Op zoek naar hond labrador?

   
 
 
 
hond labrador
 
Labrador Pedigree.
Een Labrador moet kunnen rennen. Als pups graven ze ook graag en kauwen graag op van alles, dus een apart stuk tuin waar je hond zijn gang kan gaan, is geen slecht idee als je de rest van je tuin intact wilt houden.
Beste Plaats Om Een Labrador Te Kopen? Labrador Retriever Blog.
Stel dat je hebt besloten dat een volwassen Labrador of een Labrador pup de beste keuze is voor jezelf en je familie. Het eerste waar je dan goed over na moet denken is of je een hond bij een fokker of een asiel wilt kopen.
Labrador Retriever Puppy Producten Royal Canin.
Ruwe celstof %. Je pasgeboren Labrador Retriever pup gaat de komende 15 maanden een intensieve groeiperiode tegemoet. Met Labrador Retriever Junior van ROYAL CANIN help je je pup uitgroeien tot een atletische, volwassen hond. Gek op water. De Labrador Retriever heeft een tomeloze energie.
Stichting Dierenasiels en Internet.
Yourdog Labrador Hondenvoer slechts 4995, voor Pup 12 Kg.
Voedingswijzer voor Yourdog labrador hondenvoer. Dit voedingsadvies is een richtlijn, iedere hond is uniek. De voedingsbehoeften van een hond is afhankelijk van de leeftijd, grootte en de activiteit. Een actieve hond kan tot wel 20% meer voeding nodig hebben dan een hond die weinig beweegt.
De Labrador Beeztees.
De labrador kan HD-heupdysplasie, ED elleboogdysplasie, oog-problemen en HMLR myopathie ontwikkelen. De kans dat deze aandoeningen bij een hond uit geteste ouders voorkomt is veel kleiner dan uit niet geteste ouders. De labrador is een hond met een enorme will to please.
Labrador Retriever.
De opvoeding en training van de Labrador Retriever is niet ingewikkeld. Weliswaar leert de Labrador Retriever niet zo snel, hij onthoudt het geleerde meestal de rest van zijn leven. Zorg voor voldoende discipline tijdens de trainingen en geef de hond, zeker in het begin, niet teveel vrijheden en/of privil├ęges.
Labrador Retriever.
FCI groep 8 Retrievers, Spaniels en Waterhonden. Aan het einde van de 18e eeuw kwamen in Newfoundland twee soorten zwarte honden voor: een grote, die Newfoundlander" werd genoemd, en een kleinere, die Labrador" of St. John's-hond' werd genoemd. Een Engelse jager nam aan het einde van de 18e eeuw vanuit St.John, Newfoundland, zo'n' kleine zwarte hond mee naar Engeland.
Hondenopvoeding: Labrador Dogtime dvd's' over hondenopvoeding.
De Labrador Dogtime dvd staat vol goede tips voor de opvoeding, socialisatie, een goede fokker zoeken, verzorging, bench en zindelijkheidstraining etc. zodat je van dit soms onstuimige type een heerlijke hond kunt maken. Voor de hele inhoudsopgave en videofragmenten kijk HIER.
Pupopvoeding Budilium Hof Labradors.
Vanaf 9 maanden: 4 tot 5 keer per dag uitlaten, waarvan 2 keer een wandeling van ongeveer een half uur. Verzorging: Veel onderhoud heeft een labrador niet nodig. Zijn dikke vacht van korte haren hoeft slechts 1 maal per week flink geborsteld en gekamd te worden.

Contacteer ons