Resultaten voor windhond

   
 
 
 
windhond
 
Afghaanse windhond.
Hij is vriendelijk maar afstandelijk en voor vreemden terughoudend. Binnenshuis is hij rustig, mits hij voldoende beweging krijgt. De rasverenigingen; Afghaanse Windhonden Club Nederland en Nederlandse Vereniging voor Afghaanse Windhonden en andere Oosterse Windhondenrassen zijn bezig met de gezondheid van de Afghaanse Windhond.
Nederlandse synoniemen van windhond, ander woord voor windhond.
Synoniemen van windhond. Puzzelomschrijvingen van windhond in het puzzelwoordenboek.: Dier met darmstoornis crypt. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
Welkom.
Voor de Prins draaien. Openingstijden De Windhond. Locatie van De Windhond. Sponsors van De Windhond. Club van 100 De Windhond. Vrienden van De Windhond. Welkom in Soest, bij de stellingkorenmolen De Windhond. Op de website, maar vooral in de molen zelf!
De Windhond, Woerden Een molen uit de Nederlandse Molendatabase.
De uit Leiden afkomstige molenmaker en vrijwillig molenaar Wim van Krieken, die al sinds 1979 op De Windhond actief was, ging vervolgens in de molen wonen. Een zeer opvallend detail in de kap: door een gietfout of onvoldoende afdraaien is de pen van de as niet helemaal rond; om dit op te vangen is het bovenwiel iets a-centrisch rond de vulstukken afgehangen.
Vrouw krijgt 2000 cash aangeboden voor haar windhond tijdens uitlaten.
onze facebook pagina. onze twitter pagina. Renkumse vrouw krijgt 2000 cash aangeboden voor haar windhond tijdens het uitlaten. Toen de Renkumse Marjolein woensdagavond haar windhond Gaia uitliet bij het golfterrein in Heelsum stopte. honden, hondengevecht, hondenjacht, hondenmishandeling, Politie, Renkum Nieuws, windhond.
Vind windhond in Honden Windhonden op Marktplaats.nl.
Greyhound galgo leren halsband. Leren halsband voor een greyhound/gaylgo, bruin leer met gestreepte stof en goudkleurige greyhound, totale lengte 49 cm nooit gebruikt verzendkosten 312, of 395, met track en trace. Hallo, wij hebben 3 prachtige windhond pups te koop.
Italiaanse windhond.
Hoewel de naam doet vermoeden dat de oorsprong van dit ras in Italië ligt, zijn in oude Egyptische graftombes gemummificeerde skeletten aangetroffen van, op Italiaanse Windhonden gelijkende, hondjes. Via handelsreizigers hebben deze kleine windhondjes zich een weg gebaand naar Italië alwaar deze type hondjes werden gehouden door de gegoede burgerij. De Italiaanse Windhond is een hond met een gevoelig karakter.
Windhond 9 definities Encyclo.
Gevonden op http//anw.inl.nl/article/windhond.: Een windhond is een hondensoort die vooral bedoeld is voor de jacht of wordt gebruikt bij windhondenrennen. Uiterlijke kenmerken van een windhond zijn: Diepe borstkas, slank, gebouwd op snelheid en wendbaarheid. Rassen De volgende windhondenrassen worden onderscheiden.
Welkom bij Windhonden.info.
De heer Leif Ragnar Hjorth NO: Barsoi, Chart Polski, Galgo Espagnol, Italiaans Windhondje, Magyar Agar, Sloughi en Azawakh. De heer Kjell Lindstrom SE: Afghaanse Windhond, Deerhound, Greyhound, Ierse Wolfshond, Saluki en Whippet. World Dog Show Leipzig DE. De heer Jean Jacques Dupas FR: Afghaanse Windhond reuen BOB.
Narcose bij windhonden: Greyhounds in nood Nederland.
Dit zorgt ervoor dat de windhond op de operatietafel van de dierenarts sneller kan afkoelen. Ook de kortharige vacht en het grote oppervlak per kilo lichaamsgewicht van de windhond, helpen eraan mee dat het dier het op de operatietafel koud krijgt.

Contacteer ons