Zoeken naar fokkers

   
 
 
 
fokkers
 
Golden Retriever Fokkers.
Op de pagina die u kunt bereiken via het menu Fokkers / Websites Fokkers, kunt u een lange lijst met fokkers, gegroepeerd per provincie, vinden, als een letter bv een v, een b of een p staat heeft of verwacht de fokker een nest.
Bullmastiff Club Nederland Fokkers.
Kennel Fokker Woonplaats Contact. Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Divide Et impera I.H. Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Fokkers FLVN.
Erkende aspirant Fokkers van de FLVN fokken overeenkomstig het fokreglement van de vereniging en zijn daarnaast verplicht zich te blijven scholen door minimaal 2 bijeenkomsten in een periode van twee jaar bij te wonen. De bijeenkomsten zijn gericht op het bevorderen van deskundigheid m.b.t.
Overzicht fokkers D.V.I.N.
Dobermann Fokkers Kennels. Hieronder vindt u een lijst met Dobermann fokkers. Al deze fokkers zijn lid van de D.V.I.N. hetgeen betekent dat u bij hen terecht kunt voor een goed en eerlijk advies omtrent het hebben en houden van een Dobermann.
Gratis woordenboek Van Dale.
f o kker de; mv, meervoud: fokkers 1 iem. die vee fokt: kippenfokker. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen drie dagen toegang tot de beste taalhulpmiddelen van Van Dale.
Fokkers.
Fokreglement Engelse Cocker. Statuten per 13-05-2016. Algemeen veldreglement suppl. Lid worden NSC. Database Engelse Cockerspaniel. Beauty van de Lindenhof. From Luna's' Star. Nickel and Dimes. Of Sarina's' Dream. Nederlandse Spaniel Club. SiteTurn Nederlandse Spaniel Club. User name Wachtwoord Remember me.
NTC-Fokkers Nederlandse Teckel Club.
Deze fokkers garanderen dat zij al hun nesten fokken volgens de regels van het fokreglement en dat dus altijd aan de basisvoorwaarden voor gezondheid en exterieur is voldaan. De contactgegevens van deze fokkers vind u per variƫteit in het menu links.
Aangesloten fokkers.
Code van Ethiek. U bevindt zich hier: Home Aangesloten fokkers. Op onderstaande lijst vindt u de fokkers die zijn aangesloten bij de Australian Labradoodle Association Europe. Zij onderschrijven de gestelde regels en afspraken en streven hetzelfde doel na; het op verantwoorde wijze fokken van Australian Labradoodles.
Aangesloten fokkers Alaska Malamute Club Nederland.
De door de AMCN erkende fokkers hebben wij voor u op een rijtje gezet. U kunt hieronder ook een fokker zoeken op de kaart. Voor pup en ras informatie kunt u terecht bij.: Marijke Baas op telefoonnummer 035-6244801. Email: moc.b 1500946684 ulcet 1500946684 umala 1500946684 m@ofn 1500946684 ipup 1500946684. Erkende aangesloten fokkers.
Fokkers Honden Hondenrassen.
Vind nuttige informatie over rashonden, bekijk foto's, vind een fokker en ontmoet hondeneigenaren op ons forum. Op deze pagina vindt u alle hondenfokkers per ras weergegeven. De hondenfokkers staan in willekeurige volgorde weergegeven. Hierbij is geen onderscheid gemaakt tussen erkende en niet erkende fokkers.

Contacteer ons