Op zoek naar witte herder pups?

   
 
 
 
witte herder pups
 
Crystal Moon's' Zwitserse Witte Herder Pups. Zwitserse Witte Herder kennel Crystal Moon.
Wij hebben op dit moment geen pupjes maar wel al een aantal mooie combinaties in gedachten voor de toekomst. Wij hopen dat onze dromen zullen uitkomen maar soms is het afhankelijk van een aantal factoren of een combinatie door kan gaan!
WITTE HERDER PUPS Zwitserse Witte Herder Erkend Fokker.
Hoewel wij regelmatig het predicaat krijgen van Beste Zwitserse Witte Herder fokker, proberen wij gewoon het Beste te doen voor Onze honden en pups en het schitterende Zwitserse Witte Herder ras. Wilt u meer informatie over pups of wilt u ooit graag zelf een pup van ons?
Pups ZWHVN.
Lezingen / Seminars / Symposia. U bent geïnteresseerd in en hebt een weloverwogen keuze gemaakt voor het ras van de Zwitserse Witte Herder en u bent op zoek naar een Zwitserse Witte Herder pup als maatje voor uw gezin. Neemt u hiervoor vooral de tijd want haastige spoed is hierbij een slechte raadgever. Op de pagina pups verwacht treft u de fokkers aan die pups verwachten en op de pagina pups geboren treft u de fokkers aan die momenteel een nest pups hebben.
Home Misthy's' Friends.
Wandeling februari 2008. Wandeling december 2007. Hondenschool Best mate. Zwitserse witte herder pup. Rasbeschrijving Zwitserse witte herder. ZWITSERSE WITTE HERDER KENNEL. Op 1 augustus 2017 heeft Lola en Easy een Nestje van 9 pups gekregen. 5 teven en 4 reuen.
Vind witte herder in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Beide ouders hebben goede officiele gezondheids uitslagen, beide ouders zijn sociaal naar mens en dier en worden graag geknuffelt. De pups groeien bij ons op in de huiskamer en wennen aan allerlei geluiden binnen en buitens huis. Witte Herder Pups.
Erijane witte herder kennel Erijane.
Erijane witte herder kennel. Welkom bij de grote hobby van Erik en Janet Zuidema. De website is onlangs geheel vernieuwd en we hopen dat u deze met veel plezier zult doorlezen. Onze dekreuen Erijane Fabel von Piersigilli die wij uit Italie hebben geïmporteerd en Erijane Quilty Being Beautyful die door mijzelf is gefokt staan ter dekking voor goedgekeurde teefjes. Onze honden zijn allemaal HD vrij, ED vrij en DM vrij MDR1 vrij en MH vrij. Wij hebben zo nu en dan pups uit verantwoorde combinaties.
Zwitserse Witte Herder.
Veel voorkomende gezondheidsproblemen zijn: Heupdysplasie, Elleboogdysplasie, maag en darmproblemen, vachtproblemen, aandoeningen aan de alvleesklier etc. Zwitserse Witte Herder is geschikt voor. De Zwitserse Witte Herder is bijna geschikt voor iedere vorm van sport en activiteit. Vermijd echter sporten waarbij veel draaiingen gemaakt worden.
Of the Heart of Lothian, witte en oud duitse herder.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Piet en Alma Groot 0031 0226-453524 of lothian@multiweb.nl Lid rasvereniging FCI RZWH en DHCN. Studs, Deckruden Weisse Schafer Hunden, Zwitserse witte herder pups. Wij hebben zo nu en dan pups uit verantwoorde combinaties.
ZWHVN Zwitserse Witte Herder Vereniging Nederland.
De vereniging heeft ten doel het bevorderen van het fokken en veredelen van en de liefhebberij in het ras, fokkers en liefhebbers van het ras te verenigen en de belangen te behartigen van het ras en de eigenaren van de Zwitserse Witte Herder.
Zwitserse witte herder of the White Wolves Home.
de Pups zijn geboren. Onze zwitserse witte herder pups worden volgens de gestelde FCI fokregels en het KEURMERK voor fokkers gefokt. Wij hebben zo nu en dan pups uit zowel kort als langharig gezonde en verantwoorde combinaties die zich niet alleen op schoonheid maar vooral op gezondheid en stabiele karakter hebben bewezen.

Contacteer ons