Meer resultaten voor ierse terrier

   
 
 
 
ierse terrier
 
Ierse Terrier Honden Page.
Over zijn oorsprong is niet veel met zekerheid te zeggen, mogelijk hebben de ruwharige Black and Tan terriër en de Ierse Wolfhond in de 19e eeuw een rol gespeeld bij het ontstaan van het ras. Karakter van de Ierse Terrier.
Fan Wiide Wjirren Ierse Terriers.
Er wordt veel geschreven waar deze Ier zijn oorsprong heeft. Er wordt gezegd dat de Ierse Wolfshond een van de belangrijke voorvaders van de Ierse Terrier is. Deze is vanwege zijn grootte en dus duur in onderhoud gekruist met een Iers hofhondje.
Ierse terriër Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. De Ierse terriër is een hond die hoort bij de terriers. De honden zijn wat roekeloos, toegewijd en onstuimig. De honden zijn geschikt als jachthond, maar ook als waakhond en gezelschapshond.
Home.
Onze Flynn Gailen Maeve van de Rozenobel hopelijk in mei in verwachting van Ierse Terriërs uit de Polder. De vader van de puppy's' zal wederom zijn Red Wire Excalibur van de kennel Irish Dubliners uit Gronau Duitsland. Irish Dubliners website. De Ierse Terriër heeft een dieprode tot bruingele kleur en een ruwe vacht.
NITC Nederlandse Ierse Terrier Club.
Sinds 1 juli 1947 bestaat zij als zelfstandige vereniging. Vandaag de dag is de Ierse Terriër Club een actieve club die 400 leden telt. Het doel van de vereniging is het bevorderen van de liefhebberij voor het Ierse Terriër ras.
Ierse Terrier pups verwacht rond 10-8. Geweldige stamboom, Honden.
Ga naar de website. 06 281 609 73. Ga naar adverteerder. Stuur naar vriendin. Ierse Terrier pups verwacht rond 10-8. Mail de adverteerder. stuur bericht over: Ierse Terrier pups verwacht rond 10-8. max 500 karakters. Ierse Terrier pups verwacht rond 10-8.
Of the Orchid's' Home Ierse Terrier Kennel.
Provincialeweg 15, 5334 JC Velddriel. Telefoon: 0031 0418 631884. Of the Orchid's' Home. is a Proud Member of the. Irish Terrier Ring. Previous Random List Sites Next. Deze website is gemaakt door Splendense www.splendense.nl. Of the Orchid's' Home Ierse Terrier Ierse terriers Kennel.
Ierse terriër Hondencentrum.
Nederlandse Ierse Terriër Club. Koninklijke Belgische Terrierclub. Nederlandse Ierse Terrier Club. Blijf op de hoogte. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe rassen en artikelen die op de site verschijnen? Registreer jezelf hier en je krijgt elke 2 weken een update in je mailbox.
Ierse terriër Wikipedia.
Airedaleterriër Amerikaanse staffordshireterriër Australische silkyterriër Australische terriër Bedlingtonterriër Borderterriër Braziliaanse terriër Bulterriër Cairnterriër Ceskyterriër Dandie Dinmont-terriër Duitse jachtterriër Engelse toyterriër Foxterriër Glen of Imaalterriër Ierse terriër Irish soft-coated wheaten terrier Jackrussellterriër Japanse terriër Kerry blue-terriër Lakelandterriër Manchesterterriër Norfolkterriër Norwichterriër Parson Russell-terriër Schotse terriër Sealyhamterriër Skyeterriër Staffordshire-bulterriër Welsh terriër West Highland white terrier Yorkshireterriër.
Ierse Terrier Honden rassen Honden.
Hij hield het erf vrij van mollenratten, muizen, konijnen e.d, ging mee op jacht met zijn baas en moest huis en haard verdedigen. Waarschijnlijk zijn de ruwharige Black and Tan terriër en de Ierse Wolfshond verre voorouders van de Ierse terriër; met name van de Ierse wolfshond zijn er kenmerken terug te vinden in de bouw van de huidige Ier.

Contacteer ons