Zoeken naar duitse herdershond

   
 
 
 
duitse herdershond
 
Duitse herdershond Pedigree.
De grondlegger van het ras, Kapitein Max von Stephanitz, fokte ze als werkhonden. Dit is nog steeds belangrijk voor veel fokkers, want het gezonde lichaam en het betrouwbare en trouwe temperament van de Duitse herder maken hem tot zon ideaal gezelschap.
Duitse Herdershond Karakter en aandoeningen Orthopedischhondenkussen.nl.
De Duitse Herder is dan een vriend voor het leven. Voor welke aandoeningen heeft de Duitse Herdershond aanleg? Net zoals andere grote hondenrassen heeft de Duitse Herder kans op een aantal erfelijke gewrichtsaandoeningen. In de eerste plaats heeft de Duitse Herder aanleg voor heupdysplasie.
Duitse Herder informatie over het karakter Royal Canin.
Ras afkomst: Duitsland. Andere rasnaam: Duitse Herder Duitse Herdershond. Uiterlijke kenmerken van de Duitse Herder. Bovenal een werkhond Vee en schapenhoeder. Loyale en aanhankelijke gezelschapshond. Het karakter van de Duitse Herder. Hij moet kalm zijn, evenwichtig, vol zelfvertrouwen, oplettend, volgzaam en moedig, en hij moet een gestaald karakter en een vechtinstinct hebben.
Duitse Herdershond Stokhaar.
FCI groep 1 Herdershonden en Veedrijvers. Duitse Herdershond Stokhaar. Duitse Herdershond Stokhaar. De Duitse Herdershond is in Duitsland eind 19e eeuw tot stand gekomen door het samenvoegen van uit verschillende streken afkomstige typen honden. Al deze typen honden waren werkzaam bij de schaapskuddes.
De Duitse Herder Doggo.nl.
De vachtverzorging van de Duitse Herdershond is niet moeilijk. Met een stevige borstel en een zogenoemd herdersharkje kom je een heel eind. Het is wel zaak dat het regelmatig gebeurt, want de Duitse Herder kan stevig verharen, zeker als hij in huis gehouden wordt.
Duitse Herders Spreekbeurten.info.
Je Duitse herder moet duidelijk worden gemaakt dat jij de leider van de groep bent en dat jij beslist wat er gaat gebeuren en wanneer. Reageer niet op aandacht vragen van je hond en laat hem niet het speeltje zien.
Vind duitse herder in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Geboren 8 pups in thuis situatie geen handelaren en zeer goed tehuis gezocht over prijs valt niet te praten vaste prijs 500 euro zeer mooi en papa en mama aanwezig interesse laat je horen. Prachtige pups van lieve Duitse Herdershond.
VDH Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden.
Vraag en antwoord. Uitslagen 2017 Behendigheid. vereniging van fokkers en liefhebbers van duitse herdershonden. VERENIGING VAN FOKKERS EN LIEFHEBBERS VAN DUITSE HERDERSHONDEN. Het doel van onze rasvereniging is vooral om fokkers en liefhebbers van Duitse herdershonden tot elkaar te brengen.
Duitse herder pups gewoon mooi! YouTube.
Augusto The Dog Trainer 2139547, views. duitse herder 6 maand Duration: 212. barboe zaza 17817, views. Vier mechelse herder pups zijn 3 weken oud. Inge Brok 4007, views. Shiba Inu pup speelt met Duitse Herder Duration: 416. AikoNero 62854, views.
Duitse Herder Hondenrassen.
allemaal leuke activiteiten waar je dit ras erg blij mee kunt maken. De Duitse Herder is naast een actieve hond ook een erg waakse hond en zal zijn roedel goed beschermen. Algemene informatie Duitse Herder. De Duitse Herdershond behoort tot de categorie middelgrote honden.

Contacteer ons