Zoeken naar teckel

   
 
 
 
teckel
 
Dashond of Teckel Rassen Honden Hondenrassen.
Van oorsprong werd de Teckel gebruikt voor de jacht. Omdat hij klein en snel is, kan hij de konijnenholen in om zijn prooi te vangen. Dit tot groot ongenoegen van de huidige Teckel bezitter die een teckel met jachtpassie heeft.
De Teckel HondenTV.
Een teckel heeft geen baas, een teckel heeft personeel! Dit is een bekende uitspraak van teckel eigenaren, het blijft een uitdaging. Honden.tv biedt diverse mogelijkheden in en rondom het TV-programma om uw doelstellingen op het gebied van marketing-communicatie te helpen realiseren.
Vind teckel in Honden Teckels en Dashonden op Marktplaats.nl.
Teckel Mooie gezonde kanichen black and tanTeckel pups. Kaninchen black and tan teckel pups geboren op 1 10-2017 betreft een 1 maalig nestje van 4 vrolijke pups waarvan er nog 1 pup over is een reutje de andere 3 zijn al besproken de pups worden 17november ingeentgeschipten, er zit een europees paspoort bij, verder zijn ze elke 2 weken ontwormd ze zijn goed.
licg.nl Teckel.
Het gemiddelde gewicht van de Standaard Teckel is zo'n' negen kilo, van de Dwergteckel vijf tot zeven kilo en voor de Kaninchen Teckel tot drie en een halve kilo. De volledige rasstandaard van de Teckel of Dashond kunt u vinden bij de rasvereniging.
De Teckel Doggo.nl.
Soms wordt gezegd dat een Teckel niet op te voeden valt. Iemand die dit fabeltje gelooft en een Teckel aanschaft, doet dan vaak geen enkele poging meer om zijn hond enige manieren bij te brengen, want een Teckel kan toch niet leren luisteren.
Teckel De Jagersvereniging.
Hanteerbaarheid / trainen opvoeden. Teckels zijn honden met een felle jachtpassie, en dat is tevens de oorzaak van het eigenzinnige karakter dat in iedere Teckel huist. De kleinere varianten van het ras zijn vaak wat pittiger van aard dan de Standaardteckel.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Teckel Wikikids.
Een dashond of een teckel. Een teckel is een hondenras en wordt ook wel dashond genoemd. Het zijn hele slimme hondjes. Ze willen graag bij hun baasje blijven en ze zijn heel waakzaam. Ze zijn ook heel dapper en nieuwsgierig.
Dashond Teckel Hondencentrum.
Om hem te socialiseren en met andere soorten honden te leren omgaan is het wenselijk een tijdje bezoek te brengen aan een goede hondenschool, waar hij de elementaire bevelen kan aanleren, doch de teckel is niet op te voeden als robot, hij moet zijn eigenzinnig karakter behouden, wat hem ook zijn charmes geeft, als je een teckel aanschaft moet je weten dat hij een eigen wil heeft.
Gelre Dierenartsen Teckel Dashond.
De Teckel kan goed met zijn soortgenoten overweg. Andere huishonden en of katten worden wel geaccepteerd, maar het is wel verstandig dat uw Teckel hier van jongs af aan mee opgroeit. Knaagdieren en vogels zullen in de meeste gevallen achter de tralies gehouden moeten worden.

Contacteer ons