Op zoek naar oudduitse herder?

   
 
 
 
oudduitse herder
 
rasstandaard oudduitse herdershond.
In de bloedlijnen van de oudduitse herder, kom je dus ook de kortharige voorouders tegen. De oudduitse herder is een middelgrote hond, het verschil tussen de oudduitse herdershond en de Duitse herderhond is de lengte van de vacht. Door zijn lange haren toont de oudduitse herder machtiger en imposanter dan de Duitse herder.
Home.
Ik kwam toen bij" toeval" achter het bestaan van de Oudduitse Herder en was direct verkocht. Toen er een teefje van net 1 jaar oud werd aangeboden, hoefden wij dus niet lang te twijfelen, dit was onze Amy overleden in mei 2004.
Ontstaan Oudduitse herder Oudduitse Herder Kennel fan" Anne's' hiem."
Het verschil tussen de Oudduitse herdershond en de Duitse herderhond is de lengte van de vacht. Door zijn lange haren toont de Oudduitse herder machtiger dan de Duitse herder. Verder is zijn ruglijn recht en niet schuin aflopend zoals bij de Duitse herder.
Oudduitse Herder Hondencentrum.
Omdat de Oudduitse herders zo leergierig en gehoorzaam zijn, zijn ze ook voor de trainer tijdens de training een plezier om mee te werken. De Oudduitse herder kan, mits hij goed gesocialiseerd is, prima overweg met soortgenoten, andere dieren en kinderen.
Duitse herder pups Honden 2dehands.be.
duitse herder pups. duitse herder pups de pups zijn ingeentvoorzien, van een chip en meermaals ontwormd de pups worden bij ons op de boerderij geboren en zijn daa. 8 januari 2019 1405: Bree. Duitse herder pups. Duitse herder pups te koop, voor meer info bel naar 0496608379.
Oudduitse Herdershonden Kennel van t Hogeland.
In 2003 heb ik mijn paard verkocht en toen hebben mijn man en ik besloten een echte rashond te kopen met het idee er een keer een nestje mee te fokken. Mijn man had een keer een langharige herder gezien maar hij wist niet wat voor een ras of het was. Dus ik ben toen op internet gaan zoeken en ben terecht gekomen bij de Oudduitse Herder.
Oud Duitse Herdershond Honden Page.
Er werd met uitsluitend langharige honden verder gefokt en zo ontstond het ras Oudduitse Herder. Het verschil tussen de Oudduitse herdershond en de Duitse herderhond is de lengte van de vacht. Door zijn lange haren toont de Oudduitse herder machtiger dan de Duitse herder.
Oudduitse Herder Kennel of the Golden Basket.
Oudduitse Herdershonden Kennel of the Golden Basket. Mojca en Thor hebben ook nog steeds dolle pret met een pak sneeuw! En het zijn toch echt de oudste van onze roedel. Lid van de NODHV. Wij zijn lid van de NODHV.
Oudduitse Herder Kennel van de Veldkampen Startpagina Facebook.
Geplaatst door Oudduitse Herder Kennel van de Veldkampen. Oudduitse Herder Kennel van de Veldkampen. 28 augustus 2016. Nog een paar dagen dan gaan onze oogjes open. Geplaatst door Oudduitse Herder Kennel van de Veldkampen. Oudduitse Herder Kennel van de Veldkampen.
Of the Heart of Lothian, witte en oud duitse herder.
De pupjes groeien in huis op en krijgen een perfecte socialisatie, ze gaan mee in de auto, spelen met kleine kinderen en horen alle mogelijke vreemde geluiden. Voor informatie over zowel kort als langharige pupjes, of voor andere informatie over de Duitse herder langhaar / oud duitse herder of de Zwitserse witte herder kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contacteer ons