Zoeken naar herdershond te koop

   
 
 
 
herdershond te koop
 
Duitse herder pups Van de Mauritshoek Duitse herderkennel sinds 1968.
Meld u aan op Facebook, volg ons, like ons: Mauritshoe k Duitse Herders. Team van de Mauritshoek. Eregalerij vd Mauritshoek. Te verwachten combinaties. HSV De Griffioen, Wolvega. Honden laten africhten. Links / Vrienden. Duitse Herder pups. Geïnteresseerd in een Duitse Herder Pup?
Duitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Duitse Herder kennel Van AlvinusBerg. Sluisstraat 1 9170 Sint-Gillis-Waas. Duitse Herders uit werklijnen. Hondenfokker Meer info. Onze doelstelling is een gezonde Duitse Herder te fokken die beschikt over een sociaal karakter in combinatie met een hoge dosis werklust. Hondenfokker Meer info.
Welkom bij kennel Pon van Joya.
Voor mij heeft de zoektocht 30 jaar geduurd eer ik die hond had gevonden.; De Polski Owczarek Nizinny oftewel de Poolse Herdershond of de PON. Het geweldige stabiele karakter en de intelligentie van deze honden heeft mij doen besluiten om met dit ras op kleinschalige basis nestjes puppen te fokken, voor zowel gezinshond als therapiehond.
duitse herder kennel saendenland herdershonden honden fokken pup.
Door op de kleine foto te klikken in de tabel, komt u op een plek in deze website waar u de HD uitslag en de africhtingskentekens kunt bekijken, als ook de stamboom, mits het een van onze eigen honden betreft. Mary en Michael laten u weten regelmatig jonge en volwassen honden te koop hebben of te koop weten.
Oud Duitse Herdershond Archieven Puppy te KoopPuppy te Koop.
Oud Duitse Herdershond Heidergott 22 juni 2013. Topnews van 22.06.13: 2 zwart/roodbruine oudduitse herder pups teefjes te koop. De Fokker van den Oudduitse Herdershond van schwarzen Traum heeft hun fokdieren ob de Genfout Degenerative MyelopathieDMdoor middel van een Bloedtest laten onderzoeken.
Duitse Herder Pups te koop met stamboom.
Soms hebben we een wat oudere Duitse herder te koop. We houden vaak meer dan één Duitse Herder pup aan uit hetzelfde nest om pas later een keuze te maken. Hierdoor komt het voor dat we soms een oudere Duitse Herder te koop aanbieden.
VDH Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden.
Vraag en antwoord. Uitslagen 2017 Behendigheid. vereniging van fokkers en liefhebbers van duitse herdershonden. Onder treft U kennelhouders aan die van tijd tot tijd pups. te koop aanbieden. De VDH zorgt uitsluitend voor de. mogelijkheid van adverteren voor kennelhouders van.
Vind duitse herder pups in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Prachtige Duitse Herder pups van de boerderij. Wij hebben 7 prachtige duitse herdershond pups te koop. Half lang stokhaar ouders zijn beide ed en hd vrij. De pups zijn ingeënt, gechipt en ontwormd. We hebben een nestje met 4 teefjes en 3 reutjes.
Duitseherder Honden 2dehands.be.
duitse herder pups de pups zijn ingeentvoorzien, van een chip en meermaals ontwormd de pups worden bij ons op de boerderij geboren en zijn daa. 19 december 2017 1830: Bree. Duitse herder pups. duitse herder pups te koop vanaf 550.
Duitse Herder puppies te koop Woefkesranch Putte, Belgie.
Aanleg: Waak en verdedigingshond, Herdershond, blindengeleidehond, lawinehond, politiehond. Omgang met kinderen: Goed; als hij tenminste van jongsaf aan met kinderen opgegroeid is. Omgang met andere honden: Goed. Leefruimte: Liefst in een huis met een tuin, veel beweging nodig. Beschikbare Duitse Herder pups.: Alle Duitse Herders die we te koop aanbieden worden gefotografeerd en op onze website gezet.

Contacteer ons