Zoeken naar ierse terrier

   
 
 
 
ierse terrier
 
Ierse terriër Wikipedia.
Airedaleterriër Amerikaanse staffordshireterriër Australische silkyterriër Australische terriër Bedlingtonterriër Borderterriër Braziliaanse terriër Bulterriër Cairnterriër Ceskyterriër Dandie Dinmont-terriër Duitse jachtterriër Engelse toyterriër Foxterriër Glen of Imaalterriër Ierse terriër Irish soft-coated wheaten terrier Jackrussellterriër Japanse terriër Kerry blue-terriër Lakelandterriër Manchesterterriër Norfolkterriër Norwichterriër Parson Russell-terriër Schotse terriër Sealyhamterriër Skyeterriër Staffordshire-bulterriër Welsh terriër West Highland white terrier Yorkshireterriër.
Ierse Terriër informatie over de Ierse Terriër Royal Canin.
Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Ierse Terriër fokker of kennel. Heb je al een Ierse Terriër pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat.
Of the Orchid's' Home Ierse Terrier Kennel.
Provincialeweg 15, 5334 JC Velddriel. Telefoon: 0031 0418 631884. Of the Orchid's' Home. is a Proud Member of the. Irish Terrier Ring. Previous Random List Sites Next. Deze website is gemaakt door Splendense www.splendense.nl. Of the Orchid's' Home Ierse Terrier Ierse terriers Kennel.
v. Koudenhoven Irish Terriers Ruim 40 jaar fokken wij Ierse Terriers op type en temperament.
Koudenhoven Irish Terriers. Ruim 40 jaar fokken wij Ierse Terriers op type en temperament. Select a page. Al meer dan 40 jaar fokken wij Ierse Terriërs op karakter en gezondheid. Wij doen ons best het oorsponkelijke Ierse type te behouden.
Rasinformatie Ierse Terrier MaxLuna.
Af en toe borstelen en 2 maal per jaar naar de trimsalon om geplukt te worden, is voor de Ierse Terriër meestal voldoende. Link Rasvereniging en. Nederlandse Ierse Terriër Club. Dit artikel delen. link Link gekopiëerd. Vrienden met een Ierse Terrier.
NITC Nederlandse Ierse Terriër Club Startpagina Facebook.
NITC Nederlandse Ierse Terrier Club. welkom Welkom op de website van de NITC De Nederlandse Ierse Terriër Club, kortweg N.I.T.C. werd op 18 juni 1931 opgericht, samen met de Airdale en Welsh Terriër Club.Sinds 1 juli 1947 bestaat zij als zelfstandige vereniging.
NITC Nederlandse Ierse Terrier Club.
Sinds 1 juli 1947 bestaat zij als zelfstandige vereniging. Vandaag de dag is de Ierse Terriër Club een actieve club die 400 leden telt. Het doel van de vereniging is het bevorderen van de liefhebberij voor het Ierse Terriër ras.
Ierse TerriÃr Rassen Hondenplaza.
De Ierse Terriër is ontstaan uit een lokale Ierse Terriërvariant, die samengesteld was uit diverse elementen: de Aardterriër uit een Engelse jachtkennel in Ierland, Rattehonden uit Cork, Zuid Ierland en Ballymena, en een inkruising van Terriërs van Wales. In 1873 werd dit ras voor het eerst tentoongesteld in Dublin.
Ierse terriër Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. De Ierse terriër is een hond die hoort bij de terriers. De honden zijn wat roekeloos, toegewijd en onstuimig. De honden zijn geschikt als jachthond, maar ook als waakhond en gezelschapshond.
Ierse Terrier De Nieuwe Hond.
Een Ierse Terrier dient zeer consequent en met strakke hand, maar zeer zeker ook met gevoel en veel liefde te worden opgevoedt. Zorg dat de training afwisselend is, zodat zijn aandacht niet verslapt. De Ierse Terrier moet minimaal twee keer per week geborsteld worden.

Contacteer ons