Meer resultaten voor weimaraner

   
 
 
 
weimaraner
 
Vind weimaraner in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Mooie Weimaraner reu staat ter dekking. Prachtige weimaraner dekreu: hond is niet te koop onze reu staat ter dekking mooie, lieve en zachtaardige weimaraner reu uit gezonde kampioens lijnen stamboom: ja rvb: ja hda ouders hda goede showresultaten en gezonde jachtlijnen maar vooral een uitmuntend zacht karakter, onze kanjer is een.
Homepage Vereniging de Weimarse Staande hond.
The Autumn European Weimaraner Cup 26, 27 en 28 oktober, Italiƫ. De vereniging heeft afgesproken haar medewerking te verlenen om samen, met diverse Europese Weimaraner verenigingen, jaarlijks in een ander land een najaarsveldwerkwedstrijd te organiseren. Hierbij kunnen de diverse landen teams laten deelnemen.
Weimaraner Pedigree.
Regelmatig baden, oren schoonmaken, teennagels knippen en tandverzorging zijn ook nodig. De keus voor een Weimaraner moet zorgvuldig gemaakt worden, want ze hebben een actief iemand nodig die bereid is de beweging, liefde en aandacht die de hond vraagt te geven.
Hondenrassen: Weimaraner Dier en Natuur: Huisdieren.
In Nederland is couperen sinds 2001 verboden. De kortharige Weimaraner heeft niet zo veel vachtverzorging nodig. Af en toe borstelen met een een rubberen borstel om het dode haar te verwijderen is voldoende. De langharige Weimaraner heeft meer verzorging nodig.
Weimaraner Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Weimaraner. De Weimaraner heeft een hoger risico op atopie omgevingsallergie en oogaandoeningen, zoals staar cataract en distichiasis irriterende haren op de ooglidrand. Ook aandoeningen van het ruggenmerg, heupdysplasie en elleboogdysplasie worden zo nu en dan gezien bij dit ras.
Weimaraner, korthaar.
Kleine witte aftekeningen op borst en voorvoeten toegestaan. Soms over het midden van de rug een meer of minder brede aalstreep. De schofthoogte van de Weimaraner ligt tussen de 55 en 70 cm. Het gewicht varieert van 25 tot 40 kilo.
Weimarse staande hond/Weimaraner.
De Weimaraner heeft veel beweging en mentale activiteiten nodig. Let op: de Weimaraner is geen geschikte hond voor democraten of polderaars die graag overleg plegen met hun hond. Het vereist behoorlijk wat mentale daadkracht om een Weimaraner de baas te kunnen.
Weimarse staande hond Wikipedia.
De Weimarse staande hond heeft een schofthoogte van 59 tot 70 cm, de teven zijn kleiner, de schofthoogte hiervan varieert tussen 57 en 65 centimeter. De weimaraner kan een kortharige of een langharige vacht hebben, maar alleen in de kleuren zilver, reebruin of muisgrijs.
De Weimaraner Vereniging de Weimarse Staande hond.
De Weimaraner is een Staande Hond en de aanleg tot voorstaan komt zeker niet van de Bloedhond of Sint Hubertus Brak. Het is verder aannemelijk dat de Leithund een rol heeft gespeeld bij de ontwikkeling van de Weimaraner als ras.
Weimaraner Jachthonden.
In Nederland is de Weimaraner eveneens een gewaardeerde hond in de kleinwildjacht. De zoekwijze is weliswaar snel, maar wat minder ruim dan die van de andere Duitse voorstaande honden, op kleine percelen zal de Weimaraner dan ook excelleren en zich een grondige wildvinder tonen.

Contacteer ons