Op zoek naar fokkers?

   
 
 
 
fokkers
 
PLATINUM fokkerijwereld, voordelen voor fokkers.
Op de volgende pagina's' hebben we enkele interessante gegevens voor u als fokker op een rijtje gezet. PLATINUM biedt fokkers vele voordelen. Naast gratis kennismakingspakketten die u kunt meegeven aan de mensen waaraan u pups verkoopt en bekwaam advies van ervaren fokkers, ontvangt u bovendien nog een speciale inkoopvoorwaarden.
Pas op voor foute puppy fokkers Dierenbescherming.nl.
Mensen" moeten zich realiseren dat door het kopen van een pup van foute fokkers niet alleen de kans groot is dat ze zelf een zieke of slecht gesocialiseerde hond in huis halen, maar dat ze hiermee ook helpen deze akelige handel in stand te houden, dat zegt het Landelijk InformatieCentrum Gezelschapsdieren LICG bij de start van hun campagne om mensen te waarschuwen tegen malafide puppyhandelaren.
Fokkers LSOHV.
Deze erkenning is een waarmerk die fokkers krijgen als ze voldoen aan de eisen met betrekking tot de huisvesting, de omgeving, de hygiƫnische omstandigheden en het welzijn van de dieren. De fokkers staan vermeld op alfabetische volgorde. Klik op de link website van de fokker voor meer informatie.
Begeleiding fokkers Dierenkliniek Veenendaal.
Voor fokkers van honden en katten bieden wij een uitgebreid begeleidingsprogramma. Vanaf de beslissing tot een nestje, de voorbereidingen, dracht echos, voedingsadviezen en hulp tijdens en na de bevalling; wij zijn er voor u. Voor u als fokker bieden wij aantrekkelijke tarieven m.b.t.
Fokkers Alles voor uw huisdier Honden en katten verzorging.
Fokkers / Kennels. Kies hieronder voor honden of katten om per ras de fokkers te kunnen bekijken. Op zoek naar een dierenpension? Klik dan hier. Trim Nederland BV. 3208 LJ Spijkenisse. KvK Rotterdam 62821431. Voorwaarden Privacybeleid Trim Nederland BV 2016.
Groningen Nederland Fokkers Extra Hondencentrum.
7957 CJ De Wijk. terug naar overzicht. Je vindt ons ook op. Inloggen E-mail of gebruikersnaam Wachtwoord Wachtwoord vergeten? Momenteel geen nieuwe poll beschikbaar, je hebt reeds op alle polls gestemd. Bekijk alle resultaten. Je favoriete hond op je T-shirt?
Fokkers.
Laan ten Habraken 5. Tel: 06 52612721. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tel: 0546 659589. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Een fokker bij u in de buurt Nederlandse Labrador Vereniging.
Fokkers bij u in de buurt. Fokkers die zich hebben aangemeld voor de fokkerslijst zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging. Zij hebben verklaard bij het fokken te voldoen aan de Basisregels deel A van het Verenigings Fokreglement van de NLV met betrekking tot welzijn en gezondheid.
aangesloten fokkers whwtclubnederland.nl.
28-03-2015 komen fokkers die meer dan 20 pups per jaar fokken niet in aanmerking op de lijst van fokkers, zij mogen ook geen kennel advertentie plaatsen in het Westie Nieuws. De pups van deze fokkers kunnen niet worden aangeboden bij onze pupinfo.
Overzicht fokkers D.V.I.N.
Dobermann Fokkers Kennels. Hieronder vindt u een lijst met Dobermann fokkers. Al deze fokkers zijn lid van de D.V.I.N. hetgeen betekent dat u bij hen terecht kunt voor een goed en eerlijk advies omtrent het hebben en houden van een Dobermann.

Contacteer ons