Op zoek naar oudduitse herder pup?

   
 
 
 
oudduitse herder pup
 
Oudduitse Herder Rassen Honden Hondenrassen.
Daar de Langstokharigen niet werden geaccepteerd binnen de officiële rasvereniging de SV en later ook niet in de Nederlandse Vereniging van liefhebbers van de Duitse Herder, de VDH is met de oprichting van het Langhaar-Schäferhunde-Verband" Deutschland" in 1984 het ras de Oudduitse Herder ontstaan.
Een Duitse herder trainen wikiHow.
Omdat Duitse herders al deze eigenschappen hebben; ze zijn extreem slim, atletisch en willen je graag ter wille zijn, zijn ze heel veelzijdige en trainbare dieren. Een Duitse herder pup trainen. Begin met het trainen van een Duitse herder pup wanneer hij ongeveer 8 weken oud is.
Puppyplaats.nl Oudduitse Herdershond pups aangeboden.
Oudduitse Herder pups. Wij hebben nog een paar mooie wolfsgrauwe teefjes beschikbaar uit het nestje van Kate en Blake, de pups zijn 05-02-2019 geboren. www.vdvictory.nl Voor meer informatie: info@vdvictory.nl. Wij hebben nog een paar mooie wolfsgrauwe teefjes beschikbaar uit het nestje van Kate en Blake. Wij hebben nog een paar mooie wolfsgrauwe teefjes beschikbaar uit het nestje van Kate en Blake, de pups zijn 05-02-2019 geboren. www.vdvictory.nl Voor me. 16 februari 2019. Te koop: Oudduits herder reutje. Te koop: lief Oudduits herder reutje met DHCN afstammingsbewijs. Is door de dierenarts gezond verklaard en gechipt en ingeënt met een Europees dierenpaspoort. De pup is 3 maal ontwormd en verhuisd met een uitgebreid puppypakket en ras informatie.
Oudduitse herder kennel Vom Wede Home.
Wij van Oudduitse herder kennel Vom Wede zijn liefhebbers van de oorspronkelijke Oost-Duitse DDR honden en zijn daarom een kleinschalige fokker geworden van de Oudduitse herder. Binnenkort verwacht Oudduitse herder kennel Vom Wede pups! Vul het puppyformulier in en u hoort van ons! Oudduitse Herder Kennel Vom Wede Westerbroek, Groningen. Drachtig Groningen Kennel Oudduitse Herder Pup Puppies Puppy's' Pups Vom Wede Westerbroek.
Oudduitse herder, info over het ras infobron.nl.
Een Oudduitse herder pup kopen doe je bij de Oudduitse herder kennel. Daar kun je de gegevens ook over opvragen en kun je zien waar de ouderdieren vanaf stammen en zo zie je de lijn waar jouw Oudduitse herder pup vandaan komt.
Oudduitse Herder Club, nederlandse rasvereniging, pupbemiddeling. oudduitse oudduitse herder, herder, puppy, puppy, nederlandse nederlandse rasverenigingnest, rasverenigingnest, fokker, fokker, dekreu
Hartelijk welkom op de website van de ADRV e.V. Landgroep Nederland. Privacy. Contact. Reglementen. Fokker s. Dekreuen. Pups. Dekmelding en. Volwassen. Prijslijst. Inschrijfformulier. Kennelregistratie. Rasbeschrijving. Dierenkliniek. Links. Shows. Last update. Mittwoch, 30. Januar 2019. Hartelijk welkom op de website van de ADRV e.V. Landgroep Nederland. De landgroep Nederland is een onderdeel van de ADRV eV uit Duitsland. Kennelregistratie. Rasbeschrijving. Dierenkliniek. Links. Shows. Last update. Mittwoch, 30. Januar 2019.
Pupinfo LSOHV.
Voor meer uitleg over de gehanteerde Verwantschapscoëfficiënt klik hier. Heeft u nog vragen over de aanschaf van een pup of bent u er nog niet helemaal uit en wilt u meer algemene informatie neem dan eens contact op met onze onafhankelijke pup adviseur Rien Zetzema. De geplande nestjes staan op volgorde van de verwachte geboorte.: Oudduitse Herder Kennel Vedauwoo.
Duitse herder Herdershonden.nl.
De vacht van de Oudduitse herder is langer en in de meeste gevallen donkerder dan die van de Duitse herder. Verder is de ruglijn van de Oudduitse herder recht, waar deze bij de Duitse herder aflopend is vanaf de nek tot de staart.
OudDuitse Herderkennel Farmerhouserufan Home.
A ls hobbyfokker van dit prachtige ras zullen wij af en toe een nestje oudduitse herder pups hebben zie nestplanning. A an de socialisatie zal veel aandacht geschonken worden, daarom worden de pups in huis geboren en grootgebracht met alle huiselijke geluiden en uitjes buitenshuis, winkelcentra, school enz enz.voor een goede start naar de nieuwe eigenaar.
Oud Duitse Herdershond Honden Page.
Ras vereniging voor de Duitse Herder lang stokhaar en Oudduitse Herder. Een vereniging die het breed fokken als een must ziet. 8276 AB Zalk. Popularitieit van de Oud Duitse Herdershond. De Oud Duitse Herdershond staat op dit moment op de 46e plek van de meest populaire hondenrassen op de HondenPage. Overige informatie over de Oud Duitse Herdershond. Am Bahnhof 1. Nederlandse info zie: http//nl.adrv.eu/.: 2245 AB Wassenaar. 1935 CH Egmond Binnen. 06 557 28 252. Oud Duitse Herdershond pup aanschaffen.

Contacteer ons