Zoeken naar hond labrador

   
 
 
 
hond labrador
 
Labrador retriever Een vriendelijke en actieve hond.
Een actieve labrador die wordt uitgedaagd en veel beweegt, is over het algemeen ook een gezonde en robuuste hond, waarbij je niet voor veel ziektes hoeft te vrezen. Desondanks zijn er ook bij de labrador retriever een paar erfelijke ziektes die alleen te voorkomen zijn door een gecontroleerde en voorzichtige fokkerij.
Volwassen Labrador retriever Droog hondenvoer Kip Eukanuba. Volwassen Labrador retriever Droog hondenvoer Kip Eukanuba.
EUKANUBAs rasspecifieke voeding voor labrador retrievers ook ideaal voor curly coated retrievers en Chesapeake Bayretrievers is zorgvuldig samengesteld om uw hond te helpen een lang en gezond leven te leiden. Dit speciale droogvoer geeft uw hond 100% volledige en uitgebalanceerde voeding en bevat toegevoegd calcium plus glucosamine en chondroïtinesulfaat om te helpen bij de opbouw van sterke botten en bij te dragen aan gezonde gewrichten.
Labradorhonden Alles over labrador retrievers!
De labrador is een zeer energieke hond en moet dan ook voldoende naar buiten worden genomen. Wel heeft de labrador verhoogd risico op overgewicht, gebruik dit dan ook als motivatie om de hond meerdere keren per dag mee naar buiten te nemen.
Stichting Dierenasiels en Internet.
Een ondeugende Labrador trainen wikiHow.
Jouw Labrador is niet van nature ondeugend of slecht. Sterker nog, je hond doet wat Labradors doen op de manier van een labrador tot je hem nieuwe gedragingen leert. Houd in gedachten dat hij niet geboren is met automatische kennis van de leefregels in de mensenwereld.
Labrador Retriever Informatie over hondenrassen Hill's' Pet.
Labrador Retrievers zijn stevige, compacte honden. Hun verschijning is bijna vierkant, met een sterk lijf en stevige poten. De maximale hoogte voor een reu is 60 cm. Hierdoor vallen ze in de categorie middelgrote hond, maar door hun stevige bouw kunnen ze veel groter tonen.
Persbericht Nimrod 2018: Labrador Retriever Kate beste jachthond van Nederland! De Jagersvereniging.
De Nimrod is de jaarlijkse topwedstrijd voor jachthonden, waarbij achttien deelnemers met hun voorjager drie proeven moeten doorlopen. Dit jaar werd de Nimrod gewonnen door Labrador Retriever Kate met de voorjager Ed Booter. De Nimrod 2018 trok ruim 4000 bezoekers uit het hele land naar Gelderland. Tijdens een drietal proeven op de terreinen rondom het kasteel Doorwerth was het vandaag aan achttien jachthonden en hun voorjagers degene die met de hond actief is in het jachtveld om alle negen apporten binnen proberen te brengen.
Labrador Retriever.
FCI groep 8 Retrievers, Spaniels en Waterhonden. Aan het einde van de 18e eeuw kwamen in Newfoundland twee soorten zwarte honden voor: een grote, die Newfoundlander" werd genoemd, en een kleinere, die Labrador" of St. John's-hond' werd genoemd. Een Engelse jager nam aan het einde van de 18e eeuw vanuit St.John, Newfoundland, zo'n' kleine zwarte hond mee naar Engeland.
Reisbenches voor Labrador.
Op werkdagen voor 1600: uur besteld dezelfde werkdag verzonden. Reisbenches voor Labrador. Welke reisbench is geschikt voor een Labrador? In Nederland is de Labrador Retriever al vele jaren een erg populaire hond. Dat komt ongetwijfeld door hun aangename karakter dat prima samengaat met een gezinsleven.
Pupopvoeding Budilium Hof Labradors.
Vanaf 9 maanden: 4 tot 5 keer per dag uitlaten, waarvan 2 keer een wandeling van ongeveer een half uur. Verzorging: Veel onderhoud heeft een labrador niet nodig. Zijn dikke vacht van korte haren hoeft slechts 1 maal per week flink geborsteld en gekamd te worden.

Contacteer ons