Meer resultaten voor weimaraner

   
 
 
 
weimaraner
 
Weimaraner, langhaar.
De langhaarvariƫteit is recessief tegenover de korthaar, zodat in een nest van twee kortharige Weimaraners langharige puppies kunnen voorkomen, of kortharige met hier en daar wat lange haren. De schofthoogte van de Weimaraner ligt tussen de 55 en 70 cm.
Weimaraner Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Ik heb een Weimaraner pup teefje van 5 mnd Helaas ben ik door omstandigheden genoodzaakt om voor haar een ander tehuis te zoeken Ik kan haar niet meer bieden wat ze nodig heeft en dat is niet fijn Weet iemand een goed nieuw adres voor haar?
Weimarse staande hond/Weimaraner.
De Weimaraner heeft veel beweging en mentale activiteiten nodig. Let op: de Weimaraner is geen geschikte hond voor democraten of polderaars die graag overleg plegen met hun hond. Het vereist behoorlijk wat mentale daadkracht om een Weimaraner de baas te kunnen.
Weimaraner, korthaar.
Kleine witte aftekeningen op borst en voorvoeten toegestaan. Soms over het midden van de rug een meer of minder brede aalstreep. De schofthoogte van de Weimaraner ligt tussen de 55 en 70 cm. Het gewicht varieert van 25 tot 40 kilo.
Weimaraner Honden rassen Honden DierenDokters.
Na de val van het Duitse keizerrijk verdween de Weimaraner vrijwel geheel uit beeld. Het duurde tot na de 2e wereldoorlog voor de belangstelling begon te groeien. Met name in Amerika en Engeland groeide de belangstelling voor het ras na ca.
Weimaraner Dog Breed Information, Pictures, Characteristics Facts Dogtime.
Atlanta Weimaraner Club Rescue. Great Lakes Weimaraner Rescue. Heartland Weimaraner Rescue. Mile High Weimaraner Club. New York State Weimaraner Rescue. Tri State Weimaraner Rescue. Weimaraner Club of Albuquerque. Weimaraner Rescue in Northern California. Weimaraner Rescue of the South. Weimaraner Rescue of Texa s.
Weimaraner Pedigree.
Regelmatig baden, oren schoonmaken, teennagels knippen en tandverzorging zijn ook nodig. De keus voor een Weimaraner moet zorgvuldig gemaakt worden, want ze hebben een actief iemand nodig die bereid is de beweging, liefde en aandacht die de hond vraagt te geven.
Weimaraners fantastische honden.
Onze Weimaraner honden Weimaraner pups Weimaraner Weimarse staande De Weimaraner: een fantastische hond om mee te werken. De belangstelling voor de Weimaraner bestond bij ons reeds langer, maar de aanschaf van dit ras was ons diverse malen afgeraden vanwege het moeilijke" karakter van de hond.
Welkom bij de vereniging De Weimarse Staande Hond.
Oude clubbladen digitaal beschikbaar. Is uw weimaraner ernstig ziek of overleden dan wil de vereniging dit graag weten i.v.m. de gezondheid van het ras. De Weimaraner database exclusief voor leden van de vereniging. Het laatste nieuws van Zooeasy vindt u hier.
Weimaraner Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Weimaraner. De Weimaraner heeft een hoger risico op atopie omgevingsallergie en oogaandoeningen, zoals staar cataract en distichiasis irriterende haren op de ooglidrand. Ook aandoeningen van het ruggenmerg, heupdysplasie en elleboogdysplasie worden zo nu en dan gezien bij dit ras.

Contacteer ons