Op zoek naar windhond?

   
 
 
 
windhond
 
Tre Ponti hondentuigen voor windhonden PurrFect Design.
Zo zal een windhond met borstomtrek rode lijn van bv 85cm en gewicht 28kg een Forza maat XL nodig hebben bij een lang doorlopende diepe borst linkse hond, maar Forza maat L bij een kort doorlopende diepe borst rechter hond.
Narcose bij windhonden: Greyhounds in nood Nederland.
Dit zorgt ervoor dat de windhond op de operatietafel van de dierenarts sneller kan afkoelen. Ook de kortharige vacht en het grote oppervlak per kilo lichaamsgewicht van de windhond, helpen eraan mee dat het dier het op de operatietafel koud krijgt.
Afghaanse Windhond Pedigree.
In het land waar het ras zijn naam aan ontleent, wordt de Afghaanse Windhond, wel niet officieel, als de nationale hond beschouwd. Afghanen geloven ook dat de hond die staat afgebeeld op de grotwanden in de noordelijke provincie Balkh een Afghaanse Windhond is en dat is de reden dat de Afghaan ook wel de Balkh Windhond wordt genoemd.
Afghaanse windhond.
Hij is vriendelijk maar afstandelijk en voor vreemden terughoudend. Binnenshuis is hij rustig, mits hij voldoende beweging krijgt. De rasverenigingen; Afghaanse Windhonden Club Nederland en Nederlandse Vereniging voor Afghaanse Windhonden en andere Oosterse Windhondenrassen zijn bezig met de gezondheid van de Afghaanse Windhond.
Windhond Specials PurrFect Design.
Home Honden Windhond Specials. Windhonden houden van warmte, zachtheid en comfort. U verwent ze graag met de warmste winterjas, de zachtste halsbanden, de comfortabelste hondentuigen van Tre Ponti en de zachtste hondenkussens of slaapzakken voor honden waar ze helemaal in kunnen verdwijnen.
Molen de Windhond Woerden, Nederland Beoordelingen.
Molen de Windhond Beoordelingen, Woerden. Wat te doen in Woerden. Molen de Windhond. Molen de Windhond. Is dit uw bedrijf? 5 van 19 dingen om te doen in Woerden. Historische locaties, Monumenten standbeelden, Bezienswaardigheden bijzondere plaatsen, Bezienswaardigheden en monumenten, Meer.
Windhonden.info.
Mevrouw Rita Reyniers BE: Italiaans Windhondje, Magyar Agar, Saluki, Sloughi en Whippet. De heer Louis Dehaes BE: Afghaanse Windhond, Azawakh, Barsoi, Chart Polski, Deerhound, Galgo Espanol, Greyhound en Ierse Wolfshond. Benelux Winner Show. Mevrouw Marina Ostrovskaya RU: Afghaanse Windhond. De heer Eugeny Kuplyauskas RU: Azawakh, Barsoi en Deerhound.
Italiaanse windhond.
Hoewel de naam doet vermoeden dat de oorsprong van dit ras in Italiƫ ligt, zijn in oude Egyptische graftombes gemummificeerde skeletten aangetroffen van, op Italiaanse Windhonden gelijkende, hondjes. Via handelsreizigers hebben deze kleine windhondjes zich een weg gebaand naar Italiƫ alwaar deze type hondjes werden gehouden door de gegoede burgerij. De Italiaanse Windhond is een hond met een gevoelig karakter.
De Windhond, Woerden Nederlandse Molendatabase.
De uit Leiden afkomstige molenmaker en vrijwillig molenaar Wim van Krieken, die al sinds 1979 op De Windhond actief was, ging vervolgens in de molen wonen. Een zeer opvallend detail in de kap: door een gietfout of onvoldoende afdraaien is de pen van de as niet helemaal rond; om dit op te vangen is het bovenwiel iets a-centrisch rond de vulstukken afgehangen.
Windhond Wikipedia.
Opgegraven in de kelder van een villa in Forum Hadriani. Een windhond is een hondensoort die vooral bedoeld is voor de jacht of wordt gebruikt bij windhondenrennen. Uiterlijke kenmerken van een windhond zijn: Diepe borstkas, slank, gebouwd op snelheid en wendbaarheid.

Contacteer ons