Resultaten voor fokkers

   
 
 
 
fokkers
 
Wettelijke bepalingen voor fokkers Stichting Nederlandse Databank Gezelschapsdieren.
Dus zowel de particulier die een hond heeft, als de persoon die honden houdt voor bedrijfsmatige doeleinden vallen onder het besluit. Voorheen vielen houders die bedrijfsmatig met honden en katten werkten, zoals asielen, pensions en fokkers, onder het Honden en kattenbesluit.
RRCN.
Last update: 10-06-2018. Hier vindt u een aantal fokkers die lid zijn van de RRCN. en volgens de regels VFR van de RRCN fokken. Als u in aanmerking wilt komen om als fokker op deze pagina geplaatst te worden kijk dan op.
Fokker Technologies GKN Aerospace. GKN Logo.
The result is a stronger GKN Aerospace business with enhanced market leadership positions, increased exposure to key growth platforms, a more comprehensive global manufacturing footprint and stronger technological offerings. Fokkers industry-leading capabilities in aerostructures, electrical wiring systems, landing gear and services now sit within GKN Aerospaces market-leading capabilities.
Samojedenclub.nl Fokkers.
Agenda en Activiteiten. Raad van Beheer. Nederlandse Samojeden Club. opgericht 13 augustus 1932. Home Pups Baas gezocht Fokkers Dekreuen Fokreglement Gezondheid. Kenneladvertenties van fokkers. Sarah de Monchy, Amsterdam. Samojeden van de IJszee. Corry Nijdam en Sjaak van den Ham, Barneveld.
Een goede fokker kiezen Pedigree.
Goede fokkers hebben een schoon terrein en blije honden. Zij zullen je de registratiepapieren voor de moeder en de puppys laten zien. En ze zullen je een hele hoop vragen stellen om er zeker van te zijn dat je goed voor de pup zult zorgen die zij gefokt hebben.
Fokkers die aangesloten zijn bij de club.
Pupinfo Dekberichten Geboorteberichten Fokkers Fokreglement Formulieren Dekreuen Gezondheidsuitslagen. Agenda Wandelingen Workshops Clubdagen ALV Shownieuws KCM 2015 KCM 2014 KCM 2013 10 jarig jubileum. Select Your language. Wij zijn een door de Raad van Beheer erkende rasvereniging. Voer uw zoekwoorden in Zoekformulier verzenden Google zoeken.
Een fokker bij u in de buurt Nederlandse Labrador Vereniging.
Fokkers bij u in de buurt. Fokkers die zich hebben aangemeld voor de fokkerslijst zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging. Zij hebben verklaard bij het fokken te voldoen aan de Basisregels deel A van het Verenigings Fokreglement van de NLV met betrekking tot welzijn en gezondheid.
Fokkerslijst ZWHVN.
Vragen over fokkers die niet in de fokkerslijst hieronder voorkomen, kunt u mailen naar: rascommissie@zwhvn.nl. SANCTIE OPGELEGD AAN.: Elzevier te Willemstad geschorst vanaf 06-08-2017 tot 06-08-2018 lees meer. Hieronder vindt u een overzicht van de bij de ZWHVN geregistreerde fokkers.
Club fokkers Rottweiler Nederland.
Zoeken naar: Zoeken. Clubfokkers zijn Nederlandse fokkers welke lid zijn van de. Nederlandse Rottweiler Club NRC, al dan niet met een bij de Raad van Beheer geregistreerde kennelnaam. Alle clubfokkers dienen zich met alle door hen te fokken nesten te houden aan het van de NRC.
Vereniging De Berner Sennenhond Fokkers.
Posted in Fokkers. From Caitlyns Home. 6142 AG Einighausen. Posted in Fokkers. From Channel Sight. 7323 RB Apeldoorn. Posted in Fokkers. 2959 EE Streefkerk. Posted in Fokkers. Le Chien Du Montagne. 3853 EN Ermelo. Posted in Fokkers. 7662 PA Hezingen. Posted in Fokkers.

Contacteer ons