Zoeken naar herdershond pup

   
 
 
 
herdershond pup
 
Duitseherder Puppies Honden.
Rhodesian Ridgeback Puppies. Schotse herdershond Puppies. Shetland Sheepdog Puppies. Staande Hond Puppies. Duitse herder Puppies klaar. Mooie Duitse herder Puppies. Mooie Duitse herder Puppies. Duitse herder pups. Duitse herder pups te koop. Duitse herder pups te koop. Duitse herder pups te koop.
Welkom bij kennel Pon van Joya.
Voor mij heeft de zoektocht 30 jaar geduurd eer ik die hond had gevonden.; De Polski Owczarek Nizinny oftewel de Poolse Herdershond of de PON. Het geweldige stabiele karakter en de intelligentie van deze honden heeft mij doen besluiten om met dit ras op kleinschalige basis nestjes puppen te fokken, voor zowel gezinshond als therapiehond. Hierbij staat het karakter en de gezondheid van de pups voorop. Wij fokken volgens de regels van de raad van Beheer en staan geregistreerd onder de kennelnaam Pon van Joya. Tevens zijn wij aangesloten bij het Nizinnyverbond. Mijn naam is Maud en ik ben therapiehondbegeleider bij DogsWork. Het werken met honden doe ik met heel mijn hart en ziel. Meer info vind u op onze site: www.dogswork.nl. Omdat wij onze Nizinnys inzetten als therapiehond hebben wij ze als pup uitgekozen op hun karakter middels een puppentest.
Tips bij het opvoeden van de Duitse herder Startpunthonden.
Het advies wat wij kregen was, neem zeker een pup die niet naar je toe komt, want dan heb je een hele dominante pup te pakken, is nergens bang voor en gaat op verkenning uit, Deze pups zijn geschikt voor de bewaking enz.
Duitse herder pups Van de Mauritshoek Duitse herderkennel sinds 1968.
Meld u aan op Facebook, volg ons, like ons: Mauritshoe k Duitse Herders. Team van de Mauritshoek. Eregalerij vd Mauritshoek. Te verwachten combinaties. HSV De Griffioen, Wolvega. Honden laten africhten. Links / Vrienden. Duitse Herder pups. Geïnteresseerd in een Duitse Herder Pup?
licg.nl Duitse Herder.
Hij heeft vrij veel beweging nodig en wordt graag uitgedaagd. De Duitse Herdershond is het meest op zijn plek bij een eigenaar die duidelijke regels hanteert, zijn pup uitgebreid socialiseert en de hond voldoende actie geeft, zowel lichamelijk als geestelijk.
Als u een pup koopt. Website Nederland Duitse Herder Werklijnen Stamboom.
Als men met een Duitse Herdershond wil fokken overeenkomstig de eisen van de VDH, de SV en de WUSV wereldwijd overkoepelend orgaan van de landelijke verenigingen van Duitse Herdershondenliefhebbers en dat zijn in mijn ogen de minimale vereisten, waaraan een Duitse Herdershond zou moeten voldoen en waaraan men bij het kopen van een pup zeker aandacht dient te besteden dan dienen beiden ouderdieren te zijn aangekeurd" op fokwaarde.
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
Duitse herder pup teefje met stamboom Beide ouderdieren zijn HD en ED vrij De pup heeft een. Duitse herder pup teefje met stamboom Beide ouderdieren zijn HD en ED vrij De pup heeft een leuk sociaal karakter, net als de ouders van de pup De pup.
VDH Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden.
Naar Webshop / AANBIEDINGEN. Wij adviseren u enkel een. pup te nemen die aan de. eisen van onze rasvereniging. Download Puppylijst MEI. Deelnemers Universal Sieger 2018. Nederlands team welke zich geselecteerd hebben voor de WUSV Universal Sieger 22 / 24.
Herdershond bijt 15 weken oude puppy dood in Roosendaal Omroep Brabant.
Herdershond bijt 15 weken oude puppy dood in Roosendaal. ROOSENDAAL Een vijftien weken oud hondje is onlangs overleden nadat het was gebeten door een herdershond. Dat meldt de politie, die op zoek is naar getuigen. De eigenaren van de pup lieten op zaterdagmiddag 23 augustus tussen drie en vijf uur het jonge dier samen met een oudere hond uit op het uitlaatveld aan de Visdonkseweg.
Oud-Duitse herdershonden vom Möhnesee vom schwarzen Traum Pups.
Daarbij moeten echter het karakter en de anatomie van de Oud duitse herdershond behouden blijven en zo mogelijk verbeterd worden. De fokdieren mogen geen Tsjechische lijnen hebben of algemeen geen lijnen die niet tot het ras van de Oud duitse herdershond behoren.

Contacteer ons