Meer resultaten voor dalmatier

   
 
 
 
dalmatier
 
Dalmatiër, een stippeltjeshond Dier en Natuur: Huisdieren.
Volgens oude verhalen komen de voorvaderen van de dalmatiër vanuit Indië en werden ze via Egypte naar het oostelijke middellandse zeegebied geïmporteerd. Vermoedelijk trok de dalmatiër van de Dalmatische kust verder naar Engeland en Frankrijk. In 1792 beschreef en tekende Thomas Bewick de dalmatiër in zijn werken.
Dalmatiër Puppy YouTube.
Op zoek naar het ideale nutritioneel antwoord voor uw puppy Dalmatiër? Klik op deze link. De oorsprong en de naamsbetekenis van de Dalmatiër blijven onzeker. Mogelijk verwijst zijn naam naar de streek Dalmatië in het balkan-gebied of is hij afgeleid van het oude woord Dalmatica wat Romeinse koningsmantel betekent.
Vind dalmatier in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Hoogvinkarper dalmatin / Poecilia velifera dalmatier. Naam: poecilia velifera dalmatier nederlandse naam: hoogvinkarper dalmatier maat: m herkomst: mexico temperatuur: 25 28 ph: 75, 82, voeding: planten / alles. Zoetwater Aquaristic Venlo. Kaarten rasgroep 6 Basset Hound en Dalmatier. Basset hound: 4 stuks dalmatier: 29 stuks ze zijn 20x16cm.
Dalmatier informatie over het karakter Dalmatier Royal Canin.
Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Dalmatier. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Dalmatier fokker of kennel.
Ras informatie Dalmatiër MaxLuna.
Het uithoudingsvermogen van de Dalmatiër is goed, ze zijn lief voor kinderen en andere honden. Ze vinden het heerlijk om samen te spelen en ze kunnen erg snel lopen. De Dalmatiër staat bekend om zijn witte vacht met zwarte vlekken.
Dalmatiër Wikipedia.
De dalmatiër is door de bekende Disneyfilm 101 Dalmatians zeer beroemd geworden en geliefd door vooral kinderen maar ook volwassenen van de gehele wereld. Daardoor echter, zijn de Dalmatiërs ook zeer geliefd door broodfokkers, en zijn er steeds meer honden in het asiel beland.
Dalmatiër Pedigree.
Een nieuwe hond. De schilderachtige vlekken van de Dalmatische Hond maken dit ras tot een van de apartst uitziende honden. De pups worden wit geboren en beginnen hun zwarte of leverkleurige vlekken te krijgen als ze zon twee weken oud zijn.
Dalmatiers.
U kunt daarom niet verwachten dat hij het grootste gedeelte van de dag rustig in huis ligt. Als u wél om de goede redenen voor een Dalmatiër kiest en zijn witte haartjes voor lief neemt, zal hij je overladen met liefde en een kameraad zijn voor het leven. De Dalmatiër is een vrolijke, sterke, gespierde, intelligente maar vooral bewegelijke hond.
de dalmatier.
Het voornaamste verschil is dat de Dalmatier vaak minder vlekken heeft, groter en niet dichter op elkaar bij de poten en muil. Andere verschillen die duiden op een gewijzigde vorm van spikkels zijn.: Dalmatiërs worden wit geboren en ontwikkelen hun vlekken pas later.
Dalmacademy's' Dalmatische honden Karaktereigenschappen.
Een Dalmatier is ongeschikt om buiten in een kennel te houden. Een Dalmatier is beslist geen nerveuze drukke hond, maar moet als pup wel consequent en met de nodige rust worden grootgebracht anders kunnen zij wel ontaarden in een drukke hond.

Contacteer ons