Resultaten voor herplaatsing duitse herder langhaar

   
 
 
 
herplaatsing duitse herder langhaar
 
herplaatsing duitse herder HondenForum.
Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen. Als je over herplaatsing" duitse herder" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken. Volgende forumvraag: Blue Merle gen.
LSOHV Rasvereniging voor de Langstokhaar Oudduitse Herder.
Formulieren en Folders. LangStokhaar en Oudduitse Herder Vereniging. De LSOHV is een Nederlandse vereniging, opgericht op 10 maart 2013, die is ontstaan uit een groep liefhebbers van de Oudduitse herder die zich willen inzetten voor de gezondheid van het ras.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Website Flynn-I-Noor.
Ons eerste nestje kregen we van Flynn, waarna nog vele nestjes van diverse moeders zouden volgen. Van Flynns eerste nest kregen we Cita en Raya terug voor herplaatsing. We hebben hen echter gehouden en zijn met hen verder gaan fokken. Later hebben we van Cita de teefjes Yanthe en Benthe aangehouden. Yanthe en Benthe komen uit hetzelfde nest. Van Noor hebben we twee dochters aangehouden, Veerne en Sterre, maar zij bleken helaas niet geschikt om mee verder te gaan. Na de komst van Noor kochten we Sira v. Bruininxdeel, een Tervuerense herder teef van anderhalf jaar oud. Tot onze verrassing was ze grijsgevlamd, een kleur die wij nog nooit eerder hadden gezien. Uit Sira's' eerste nestje kregen wij de reu Lars en de teef Shadly terug. Beide zijn ook grijsgevlamd. Ook Shadly heeft ons enkele nestjes gegeven. Van Sira hebben we later nog haar dochters Calinde Celeste Linde en Bowi aangehouden. Linde is grijs, Bowi rood. Om toch verder te kunnen gaan met de Duitse herder waren we op zoek naar een teefje. Mijn voorkeur ging uit naar een zwarte langhaar.
WITTE HERDER PUPS Zwitserse Witte Herder Erkend Fokker.
Wij doen niet aan handel. Witte Herder Herplaatsing. Witte Herder aangeboden? Niet elke Witte Herder heeft het geluk voor altijd een fijn, passend, warm, liefdevol thuis te hebben. Niet elke Witte Herder baas kan een honden leven lang een ideale honden baas zijn.
Degrensstreek.be Onze asiel dieren zoeken een thuis!
Opname in het asiel op 28/03/2019. Reden opname: Afgestaan wegens ernstige gezondheidsproblemen van de eigenaar en mag de hond ook niet meer houden van de lees meer. Vrij voor adoptie. Meter en peter: Geen. Opname in het asiel op 27/03/2019.
Erijane witte herder kennel Erijane.
Wij fokken voornamelijk stokhaar, maar het komt wel voor dat wij af en toe langhaar in onze nesten hebben. Ons doel is vooral gezonde honden te fokken met een open en betrouwbaar karakter. Onze witte herders zijn lief, mooi, eerlijk en hebben veel will to please. Een hond waar je veel plezier aan hebt. Wij zijn in nederland lid van de zwitserse witte herdervereining NVBBS, FCI. en in duitsland zijn wij lid van de internationale hunderasseverein, UCI. Erijane Witte Herder Kennel.
Oudduitse Herder Rassen Honden Hondenrassen.
Maar ook waaks. De OudDuitse Herder vindt zijn oorsprong in Duitsland uit verschillende types herdershonden. Er bestonden langhaar, ruwhaar en gladhaar herdershonden en dan ook nog in allerlei kleuren en types. Deze honden deden dienst als bewaker van huis en haard en/of het hoeden van de kudde. In die tijd fokte men uitsluitend op karaktereigenschappen en keek men eigenlijk niet naar het uiterlijk. In de oorspronkelijke Duitse Herdervereniging die eind negentiende eeuw werd opgericht aanvaardde men elke type vacht en kleur.
Duitseherder Fokkers Langhaar Oud Herplaatsing Pups.
Herplaatsing Huisdieren SLHH voor directe herplaatsing van huisdieren van overleden en zieke mensen. Tevens bevordering directe huisdieren herplaatsing via baasjegezocht.nl. Duitse Herder Homepages. Duitse Herder Edo Wolvega Edo v/d Mauritshoek. Farrah Vom Haus Santo No title. Herderfan De Cocksdorp index. Jacco Gardéfense Eindhoven Huisdieren honden Mijn Duitse herder Jacco Gardéfense. Joshua's' website joshua.rouwet.info. Kuoon.nl Enschede hondensport van Agility tot Africhting, van Jacht tot Doggy Dance. Met reglementen die geldig zijn binnen de hondensport en algemene zaken over opvoeding. Onze Roedel Welkom op Onze Roedel website. Deze website gaat over onze honden, katten en hobby de africhting van onze Duitse Herders: Shanto's' Evita en Jger Kurt van het Zuidpark bij VDH kringgroep Phoenix. The beauty of Ice No title. Duitse Herder Italie. Dei Profeti Profeti: allevamento pastori tedeschi. Monte Poliziano Uno dei pi importanti allevamenti di pastori tedeschi del centro italia. Il sito dei cani pastori tedeschi dell'allevamento' Monte Poliziano in Toscana, dal 1974. Romberlin No title. Duitse Herder Langhaar.
The White Wolves Zwitserse Witte Herdershonden kwekerij Puppies te koop van onze hondenfokkerij.
Al onze witte Zwitserse herders leven samen met ons in familie en roedelverband op een groot door bossen omringd domein van 5 hectaren. Wij beogen de oersterke gezondheid en het mooie uiterlijk van de wolf in combinatie met het zachte, trouwe karakter van een goed gedomesticeerde hond die.: intelligent is en gemakkelijk op te leiden. niet onnodig blaft. én bovendien voldoet aan de standaardnormen van de Witte Zwitserse Herder.:

Contacteer ons