Op zoek naar honden fokker?

   
 
 
 
honden fokker
 
Home Fokkersplaza.
VOOR ELKE HONDEN EN KATTENFOKKER. NIEUW IN ONZE WEBWINKEL. Handkolfset 20-50 ml. Handkolf set voor hond of kat: Wanneer: bij dreigende mastitis in combinatie met melkkliercreme voor beter effect bij stuwing voor afname van melk voor verzwakte pup / kitten Wanneer u voor een zwakke pup of kitten moedermelk.
Fokker Puppybenodigdheden WitjesVerzendhuis.com.
Sinds jaar en dag specialist voor Honden en Fokkers. WitjesVerzendhuis.nl heeft zich de afgelopen decennia ontwikkelt als een echte specialist voor fokkers en andere mensen die zeer actief zijn in de hondenwereld. In onze speciale categorie Fokker en Puppybenodigdheden vindt u ondere andere een ruime keuze vetbedden, puppykennels en puppyrennen, maar ook Puppytrainers, trainingsmatten en diverse puppy voerbakken en puppyschalen.
Overzicht van alle erkende en niet erkende fokkers in Nederland.
Lopende honden en zweethonden. Pinschers, Schnauzers, Molossers en Sennenhonden. Retrievers, Spaniels en Waterhonden. Spitsen en oertypes. Filter op Woonplaats. Alphen aan den Rijn. Bergen op Zoom. Eck en Wiel. Millingen aan de Rijn. Nieuwerkerk a/d Ijssel. Sas van Gent. Filter op Land. 276 fokkers gevonden Wis alle filters. Overzicht van alle fokkers.:
licg.nl Foute Fokker.
Een goede fokker wil dat de pups goed terecht komen en informeert naar uw situatie en verwachtingen. U hoort veel informatie over de pup te krijgen en mag altijd bellen bij vragen. Wellicht ook interessant voor u. De aanschaf van een hond. Overzicht erfelijke aandoeningen bij honden.
Hond Co Hondenschool Hulst Zeeuws-Vlaanderen Aanschaf hond.
Een goede fokker vindt het helemaal geen probleem als je hem/haar allerlei vragen stelt. Ook de fokker zal vragen stellen aan jou, want je geeft je pups niet zomaar aan iedereen mee. Helaas zijn er, naast vele goede fokkers, ook veel malafide hondenfokkers. Deze laten honden meerdere nestjes per jaar krijgen en als de moederhond uitgemolken is laten ze haar verdwijnen.
Aansprakelijkheid Recht voor de Rashond.
In het geval dat de fokker die pups verkoopt aangemerkt wordt als particulier zijn de bepalingen m.b.t. consumentenkoop niet van toepassing. Er worden echter ook honden verkocht door handelaren, dierenwinkels en mensen die bedrijfsmatig fokken en in dat geval vallen de koopovereenkomsten onder de regels van consumentenkoop.
IJslandse Honden Fokker: Sældarlífs met uitgebreide ras info.
Like ons op Facebook! Zoeken naar: Zoeken. Welkom bij Sældarlífs, IJslandse Honden Kennel. Veel plezier op onze website met veel informatie over en fotos van IJslandse Honden. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Elska Disadóttir frá Fuglatorgi.
Een fokker bij u in de buurt Nederlandse Labrador Vereniging.
Fokkers die zich hebben aangemeld voor de fokkerslijst zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging. Zij hebben verklaard bij het fokken te voldoen aan de Basisregels deel A van het Verenigings Fokreglement van de NLV met betrekking tot welzijn en gezondheid.
Illegale hondenhandel Honden en katten NVWA.
Hondenhandel ontstaat door vraag naar én aanbod van, vaak jonge, honden. Illegale hondenhandel blijft bestaan zolang het de handelaren lukt hun honden te verkopen. De NVWA, de LID en de dierenpolitie zien erop toe dat hondenhandelaren zich houden aan wetgeving en regelgeving. Maar toekomstige hondeneigenaren kunnen ook veel doen om misstanden te voorkomen.: Stel voorafgaand aan de koop voor om bijvoorbeeld de hond te laten keuren door een dierenarts. Koop nooit in een opwelling een hond. Ga langs bij de handelaar of fokker van wie u de hond koopt.
Op zoek naar hondenfokkers? Bekijk eerst dit inspirerende fimpje.
Een amateuristische fokker zal waarschijnlijk geen garantie verlenen op het welzijn van de pup. Indien je onervaren bent met honden of vreest voor de hoog geprijsde dierenartskosten dan raad ik je aan om niet voor een amateuristische fokker te kiezen.

Contacteer ons