Resultaten voor sint bernard

   
 
 
 
sint bernard
 
Sint Bernard Honden 2dehands.be.
Sint bernard pups. leuke pups huiselijk opgevoed gewent aan kinderen en andere dieren voorzien van 3 vaccinaties3, ontworming kuren, microchip Europees paspoort., Sint Bernard pups te koop nieuw nestje. Sint Bernard pups te koop. Wij hebben momenteel een nieuw nestje Sint Bernard puppy's' te koop.
Hondenvoer Sint-bernard Yourdog.
SKU: Niet beschikbaar Categorie: Ras-specifiek hondenvoer Tags: sint bernard, St. Yourdog is gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals buffel en gevogelte eend, kip en kalkoen. Voor de productie van 12kg Yourdog wordt 106kg, vlees ingedroogd. Op deze manier kan dit het best verwerkt worden in de brok.
Sint-Bernard.
Ook een verminderd uithoudingsvermogen, vermagering en hoesten zijn aanwijzingen, echter vaak is er niets opvallends aan de hond te zien en wordt de aandoening ongemerkt erger. Evenals wat andere grote hondenrassen, heeft de Sint-Bernard als pup een verhoogde kans op het Wobbler Syndroom.
Sint-bernard, de reus onder de honden Dier en Natuur: Huisdieren.
Sint Bernard / Sint Bernardshond: reddings en gezinshond Denk je bij een Sint Bernard aan een grote lobbes met een tonnetje om zijn nek? Dat vaatje met drank voor verkleumde rei. De reddingshonden Bij reddingshonden denken mensen vaak aan Sint Bernards.
Sint-Bernard Informatie over hondenrassen Hill's' Pet.
Als een Sint Bernard echter eenmaal begrijpt wat er van hem verwacht wordt, dan wint zijn instinctieve verlangen om te plezieren het meestal van zijn koppigheid. De volwassen Sint Bernard verhaart twee keer per jaar, in de lente en de herfst.
Wandelvakantie in Zwitserland Wandelvakantie St Bernard pas.
Reizen met OV. St Bernard pas. De historische Grote St. Bernard-pas die Wallis verbindt met het dal van Aosta in Italië, heeft sinds de opening van de St. Bernardstunnel in 1962 eigenlijk alleen nog een toeristische betekenis. De tweebaanstunnel is 6 kilometer lang en begint vlak na Bourg St.-Bernard op een hoogte van 1950 meter. De weg tot aan de tunnel is grotendeels overdekt, waardoor deze route het hele jaar door berijdbaar is. In het voorjaar kan het gebeuren dat de tunnel voor korte tijd voor verkeer is afgesloten. Dit veroorzaakt nogal eens files. Voor een personenauto geldt voor de tunnel een tol van 40 Frank bij een retourtje geldt een reductie. Wie liever de oude pasweg rijdt moet vlak voor de tunnel afslaan richting Col. Over een vrij steile weg door een ruig landschap bereikt u in ongeveer tien minuten het klooster op de pas. Op de pas is een museum waar 3000 jaar pasgeschiedenis te bewonderen valt. Het museum schildert de geschiedenis van een hospitium, van het reizen en van de bergen. Ook de bekende honden worden niet vergeten. Er is een moderne kennel waar de trotse Sint Bernhard honden de harten stelen van jong en oud.
Leescafé 2.0.
Bernard, en ook onze nieuwe lokatie zal een ontmoetingsplek zijn vóór en dóór boeken-liefhebbers, met een bezoekersgemiddelde van 150 gasten per week! Een perfecte plek om even tot rust te komen, en u te laten verrassen welke boeken er persoonlijk op u liggen te wachten.
Tunnel du Grand Saint-Bernard Wegenwiki.
De Tunnel du Grand Saint-Bernard of Traforo del Gran San Bernardo Duits: Tunnel des Grossen Sankt Bernhard, Nederlands: Tunnel van de grote Sint Bernhard is een verkeerstunnel op de grens van Zwitserland en Italië. De toltunnel is bijna 58, kilometer lang.
Wandel over de St. Bernhardspas met een Sint Bernard Wandelmagazine.nu.
Je kunt kiezen uit twee soorten wandelingen: de sportieve wandeling of de rustige wandeling. Het ras de Sint Bernard is door de Augustijner monniken die een hospitium op deze pas hadden gefokt. Eerst als lastdier, maar later ook als reddingshond bij een lawine.
vanhetborgerbos.
U vind Sint Bernard kennel van" het Borgerbos" in een klein dorpje genaamd De Kiel in het Noord Oosten van Nederland in de provincie Drenthe. Op dit moment hebben wij 8 honden in de leeftijd variërend van 13 maanden tot 8 jaar.

Contacteer ons