Meer resultaten voor oudduitse herder pup

   
 
 
 
oudduitse herder pup
 
Oudduitse herder kennel Von Blitzen Wierden// Pups Sept-Okt 2016!
Als alles goed gaat zullen de pups rond 26 september geboren worden. Wilt u graag een pup van onze Blitz stuur ons dan een mail of bel ons. Via facebook en de website zullen wij u op de hoogte houden hoe het gaat met Blitz. Ook kunt u ons mailen of bellen als u vragen heeft. Lees onze facebook post hier: hier. Pinkstershow Duitse Herder Club Nederland 2016. Lees hieronder de beoordeling die Blitz kreeg op de Pinkstershow 2016 van de Duitse Herder Club Nederland. 25, jarig teefje, prachtige goed bespierde teef met correcte verhoudingen in het hoofd en lichaam, vrouwelijk ringvormig hoofd, amandelvormige lichtbruine ogen, goede stop, compleet scharend gebit, staart goed van lengte en mooie waaiervorm, vacht in prima conditie met rastypische beverdering, prima ringgedrag! Zowel Willem als ik zijn opgevoed met honden in huis. Vandaar dat wij allebei graag een hond wilden. Onze eerste hond hebben wij 16 jaar geleden gekocht. Een langharige Duitse Herder, genaamd Jenta. Toendertijd was langhaar bij een herder nog een foutje maar als we met onze kennis van nu terugdenken aan Jenta zou zij nu zeker een Oudduitse herder genoemd worden.
Pupinfo LSOHV.
Heeft u interesse in een Oudduitse Herder of een Duitse Herder Langstokhaar, houdt dan ook de websites van onze fokkers in de gaten als u een pup wilt kopen. Voor eventuele nestplanningen kunt u de website van de bij ons aangesloten fokkers bezoeken: Klik hier.
Een Duitse herder trainen wikiHow.
3 Methoden: Een Duitse herder pup trainen Een volwassen Duitse herder trainen Hondentraining begrijpen. Weinig honden vertonen de sierlijkheid en allure van de Duitse herder. Naast dat ze een van de meest loyale hondenrassen zijn, zijn het ook werkhonden die gewoonlijk genieten van het leren.
OudDuitse Herderkennel Farmerhouserufan Home.
A ls hobbyfokker van dit prachtige ras zullen wij af en toe een nestje oudduitse herder pups hebben zie nestplanning. A an de socialisatie zal veel aandacht geschonken worden, daarom worden de pups in huis geboren en grootgebracht met alle huiselijke geluiden en uitjes buitenshuis, winkelcentra, school enz enz.voor een goede start naar de nieuwe eigenaar.
Oudduitse Herder Rassen Honden Hondenrassen.
Daar de Langstokharigen niet werden geaccepteerd binnen de officiële rasvereniging de SV en later ook niet in de Nederlandse Vereniging van liefhebbers van de Duitse Herder, de VDH is met de oprichting van het Langhaar-Schäferhunde-Verband" Deutschland" in 1984 het ras de Oudduitse Herder ontstaan.
Oud Duitse Herdershond Archieven Puppy te KoopPuppy te Koop.
Oud Duitse Herdershond Heidergott 22 juni 2013. Topnews van 22.06.13: 2 zwart/roodbruine oudduitse herder pups teefjes te koop. De Fokker van den Oudduitse Herdershond van schwarzen Traum heeft hun fokdieren ob de Genfout Degenerative MyelopathieDMdoor middel van een Bloedtest laten onderzoeken.
oud duitse herder kennel pup puppies teef reu drachtig.
De OudDuitse Herder is er in diverse kleurvariaties. Nuances van zwart met bruin, goudbruin, roodachtig bruin, wolfsgrauw, zilver en creme zijn net zo gewenst als diverse nuances van, rood, donker bruin, donker grijs ook wel blauw genoemd, of zwart. Totaal zwart of geheel wit is acceptabel zolang de neus, oogranden en lippen diepzwart zijn. Een witte vlek op de borst is acceptabel evenals witte markeringen bij de tenen. Elke verwassen uitziende of vale kleur moet ook als FOUT gezien worden. De langharige vacht is een dicht sluitende dubbele vacht van middelgrof haar met een zachtere, haast wollige ondervacht. Het hoofd en snuit, de achterkant van de oren en voorkant van de benen zijn bedekt met kort glad haar. De nek heeft uitgesproken manen die reiken tot de borst. De rest van de torso is met lichtelijk korter haar bedekt. Medalfarm voor uw. Oud duitse herder Kooiker pup jonge honden nestjes drachtig wachtlijst rasvereniging kennel nutram carnibest IJsselmuiden.
Oud Duitse Herder oudduitseherder.startze.nl.
Yaco van de Ooghduyne Pietertjeshoeve. Deutscher Rassehunde Club. Registratie van oudduitse herderhonden in Nederland. Honden Service Over" Betuwe." STAP natuurlijk met uw hond. Honden Service Over" Betuwe." Hondensportvereniging KC Arnhem omstreken. Alles voor de hond. Dier Totaal Service. Duitse Herder Shop.
oudduitse herder kennel Des Quatre Montagnes Diva Amie Ellen Peter.
Welkom bij onze Oudduitse Herderkennel Des" Quatre Montagnes. Wij zijn gelegenheidsfokker, aangesloten bij de DHCN, en hebben af en toe een nestje in huis. Voor het laatste nieuws kijk op.: of Amie's' pups zijn uitgevlogen. Kijk op hun pagina's' voor foto's'van' hun verdere leventje. Duitse Herder Club Nederland DHCN kennelerkening.
Home.
Toen er bij ons sprake was van verhuizen naar het noorden van het land, besefte ik dat ik mijn plannen kon gaan uitvoeren. Wilt u informatie over de aanschaf van een Oudduitse Herder pup of in aanmerking komen voor een pup, zie pagina aanmelden.

Contacteer ons