aan het onderzoeksprotocol ingesteld. Lees hier verder Wijziging oogonderzoek Ruwhaar. Verenigings Fokreglement VFR vernieuwd. Het Verenigings Fokreglement VFR is goedgekeurd door de Raad van Beheer en is per 1 januari 2017 van kracht. Het VFR kunt u inzien via deze link VFR NHC. Meer dan 800 exemplaren verkocht! De vernieuwde uitgave van het boek Allemaal Hollanders is nu verkrijgbaar. Bij het volgende NHC evenement is het boek te koop: op de nestendag 14 april 2018. U kunt het boek ook bestellen via email: JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit email adres te bekijken. Het boek kost 14.95 exclusief verzendkosten. 09 november 2017. Wat te doen als je hond is overleden.
Belgische herder Pedigree.
Voor het eerst als ras erkend in 1891, werd de Belgische herder oorspronkelijk gefokt om schapen te hoeden en het is een hond van gemiddelde grootte die gewend is buiten te leven en gebouwd is op het koude Belgische klimaat.
Honden en Puppies Herders Marktplaats.nl.
Opnieuw in de verkoop hollandse herder 9maanden zindelijk ge├źnt ontwormd niet geschikt voor sport knpv hele fijne gezinds hond. Simba een krachtige persoonlijkheid. Simba in nederland geboortedatum: 21 november 2016 gesteriliseerd teefje simba is een echte duitse herder en heeft dan ook alle karaktereigenschappen van dit ras.
De Duitse Herder Doggo.nl.
Die moet dan wel zijn vertrouwen en respect hebben, want een tikkeltje dominante inslag is de Duitse Herder niet vreemd. De Duitser is stemmingsgevoelig en verdriet of ruzie in huis zal ogenblikkelijk weerslag hebben op het gedrag van de hond.
Sectie Herdershonden Rassen Honden Hondenrassen.
De Belgische herder is een hond die behoort tot de herdershonden. De hond is vurig en impulsief, waaks, erg aanhankelijk en kan soms licht jaloers zijn. De hond kan goed met kinderen overweg maar qua honden is het afhankelijk van het ras en het.
Lintje. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen.
Hondenopvoeding: Duitse herder Dogtime dvd's' over hondenopvoeding.
Het herderen en verdedigen moet in goede banen geleid worden want je wilt geen hond die de buurman aanvalt omdat hij iets aardigs tegen je kind zegt. Hoe voed je een Duitse herder pup op, wat is een goede fokker, wat zijn de karaktereigenschappen, hoe leer je hem zindelijkheid worden en hoe gaat socialisatie en training, enzovoort, alles over opvoeding en training op deze dvd.
Home.
De honden worden met liefde en aandacht verzorgt. Elke hond krijgt uitgebreid de tijd om achter een balletje aan te rennen en met andere honden te spelen in de wandelgebieden van Assen en omgeving. Tevens zijn er mogelijkheden voor individuele wandelingen.

Contacteer ons