Op zoek naar witte herder pups?

   
 
 
 
witte herder pups
 
Fan Sjonah-Mae Zwitserse Witte Herder Kennel.
Via de button komt u op de pagina met meer informatie over pups. Wij fokken zo nu en dan een nestje Zwitserse Witte Herder pups, waarvan de combinatie van ouderhonden met zorg gekozen zijn. Tijdens de pupverwachting en pupperiode maken wij regelmatig foto's, zodat u de belevenissen en voortgang van het nest te allen tijde kunt volgen.
Zwitserse Witte Herder informatie over de Zwitserse Witte Herder Royal Canin.
Ontdek welke voeding het beste bij jouw Zwitserse Witte Herder past. NAAR DE VOEDINGSWIJZER. Je grote hond is gezond, toch? Of zouden zijn spijsvertering en skelet wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken? Met Maxi Adult van ROYAL CANIN krijgt je grote hond precies wat nodig is om gezond te blijven. Large Dog Starter. Vanaf de tweede helft van haar zwangerschap tot en met de periode dat ze melk geeft heeft je hond een verhoogde voedingsbehoefte. Je grote teef kan, afhankelijk van het aantal pups, wel vier keer zoveel energie of eiwitten nodig hebben.
Erijane witte herder kennel Erijane.
Erijane witte herder kennel. Welkom bij de grote hobby van Erik en Janet Zuidema. De website is onlangs geheel vernieuwd en we hopen dat u deze met veel plezier zult doorlezen. Onze dekreuen Erijane Fabel von Piersigilli die wij uit Italie hebben geïmporteerd, Erijane Quilty Being Beautyful en Erijanes Oh Jay die door mijzelf zijn gefokt staan ter dekking voor goedgekeurde teefjes. Onze honden zijn allemaal HD vrij, ED vrij en DM vrij MDR1 vrij en MH vrij. Wij hebben zo nu en dan pups uit verantwoorde combinaties.
zooplus magazine.
Sinds 2011 ziet de FCI de witte herdershond als een zelfstandig hondenras onder de naam Berger Blanc Suisse witte Zwitserse herdershond. Witte herdershond-pups mogen niet met Zwitserse honden gekruist worden en kunnen ook niet als zon hond geregistreerd worden. Stamboekfokkerij, schoonheidsfokkerij en prestatiefokkerij. In principe werd de Duitse herdershond in de loop van de fokkerij steeds groter en massiever. Critici zijn van mening dat deze vorm niets meer met het oorspronkelijke type te maken heeft. Dit type was een stuk lichter, minder gespierd en daardoor wel wendbaarder en behendig. Het geschil tussen de fokkers leidde er uiteindelijk toe dat er tegenwoordig een verschil wordt gemaakt tussen twee types: aan de ene kant de stamboekfokkerij of schoonheidsfokkerij met een iets massievere lichaamsbouw en een schuine rug. En aan de andere kant de prestatiefokkerij, waarbij de nadruk wordt gelegd op goede diensthond-eigenschappen. De voorouders van de Duitse herder leefden vermoedelijk al in de 7 e eeuw in Duitsland.
Over ons.
De Witte Herder is van huis uit enigszins terughoudend, maar deze terughoudendheid mag niet uitmonden in angst, nervositeit of hyper gedrag. Door zorgvuldige selectie op het karakter van de ouderdieren streven wij naar het fokken van stabiele en gezonde pups.
Witte herder pup, 10 weken oud en maar 33, kilo Barfplaats.nl.
Re: Witte herder pup, 10 weken oud en maar 33, kilo. Bericht door Dorothea Zo 04 Jan 2009, 2150.: Jeetje wat een ontzettend kleine pup, waren de andere pups ook zo klein? Berichten: 18 Lid geworden op: Vr 02 Jan 2009, 1038: Locatie: Hardenberg.
Even voorstellen.
Maar nee hoor, ik bleef terug gaan naar de Witte. Chona Fan Cosmo's' Noflik Stee werd mijn eerste Witte Herder, en zij paste bij mij hoor, ondertussen is zij ruim 14 jaar oud, maar zo veelzijdig, sterk, stoer, grappig, slim en lief en ze kan zich nog steeds gedragen als een jonge hond, zo kan ik door blijven gaan. Ik heb veel van haar geleerd en dat doe ik nog steeds van haar en de rest van mijn kleine roedel. Ik kan echt zeggen dat zij mijn leven heeft veranderd. Met Chona ben ik begonnen met het krijgen van pups, ze heeft drie nesten gehad.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Zwitserse Witte Herdershond.
Twee maal per jaar kent het ras een ruiperiode waarin het aan te raden is de borstelfrequentie op te voeren. De rasverenigingen; Zwitserse witte herder vereniging Nederland, Rasclub voor de Zwitserse Witte Herder en Nederlandse Vereniging Berger Blanc Suisse zijn bezig met de gezondheid van de Zwitserse witte herdershond.
Nieuwe pagina 1.

Contacteer ons