Resultaten voor herder pups

   
 
 
 
herder pups
 
Vind duitse herder pups in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
En uiteraard zijn ze gecontroleerd door de dierenarts. Uiteraard zijn de ouders van onze pups vrij van. Duitse herder pups. Mooie duitse herder pups uit betrouwbare ouders maandag zijn ze zes weken pups zijn ontwormd krijgen een paspoort en chip 0622068681 johnny 0650298283 annette.
Zwitserse witte herder of the White Wolves Home.
stokhaar pups verwacht. Onze zwitserse witte herder pups worden volgens de gestelde FCI fokregels en het KEURMERK voor fokkers gefokt. Wij hebben zo nu en dan pups uit zowel kort als langharig gezonde en verantwoorde combinaties die zich niet alleen op schoonheid maar vooral op gezondheid en stabiele karakter hebben bewezen.
Witte herder heeft 11 zwarte pups.
De andere elf zijn allemaal in goede conditie. Josefien en Peter van Wijngaard uit Emmen wisten dat hun hond gedekt was door een zwarte herder, maar dat Pino vervolgens zou bevallen van alleen maar pikzwarte pups, hadden ze ook niet kunnen dromen.
VDH Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden.
vereniging van fokkers en liefhebbers van duitse herdershonden. VERENIGING VAN FOKKERS EN LIEFHEBBERS VAN DUITSE HERDERSHONDEN. Het doel van onze rasvereniging is vooral om fokkers en liefhebbers van Duitse herdershonden tot elkaar te brengen. Wij adviseren u enkel een pup te nemen bij.
Erijane witte herder kennel Erijane.
Erijane witte herder kennel. Welkom bij de grote hobby van Erik en Janet Zuidema. De website is onlangs geheel vernieuwd en we hopen dat u deze met veel plezier zult doorlezen. Onze dekreuen Erijane Fabel von Piersigilli die wij uit Italie hebben geïmporteerd, Erijane Quilty Being Beautyful en Erijanes Oh Jay die door mijzelf zijn gefokt staan ter dekking voor goedgekeurde teefjes. Onze honden zijn allemaal HD vrij, ED vrij en DM vrij MDR1 vrij en MH vrij. Wij hebben zo nu en dan pups uit verantwoorde combinaties.
Mechelse herder pups verwacht flockonderwerp.
Mechelse herder pups verwacht. 0113Marijn's' Skiksie 26 oktober 2009 1600.: Dankzij mijn lieve paps is mijn mooie hond Angel mechelse herder gedekt door een reu Kay oowk een mechelse herder dit was niet geplant maar vin het nu het zo is stiekum toch wel leuwk.
Duitse herder info over deze veelzijdige hond.
Ook is het bij de Duitse herder belangrijk dat je ervoor zorgt dat hij geen overgewicht krijgt hierdoor raken zijn gewrichten namelijk sneller overbelast en is de kans op ontwikkeling van heup en elleboogdysplasie een stuk groter. Tijdens het opgroeien van Duitse herder pups moet je als baas zijnde ook zorg dragen voor zijn rust, naast een erfelijke aanleg voor elleboog en heupdysplasie, kan deze afwijking zich ook ontwikkelen door overbelasting tijdens zijn groeiperiode naar volwassenheid.
Duitse Herders, Zwitserse Witte Herder, lid ZWHVN, Witte Herder pups. Rectangle Themeset.
zowel Duitse Herder pups als Zwitserse Witte Herder pups. De Zwitserse Witte Herder wordt ook Canadese Herder, Berger Blanc Suisse genoemd. Wij zijn lid van de Duitse Herder Vereniging VDH en van de. Zwitserse Witte Herder Vereniging Nederland en fokken volgens de regels van de ZWHVN.
Duitse herder pups Te koop in Bree Tweedehands.nl.
Te koop aangeboden: Prachtige Duitse Herder pups Zowel teefjes als reutjes Met de kleuren zwart bruin Foto's' spreken voor zich.werkelijk o. 26 september 2018 2358: Rijsbergen. duitse herder pups zeer mooi. Hallo Duitse herder fans, Wij zijn een leuk stel prachtige duitse herder pups.
De Hollandse herderhollandseherdersdongen.:
Wanneer je gaat kijken naar Hollandse herder pups is het van belang dat je weet hoe het karakter van de ouders is. Sommige honden hebben namelijk erg veel energie en hebben erg veel beweging nodig door samen bijvoorbeeld te sporten.

Contacteer ons