Meer resultaten voor tibetaanse terrier

   
 
 
 
tibetaanse terrier
 
Tibetaanse Terrir over het ras infobron.nl.
Fysiek en psychisch gezien heb je met een Tibetaanse terriër een sterke stoere hond die niets liever doet dan bewegen. Eigenlijk kun je niet zeggen dat het gedrag van een Tibetaanse terriër het gedrag is van een terriër, een Tibetaanse terriër is namelijk van nature niet fel of strijdlustig.
Tibetaanse Terrier De Nieuwe Hond.
Teven tussen de 315, en 36 centimeter. Het hoofd is middelmatig groot met een duidelijke stop. De oren worden hangend gedragen en zijn V-vormig. De ogen zijn groot en staan vrij ver uit elkaar. De Tibetaanse Terrier is een krachtig gebouwde hond.
Tibetaanse terrier rasstandaard.
De Tibetaanse terrier is speels en opgewekt tot op hoge leeftijd, dat weerhoudt hem er echter niet van om thuis. rustig en kalm te zijn ondanks het feit dat hij steeds waakzaam en alert blijft. Stevige, middelgrote hond met lang haar dat een vierkant vormt.
Vind tibetaanse terrier in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Geschikt voor: hond samenstelling: gezuiverd water, aloë vera hydrator, panthenol conditioner, jojoba moisturizer, vitamine a, d en e, saffloerolie onverzadigde vetzuren, zijde-proteïnen., tibetaanse terrier pups en kleine boomer pups. Momenteel hebben we een nestje kruising welsh corgi tibetaanse terrier en een nestje maltezer tibetaanse terrier pups.
Zippy Tibetan Terrier Tibetan Terriers life. Alles over de Tibetaanse Terrier, gezondheid, pups, Tibetan Terrier, puppy, TTCN, fokker, geschiedenis, verzorging, opvoeding, karakter, rasspeciefieke ken
Rasvereniging voor de Tibetaanse Terriër met heel veel informatie.
Gezondheid en verzorging. Op zoek naar een Tibetaan? Eisen aan de fokker. De TT en het gezin. Gezondheid en verzorging. Op zoek naar een Tibetaan? Op 30 maart zijn er pups geboren bij. Jewel of Alyshia. Belangrijke documenten inzake fokken.
Tibetaanse terriër OMyDog.
De Tibetaanse Terriër houdt ervan om zijn baas te plezieren. Wie deze intelligente hond een rustige, consequente en evenwichtige opvoeding kan geven, zal aan hem een gehoorzame kameraad hebben. Tibetaanse Terriërs kunnen niet goed alleen zijn en zijn erg stemgevoelig.
Facebook.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mail of telefoon.
Tibetaanse terriër Hondencentrum.
Spirit of Happiness. Tibetaanse Rassenclub van België. Belgian Tibetan Terrier Club. Tibetaanse Terrier Club Nederland. Rasvereniging de Tibetaanse terriër. Blijf op de hoogte. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe rassen en artikelen die op de site verschijnen?
Mooie Lieve Tibetaanse Terrier Pupjes te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
Wij hebben van tijd tot tijd Tibetaanse terrier pupjes, ze groeien op gezellig bij ons in huis, dit is zeer belangrijk voor de socialisatie van het pupje, we houden erg veel van onze hondjes en natuurlijk de pupjes en voeden ze liefdevol op, daarom zoeken we baasje die net zo liefdevol hun nieuwe pupje zullen opvoeden en met ze omgaan als wijzelf doen, het moedertje is altijd aanwezig.

Contacteer ons