Op zoek naar oudduitse herder pups te koop?

   
 
 
 
oudduitse herder pups te koop
 
Pupinfo LSOHV.
Op 17 mei was op de echo te zien dat Dana drachtig is. Als de natuur het toelaat, worden de pups medio juni geboren. Voor meer informatie zie de website fokker of the dutch harbour. Oudduitse Herder Kennel van der Thure.
Oud-Duitse herdershonden vom Möhnesee vom schwarzen Traum Pups.
Wij zien het als onze taak om gezonde, intelligente, krachtige en mooie Oud duitse herdershonden te fokken. Onze pups worden later ingezet voor reddingswerk, in de therapie en voor de gehandicaptenzorg, bij de hondensport en gewoon als gezinshond, als begeleider en vriend.
Oudduitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Oudduitse Herder Kennel. Hondenfokker Meer info. Kennel vom Wede. Borgweg 79 9608 TG Westerbroek. Wij zijn fokkers van de Oudduitse DDR herder. Hondenfokker Meer info. Kerkheide 2 5513 ND Wintelre. Af en toe n nestje prachtige Oud Duitse Herder pups uit weloverwogen combinaties.
oudduitse herder en langharige duitse herder pups te koop. Oudduitse Herder Kennel Van" Chika's' Erf" Pien, Chika, Eilin vom Osterberger-Land, Birka.
Wijzelf hebben op dit moment niks te koop. Kijk bij bij planning voor de nieuwe nestjes. ODH pups of LSH duitse herder pups. bij vrienden te koop klik hier. volwassen oudduitse herder of. langstokhaar duitse herder te koop klik hier.
Aen Den Noordendijck.
Wij verwachten halverwege maart de pups van Lizzy Ursa Unicus Taien en Wolf Next King Neo aen den Noordendijck. Bekijk alle nesten. Van jongs af aan horen honden bij mijn leven. Geboren en opgegroeid naast een dierenarts met praktijk aan huis kreeg ik voor mijn zesde verjaardag dan eindelijk na lang zeuren mijn eerste eigen hond, Bas. Na Bas kwam Skip, een Heidewachtel en toen Skip negen jaar oud was kwam Noah, mijn eerste Zwitserse Witte Herder. Zij kwam, zag en overwon en een droom was geboren. Inmiddels wonen wij op een ruim, uniek plekje in Dordrecht en werk ik alle dagen van de week met heel veel plezier met en tussen mijn honden. Meer over Aen Den Noordendijck. Zwitserse Witte Herders. Alle Oudduitse Herders.
Vind oud duitse herder op Marktplaats.nl.
Vader blake is internationaal kampioen de pups mogen rond 8 juli het nest verlaten maar natuurlijk houden wij. 1673 Oude kaart Zeeland klederdracht hond Duitse herder. Kaart in goede conditie, 9x14cm, niet gelopen. Oud Duitse Herder ter dekking aangeboden 150 euo. Ik heb een schat van een raszuivere oud duitse herder. Röntgenfoto's' van rugheupen, en ellebogen 100 % in order. Zeer goed karakter. Goede en snelle zwemmer en hardloper. Alleen gezonde ingeënte honden zonder huidproblemen etc komen in aanmerking. 4 Foto's' van nakomenlingen voor het eerst vader. Oud Duitse herder dekreu. Mooi grote oud duitse herder dekreu zijn naam is kai is niet te koop hij heeft een mooie rechte rug en een mooie volle vacht heeft ervaring bel gerust voor meer informatie of maak een afspraak om te komen kijken.
Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups Oudduitse herder kennel Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups.
Tevens beschikt onze oudduitse herder Alyssa over een fokcertificaat. Klik op de titel om naar de downloadpagina van de certificaten te gaan. Sinds jaar en dag wordt de Voorhorsthoeve bewoond door herders. Honden als Jacco en Herta groeiden er jaren geleden al op en waren trouw aan hun baasjes en hun erf. Als echte liefhebbers fokken we sinds enkele jaren weer Oud-Duitse herders. Wilt u contact leggen met de eigenaren van de Voorhorsthoeve voor vragen over honden, puppies of nesten? Klik dan op de titel voor de contactgegevens. pup groen Dax. Pup bruin Jack. Pup grijs Esrah. Pup zwart Evy. Avondzon met Indy en Kely. Vanavond even in de tuin met de ondergaande zon fotos gemaakt van Indy met. Vandaag zijn we de Overijsselse Vecht op gegaan met Kely en Indy. Milas en Jack. Vandaag een autoritje gemaakt alleen met Kely, om haar broers Milas en Jack. Vandaag zijn we met Kely op pad geweest, wat terras oefeningen gedaan., Avondzon met Indy en Kely. Milas en Jack. Claudia op Overijsselse Vecht. Gebruikersnaam op Overijsselse Vecht. Jos Jeanine op Dance-Indah 31 Mei-24 Juli. Alyssa pups INDY pups rontgenfoto Alyssa vacantie.
Of Shinjis Star Oudduitse Herdershonden Of Shinjis Star.
De Oudduitse Herder is een hond waar mee gewerkt moet worden, ze moeten zowel geestelijk als lichamelijk dagelijks vermoeid worden. Van 2004 tot en met 2014 hebben wij met veel plezier Oudduitse herdershonden gefokt, waarbij wij ons gericht hebben op de Oudduitse herder over werklijnen, dit omdat wij vonden dat het oorspronkelijke werkkarakter van de Oudduitse herder behouden moest blijven. In september 2017 heeft onze Sirrush, dochter van onze Ghinjo en kleindochter van onze Shinji en Raptor, ons weer verblijd met een nestje na precies drie jaar geen nestje te hebben gehad.
Oud Duitse Herdershond fokkers Honden Page.
Zo krijgen 2 van onze teven zo nu en dan een nieuw nestje tot dusver 5 met pups. Van de Ooghduyne Pietertjes Hoeve fokt volgens de regels van de LSOHV. Bekijk de fokker vermelding van Van de Ooghduyne Pietertjeshoeve. van het Lentsehof. Bravoure is n oud-duitse herder 2de generatie. Ik heb besloten om met haar n nestje te fokken omdat het n mooie maar vooral echte oudduitse herder is.
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
Erkend Oudduitse herder kennel die op kleine schaal en met toewijding fokt, heeft pups uit bew. Erkend Oudduitse herder kennel die op kleine schaal en met toewijding fokt, heeft pups uit bewezen combinatie. Voor nakomeling zie mijn andere advertenti. 25 april 2018. 25 april 2018. Duitse herder pups met stamboom. Op 28 maart zijn bij ons 5 pups geboren. Twee teefjes en drie reuen. Vader is Fernando von Juvenisty, moeder is Femke Tasje von Haus Tiwo. Pups worden ontwormd, ingeënt en nagekeken door de dierenarts, 6 weken enting. Zij worden gechipt door de Raad van Beheer. Op 28 maart zijn bij ons 5 pups geboren. Twee teefjes en drie reuen. Vader is Fernando von Juv. Op 28 maart zijn bij ons 5 pups geboren. Twee teefjes en drie reuen. Vader is Fernando von Juvenisty, moeder is Femke Tasje von Haus Tiwo. 24 april 2018. 24 april 2018. Langharige Duitse Herder pups te koop met stamboom.

Contacteer ons