Resultaten voor dalmatier

   
 
 
 
dalmatier
 
Dalmatische hond of Dalmatiër Rassen Honden Hondenrassen.
De Dalmatische hond of Dalmatiër heeft heel wat beweging nodig, ze hebben een goed uithoudingsvermogen en vinden het heerlijk om de hele dag te kunnen bewegen. De verzorging van de honden is minimaal, borstelen als zij in de rui zijn wordt aangeraden en verder iedere dag volop wandelen.
Dalmacademy's' Dalmatische honden Karaktereigenschappen.
Een Dalmatier is ongeschikt om buiten in een kennel te houden. Een Dalmatier is beslist geen nerveuze drukke hond, maar moet als pup wel consequent en met de nodige rust worden grootgebracht anders kunnen zij wel ontaarden in een drukke hond.
De Dalmatiër Doggo.nl.
Alle pups van fokkers die via het regelement van de rasvereniging fokken, worden verplicht hierop getest. De Dalmatiër heeft een uniek urinesysteem, dat anders functioneert dan het urinesysteem van alle andere rassen waardoor ze snel last te kunnen krijgen van blaasstenen.
Nederlandse Club voor Dalmatische Honden Het ras.
Voor de bewaking is de Dalmatiër niet buitengewoon geschikt. Teefjes zijn doorgaans waakser dan reuen, maar ze zijn teveel op mensen en gezelligheid gericht om als bewaker van het erf uit te blinken.Dalmatiers zijn absoluut gezelligheidshonden en niet geschikt om hele dagen alleen te laten. Een Dalmatier is ongeschikt om buiten in een kennel te houden.
Dalmatier informatie over het karakter Dalmatier Royal Canin.
Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Dalmatier. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Dalmatier fokker of kennel.
Nederlandse Club voor Dalmatische Honden Algemeen.
En in samenwerking met het Din-fonds Dalmatier in Nood. Daarnaast geven wij 5 keer per jaar het clubblad Dalmatisch Nieuws uit waarin veel informatie over het ras wordt gegeven en inbreng van onze leden zeer op prijs gesteld wordt. Copyright c 2014.
Dalmatiër Pedigree.
Een nieuwe hond. De schilderachtige vlekken van de Dalmatische Hond maken dit ras tot een van de apartst uitziende honden. De pups worden wit geboren en beginnen hun zwarte of leverkleurige vlekken te krijgen als ze zon twee weken oud zijn.
Dalmatiër Wikipedia.
De dalmatiër is door de bekende Disneyfilm 101 Dalmatians zeer beroemd geworden en geliefd door vooral kinderen maar ook volwassenen van de gehele wereld. Daardoor echter, zijn de Dalmatiërs ook zeer geliefd door broodfokkers, en zijn er steeds meer honden in het asiel beland.
Vind dalmatier in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Prijs per stuk 125, prijs per koppel 250, prijs per 10. Berkel en Rodenrijs, ZH. Hoogvinkarper dalmatin / Poecilia velifera dalmatier. Naam: poecilia velifera dalmatier nederlandse naam: hoogvinkarper dalmatier maat: m herkomst: mexico temperatuur: 25 28 ph: 75, 82, voeding: planten / alles.

Contacteer ons