Zoeken naar ierse terrier

   
 
 
 
ierse terrier
 
Ierse Terriërs van de Mellifera Imkerij Bloem.
Gewicht: ongeveer 14 kg. Over de Ierse Terrier. De Ierse Terrier behoort tot de rasgroep Terriërs. Zoals de naam als zegt, komt de Ierse Terriër oorspronkelijk uit Ierland. Door zijn ruwharige vacht was hij goed bestand tegen het gure klimaat van dit land.
Ierse Terriër kennel Van de Lummerick ierse terrier kennel van de lummerick.
Ierse Terriër kennel Van de Lummerick. Ierse Terriër kennel Van de Lummerick. Vrijdag 18 november 2016 is het E-nest geboren. Alle pups uit dit nest zijn gereserveerd. Onder het kopje nesten kunt U het verloop van het E-nest volgen. Welkom op de site van Ierse Terriër kennel Van de Lummerick.
Ierse Terrier De Nieuwe Hond.
Een Ierse Terrier dient zeer consequent en met strakke hand, maar zeer zeker ook met gevoel en veel liefde te worden opgevoedt. Zorg dat de training afwisselend is, zodat zijn aandacht niet verslapt. De Ierse Terrier moet minimaal twee keer per week geborsteld worden.
Ierse terriër Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. De Ierse terriër is een hond die hoort bij de terriers. De honden zijn wat roekeloos, toegewijd en onstuimig. De honden zijn geschikt als jachthond, maar ook als waakhond en gezelschapshond.
Ierse Terrier Honden rassen Honden.
Waarschijnlijk zijn de ruwharige Black and Tan terriër en de Ierse Wolfshond verre voorouders van de Ierse terriër; met name van de Ierse wolfshond zijn er kenmerken terug te vinden in de bouw van de huidige Ier. Verdelger van ongedierte en waakhond.
NITC Nederlandse Ierse Terrier Club.
Sinds 1 juli 1947 bestaat zij als zelfstandige vereniging. Vandaag de dag is de Ierse Terriër Club een actieve club die 400 leden telt. Het doel van de vereniging is het bevorderen van de liefhebberij voor het Ierse Terriër ras.
ras info Ierse Terriër kennel Van de Lummerick.
wie zijn wij. Ierse Terriër kennel Van de Lummerick. De Ierse Terriër. De Ierse Terriër is een van de oudste terriër rassen. De Ierse Terriër komt oorspronkelijk uit de regio Cork in Ierland. Afbeeldingen van deze hond vinden we al op schilderijen uit de achttiende eeuw.
Home.
De Ierse Terriër heeft een dieprode tot bruingele kleur en een ruwe vacht. Hij heeft een elegant racy" bouw, een gestrekt hoofd met een sik, V-vormige hangende oren en donkere pientere ogen. Hij heeft een heel vriendelijke, blije en pittige uitstraling.
Of the Orchid's' Home Ierse Terrier Kennel.
Provincialeweg 15, 5334 JC Velddriel. Telefoon: 0031 0418 631884. Of the Orchid's' Home. is a Proud Member of the. Irish Terrier Ring. Previous Random List Sites Next. Deze website is gemaakt door Splendense www.splendense.nl. Of the Orchid's' Home Ierse Terrier Ierse terriers Kennel.
Ierse Terriër Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
Wassen mag alleen worden gedaan als het absoluut noodzakelijk is en dan met behulp van een milde shampoo om de integriteit van de vacht te behouden. De Ierse Terriër is een relatief gezond ras, hoewel sommige zijn gevoelig voor Hypothyroïdie. De Ierse Terrier heeft een dubbele vacht ras.

Contacteer ons