Meer resultaten voor ierse terrier

   
 
 
 
ierse terrier
 
Ierse Terriër Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
De Ierse Terriër moet regelmatig geborsteld worden met een harde borstel om dode haren te verwijderen. Wassen mag alleen worden gedaan als het absoluut noodzakelijk is en dan met behulp van een milde shampoo om de integriteit van de vacht te behouden. De Ierse Terriër is een relatief gezond ras, hoewel sommige zijn gevoelig voor Hypothyroïdie. De Ierse Terrier heeft een dubbele vacht ras.
Nederlandse Ierse Terriër Club YouTube.
Connor Ierse terriër Duration: 125. Ivon Lijten 2395, views. Irish terrier puppy and the mirror. awolfdieter 15436, views. Irish Terrier Exclusive Behind The Scenes with Best of Breed Crufts 2016 Duration: 245. Crufts 18145, views. Irish Terrier and rabbit Duration: 136.
Ierse terriër Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. De Ierse terriër is een hond die hoort bij de terriers. De honden zijn wat roekeloos, toegewijd en onstuimig. De honden zijn geschikt als jachthond, maar ook als waakhond en gezelschapshond.
Ierse Terriër Pedigree.
Hij heeft een hart dat drie maten te groot is voor zijn harige lijf; het hart van een dolende ridder. De Ierse Terriër heeft ook iets wat de meeste honden niet hebben, hij heeft iets van het mystieke van het land van zijn voorouders meegekregen. De Ierse Terriër kan 15 jaar worden.
Of the Orchid's' Home Ierse Terrier Kennel.
Provincialeweg 15, 5334 JC Velddriel. Telefoon: 0031 0418 631884. Of the Orchid's' Home. is a Proud Member of the. Irish Terrier Ring. Previous Random List Sites Next. Deze website is gemaakt door Splendense www.splendense.nl. Of the Orchid's' Home Ierse Terrier Ierse terriers Kennel.
Ierse terriër Hondencentrum.
Nederlandse Ierse Terriër Club. Koninklijke Belgische Terrierclub. Nederlandse Ierse Terrier Club. Blijf op de hoogte. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe rassen en artikelen die op de site verschijnen? Registreer jezelf hier en je krijgt elke 2 weken een update in je mailbox.
v. Koudenhoven Irish Terriers Ruim 40 jaar fokken wij Ierse Terriers op type en temperament.
Koudenhoven Irish Terriers. Ruim 40 jaar fokken wij Ierse Terriers op type en temperament. Select a page. Al meer dan 40 jaar fokken wij Ierse Terriërs op karakter en gezondheid. Wij doen ons best het oorsponkelijke Ierse type te behouden.
Royal Canin Ierse Terriër Producten.
Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Ierse Terriër fokker of kennel. Heb je al een Ierse Terriër pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat.
Ierse Terriërs van de Mellifera Imkerij Bloem.
Gewicht: ongeveer 14 kg. Over de Ierse Terrier. De Ierse Terrier behoort tot de rasgroep Terriërs. Zoals de naam als zegt, komt de Ierse Terriër oorspronkelijk uit Ierland. Door zijn ruwharige vacht was hij goed bestand tegen het gure klimaat van dit land.
Ierse Terrier De Nieuwe Hond.
Een Ierse Terrier dient zeer consequent en met strakke hand, maar zeer zeker ook met gevoel en veel liefde te worden opgevoedt. Zorg dat de training afwisselend is, zodat zijn aandacht niet verslapt. De Ierse Terrier moet minimaal twee keer per week geborsteld worden.

Contacteer ons