Meer resultaten voor bullmastiff

   
 
 
 
bullmastiff
 
Verzorging: Bullmastiff in Beeld.
Een Bullmastiff mag tenslotte graag overal doorheen sjouwen. Gebruik liever geen shampoos voor mensen, ook geen babyshampoo. Deze kunnen de huid te veel ontvetten en deze natuurlijke vetlaag hebben uw Bullmastiff juist nodig. Met een goede hondenshampoo kunt u uw hond zo vaak wassen als nodig is.
Bullmastiff Lees hier alles over dit hondenras zooplus magazine.
Omdat de Bullmastiff een relatief jong hondenras is, waarvan de oorsprong in de 19e eeuw ligt, kan de geschiedenis met zekerheid vastgesteld worden. In tegenstelling tot veel oudere rassen die meer per toeval ontstaan zijn in de oudheid is de Bullmastiff van meet af aan doelgericht gefokt.
Bullmastiff Wikipedia.
Een Bullmastiff stelt zijn gezin op nummer 1 en met name kinderen draagt hij een warm hart toe. Desondanks dient een toekomstig eigenaar stevig in de schoenen te staan en een consequente maar zeker geen harde opvoeding te kunnen geven.
Brouwers Bullmastiffs.
De Bullmastiff.
De bullmastiff is geen bijter maar overmachtigde de stroper met het naar de grond duwen en wachten dan tot de boswachter de stroper zelf kon straffen en hem om andere stropers af te schrikken in het begin van het bos opging.
bol.com Bullmastiff, Esther Verhoef 9789058411228 Boeken.
Besproken worden het bijzondere karakter van deze dogachtige, de voeding die hij nodig heeft en de rasspecifieke verzorging, maar ook: hoe socialiseer je een Bullmastiff, hoe maak je een pup zindelijk en waar moet je op letten als je een Bullmastiff wilt opvoeden tot een prettige gezinshond?
Bullmastiff The Peatcutter's' Bullmastiffs.
Hartelijk welkom op de website van The Peatcutter's' Bullmastiff. laatste update 24 december 2018. foto december 2018: Summer, Neeltje, Blacky, Doris, Roos, Sjors en Ruby. We genieten nu al bijna 12 jaar van ons prachtige ras de bullmastiff. We wonen op het platteland in Landhorst n.o.
De Bullmastiff HondenTV.
Een Bullmastiff is een kruising tussen Mastiff en Bulldog. Een echte krachtpatser met een hart van goud. Hij is krachtig, heeft veel uithoudingsvermogen, is actief en enorm betrouwbaar. Een Bullmastiff is een echte gezinshond, altijd waakzaam en klaar om zijn baas en het gezin te verdedigen tot elke prijs.
Puppyplaats.nl Bullmastiff pups aangeboden.
Prachtige combi van bullmastiff en vader een old englisch mastiff pups Ze zijn nu bijna 7 wee. Prachtige combi van bullmastiff en vader een old englisch mastiff pups Ze zijn nu bijna 7 weekjes Ze groeien nu thuis op met kinderen en andere dieren.
Vind bullmastiff pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
De pupjes gaan enkel naar mensen die ze een actief en familiaal leven kunnen. RIDGEBULL PUPS Rhodesian Ridgeback X Bullmastiff. Nog enkele prachtige ridgebull pups beschikbaar, moeder rhodesian ridgeback en vader bullmastiff. Beide ouders zijn raszuiver en ook in ons bezit.

Contacteer ons