Op zoek naar witte herder pups?

   
 
 
 
witte herder pups
 
Pups en herplaatshonden.
Hoeraaaaa, het is zover.na een goede voorbereiding bent u op zoek naar een Zwitserse Witte Herder pup als verrijking van uw gezin en uw leven. Bij de keuze van een fokker wilt u dan vast ook niet over één nacht ijs gaan en dat is precies wat de RZWH aanmoedigt. Bekijk als aanstaande pupkoper zo veel mogelijk websites, vraag informatie bij de fokkers van uw keuze over de ouders, de gezondheidsuitslagen, naar de verblijfplaats van de pups en ook wat de fokker doet aan de socialisatie van de pups.
ZWHVN Zwitserse Witte Herder Vereniging Nederland.
De vereniging heeft ten doel het bevorderen van het fokken en veredelen van en de liefhebberij in het ras, fokkers en liefhebbers van het ras te verenigen en de belangen te behartigen van het ras en de eigenaren van de Zwitserse Witte Herder.
Vind witte herder pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Mooie witte herder pups. Wij hebben vijf mooie witte herder pups, het zijn twee teefjes en drie reutjes.onze hondjes worden goed gesocialiseerd, ze gaan mee naar buiten en zijn gewend aan paarden, schapen en kippen.de pups zijn 2 juni geboren en inmiddels geënt en gechipt.ze hebben een europees paspoort en zijn gezond verklaard door.
Home Misthy's' Friends.
Hondenschool Best mate. Zwitserse witte herder pup. Rasbeschrijving Zwitserse witte herder. ZWITSERSE WITTE HERDER KENNEL. Zwitserse witte herder kennel Misthy's' Friends is een Zwitserse witte herder kennel, waar de honden in huiselijke kring verblijven. Hierdoor krijgen ze een goede band met mens en dier.
WITTE HERDER PUPS Zwitserse Witte Herder Erkend Fokker.
Een fokker heet daar kweker Men vraagt wel eens of onze hond een Witte Poolhond, Witte Keeshond of een Witte Wolf, ofwel Arctic Wolf, is. Witte herder pups lijken best veel op witte wolf pups. Pups van de witte Arctic Wolf.
Erijane witte herder kennel Erijane.
Erijane witte herder kennel. Welkom bij de grote hobby van Erik en Janet Zuidema. De website is onlangs geheel vernieuwd en we hopen dat u deze met veel plezier zult doorlezen. Onze dekreuen Erijane Fabel von Piersigilli die wij uit Italie hebben geïmporteerd, Erijane Quilty Being Beautyful en Erijanes Oh Jay die door mijzelf zijn gefokt staan ter dekking voor goedgekeurde teefjes. Onze honden zijn allemaal HD vrij, ED vrij en DM vrij MDR1 vrij en MH vrij. Wij hebben zo nu en dan pups uit verantwoorde combinaties.
Zwitserse Witte Herdershond kennels in Nederland Doggo.nl.
Lid van Berger Blanc Suisse België en RZWH Nederland en fokkend volgens fokreglementen van beide verenigingen. Hondenfokker Meer info. Foareker 15 9247 AA Ureterp. Fokker van de Zwitserse Witte Herder met zo nu en dan pups uit zeer verantwoorde combinaties.
Puppyplaats.nl Zwitserse Witte Herdershond pups aangeboden.
Onze pups zijn. Zwitserse / Canadese witte herder pups te koop Al onze zwitserse witte herder pups zijn inge. Zwitserse / Canadese witte herder pups te koop Al onze zwitserse witte herder pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort.
Witte Herder pups Honden.
Heel mooie Zwitserse / Canadese witte herder pups Zwitserse / Canadese witte herder pups te koopAl onze zwitserse witte herder pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort. Bij elke zwitserse witte herder pup krijgt u 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie!

Contacteer ons