Meer resultaten voor witte herder pups

   
 
 
 
witte herder pups
 
Even voorstellen.
Maar nee hoor, ik bleef terug gaan naar de Witte. Chona Fan Cosmo's' Noflik Stee werd mijn eerste Witte Herder, en zij paste bij mij hoor, ondertussen is zij ruim 14 jaar oud, maar zo veelzijdig, sterk, stoer, grappig, slim en lief en ze kan zich nog steeds gedragen als een jonge hond, zo kan ik door blijven gaan. Ik heb veel van haar geleerd en dat doe ik nog steeds van haar en de rest van mijn kleine roedel. Ik kan echt zeggen dat zij mijn leven heeft veranderd. Met Chona ben ik begonnen met het krijgen van pups, ze heeft drie nesten gehad.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Erijane witte herder kennel Erijane.
Erijane witte herder kennel. Welkom bij de grote hobby van Erik en Janet Zuidema. De website is onlangs geheel vernieuwd en we hopen dat u deze met veel plezier zult doorlezen. Onze dekreuen Erijane Fabel von Piersigilli die wij uit Italie hebben geïmporteerd, Erijane Quilty Being Beautyful en Erijanes Oh Jay die door mijzelf zijn gefokt staan ter dekking voor goedgekeurde teefjes. Onze honden zijn allemaal HD vrij, ED vrij en DM vrij MDR1 vrij en MH vrij. Wij hebben zo nu en dan pups uit verantwoorde combinaties.
Nieuwe pagina 1.
Of the Heart of Lothian, witte en oud duitse herder.
Studs, Deckruden Weisse Schafer Hunden, Zwitserse witte herder pups. Wij hebben zo nu en dan pups uit verantwoorde combinaties. De pupjes groeien in huis op en krijgen een perfecte socialisatie, ze gaan mee in de auto, spelen met kleine kinderen en horen alle mogelijke vreemde geluiden.
Witte Herder pups Honden.
Heel mooie Zwitserse / Canadese witte herder pups Zwitserse / Canadese witte herder pups te koopAl onze zwitserse witte herder pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort. Bij elke zwitserse witte herder pup krijgt u 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie!
Zwitserse witte herder Dieren Toebehoren 2dehands.be.
Heel mooie Zwitserse / Canadese witte herder pups. Zwitserse / Canadese witte herder pups te koop Al onze zwitserse witte herder pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees pasp. 17 juli 2018 1857: Diest. Reu ter dekking gevraagd voor witte Zwitserse herder.
Zwitserse Witte Herdershond.
Twee maal per jaar kent het ras een ruiperiode waarin het aan te raden is de borstelfrequentie op te voeren. De rasverenigingen; Zwitserse witte herder vereniging Nederland, Rasclub voor de Zwitserse Witte Herder en Nederlandse Vereniging Berger Blanc Suisse zijn bezig met de gezondheid van de Zwitserse witte herdershond.
Vind witte herder pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Mooie witte herder pups kortharig. Te koop: onze pups, het zijn zeven pups, drie teefjes en vier reutjes, ze zijn ruim zeven weken geleden geboren, de vader en moeder zijn kortharig, het zijn vrolijke vriendelijke pups, ze zijn bekend met andere dieren en ze zijn opgegroeid met kinderen, die vooral met vriendjes en vriendinnetjes het erg leuk.
TheSwissValley witte herdershonden kennel.
Zwitserse witte herder kennel: The Swiss Valley. Even voorstellen, wij zijn de familie Bakker uit Wijster en in 2002 hebben we kennis gemaakt met de Zwitserse Witte Herder. In eerste instantie hebben we de honden voor ons en hun plezier, iets wat altijd voorop blijft staan!

Contacteer ons