Op zoek naar oudduitse herder pup?

   
 
 
 
oudduitse herder pup
 
Een Duitse herder trainen wikiHow.
Elliott worked as a veterinarian at an animal clinic for over a decade. In dit artikel: Een Duitse herder pup trainen Een volwassen Duitse herder trainen Hondentraining begrijpen Bronnen. Weinig honden vertonen de sierlijkheid en allure van de Duitse herder.
Puppyplaats.nl Oudduitse Herdershond pups aangeboden.
Oudduitse Herder pups. Wij hebben nog een paar mooie wolfsgrauwe teefjes beschikbaar uit het nestje van Kate en Blake, de pups zijn 05-02-2019 geboren. www.vdvictory.nl Voor meer informatie: info@vdvictory.nl. Wij hebben nog een paar mooie wolfsgrauwe teefjes beschikbaar uit het nestje van Kate en Blake. Wij hebben nog een paar mooie wolfsgrauwe teefjes beschikbaar uit het nestje van Kate en Blake, de pups zijn 05-02-2019 geboren. www.vdvictory.nl Voor me. 16 februari 2019. Te koop: Oudduits herder reutje. Te koop: lief Oudduits herder reutje met DHCN afstammingsbewijs. Is door de dierenarts gezond verklaard en gechipt en inge├źnt met een Europees dierenpaspoort. De pup is 3 maal ontwormd en verhuisd met een uitgebreid puppypakket en ras informatie.
Oudduitse herder kennel Vom Wede Home.
Wij van Oudduitse herder kennel Vom Wede zijn liefhebbers van de oorspronkelijke Oost-Duitse DDR honden en zijn daarom een kleinschalige fokker geworden van de Oudduitse herder. Binnenkort verwacht Oudduitse herder kennel Vom Wede pups! Vul het puppyformulier in en u hoort van ons! Oudduitse Herder Kennel Vom Wede Westerbroek, Groningen. Drachtig Groningen Kennel Oudduitse Herder Pup Puppies Puppy's' Pups Vom Wede Westerbroek.
Oudduitse Herder Kennel van het Nemo's' Hof Planning.
Foto's' C-Nest van Nell en Cloud in hun nieuwe thuis. Opvoeden van een pup. Als ernstige fokker van Oudduitse Herders vergt nieuw leven op de wereld. zetten een grote verantwoordelijkheid. Daarom fok ik volgens het beleid. van de Duitse rashonden vereniging VHe.V.
Oudduitse Herder Club, nederlandse rasvereniging, pupbemiddeling. oudduitse oudduitse herder, herder, puppy, puppy, nederlandse nederlandse rasverenigingnest, rasverenigingnest, fokker, fokker, dekreu
Hartelijk welkom op de website van de ADRV e.V. Landgroep Nederland. Privacy. Contact. Reglementen. Fokker s. Dekreuen. Pups. Dekmelding en. Volwassen. Prijslijst. Inschrijfformulier. Kennelregistratie. Rasbeschrijving. Dierenkliniek. Links. Shows. Last update. Samstag, 08. Juni 2019. Hartelijk welkom op de website van de ADRV e.V. Landgroep Nederland. De landgroep Nederland is een onderdeel van de ADRV eV uit Duitsland. Kennelregistratie. Rasbeschrijving. Dierenkliniek. Links. Shows. Last update. Samstag, 08. Juni 2019.
Pupinfo LSOHV.
Begin maart is Breyana Beau of Kodas Place gedekt door Messi-Ivan vom Altdeutschen Eck. Op 2 mei zijn er 6 pups geboren, 1 reu en 5 teven in de kleur zwart/bruin. Helaas heeft 1 pup het niet overleefd. Voor informatie zie website fokker of Kodas Place. Oudduitse Herder Kennel Be Brave.
Duitse herder Herdershonden.nl.
De vacht van de Oudduitse herder is langer en in de meeste gevallen donkerder dan die van de Duitse herder. Verder is de ruglijn van de Oudduitse herder recht, waar deze bij de Duitse herder aflopend is vanaf de nek tot de staart.
Oudduitse Herder kennel van Dorpzicht.
We wonen buitenaf, dus onze honden kunnen de hele dag vrij buiten lopen, spelen en ravotten. Sinds een jaar of 15 zijn we helemaal gek van het ras de Oudduitse herder. Thuis hebben we 4 Oudduitse herdershonden: Faya, Joy, Nicky en Ynouk.
Oudduitse Herder kennel van Marjan's' Meute.
Yourdog Oudduitse Herder Hondenvoer slechts 4995, voor Pup 12 Kg.
Ook pakket afhaalpunten. Yourdog Oudduitse herder pup hondenvoer 12KG. Yourdog Oudduitse herder hondenvoer is gemaakt van natuurlijke ingredi├źnten zoals buffel en gevogelte eend, kip en kalkoen. Voor het maken van een 12 KG Yourdog Oudduitse herder hondenvoer wordt 106, KG vlees ingedroogd.

Contacteer ons