Op zoek naar witte herder pups?

   
 
 
 
witte herder pups
 
Zwitserse witte herder Rassen Honden Hondenrassen.
In 2011 is het eindelijk zover en is de Zwitserse Witte Herder een definitief erkend ras. De Witte Herder heeft dezelfde voorouders als de Duitse Herder. Als er gefokt werd met deze gekleurde herder zaten er soms, door een speling in de genetische natuur, witte pups in het nestje gekleurde pups.
index. Zwitserse Witte Herder kennel CRYSTAL MOON. index.
Wij fokken af en toe met veel passie voor het ras een nestje pups uit weloverwogen en goedgekeurde combinaties. Wij zijn aangesloten bij de RZWH. Ook dekreuen aanwezig. 25 MAART 2019. Permanent pleeggezin voor dit knappe langstok teefje uit ons M-Nestje.
Zwitserse witte herder Herdershonden.nl.
De Zwitserse witte herder, soms ook enkel witte herder of Zwitserse herder genoemd, is één van de meest nieuwe herdershondrassen. De Zwitserse witte herder is zeer nauw verwant aan de Duitse herder en daarom in veel opzichten goed vergelijkbaar. Over het algemeen is de Zwitserse witte herder iets zachtaardiger dan de Duitse herder.
bol.com Yourdog witte herder hondenvoer pup 12 kg.
20 augustus 2018. Beste Kyrillowna, Het voedingsadvies staat in de beschrijving maar is niet direct zichtbaar, daarvoor moet je nog de knop toon meer klikken. Het voedingsadvies is als volgt: Voedingsadvies witte herder hondenvoer Voedingswijzer voor Yourdog witte herder hondenvoer.
BEAUTIFUL WHITE ANGEL BEAUTIFUL WHITE ANGEL.
Dit zou mijn missie worden: liefde tot bij de mensen brengen onder de vorm van schattige, lieve witte bolletjes die zouden uitgroeien tot een prachtige witte herder. Al vrij snel, in het jaar 2000, kreeg een kleine witte hond, Bono genaamd, bij mij en mijn toenmalige partner een gouden mandje.
Zwitserse witte herder Dieren Toebehoren 2dehands.be.
Heel mooie Zwitserse / Canadese witte herder pups. Zwitserse / Canadese witte herder pups te koop Al onze zwitserse witte herder pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees pasp. 17 juli 2018 1857: Diest. Reu ter dekking gevraagd voor witte Zwitserse herder.
Fan Sjonah-Mae Zwitserse Witte Herder Kennel.
Via de button komt u op de pagina met meer informatie over pups. Wij fokken zo nu en dan een nestje Zwitserse Witte Herder pups, waarvan de combinatie van ouderhonden met zorg gekozen zijn. Tijdens de pupverwachting en pupperiode maken wij regelmatig foto's, zodat u de belevenissen en voortgang van het nest te allen tijde kunt volgen.
Zwitserse Witte Herder Email kaarten links!
Witte Herder wandelingen klik Hier. Op vakantie met je hond? Ook Witte Herders hebben een sterrenbeeld en horoscoop. De Honden Horoscoop. Niet zomaar een boek over een Witte Herder. De opbrengst van dit boek is ernstig zieke Thomas klik op het boek!
Erijane witte herder kennel Erijane.
Witte herder pup. Witte herders in de sneeuw. Erijane witte herder kennel. Welkom bij de grote hobby van Erik en Janet Zuidema. De website is onlangs geheel vernieuwd en we hopen dat u deze met veel plezier zult doorlezen. Onze dekreuen Erijane Fabel von Piersigilli die wij uit Italie hebben geïmporteerd, Erijane Quilty Being Beautyful, Erijanes Oh Jay en Erijanes Royal Odin die door mijzelf zijn gefokt staan ter dekking voor goedgekeurde teefjes. Onze reuen zijn allemaal HD vrij, ED vrij, MDR1 vrij en MH vrij, 2 reuen zijn DM drager. Wij hebben zo nu en dan pups uit verantwoorde combinaties.
Geschiedenis van de witte Herder.
In 1917 werden de eerste pups uit haar fokkerij bij de Amerikaanse Kennelclub geregistreerd. Pas in de jaren 80 kwamen Witte Herder pups weer terug in Europa. In 1985 kochten verschillende Nederlandse fokkers Witte Herder pups uit Duitsland en Noord-Amerika.

Contacteer ons