Op zoek naar oudduitse herder pups?

   
 
 
 
oudduitse herder pups
 
oudduitse herder kennel Des Quatre Montagnes Diva Amie Ellen Peter.
Welkom bij onze Oudduitse Herderkennel Des" Quatre Montagnes. Wij zijn gelegenheidsfokker, aangesloten bij de DHCN, en hebben af en toe een nestje in huis. Voor het laatste nieuws kijk op.: of Amie's' pups zijn uitgevlogen. Kijk op hun pagina's' voor foto's'van' hun verdere leventje. Duitse Herder Club Nederland DHCN kennelerkening.
Of the Heart of Lothian, witte en oud duitse herder.
Studs, Deckruden Weisse Schafer Hunden, Zwitserse witte herder pups. Wij hebben zo nu en dan pups uit verantwoorde combinaties. De pupjes groeien in huis op en krijgen een perfecte socialisatie, ze gaan mee in de auto, spelen met kleine kinderen en horen alle mogelijke vreemde geluiden. Voor informatie over zowel kort als langharige pupjes, of voor andere informatie over de Duitse herder langhaar / oud duitse herder of de Zwitserse witte herder kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.
Angelofwassenaers-oudduitse-herder-pups.
Onze Oudduitse Herder Maine Coon nestjes. Angel Aiki Fee Karah Aanmelding pup Dekreuen uit eigen fok Nakomelingen re√ľnie Coco Chanel De regenboogbrug. Onze Maine Coon Madame Coco Chanel is begin december gedekt en drachtig van Maine Coon Sitomito Migo! Hun kittens worden begin februari 2019 verwacht!
Oud Duitse Herdershond Archieven Puppy te KoopPuppy te Koop.
Oud Duitse Herdershond Heidergott 22 juni 2013. Topnews van 22.06.13: 2 zwart/roodbruine oudduitse herder pups teefjes te koop. De Fokker van den Oudduitse Herdershond van schwarzen Traum heeft hun fokdieren ob de Genfout Degenerative MyelopathieDMdoor middel van een Bloedtest laten onderzoeken.
Oudduitse herder kennel De Caterstede De Caterstede.
De Oudduitse herders. Puppy's' nest A-D. A-nest oudduitse herder pups. B-nest oudduitse herder pups. C-nest oudduitse herder pups. D-nest oudduitse herder pups. Puppy's' nest E-H. E-nest oudduitse herder pups. F-nest oudduitse herder pups. G-nest oudduitse herder pups. H-nest oudduitse herder pups.
Oudduitse Herder Fokker Kennel Heuckeroth's' Hoeve Staphorst Puppies.
Wij verwachten pups in de kleuren roodbruin-zwart. Uiteraard worden onze pups meerdere malen ontwormd, hebben hun eerste pupenting gehad, zijn gechipt en ontvangen een stamboom van de ADRV e.V uit Duitsland. Onze pups groeien op samen met onze kids en andere dieren!
Webklik.nl VANSANTVLIET HOEVE.
Dus zo gezegd en zo gedaan en met Elvis Ciska is mijn passie begonnen voor de oudduitse herder en het fokken.Spijtig genoeg kan er met Elvis wegens omstandigheden niet gefokt worden maar daarom is mijn liefde voor hem zeker niet minder. Wij streven ernaar om gezonde pups te fokken die ook aan het schitterende karakter van de oudduitse herder beantwoorden De ouders voldoen dan ook aan de eisen van onze vereniging de ADRV en aan mijn eisennamelijk, hecht ik een groot belang aan het gezonde en eerlijke sociale, karakter van mijn honden.
Welkom bij Oudduitse herder Kennel of the Golden Basket.
die eigenlijk meer voor de kinderen was. Toen Boomer 9 maanden was, kwam het bolletje wol Max, een LSH-Duitse herder en. de grote vriend en steun van Angelien. Het grappige was dat ze op dat moment toen Max als pup van 7 weken binnenkwam even groot waren.maar dat duurde niet lang.
Home Of Kira's' family.
Of Kira's' family Oudduitse herder kennel. Van harte welkom bij Oudduitse herder kennel Of Kiras family. Wij Ard-Jan en Bertine de Pater wonen samen met onze vier herders in de Gelderse plaats Loenen. Zo nu en dan willen we een nestje Oudduitse herders fokken. Onze honden zijn lief en sociaal en maken onderdeel uit van onze familie. Gezonde, sociale en mooie pups is ons doel.
Oudduitse herder, info over het ras infobron.nl.
Oudduitse herder pups. Wanneer je op zoek bent naar een Oudduitse herder pup, is het goed om te kijken waar je je hond gaat kopen. Er zijn fokkers in binnen en buitenland waar je terecht kunt voor Oudduitse herder pups.

Contacteer ons