Resultaten voor oudduitse herder pup

   
 
 
 
oudduitse herder pup
 
Wie zijn wij.
We zijn een kleinschalige fokker en zullen ook maar af en toe een nestje hebben. De Oudduitse Herder. De Oudduitse Herder is een middel grote hond. met een rechte rug en heeft lang haar. Van nature zijn het evenwichtige, zenuwvaste, zelfverzekerde.,
Oudduitse Herdershonden Kennel van t Hogeland.
En zij is gelukkig kerngezond. Inmiddels zijn wij zo met het Oudduitse Herder virus besmet dat er een pup bij is gekomen van Ronald en Saskia van Bruggen. Deze heet Chico of Shinji's' Star. En op 12 januari 2008 is er bij ons het A-nest geboren.
Een Duitse herder trainen wikiHow.
Omdat Duitse herders al deze eigenschappen hebben; ze zijn extreem slim, atletisch en willen je graag ter wille zijn, zijn ze heel veelzijdige en trainbare dieren. Een Duitse herder pup trainen. Begin met het trainen van een Duitse herder pup wanneer hij ongeveer 8 weken oud is.
Puppyplaats.nl Oudduitse Herdershond pups aangeboden.
Deze karaktereigenschappen maken de Oudduitse Herder tot een zeer prettige huisgenoot, waar men van alles mee kan ondernemen, zoals. De Oudduitse Herder is een imposante, mooie hond. Het karakter is stabiel, ze zijn vrolijk, int. De Oudduitse Herder is een imposante, mooie hond.
Oudduitse herder kennel Vom Wede Home.
Wij van Oudduitse herder kennel Vom Wede zijn liefhebbers van de oorspronkelijke Oost-Duitse DDR honden en zijn daarom een kleinschalige fokker geworden van de Oudduitse herder. Binnenkort verwacht Oudduitse herder kennel Vom Wede pups! Vul het puppyformulier in en u hoort van ons! Oudduitse Herder Kennel Vom Wede Westerbroek, Groningen. Drachtig Groningen Kennel Oudduitse Herder Pup Puppies Puppy's' Pups Vom Wede Westerbroek.
Oudduitse Herder Kennel van het Nemo's' Hof Planning.
Foto's' C-Nest van Nell en Cloud in hun nieuwe thuis. Opvoeden van een pup. Als ernstige fokker van Oudduitse Herders vergt nieuw leven op de wereld. zetten een grote verantwoordelijkheid. Daarom fok ik volgens het beleid. van de Duitse rashonden vereniging VHe.V.
NODHV.
De Oudduitse Herder. Fokken via de NODHV. Procedure uitgelegd ED HD foto's' maken. Verplichte rabiƫs vaccinatie pups. Oververhitting door vacht. Wat is de invloed van testosteron? accordion menu joomla. Nederlandse Oud Duitse. Bij de Nederlandse Oud Duitse Herdershonden Vereniging. Opgericht op 17 mei 1998 te Bergen, Limburg. De NODHV, is de oudste Oud Duitse Herder Vereniging van Nederland.
Pupinfo LSOHV.
Heeft u interesse in een Oudduitse Herder of een Duitse Herder Langstokhaar, houdt dan ook de websites van onze fokkers in de gaten als u een pup wilt kopen. Voor eventuele nestplanningen kunt u de website van de bij ons aangesloten fokkers bezoeken: Klik hier.
Duitse herder Herdershonden.nl.
De vacht van de Oudduitse herder is langer en in de meeste gevallen donkerder dan die van de Duitse herder. Verder is de ruglijn van de Oudduitse herder recht, waar deze bij de Duitse herder aflopend is vanaf de nek tot de staart.
Oudduitse Herder Fokker Kennel Heuckeroth's' Hoeve Staphorst Puppies.
Tik Tak als pup. Ik waak over mijn erf. B-nest van Heuckeroths Hoeve. Wij verwachten omstreeks half mei 2017 het B-nest van Heuckeroths Hoeve. Voor meer informatie kunt u het beste even telefonisch contact opnemen. Indien geen gehoor wordt u altijd terug gebeld! Uiteraard worden onze pups meerdere malen ontwormd, hebben hun eerste pupenting gehad, zijn gechipt en ontvangen een stamboom van de ADRV e.V uit Duitsland.

Contacteer ons