Op zoek naar oudduitse herder pups?

   
 
 
 
oudduitse herder pups
 
schipperke schipperke fokkers herplaatsing oudduitse herder.
G-nest oudduitse herder pups. H-nest oudduitse herder pups. Dé vereniging voor onze Oudduitse Herder Duitse Herder Langstokhaar, daar waar gezondheid en socialisatie voorop staat: Voor meer informatie over te verwachten herderpups kijk bij: Puppy info of kijk bij Oudduitse Herder Fokkers.
Puppyplaats.nl Oudduitse Herdershond pups aangeboden.
Oudduitse Herder pups. De Oudduitse Herder is een imposante, mooie hond. Het karakter is stabiel, ze zijn vrolijk, intelligent, veelzijdig, moedig en waaks. Deze karaktereigenschappen maken de Oudduitse Herder tot een zeer prettige huisgenoot, waar men van alles mee kan ondernemen, zoals.
NODHV.
De Oudduitse Herder. Fokken via de NODHV. Procedure uitgelegd ED HD foto's' maken. Verplichte rabiës vaccinatie pups. Oververhitting door vacht. Wat is de invloed van testosteron? accordion menu joomla. Nederlandse Oud Duitse. Bij de Nederlandse Oud Duitse Herdershonden Vereniging. Opgericht op 17 mei 1998 te Bergen, Limburg.
Oud Duitse Herdershond Archieven Puppy te KoopPuppy te Koop.
Oud Duitse Herdershond Heidergott 22 juni 2013. Topnews van 22.06.13: 2 zwart/roodbruine oudduitse herder pups teefjes te koop. De Fokker van den Oudduitse Herdershond van schwarzen Traum heeft hun fokdieren ob de Genfout Degenerative MyelopathieDMdoor middel van een Bloedtest laten onderzoeken.
Oud Duitse Herder Hond-kat.nl.
Aangezien DM een groot probleem is binnen de Duitse herder potulatie en ook onze honden niet allemaal geheel vrij te zijn van deze vervelende kwaal, kiezen wij alleen nog maar voor het inzetten van reuen die hier geheel vrij van zijn.
Oud-Duitse herdershonden vom Möhnesee vom schwarzen Traum Pups.
Wij zien het als onze taak om gezonde, intelligente, krachtige en mooie Oud duitse herdershonden te fokken. Onze pups worden later ingezet voor reddingswerk, in de therapie en voor de gehandicaptenzorg, bij de hondensport en gewoon als gezinshond, als begeleider en vriend.
Wie zijn wij? A Fortes Oudduitse Herder Kennel.
Als kind had ik ook een Oudduitse Herder, Kazan. Kazan was een temperamentvol dier met een lief karakter. In oktober 2008 verwelkomden wij Briska in ons gezin en in september 2015 Cheska, een dochter van Briska. De keuze voor een Oudduitse was snel gemaakt na mijn eigen ervaring met Kazan en zijn aansprekende karaktereigenschappen.
Oudduitse Herder kennel van Marjan's' Meute.
Oud Duitse Herdershond fokkers Honden Page.
Bekijk de fokker vermelding van Oud duitse herder en Kooiker kennel. Oudduitse herder kennel Des Quatre Montagnes. Wij zijn een kleinschalige kennel, en hebben dus maar af en toe een nestje oudduitse herders. Onze pups worden geborenén, verblijven in onze woonkamer zodat ze voor hun socialisatie met alle huiselijke omstandigheden al in aanraking komen.
Oudduitse Herder Fokker Kennel Heuckeroth's' Hoeve Staphorst Puppies.
Wij verwachten pups in de kleuren roodbruin-zwart. Uiteraard worden onze pups meerdere malen ontwormd, hebben hun eerste pupenting gehad, zijn gechipt en ontvangen een stamboom van de ADRV e.V uit Duitsland. Onze pups groeien op samen met onze kids en andere dieren!

Contacteer ons