Meer resultaten voor oudduitse herder pups te koop

   
 
 
 
oudduitse herder pups te koop
 
Of Koda's' Place Home.
Op deze pagina's' kun je informatie vinden over de oud Duitse Herder Langhaar en de Maine Coon. Mijn baasjes zijn kleinschalig bezig om deze honden en katten te fokken, zelf heb ik de eer gehad om als eerste een nestje te bezorgen bij hun, dit heb ik gedaan met een dame die ook hier woont.
Welkom Oudduitse Herder Kennel fan" Anne's' hiem."
Ontstaan Oudduitse herder. echo dateY; fan" Anne's' hiem." Welkom op deze website: fan Annes hiem. opgericht in 2010. Ik ben Annelies Slagman, ook vaak Anne genoemd.Ik ben getrouwd met Simon en wij hebben 3 kinderen. We wonen in een boerderijtje in Boornbergumonder de rook van Drachten in Friesland, vandaar ook deze Friese kennelnaam. Tes en haar dochter Asja zijn onze 2 Langstokhaar/Oudduitse Herders. Onze 2 honden hebben hier alle vrijheid in en om ons huis, wij hebben ze niet in kennels, hierdoor kunnen ze heerlijk rennen en spelen op ons ruime erf. We zijn aangesloten bij deze rasvereniging voor Oudduitse herders en Langstokharige herders klik op de banner. De pups groeien op in en om ons huis, tussen onze kinderen, honden, poes en veel visite. Dat ze goed gesocialiseerd worden vind ik erg belangrijk. U bent van harte welkom om met onze honden en ons kennis te maken, graag wel even bellen voor een afspraak.
Oudduitse Herder Hondencentrum.
Omdat de Oudduitse herders zo leergierig en gehoorzaam zijn, zijn ze ook voor de trainer tijdens de training een plezier om mee te werken. De Oudduitse herder kan, mits hij goed gesocialiseerd is, prima overweg met soortgenoten, andere dieren en kinderen.
Duitse Herder.
Vraag en antwoord. WK Team Sponsor. vereniging van fokkers en liefhebbers van duitse herdershonden. VERENIGING VAN FOKKERS EN LIEFHEBBERS VAN DUITSE HERDERSHONDEN. Het doel van onze rasvereniging is vooral om fokkers en liefhebbers van Duitse herdershonden tot elkaar te brengen.
Oudduitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Oudduitse Herder Kennel. Hondenfokker Meer info. Kennel vom Wede. Borgweg 79 9608 TG Westerbroek. Wij zijn fokkers van de Oudduitse DDR herder. Hondenfokker Meer info. Kerkheide 2 5513 ND Wintelre. Af en toe n nestje prachtige Oud Duitse Herder pups uit weloverwogen combinaties.
T Nestje Van de Ooghduyne Pietertjes Hoeve Van de Ooghduyne Pietertjes Hoeve.
Er zijn nog enkele oud duitse herder pups te koop! Informeren kan via telefoon of e-mail. Bekijk onze contactpagina voor onze gegevens. Het T-nestje bestaat oud Oudduitse Herder pups/puppies in zwarte en verschillende grauw nuances uit HD/ED vrije ouders. Video: Ooghduyne Pietertjeshoeve presenteert T-nestje.
Duitse Herder Pups te koop met stamboom.
Laten we het eens goed uitleggen vanaf het begin: Verschil Oudduitse Herder en Langstokhaar. Duitse Herder kennel Aus Felsbrockendorf. Dog training and more KvK nr. 7775 PG Lutten. Duitse Herder Kennel Overijssel / Drenthe. Duitse Herder pups te koop. Op zoek naar een Duitse Herder pup met stamboom?
bordeaux dog deense dog duitse herder puppies.
Prachtige puppies te koop Kruising duitse herder mechelse herder Vader mooie duitse herder Moeder mechelse herder uit werk-sportlijn Nest bestaat uit 10 pups er zijn nog 5 reutjes beschikbaar Beide ouders vrij van erfelijke ziektes en ouders beide aanwezig Pu. Het Beste Hondenvoer voor een Duitse Herder Pup duitseherdershond.com. Alles over de Duitse herder. Ras, verzorging, voeding, training en puppies. Search this website Search Hide Search. Het Beste Hondenvoer voor een Duitse Herder Pup. Duitseherdershond Okt 31, 2017. De juiste voeding geven aan jouw Duitse herder is zijn hele leven belangrijk, maar het is zeker belangrijk tijdens zijn puppy-tijd. De Oudduitse herders De Caterstede.
Argentina Outlet oudduitse herder verschil duitse herder langharige duitse herder pups te koop.
oudduitse herder verschil duitse herder. duitse herder kennel wortel. langharige duitse herder pups te koop. duitse herder pups te koop duitsland. duitse herder fokker. langharige duitse herder pups te koop. langharige duitse herder pups. duitse herder pups te koop particulier.
Oud Duitse herder Woefkesranch.
Door zijn lange haren toont de Oudduitse herder machtiger dan de Duitse herder. Verder is zijn ruglijn recht en niet schuin aflopend zoals bij de Duitse herder. Zijn inzetmogelijkheden zijn net als bij de Duitse herder breed: beschermhond, diensthond, reddingshond, blindengeleidehond of familiehond. De Oud-Duitse herdershond is middelgroot, licht gestrekt, krachtig en goed gespierd, de botten droog en de totale structuur vast. Karakter en temperament van Duitse Herders. De Duitse Herders zijn hoogst intelligent, behendig en passen zich goed aan elke omgevingen aan. Zij worden opgeleid in diverse taken zoals het politiewerk, speurwerk, het bewaken, reddingswerk, therapie en in het leger. Zij zijn ook geschikt als gidshonden voor blinden. Zij genieten van het bij mensen en andere dieren zijn, hoewel de socialisatie van jonge puppies kritiek is om agressief en gevaarlijk gedrag te verhinderen.

Contacteer ons