Resultaten voor border collie

   
 
 
 
border collie
 
Poll Dorset.
Member of the Dorset Horn and Poll Dorset Sheep Breeders Association. Gespecialiseerd in het trainen van Border Collies. Andere schapendrijfrassen zijn ook welkom! Lid van Border Collie Club Nederland en Dutch Sheep Dog Society. Laatst aangepast maandag 12 mei 2014 1449.:
Border Collie Hondenrassen Medpets.nl.
De Border Collie staat wereldwijd bekend om zijn enorme intelligentie en will-to-please een Border collie moet tonen dat hij gemakkelijk in staat is om lang achter elkaar actief te zijn. De Border Collie dient uithoudingsvermogen te hebben en snel te zijn.
bol.com Border Collie, Esther Verhoef 9789058410153 Books.
In this book, the character of the Border Collie and his care, nutrition, training and education in detail. You also get advice on choosing a puppy and on how you need to guide a Border Collie, he wants to develop into a stable, pleasant companion dog.
Border Collie Pedigree.
s Avonds en s morgens lopen is een must om deze hond tevreden en in goede conditie te houden. Het sterke veedrijversinstinct van de Border Collie kan snel op gevaarlijk najagen van dieren uitdraaien als hij niet in toom gehouden wordt.
Silver's' Blue Eyes Border collie kennel.
Bent u op zoek naar een gezonde, sociale en DNA geteste pup of heeft u vragen, neem dan contact met ons op. Vol trots stellen wij graag onze Border Collie's' aan u voor! Border Collie, Teef, 22-02-2015. Border Collie, Teef, 27-07-2012.
WELKOM.
BORDER COLLIE EVENT. Veel dank aan Jan Passchier voor deze prachtige foto van Gary in de finale van de Pre-Continental 2015. Een bijzonder bedrijf waarbij alles draait om schapen en honden. Geboren vanuit de passie voor de hondensport, verzorgen wij demonstraties waarbij u een kijkje in de keuken krijgt van de opleiding van de schapendrijvende Border Collie.
Puppyplaats.nl Border Collie pups aangeboden.
Border collie pups met stamboom. Tekoop uit de combinatie kyte x Pepe 5 mooie border collie pups 4 teefjes en 1 reutje De vader Pepe heeft nationaal en internationaal meerdere prijzen gewonnen De pups zijn gefokt volgens de regels van border collie club Nederland.
Home.
Mede door hun inzet mogen we weer terug kijken op een hele succesvolle wandeling.Daarom SUPER bedankt voor alle inzet en hulp! Wij hopen jullie volgend jaar weer te mogen begroeten bij de 16e editie van de Grote Border Collie Wandeling.
De Border Collie Een rasportret.
Net zo duidelijk als de Border Collie zich weet uit te drukken, is hij ook in staat de geringste non-verbale signalen van zijn baas te lezen. Zo kan het dus lijken of een goed gehoorzame Border Collie welhaast telepathisch in contact staat met zijn baas.
Border Collie.
Voor zijn training is hondenkennis nodig evenals het kunnen werken op basis van wederzijds respect. De rasvereniging; Border Collie Club Nederland is bezig met de gezondheid van de Border collie. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging.

Contacteer ons