Resultaten voor border collie

   
 
 
 
border collie
 
Bordercollie Wikipedia.
Verschillen: Reuen hebben een mooiere vacht en wervelkolom dan de teefjes. Bronnen, noten en/of referenties. Border Collie Club Nederland. Belgian Border Collie Club. Dutch Sheep Dog Society. Mediabestanden die bij dit onderwerp horen, zijn te vinden op de pagina Border Collie op Wikimedia Commons.
Vind border collie pups op Marktplaats.nl.
Geboren op 22 juni 9 prachtige border collie pups 5 pups zijn tri color 4 pups zijn rood pups 1 en 2 zijn nog beschikbaar, reutjes foto 1 t/m 4 zijn reutjes foto 5 t/m 8 zijn teefjes we hebben 5 teefjes en 4 reutjes.
De Border Collie Trainingscentrum Border Collie Club Zwolle.
Of neem telefonisch contact op met leden van de Border Collie Club Nederland. Wees er wel op bedacht dat de kreten if its not a Border Collie, its just a dog en brains before beauty zeer kenmerkend voor het ras is.
The Big Saren Border Collie Tjitse Terpstra.
Sinds 1982 houd ik me beroepshalve bezig met het schapenhoeden en in 1987 liep ik mijn eerste trials. 03-04-18: Nieuwe foto's' van de beschikbare reutjes. 12-03-18: Er zijn 3 REUTJES BESCHIKBAAR voor een sportief mandje! 10-01-18: NIEUW: Honden dagopvang. 08-01-18: Aantrainen van uw bordercollie, les schapendrijven.
Border Collie.
De Border Collie dient uitgebreid en langdurig gesocialiseerd te worden. Dit begint al bij de fokker. Wanneer de Border Collie voor het eerst naar buiten gaat dient het najagen van bewegende objecten en/of personen of dieren al voorkomen te worden.
Opvoedingsgids voor Border Collies schapenhoeve.
Dergelijke opmerkingen maken u slechts onzeker, een gedragskenmerk dat juist bij de opvoeding van de Border Collie niet mag voorkomen. Een Border Collie kan slecht tegen alleen zijn. Een Border Collie sloopt je hele huis. Een Border Collie moet elke dag wel 20 km.
Bordercollie Rassen Honden Hondenrassen.
Respecteert het kind de grens van de hond NIET dan kan hij/zij besluiten het ongewenste gedrag van het kind te corrigeren. De bordercollie is een hondenras, oorspronkelijk afkomstig uit Noord-Engeland langs de grens met Schotland, vandaar de naam border collie border grens.
Border Collie Informatie over hondenrassen Hill's' Pet.
Het ras komt oorspronkelijk uit de laagvlaktes en grenslanden van Groot-Brittanniƫ en Schotland en gaat terug tot de 18e eeuw. Vermoed wordt dat de voorouders van de Border Collie andere soorten Collies waren, zoals de Bearded Collie en de Schotse Collie, en sommige rasgeschiedkundigen vermoeden dat er ook ooit eens met een spaniƫl is gekruist.
Border Collie Forever Clever.
Een Border Collie die aan zijn behoefte tegemoet wordt gekomen, is een hond die ook in huis, in het gezin en in het algemeen, uitstekend functioneert. Voor een doorsnee huishond, van het type dat alleen zondags mee mag naar het bos is de Border Collie niet geschikt.
Border Collie Club Nederland.
Al zeer lang voordat wij uberhaupt met Border Collies in aanraking zijn geweest, was Maco al actief betrokken bij de vereniging en heeft zij zich al die jaren volledig weggecijferd en ingezet voor de BCCN, maar in het bijzonder het ras Border Collie.

Contacteer ons