Resultaten voor dalmatier

   
 
 
 
dalmatier
 
Dalmatiër Bokt.nl.
Net hetzelfde bij een dalmatier. Er zijn zo een aantal rassen die geweldig zijn, maar die je niet in de handen van een beginneling" met honden moet geven uitzonderingen daargelaten. Mechelse herder, rodhesian ridgeback, dalmatier, saarlooswolfhond, kalerische berenhond. Allemaal prachtige honden, maar ze vereisen wel een ervaren hand.
Ras informatie Dalmatiër MaxLuna.
Het uithoudingsvermogen van de Dalmatiër is goed, ze zijn lief voor kinderen en andere honden. Ze vinden het heerlijk om samen te spelen en ze kunnen erg snel lopen. De Dalmatiër staat bekend om zijn witte vacht met zwarte vlekken.
Nederlandse Club voor Dalmatische Honden Algemeen.
De Dalmatische hond of Dalmatiër is een vrolijke, sterke, intelligente maar vooral bewegelijke hond. Zij hebben een sportieve inslag die zij tot op hoge leeftijd houden. Lees hier alles over ons geweldige ras. Op zoek naar een nederlandse fokker die lid is van onze rasvereniging?
Het HondenForum Bekijk onderwerp dalmatier.
Titel: Re: dalmatier. Geplaatst: 06 Mrt 2012 1420.: Geregistreerd: 10 Okt 2009 2243.: Ik heb een hond: Ja. Mijn rassen: Dalmatier. Aantal honden: 1. En veel dalmatiers kunnen heel goed lachen toch? klopt @lucky; is goed hoor Omhoog. Titel: Re: dalmatier.
The Three Turnip's: Dalmatier.
Het is dus belangrijk dat u uw hondje bij een betrouwbare fokker koopt, die zijn nest ook heeft laten testen op doofheid, zodat u niet per ongeluk een doof hondje koopt. Dalmatirs zijn over het algemeen ook sterke honden, die weinig of geen andere erfelijke ziektes kennen.
Dalmatische Hond Rashondenwijzer.
Helaas kent dit ras ook de nodige erfelijke aandoeningen. Bij het ras komen vaak blaasstenen uraatstenen voor, veroorzaakt door een genmutatie die leidt tot een afwijking in de stofwisseling van urinezuur. Ook kent de Dalmatiër een groot risico op atopie en doofheid.
Dalmacademy's' Dalmatische honden Home.
Binnenkort is het zover! Eindelijk komt die spannende dag dichterbij dat u uw Dalmatier pup bij ons komt ophalen. Hier geven wij u alvast een aantal tips waar u zoal aan moet denken. wat een Dalmatier onderscheidt. Een Dalmatier kan lachen.
Vind dalmatier in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Super leuke pups huiselijk opgevoed gewent aan kinderenkatten, en hondenvoorzien, van alle vaccinatiesontworming, kurenmicrochip, met registratie europees paspoortschriftelijke, garantie vrijblijvend welkom nu vrijdag 28/12 en zaterdag 29/12 van 10 u tot 18 uur en zondag 30/12 van 13 u tot 18 uur. Hoogvinkarper Dalmatier" Poecilia velifera Dalmatier."
Dalmatiër Burmees.nl.
Gebruiksmogelijkheden Oorspronkelijk gebruik als veedrijver, maar later ook veelvuldig gebruikt als hond van de adel, in de Eerste en Tweede wereldoorlog en de Vietnamoorlog werd hij gebruikt als speurhond, en de Dalmatiër is een graag geziene gast op tentoonstellingen en hondenshows.
Dalmatier informatie over het karakter Dalmatier Royal Canin.
Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Dalmatier. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Dalmatier fokker of kennel.

Contacteer ons