Op zoek naar oudduitse herder?

   
 
 
 
oudduitse herder
 
Yourdog Oudduitse Herder Hondenvoer slechts 4995, voor Pup 12 Kg.
Ook pakket afhaalpunten. Yourdog Oudduitse herder pup hondenvoer 12KG. Yourdog Oudduitse herder hondenvoer is gemaakt van natuurlijke ingrediƫnten zoals buffel en gevogelte eend, kip en kalkoen. Voor het maken van een 12 KG Yourdog Oudduitse herder hondenvoer wordt 106, KG vlees ingedroogd.
Eigenschappen van de Oud Duitse herder Odin, onze oudduitse herder.
De beharing is korter op het lichaam. Duitse Herder langhaar x Duitse Herder langhaar of Oudduitse Herder x Duitse Herder langhaar is Oudduitse Herder-1 De pups zijn steeds een generatie verder dan de laagste generatie waarmee wordt gefokt. Het hoofd is breed en goed in verhouding met de rest van het lichaam, de schedel is ongeveer zo breed als zij lang is.
Oud Duitse Herder Hond-kat.nl.
Aangezien DM een groot probleem is binnen de Duitse herder potulatie en ook onze honden niet allemaal geheel vrij te zijn van deze vervelende kwaal, kiezen wij alleen nog maar voor het inzetten van reuen die hier geheel vrij van zijn.
Ballincurra Oudduitse Herders.
Kennelnaam en kennelregistratie.: Hoewel de Oudduitse Herder niet wordt erkend door de FCI maken we toch gebruik van de kennelregistratie van de Raad van Beheer omdat we niet uitsluiten om in de toekomst een Duitse Herder Langstokhaar aan te schaffen in Engeland.
Duitse Herder Club Nederland.
Het was naast zinvol ook nog eens gezellig met openheid naar elkaar en respect. Bewust van het feit dat een vereniging er is voor de leden en de aangesloten fokkers, waarbij de gezondheid van de Duitse Herder Langstokhaar en de Oudduitse Herder een bovenliggende doelstelling is, zullen de besturen van beide verenigingen aan de leden een aantal voorstellen doen.
oudduitse herder kennel Des Quatre Montagnes Diva Amie Ellen Peter.
Welkom bij onze Oudduitse Herderkennel Des" Quatre Montagnes. Wij zijn gelegenheidsfokker, aangesloten bij de DHCN, en hebben af en toe een nestje in huis. Voor het laatste nieuws kijk op.: of Amie's' pups zijn uitgevlogen. Kijk op hun pagina's' voor foto's'van' hun verdere leventje. Duitse Herder Club Nederland DHCN kennelerkening.
Op t eiland van Dordt Home.
Wij zijn heel trots op deze fijne roedel en ondernemen met hun verschillende aktiviteiten zoalsspeuren, gehoorzaamheidbehendigheid, fysiek fit en natuurlijk lekker wandelen fietsen en knuffelen. De oudduitse herder is een familiehond, maar zal wel mentaal en geestelijk uitgedaagd moeten worden.
Vind oud duitse herder op Marktplaats.nl.
Hij is hd en ed vrij. Karakter rex heeft een ontzettend vriendelijk karakter naar mens en dier. Hij zoekt graag de nabijheid van de baas op en denkt nog. Oudduitse / Oud Duitse herder pup. Op 14 oktober zijn bij mij in huis vijf zwart-bruine oudduitse herder pups geboren.
Home.
Ik kwam toen bij" toeval" achter het bestaan van de Oudduitse Herder en was direct verkocht. Toen er een teefje van net 1 jaar oud werd aangeboden, hoefden wij dus niet lang te twijfelen, dit was onze Amy overleden in mei 2004.
Of Shinji's' Star Oudduitse Herdershonden Of Shinji's' Star.
Via deze website willen wij Ronald en Saskia van Bruggen u laten kennismaken met de Oudduitse Herder en dan met name de Oudduitse Herder afkomstig uit de Oostduitse lijn en de werklijn. De Oudduitse Herder is een middelgrote hond met een rechte rug en langstokharige beharing.

Contacteer ons