Meer resultaten voor honden asiel

   
 
 
 
honden asiel
 
Plaatsbare honden Drents Dierentehuis Beilen.
Brengt u de hond binnen 6 maanden retour, dan blijft de plaatsingsovereenkomst 12 maanden geldig om een andere hond uit te zoeken. U krijgt dan geen geld retour! Bekijk de honden in ons asiel op dierenasiels.com. 2015 Drents Dierentehuis Beilen WordPress website door Alderlane Digital Publications.
Plaatsbare asielhonden.
Als oudste en één van de grootste asielen van Nederland zorgen wij, met inzet van educatie en voorlichting, op professionele wijze voor de opvang en verzorging van alle aangeboden katten en honden uit de regio Den Haag in een diervriendelijk asiel en pension.
Dierenasiel de Bevelanden Goes.
Een speciale plaats op deze website voor een speciale kat, voor een zielige asielkat beter gezegd. 8 mei 2018: Week 18 was een goede week. Een goede week voor 5 dieren uit ons asiel. Want er werd een duo honden samen herplaatst én een trio katten!
Home Dierenasiel Walcheren.
Het wordt dit keer een eenvoudige Open Dag, maar de honden en katten in ons asiel hopen natuurlijk op je komst én misschien op een plekje bij jou thuis! Tijdens de middaguren is er in het asiel het volgende te doen/te zien/ te beleven.:
Honden Dierenasiel.nu.
Deejay is een Kruising Maltezer van 10 jaar oud. Deejay is samen met Teddy bij ons als vondeling in het asiel gekomen. Over zijn achtergrond is weinig bekend. Deejay is een lief hondje die van. Beschikbaar 04/10/2018 1830.: Sportieve KiraKira is een Amerikaanse Stafford dame van bijna 2 jaar. Kira is een echte actie hond. Ze houd ervan om actief bezig te zijn. Ze begroet je vol enthousiasme. Ze is dol op wandelen de. Amélie Spaanse Waterhond. Gereserveerd 03/10/2018 2050.: GERESERVEERD Vrolijk opgewekt meisje die het liefst met een speeltje in haar bek rondrent of de kleden uit mandjes en van de bank trekt. Ze mag graag met andere honden spelen maar is hier soms wat.
Stichting Dierenasiels en Internet.
Dierenasiel Zwolle. Dierenasiel Zwolle.
Help het asiel. Help het asiel. Welkom bij Dierenasiel Zwolle. Naast de opvang en herplaatsing van dieren zijn wij inmiddels ook een kennis en adviescentrum op het gebied van honden en katten. Wij houden van dieren en zorgen er graag voor dat de asieldieren prettig bij ons verblijven en bij een liefdevolle, passende eigenaar herplaatst worden.
Ik Zoek Baas Ikzoekbaas.
Noura Singha Ik heb beide dames samen geadopteerd. Het was nog even spannend of ze het wel met elkaar konden vinden omdat ze in het asiel niet in de zelfde ruimte zaten. Max Max is alweer ruim 25, jaar bij ons.
Asiel honden.
Direct naar Asiel dieren. Direct naar pension informatie. Direct naar dierenambulance. Direct naar seniorenclub. Puck en Pien. NIEUW BAASJE GEVONDEN! NIEUW BAASJE GEVONDEN! Dieren Geluiden Voorjaar 2018. En ze leefden nog lang en gelukkig. Afstand doen van uw dier. Uw kat in pension.
Asiel-honden Stichting Dierentehuis Zeist en omgeving.
Stichting Dierentehuis Zeist en omgeving. Procedure vermiste dieren. Hoe kun je geven. Aanmelden als vrijwilliger. Luuk en Pepi beschikbaar. Actuele vacatures vrijwilligers. In goede handen. asiel maandag t/m vrijdag. zon en feestdagen. pension halen/brengen maandag t/m vrijdag.: zon en feestdagen.

Contacteer ons