Op zoek naar amerikaanse bulldog?

   
 
 
 
amerikaanse bulldog
 
Hondenopvang Amerikaanse Bulldog uw hondenoppas en hondenpension in huiselijke sfeer.
Uw Amerikaanse Bulldog mag nooit alleen thuis zijn en er moet voldoende tijd voor vrijgemaakt worden. Alleen als de hondenoppas voor de Amerikaanse Bulldog dit kan garanderen wordt deze opgenomen in ons systeem. Wij controleren dit ook echt persoonlijk door langs te gaan en steekproeven te houden.
Amerikaanse Buldog Gelukkige Honden.
Hij bracht het ras weer terug op peil, waardoor de Amerikaanse Buldog vandaag de dag nog steeds een actieve, maar loyale huishond is. Lees ook: Amerikaanse Staffordshire terriër. Volgens de rasstandaard is de Amerikaanse Buldog een atletische, middelgrote hond met kracht en zelfverzekerdheid.
American Bulldog.
DUS VOLDOE JE AAN DEZE VOORWAARDEN DAN KAN JE JE BIJ DE AMERIKAANSE BULLDOG RASVERENIGING AANSLUITEN, OOK JE BANNER WORD GEPLAATST EN JE NESTJES WORDEN GEPROMOOT, DAT GELD OOK VOOR DEKREUEN! Wij van de LABF zijn de enige Amerikaanse Bulldog Ras vereniging in nederland.
amerikaanse bulldog honden Uniquewinkel.
Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren.
Amerikaanse Bulldog rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
Het is tevens een fijne en loyale hond binnen het gezin. Op 1 januari 1999 werd dit ras erkend door de Kennel Club in Engeland. De Amerikaanse Bulldog heeft veel beweging nodig. Algemeen: De Amerikaanse Bulldog is een krachtige, atletisch gebouwde hond.
De Amerikaanse bulldog.
Naast een taak als familie/gezinshond werden de vroegste Amerikaanse bulldoggen verrassend genoeg ook ingezet als veedrijver. Het gedrongen lichaam van de Engelse bulldog was voor deze taak niet optimaal en de Amerikaanse bulldoggen werden dan ook atletischer gefokt ten opzichte van de Engelse bulldog.
Amerikaanse Bulldog Honden rassen Honden.
In de 18e eeuw werd de Engelse Bulldog in de VS geïmporteerd, hieruit werd de Amerikaanse Bulldog gefokt. De Amerikaanse Bulldog werd onder meer gebruikt om het vee te drijven. Na de Tweede Wereldoorlog dreigde de Amerikaanse Bulldog uit te sterven.
Amerikaanse Bulldog Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
Dit ras werd gewaardeerd door de landbouwers vanwege hun intelligentie, hun werkeigenschappen, hun uithoudingsvermogen en hun beschermende karakter. Deze rashond, de Amerikaanse Bulldog, werd ook gebruikt voor de jacht op wilde zwijnen, beren, wasberen en eekhoorns. De Amerikaanse Bulldog is uiterst atletisch, krachtig en gespierd.
Hondenvoer Amerikaanse bulldog Yourdog.
Vanaf 7 jaar oud adviseren we Yourdog senior voer te gaan voeren. Rekenvoorbeeld: Hond van 3 jaar oud en 40kg krijgt 40 x 12 gram 480 gram voer per 24 uur. Er zijn nog geen reviews. Wees de eerste om Amerikaanse bulldog te reviewen Reactie annuleren.
Bulls of Crown Franse Bulldog Fokker.
Boston Terriër, Engelse en Franse Bulldog. Franse Bulldog Kleuren. Welkom bij Bulls of Crown! Wij van de Bulls of Crown kennel zijn sinds 1999 begonnen met fokken hobbymatig van Amerikaanse Bulldoggen en Franse Bulldoggen sinds 2006 alleen met ouders die getest zijn op erfelijke afwijkingen.

Contacteer ons