Op zoek naar oudduitse herder pups?

   
 
 
 
oudduitse herder pups
 
Home.
Een keer een nestje fokken met haar leek mij het einde, ze had een ontzettend lief karakter. Dit leverde 7 onwijs lieve, mooie Oudduitse Herder pups op. Daarna wilde ik eigenlijk nog maar een ding en dat was het serieus en op een verantwoorde manier bezig zijn met het fokken van de Oudduitse Herder.
DHCN: Duitse Herder Club Nederland.
Klik op de banner van de fokker voor website. Oudduitse Herder kennel. Angel" of Wassenaer." Marja Maj Opdam. Oudduitse Herder kennel. Oudduitse Herder kennel. Black Pearls Flow. Carina Plokhaar van Vliet. Oudduitse Herder kennel. Oudduitse Herder kennel. Oudduitse Herder kennel.
Oudduitse Herdershonden Kennel van t Hogeland.
Inmiddels zijn wij zo met het Oudduitse Herder virus besmet dat er een pup bij is gekomen van Ronald en Saskia van Bruggen. Deze heet Chico of Shinji's' Star. En op 12 januari 2008 is er bij ons het A-nest geboren.
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
Oudduitse Herder pups. De Oudduitse Herder is een imposante, mooie hond. Het karakter is stabiel, ze zijn vrolijk, intelligent, veelzijdig, moedig en waaks. Deze karaktereigenschappen maken de Oudduitse Herder tot een zeer prettige huisgenoot, waar men van alles mee kan ondernemen, zoals.
Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups Oudduitse herder kennel Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups.
Gebruikersnaam op Indy spreekt ze toe voor ze vertrekken. Alice op D-Jay even op visite. Jolien op D-Jay en Cheff voor het eerst samen. Alyssa pups Blits INDY pups rontgenfoto Alyssa vacantie. Zoeken op deze site. 2017 Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups.
Vind duitse herder pups in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Dan breng ik u in contact met de fokker waar er pups zijn geboren en opgroeien wij zelf hebben geen pups te koop, en hebben verder geen info over de pups prijzen., Te koop: prachtige sociale Duitse Herder pups met stamboom.
Oudduitse Herder kennel van Marjan's' Meute.
Aen Den Noordendijck.
Wij hebben Oudduitse en Zwitserse Witte Herderpups beschikbaar! Wij hebben pups beschikbaar. Bekijk alle beschikbare pups. Nest 2017 Gaia F.C.I. Kaitlin 2017 V-Nest. Bekijk al het nieuws. Nest 2017 Gaia F.C.I. Afgelopen week is Gaia gedekt door Bro. Rond 15 decenber weten we of de dekking is gelukt. Bekijk alle nesten. Van jongs af aan horen honden bij mijn leven. Geboren en opgegroeid naast een dierenarts met praktijk aan huis kreeg ik voor mijn zesde verjaardag dan eindelijk na lang zeuren mijn eerste eigen hond, Bas. Na Bas kwam Skip, een Heidewachtel en toen Skip negen jaar oud was kwam Noah, mijn eerste Zwitserse Witte Herder.
De Oudduitse herders De Caterstede.
De Oudduitse herders. Puppy's' nest A-D. A-nest oudduitse herder pups. B-nest oudduitse herder pups. C-nest oudduitse herder pups. D-nest oudduitse herder pups. Puppy's' nest E-H. E-nest oudduitse herder pups. F-nest oudduitse herder pups. G-nest oudduitse herder pups. H-nest oudduitse herder pups.
Oud-Duitse herdershonden vom Möhnesee vom schwarzen Traum Pups.
Dit programma is gebaseerd op de inschatting dat ongeveer 65 procent van de latere prestatiekracht van een hond door training en voeding en slechts 35 procent genetisch wordt bepaald. Hoe wij de inprenting van pups zien en hoe wij deze met de Oud duitse herdershond-pups in de eerste 15 weken hanteren, vindt u onder het navigatiepunt Inprenting van pups.

Contacteer ons