Meer resultaten voor amerikaanse bulldog

   
 
 
 
amerikaanse bulldog
 
Hondenvoer Amerikaanse bulldog Yourdog.
Vanaf 7 jaar oud adviseren we Yourdog senior voer te gaan voeren. Rekenvoorbeeld: Hond van 3 jaar oud en 40kg krijgt 40 x 12 gram 480 gram voer per 24 uur. Er zijn nog geen reviews. Wees de eerste om Amerikaanse bulldog te reviewen Reactie annuleren.
Tipaw Trouvez un chien issu d'un' élevage de qualité.
Amerikaanse Buldog Gelukkige Honden.
Hij bracht het ras weer terug op peil, waardoor de Amerikaanse Buldog vandaag de dag nog steeds een actieve, maar loyale huishond is. Lees ook: Amerikaanse Staffordshire terriër. Volgens de rasstandaard is de Amerikaanse Buldog een atletische, middelgrote hond met kracht en zelfverzekerdheid.
Amerikaanse Bulldog Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
Dit ras werd gewaardeerd door de landbouwers vanwege hun intelligentie, hun werkeigenschappen, hun uithoudingsvermogen en hun beschermende karakter. Deze rashond, de Amerikaanse Bulldog, werd ook gebruikt voor de jacht op wilde zwijnen, beren, wasberen en eekhoorns. De Amerikaanse Bulldog is uiterst atletisch, krachtig en gespierd.
Verzorging: Amerikaanse Bulldog.
Als hij echt heel vies is of naar de trimsalon moet, zal hij waarschijnlijk rustig blijven tijdens het wassen. Het beste kunt u uw puppy in de badkuip of de gootsteen wassen met lauw water en een shampoo specifiek voor honden.
The American Bulldog.
Wij staan ook geregistreerd bij de NKC U.S.A en Amerikaanse Bulldog ABRA U.S.A / Kennel Certificate. De American Bulldog is een nog niet erkent ras van de Raad van Beheer / FCI. Let op dat alle papieren gelijk in orde zijn z.a.:
Hondentuigen voor Amerikaanse Bulldog bestel online goedkoop bij PetsExpert.
Hondentuigen voor Amerikaanse Bulldog. LED halsbanden en lijnen. Engelse Bull Terriër. Staffordshire Bull Terriër. Datum van afgifte. Gratis levering vanaf 3300., Uw selectie: Hondentuigen voor Amerikaanse Bulldog. Winkel per type: Eigenschappen. Noorse tuig Racing. S M L XL XXL. Aan verlanglijst toevoegen.
Rasinfo Darkenwald American Bulldog.
Welkom bij Darkenwald. Darkenwald American Bulldog Kennel. Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief. De amerikaanse bulldog of: American Bulldog is een echte werkhond en hij wordt gezien als een van de oudste en meest gezonde hondenrassen die er bestaan.
American Bulldog Bodyguard en teddybeer DAWGZ. American Bulldog Bodyguard en teddybeer DAWGZ.
Veel showmensen die een American Bulldog hadden vonden in de American Bully een hond met een hoger showelement en verlieten de American Bulldog scene. Een aantal mensen die graag werkte met American Bulldogs vonden in de nog atletischer American Pitbull Terriër de ultieme werkhond.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Amerikaanse Bulldog.
Door zijn onderscheidende lichamelijke en mentale karakteristieken samen met zijn natuurlijke aanleg tot het zijn van de ideale metgezel en werker mag en kan een Amerikaanse Bulldog nooit verward worden met andere rassen als bijvoorbeeld de Amerikaanse Stafford en de Pit Bull terriër.

Contacteer ons