Op zoek naar witte herder pups?

   
 
 
 
witte herder pups
 
Zwitserse witte herder Rassen Honden Hondenrassen.
In 2011 is het eindelijk zover en is de Zwitserse Witte Herder een definitief erkend ras. De Witte Herder heeft dezelfde voorouders als de Duitse Herder. Als er gefokt werd met deze gekleurde herder zaten er soms, door een speling in de genetische natuur, witte pups in het nestje gekleurde pups.
BEAUTIFUL WHITE ANGEL BEAUTIFUL WHITE ANGEL.
Dit zou mijn missie worden: liefde tot bij de mensen brengen onder de vorm van schattige, lieve witte bolletjes die zouden uitgroeien tot een prachtige witte herder. Al vrij snel, in het jaar 2000, kreeg een kleine witte hond, Bono genaamd, bij mij en mijn toenmalige partner een gouden mandje.
Zwitserse witte herder Dieren Toebehoren 2dehands.be.
Heel mooie Zwitserse / Canadese witte herder pups. Zwitserse / Canadese witte herder pups te koop Al onze zwitserse witte herder pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees pasp. 17 juli 2018 1857: Diest. Reu ter dekking gevraagd voor witte Zwitserse herder.
Fan Sjonah-Mae Zwitserse Witte Herder Kennel.
Via de button komt u op de pagina met meer informatie over pups. Wij fokken zo nu en dan een nestje Zwitserse Witte Herder pups, waarvan de combinatie van ouderhonden met zorg gekozen zijn. Tijdens de pupverwachting en pupperiode maken wij regelmatig foto's, zodat u de belevenissen en voortgang van het nest te allen tijde kunt volgen.
The White Wolves Zwitserse Witte Herdershonden kwekerij Puppies te koop van onze hondenfokkerij.
Al onze witte Zwitserse herders leven samen met ons in familie en roedelverband op een groot door bossen omringd domein van 5 hectaren. Wij beogen de oersterke gezondheid en het mooie uiterlijk van de wolf in combinatie met het zachte, trouwe karakter van een goed gedomesticeerde hond die.: intelligent is en gemakkelijk op te leiden. niet onnodig blaft. én bovendien voldoet aan de standaardnormen van de Witte Zwitserse Herder.:
Erijane witte herder kennel Erijane.
Witte herder pup. Witte herders in de sneeuw. Erijane witte herder kennel. Welkom bij de grote hobby van Erik en Janet Zuidema. De website is onlangs geheel vernieuwd en we hopen dat u deze met veel plezier zult doorlezen. Onze dekreuen Erijane Fabel von Piersigilli die wij uit Italie hebben geïmporteerd, Erijane Quilty Being Beautyful, Erijanes Oh Jay en Erijanes Royal Odin die door mijzelf zijn gefokt staan ter dekking voor goedgekeurde teefjes. Onze reuen zijn allemaal HD vrij, ED vrij, MDR1 vrij en MH vrij, 2 reuen zijn DM drager. Wij hebben zo nu en dan pups uit verantwoorde combinaties.
Geschiedenis van de witte Herder.
In 1917 werden de eerste pups uit haar fokkerij bij de Amerikaanse Kennelclub geregistreerd. Pas in de jaren 80 kwamen Witte Herder pups weer terug in Europa. In 1985 kochten verschillende Nederlandse fokkers Witte Herder pups uit Duitsland en Noord-Amerika.
Witte herder pup, 10 weken oud en maar 33, kilo Barfplaats.nl.
Re: Witte herder pup, 10 weken oud en maar 33, kilo. Bericht door Dorothea Zo 04 Jan 2009, 2150.: Jeetje wat een ontzettend kleine pup, waren de andere pups ook zo klein? Berichten: 18 Lid geworden op: Vr 02 Jan 2009, 1038: Locatie: Hardenberg.
Zwitserse witte herderpups teefjes langhaar.
Alle velden zijn verplicht. zwitserse witte herderpups teefjes langhaar geboren 15/05/2017 uit topcombinatie beide ouders aanwezig en te bezichtigenkindvriendelijk, en zeer goede waakhondpups, worden ingeentontwormd, en gechipt met europees paspoortdeze, prijs is voor belgiemeer, info enkel bellen op 0476/297857. Een klacht indienen.
Even voorstellen.
Maar nee hoor, ik bleef terug gaan naar de Witte. Chona Fan Cosmo's' Noflik Stee werd mijn eerste Witte Herder, en zij paste bij mij hoor, ondertussen is zij ruim 14 jaar oud, maar zo veelzijdig, sterk, stoer, grappig, slim en lief en ze kan zich nog steeds gedragen als een jonge hond, zo kan ik door blijven gaan. Ik heb veel van haar geleerd en dat doe ik nog steeds van haar en de rest van mijn kleine roedel. Ik kan echt zeggen dat zij mijn leven heeft veranderd. Met Chona ben ik begonnen met het krijgen van pups, ze heeft drie nesten gehad.

Contacteer ons