Op zoek naar teckel pups?

   
 
 
 
teckel pups
 
Teckel Hondenfokker Houssin Kuurne Puppys te koop, meer dan 20 rassen.
Pups te koop / Teckel. Kies je pup. Deze Teckel pups zijn nu beschikbaar. De vrouwtjes zitten op een roze dekentje, mannetjes op een blauw. Wij hebben nu een mooi nestje Teckel pups te koop! Ze zijn onmiddellijk beschikbaar en zijn super sociaal.
Welkom.
Al snel waren we helemaal verknocht aan het grappige, eigenwijze en lieve karakter van de kaninchenteckel. Inmiddels hebben wij meerdere kaninchen en dwerg teckeltjes en fokken we van tijd tot tijd een nestje onder de kennelnaam t Voortse Huys. Italian Topolino at Voortse Huys KW.
bol.com Dachshund Dachshund Puppies 2018 Calendar.
Publisher: Brown Trout. All product specifications. Teckel Puppies Kalender. De Teckel pup ook wel Dashond genoemd is levendig, pittig en aanhankelijk. Speels en gemakkelijk te trainen, deze kleine honden zijn geweldig met kinderen. Teckel pups zijn verder dapper, intelligent en nogal onafhankelijke honden.
TECKELKENNEL UT IT DOARP Home.
Dwerg Teckel Pups Korthaar te koop aangeboden AdvertentieZoeker.nl.
Hobby Vrije tijd. Sieraad, Horloge Tas. Woning koop huur. Bezig met zoeken. Zoek in België naar dwerg teckel pups korthaar RSS. Dwerg Teckel Pups Korthaar advertenties. Geen resultaten gevonden. Nieuwe advertenties per e-mail? Blijf automatisch op de hoogte over uw zoekopdracht.
Over ons Ruwhaar teckel De Bende van de Ruwe Rakkers.
Wij zijn lid van de Nederlandse Teckel Club en fokken volgens haar richtlijnen. Onze honden hebben met goed gevolg de jaarlijkse oog-test ondergaan. De pups worden voor ze na hun nieuwe baasje gaan ingeënt, ontwormd, gechipt, DNA, geregistreerd bij www.databankhonden.nl en hebben een officiële stamboom van de Raad van Beheer op kynologisch gebied.
Teckel-Hoeve Hoogland.
Bel ons op 047 497 66 81 Teckel. De meest gebruikte naam voor dit ras is Teckel, hoewel Dashond de officiële naam is. Dit rashondje is een gezellige gezinshond. Teckel pups moeten goed worden opgevoed. Ze kunnen als pup soms ongehoorzaam zijn.
De Teckel Aan den Voorhoeve.
Niet alleen van de pups maar ook van de moederteef. een pup met stamboom én daarbij gefokt volgens de regels van de Nederlandse Teckel Club NTC Vereniging biedt de meeste zekerheid op een raszuivere en gezonde teckel. Reu of teef?
Ruwhaar Kaninchen Dwerg Teckels Of the Aladna's' Home.
Door het dappere karakter en het stoere uiterlijk werden we direct aangetrokken tot de Teckels en speciaal de kleine maten zowel Dwerg als Kaninchen de kleinste maat. De Teckel bestaat in vele kleur variaties wij houden van de klassieke Wild, Donker Wild kleur de kleur tegen het Blacktan.
Home.
De pups worden ingent en diverse keren ontwormd voordat zij onze kennel definitief verlaten. Verder willen wij het specifieke teckelkarakter niet uit het oog verliezen. Uiteindelijk blijven het toch.: Grote" honden in pocket formaat." Op zaterdag 9 april 2007 heb ik de Gouden Erespeld van de Raad van Beheer ontvangen. Ik was hiervoor voorgedragen door de Nederlandse Teckel Club.

Contacteer ons