Meer resultaten voor herder pup

   
 
 
 
herder pup
 
Je Duitse Herder Opvoeden.
Wat mag je verwachten als je pup 5 verschillende ontwikkelingsfases doorstaat en wat moet je doen en hoe pak je iedere fase afzonderlijk aan? De 10 basiscommandos die alle hondeneigenaars willen en moeten kennen, zoals Hoe je je Duitse herder naar je toe laat komen, zitten, liggen, blijven, voet houden, apporteren.,
Pupinfo LSOHV.
Voor meer uitleg over de gehanteerde Verwantschapscoƫfficiƫnt klik hier. Heeft u nog vragen over de aanschaf van een pup of bent u er nog niet helemaal uit en wilt u meer algemene informatie neem dan eens contact op met onze onafhankelijke pup adviseur Rien Zetzema. De geplande nestjes staan op volgorde van de verwachte geboorte.: Oudduitse Herder Kennel Vedauwoo.
Africhtingsclub de Oostpoort.
Duitse herder, een hele lieve hond waar we al na 7 jaar afscheid van moesten nemen. Na een paar weken zonder hond stond er een advertentie in de Leeuwarder Courant dat in Haulerwijk een nestje lag, kruising Duitse / Mechelse herder, hier op een zondagmiddag heen. We waren meteen verliefd op de pup en hebben deze toen gekocht, een teefje die de naam Quando had meegekregen.
Duitse Herder Pups te koop met stamboom.
Op zoek naar een Duitse Herder pup met stamboom? Een Duitse Herder pup uit KEURFOK? Wij hebben momenteel Duitse Herder Puppies beschikbaar. Duitse Herder Puppies. Website en design Duitse Herder Kennel Overijssel / Drenthe: voordelig-online.nl Aan het werk met je Duitse Herder?
Hondenopvoeding: Duitse herder Dogtime dvd's' over hondenopvoeding.
Het herderen en verdedigen moet in goede banen geleid worden want je wilt geen hond die de buurman aanvalt omdat hij iets aardigs tegen je kind zegt. Hoe voed je een Duitse herder pup op, wat is een goede fokker, wat zijn de karaktereigenschappen, hoe leer je hem zindelijkheid worden en hoe gaat socialisatie en training, enzovoort, alles over opvoeding en training op deze dvd.
Onze Duitse herder puppies.
Duitse herder pups. Duitse Herders zijn zeer gevoelig voor Heupdysplasie HD Daarom fokken wij alleen met honden met HD A en ED vrij. We nemen de tijd voor onze nestjes. Onze Duitse Herder pups worden in een speciaal puppy hok geboren.
Duitse Herder puppies te koop Woefkesranch Putte, Belgie.
Zo krijgt u bij ons allerlei tips mee, gaande van zindelijkheidtips, opvoedingstips en voedingsadvies. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken en kan u in alle rust de meest geschikte Duitse Herder pup uitkiezen. Duitse Herder weblogs.:
Honden en Puppies Herders Marktplaats.nl.
De puppys zijn geboren het zijn er 8 in totaal geworden we hebben nog 1 reutjes over en 1 teefje ze mogen vanaf 7/8 weken bij de moeder weg dat word dan in de week van 11 mei tot 18 mei het is een kruising tussen duitse herder en mechelse herder de moeder is duitse herder eerste foto en de vader mechelse.
Home.
Een pup kopen / to buy a pup. Nieuws / News. Te koop / Gastgezin. Welkom op de site van de Mechelse Herder Kennel Of" Juco's' Place." Wij Iris, Rene en onze 2 kinderen plus de honden wonen in Apeldoorn.
ontwikkelingsfase oudduitse herder pup pubertijd etc etc.
Zijn wereld wordt veel groter, het is belangrijk om de pup overal mee naartoe te nemen, zodat hij zoveel mogelijk positieve ervaringen op kan doen. In deze periode leert de pup heel snel en vergeet dit de rest van zijn leven niet meer.

Contacteer ons