Op zoek naar maltezer?

   
 
 
 
maltezer
 
Maltezer Smølke.
Klik op de kenmerken om te zien welke honden deze kenmerken nog meer hebben. De maltezer, of maltezer leeuwtje, is een kleine hond met een vrolijk karakter. Hij is gek op het gezelschap van mensen en het liefst de hele dag in de buurt van zijn baas.
Het Maltezer kruis.
Het Maltezer kruis. Het Maltezer kruis. Het Maltezer kruis is een symbool dat overal op Malta veel wordt getoond. Ook in de rest van de wereld wordt het gebruikt. Met name in emblemen van brandweercorpsen, in ziekenhuizen of bij andere hulpverlenende instanties.
Extra De Het Menu nieuwsbrief boek Items. over van knutselen. de maand over knutselen.
Maltezer ANW Algemeen Nederlands Woordenboek.
De kongregatie van moeder Teresa en de Maltezer Orde werden met de praktische uitwerking belast. De Standaard, 1995. Toon 2 voorbeelden. ridder van de Maltezer Orde. De volgende jaren hielden de Maltezer ridders zich intensief bezig met de verdedigingswerken op de eilanden.
bol.com The Maltese, D. Van Houten 9789058410511 Books.
A practical guide that not only matters if purchase and appearance but also nutrition and care get ample attention. The author has adapted himself well in the average Maltese owner by also providing information about illness and health, exercise and activity and breeding.
Maltezer.
De rasverenigingen; Eerste Gezelschapshondenclub Nederland, Maltezer Vereniging Nederland en Nederlandse Maltezer club zijn bezig met de gezondheid van de Maltezer. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. De Eerste Gezelschapsdierenclub Nederland stelt onderzoek naar Patella Luxatie verplicht voor de ouderdieren.
Vachtverzorging van de maltezer Hondenwoordenboek.nl.
De maltezer is in schofthoogte volgens de rassenstandaard 25 tot 28 centimeter voor een reutje en 20 tot 23 centimeter voor een teefje. De maltezer wordt ook wel Maltees Leeuwtje genoemd, en is een gezelschapshond die behoort tot de bichon frisé familie.
home.
Welkom op de site van Maltezer Kennel of Erwin's' Dream Lovers. Op deze site vindt u meer informatie over de kennel en onze honden. Ook vindt u informatie over pups en de verzorging. Voor aanvullende informatie over de Maltezer, onze kennel en pups kunt u verblijvend contact met ons opnemen.
Maltezer Hondencentrum.
Als hij er niettemin netjes moet uitzien, dan vergt de verzorging van zijn zachte vacht dagelijks veel aandachtde. foto laat zien dat de maltezer ook ongekamd charmant kan zijn. De maltezer is een speelse hond die graag met kinderen stoeit.
Maltezer pups.
Gezondheid van de Maltezer. De Maltezer is een relatief gezond ras met weinig inherente problemen. De gemiddelde levensduur voor de Malteser is 12 tot 15 jaar. De lange vacht van de Maltezer moeten worden geborsteld en gekamd, op een dagelijkse basis.

Contacteer ons