Resultaten voor oudduitse herder pups

   
 
 
 
oudduitse herder pups
 
Oudduitse herder kennel Van Chika s Erf ODH oudduitseherder fokker, langharige duitse herders, pups.
Nadat onze eerste zoon geboren was, hebben wij toen Daan 11 maanden oud was, onze eerste oudduitse herder pup gekocht in Duitsland. We hebben haar Pien" genoemd. Met Pien is mijn passie voor de oudduitse herdershond en fokkerij begonnen. Pien is eind 2015 op ruim 125, jarige leeftijd ingeslapen. Wij streven ernaar, om gezonde pups te fokken, die qua anatomie/verschijning, aard en karakter beantwoorden aan het rasbeeld.,
De Oudduitse herders De Caterstede.
De Oudduitse herders. Puppy's' nest A-D. A-nest oudduitse herder pups. B-nest oudduitse herder pups. C-nest oudduitse herder pups. D-nest oudduitse herder pups. Puppy's' nest E-H. E-nest oudduitse herder pups. F-nest oudduitse herder pups. G-nest oudduitse herder pups. H-nest oudduitse herder pups.
Pupinfo LSOHV.
Op 17 mei was op de echo te zien dat Dana drachtig is. Als de natuur het toelaat, worden de pups medio juni geboren. Voor meer informatie zie de website fokker of the dutch harbour. Oudduitse Herder Kennel van der Thure.
Vind duitse herder pups in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Zet het op Marktplaats. Rotweiler kruising met Duitse herder pups. Rotweiler pups kruising met duitse herder ouders zijn waaks en lief voor kinderen pups zijn ook met kinderen opgegroeid pups zijn gechipt geënt en ontwormt ze zijn 75, week oud.
Vind oud duitse herder in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Oud Duitse Herder pups te koop. 5 oud duitse herder pups te koop ze worden in huis grootgebracht het zijn 3 teefjes 2 reuen vader en moeder beide met stamboom en hd/ed/dm vrij pups zijn met stamboom ingeent en gechipt en zijn andere dieren gewend konijn/kat/kippen voor verderen vragen bel gerust 0481 354242.
Vind oud duitse herder op Marktplaats.nl.
Oud Duitse herder pups. Oud duitse herder kennel van de ruychehoeve heeft nog 2 geheel zwarte teefjes en nog 1 geheel zwart reutje. Ze groeien op in onze huiskamer en de moeder is aanwezig. Ouders zijn ed hd en de dm vrij.
Oud-Duitse herdershonden vom Möhnesee vom schwarzen Traum Pups.
Dit programma is gebaseerd op de inschatting dat ongeveer 65 procent van de latere prestatiekracht van een hond door training en voeding en slechts 35 procent genetisch wordt bepaald. Hoe wij de inprenting van pups zien en hoe wij deze met de Oud duitse herdershond-pups in de eerste 15 weken hanteren, vindt u onder het navigatiepunt Inprenting van pups.
Oudduitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Oudduitse Herder Kennel. Hondenfokker Meer info. Kennel vom Wede. Borgweg 79 9608 TG Westerbroek. Wij zijn fokkers van de Oudduitse DDR herder. Hondenfokker Meer info. Kerkheide 2 5513 ND Wintelre. Af en toe n nestje prachtige Oud Duitse Herder pups uit weloverwogen combinaties.
Home.
Een keer een nestje fokken met haar leek mij het einde, ze had een ontzettend lief karakter. Dit leverde 7 onwijs lieve, mooie Oudduitse Herder pups op. Daarna wilde ik eigenlijk nog maar een ding en dat was het serieus en op een verantwoorde manier bezig zijn met het fokken van de Oudduitse Herder.

Contacteer ons