Op zoek naar teckel?

   
 
 
 
teckel
 
Dashond of Teckel Rassen Honden Hondenrassen.
Van oorsprong werd de Teckel gebruikt voor de jacht. Omdat hij klein en snel is, kan hij de konijnenholen in om zijn prooi te vangen. Dit tot groot ongenoegen van de huidige Teckel bezitter die een teckel met jachtpassie heeft.
Teckel Dashond karakter en eigenschappen Royal Canin.
Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Teckel. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Teckel fokker of kennel.
licg.nl Teckel.
Het gemiddelde gewicht van de Standaard Teckel is zo'n' negen kilo, van de Dwergteckel vijf tot zeven kilo en voor de Kaninchen Teckel tot drie en een halve kilo. De volledige rasstandaard van de Teckel of Dashond kunt u vinden bij de rasvereniging.
Teckel ECOstyle Hond.
De Teckel is trouw, aanhankelijk, waaks en gedreven. Het land van herkomst is Duitsland en een Teckel wordt ook wel een Dachshund genoemd. Deze naam dankt de Teckel aan het feit, dat hij oorspronkelijk werd gebruikt voor de jacht onder de grond, op dassen.
De vrolijke teckel of dashond Dier en Natuur: Huisdieren.
Teckel Messi de populaire stamgast van Studio Brasil Teckel Messi heeft de harten van menig voetbalfan, die naar het commentaar op het WK in Studio Brasil in 2014 keken, ges. De voornaamste jachthonden: een overzicht Reeds sinds mensenheugenis jagen mens en hond samen.
Teckels.
Het zijn honden die ondanks hun maat toch over een groots" karakter beschikken, ze bezitten een bepaalde aristocratie/arrogantie wat ze zo ontzettend leuk en uniek maakt! Ons motto is dan ook Eens" een Teckel, Altijd een Teckel. Voor degene die meer Teckel" op de Meter" wil, hebben we de Standaard Langhaar binnen onze kennel.
De Teckel Doggo.nl.
Soms wordt gezegd dat een Teckel niet op te voeden valt. Iemand die dit fabeltje gelooft en een Teckel aanschaft, doet dan vaak geen enkele poging meer om zijn hond enige manieren bij te brengen, want een Teckel kan toch niet leren luisteren.
Nederlandse Teckelclub.
Net als iedereen, is het bestuur van de Nederlandse Teckel Club geschokt door de noodzaak tot inbeslagname van een groot aantal honden bij teckelfokkers in Woerden. Wij hebben begrip voor de verschillende emoties naar aanleiding van de berichtgeving en de beelden die zijn getoond.
Dashond, ruwhaar Teckel Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Dashond, ruwhaar Teckel. De Dashond, ruwhaar is één van de typen Teckels die eigenlijk allemaal dezelfde erfelijke problemen kennen. Een belangrijke oorzaak voor gezondheidsproblemen is de relatief lange rug, waardoor de tussenwervels uitpuilen en op het ruggenmerg drukken, met pijn en verlamming tot gevolg. De Teckel is specifiek gefokt op zijn korte poten chondrodysplasie.
Teckel Wikipedia.
Daarom zal een teckel zich ook prima vermaken met allerlei speeltjes en balletjes. Ook apporteren zou een teckel geweldig vinden, al moet daarmee wel goed rekening gehouden worden met het eigenzinnige karakter van de teckel en is daarom niet altijd te garanderen dat het te apporteren voorwerp ook daadwerkelijk terugkeert.

Contacteer ons