Zoeken naar hond labrador

   
 
 
 
hond labrador
 
Eigenschappen Van De Labrador.
De labrador is een zeer intelligente hond. Hij is toegewijd aan zijn eigenaars en daarom uitermate geschikt om getraind te worden tot geleidehond, hulphond, speurhond, reddingshond en drugshond. De labrador komt het best tot zijn recht bij mensen die dingen met hem ondernemen.
Labrador retriever Rassen Honden Hondenrassen.
Het is kolonel Peter Hawker geweest die volgens Lorna Countess Howe tussen 1812-1814 deze honden heeft gescheiden. De grote hond werd de Newfoundlander genoemd en de kleinere de Labrador of St. Deze kleinere honden waren gemakkelijk hanteerbaar, met een sterk reukvermogen, bovendien waren ze zeer intelligent.
De Labrador Retriever Doggo.nl.
Als de baas warrige signalen afgeeft, kan de hond van slag raken en een Labrador die het niet meer weet gaat zich vaak op de meest clowneske manieren uitsloven. Eenmaal goed getraind is de Labrador over het algemeen een gehoorzame hond die nog steeds over een flinke dosis eigen initiatief beschikt, maar die niet willens en wetens een opdracht van de baas zal negeren.
Tips bij het opvoeden van de Labrador Retriever Startpunthonden.
Al bijna 40 jaar een Labrador in huis; het is een fijne vriendelijke stevige hond. Nadelen zijn: altijd zin in iets eten en zwemmen. Geef ze liefdevolle aandacht en dan geven Labradors dat dubbel terug in hun aanhankelijkheid. Op schreeuwen reageren ze angstig, ze kijken dan meteen heel zielig.
Labrador vergiftigd in Lieshout, politie waarschuwt hondenbezitters Omroep Brabant.
De politie ontving maandag een aangifte van een vrouw die donderdag samen met haar zoon haar labrador had uitgelaten in Lieshout. De hond bleef bij de Havenweg opvallend lang snuffelen in de buurt van een paar bomen bij het Wilhelminakanaal.
Vind labrador in Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Golden retriever Golden retriever 4. Labrador retriever Labrador retriever 112. Overige rassen Overige rassen 5. Particulier Particulier 70. Fokker Hobbymatig Fokker Hobbymatig 17. Fokker Professioneel Fokker Professioneel 23. Handelaar Handelaar 5. Eén hond Eén hond 59. Meerdere Meerdere 60. Nederland Nederland 81.
Hoe oud wordt een hond? Medisch Centrum voor Dieren.
Hoe oud wordt een Labrador? De meest populaire hond in Nederland, de Labrador, wordt gemiddeld 125, jaar oud. Gelukkig zijn er ook hoog bejaarde Labradors die nog veel plezier in het leven hebben. Heupdysplasie, elleboogdysplasie en erfelijke oogafwijkingen zijn de meest bij de Labrador Retriever voorkomende gezondheidsproblemen.
De aanschaf van een Labrador-puppy Nederlandse Labrador Vereniging.
elton_john_033.jpg elton_john_034.jpg elton_john_037.jpg elton_john_038.jpg elton_john_039.jpg Opvoeding: noodzaak. Wanneer u van plan bent een Labrador Retriever aan te schaffen, is het raadzaam u vooraf goed te oriënteren. De Labrador Retriever staat bekend als een plezierige, vriendelijke en makkelijke hond. Maar bedenk dat ook een Labrador moet worden opgevoed en dat opvoeding tijd kost!
De Labrador Retriever, opvoeding, karakter en kosten Dier en Natuur: Huisdieren.
Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Alles over de Labrador Retriever De Labrador Retriever, afgekort Labrador, is een hondenras dat afstamt van de St. Deze hond werd door eskimo. Labrador Retriever De labrador retriever is een van de meeste bekende honden in Nederland.
Ectopische ureteren Labrador Kring Nederland.
Hierbij wordt het erfelijk materiaal DNA van Labrador retrievers die lijden aan ectopische ureteren vergeleken met het DNA van Labrador retrievers die geen ectopische ureteren hebben om defecte genen te kunnen identificeren. Als u eigenaar bent van een hond waarbij de diagnose ectopische ureter betrouwbaar is gesteld, kunt u hierbij helpen.

Contacteer ons