Resultaten voor golden retriever pups

   
 
 
 
golden retriever pups
 
De Peatfarm Golden Retrievers Golden Retrievers.
Dit had jaren eerder mogelijk moeten zijn, want wat niet Bekend is kun je ook niet gebruiken als kennis in de samenstelling en behoud van het Ras en van je eigen honden. Er is dus nog een héle weg te gaan, maar met de kennis van nu gaan we de goede kant op. Wij zijn lid van de.: Golden Retriever Club Nederland.
van Spokendam.
Golden Retriever Pup Royalty-Vrije Foto's, Plaatjes, Beelden En Stock Fotografie.
7000095 Dog gouden retriever puppy. 7574595 6 weken oud, schattig en nieuwsgierig Golden Retriever pup. 7698720 De Golden retriever pup snout close-up geÃsoleerd op witte. 11890883 twee schattige labrador retriever pups, hijgen op een witte achtergrond. 12337677 pup van golden retriever.
Over ons.
We wisten al heel vroeg dat we een hond wilden, dat we voor een Golden Retriever kozen, was te wijten dat een mijn lerares Engels, die een uit Engeland geïmporteerde Golden retriever had. Die vond ik zo lief, dat daar de basis werd gelegd voor onze Goldenliefde.
Aanschaffen van een Golden Retriever puppy.
die nodig zijn om voor pupbemiddeling in aanmerking te komen. Echter, de verantwoordelijkheid voor de gefokte pups ligt te allen tijde bij de fokkers van de pups en niet bij de Golden Retriever Club Nederland. Ga de fokkers bij wie u op de lijst staat, bezoeken.
Home The Dutch Coast.
The Dutch Coast verwijst naar de Nederlandse kust, waar de pups geboren zullen worden. Ook verwijst het naar de voorliefde voor water die zo kenmerkend is voor dit ras. Met trots mogen wij rond 10 mei onze tweede generatie bij de kennel The" Dutch Coast" verwachten! Onze keuze is gevallen op de geweldige jonge Our Guy of Sweetmeat's' Yusen! We waren al verliefd op zijn vader, dus toen konden we niet anders dan verliefd worden op deze vrolijke jongen. Yusen is geboren uit de combinatie Multi Ch. Rayleas My Guy Mylo" en Dantassie Dancing Again Gitte" en woont in België. Bent u op zoek naar een Golden Retriever pup of informatie over dit ras?
Golden Retriever Puppyvoer Rasspecifiek hondenvoer voor pups Royal Canin.
Rasspecifieke voeding voor Golden Retriever pups tot 15 maanden. Beoordeling: 0 /5 0 beoordelingen. Verkrijgbaar in verpakking van 3kg en 12kg. Je Golden Retriever pup is gezond, toch? Of zou hij in deze belangrijke groeifase nog wat meer weerstand nodig hebben?
Homepage van Van" het Lükkensveld" Golden Retrievers.
Alle pups zijn gereserveerd. Klik hier voor de laatste fotos 18 april 6 weken en alle pups op een rij. CH Break Dance Golden Robos. Xaartje en Julya zijn geslaagd voor de Sophia Snuffel College hondengedragstest www.sophiasnuffelcollege.nl. Wij zijn een kleine kennel foto alle honden en fokken meestal maar één, hooguit twee nestjes per jaar. Al onze honden wonen bij ons in huis en dat willen we graag zo houden. In 1976 kochten we onze eerste Golden Retriever.
Pup aanschaffen? Golden Retriever Vereniging.
De Golden Retriever Vereniging is een door de Raad van Beheer erkende rasvereniging in Nederland. Via deze website proberen wij alle liefhebbers van het ras op de hoogte te houden van het laatste nieuws omtrent ons ras en onze club. gezondheid, showresultaten en informatie over fokkers, pups en kennels.
Puppies Golden Retriever Kennel.

Contacteer ons