Op zoek naar duitse herder pups te koop?

   
 
 
 
duitse herder pups te koop
 
Duitse herder pups Te koop in Bree Tweedehands.nl.
duitse herder pups. 48719 x bekeken sinds 7 april 2018. 1 van 6. duitse herder pups. de pups zijn ingeentvoorzien, van een chip en meermaals ontwormd. de pups worden bij ons op de boerderij geboren en zijn daar ook vrijblijvend te bekijken.
Duitse Herder Pups te koop met stamboom.
Duitse Herder Pups te koop met stamboom. Wij fokken enkel Duitse Herder Puppies uit de beste vaak Duitse bloedlijnen. Met als motto fokken" is verbeteren, niet vermeerderen" fokken wij zo nu en dan een nestje Duitse Herder Puppies uit de beste bewezen vaak Duitse bloedlijnen.
Duitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
De kennel voor echte Duitse Herder pups en Mops pups! Hondenfokker Meer info. Von Loosbroeker Haus. Van Alphenstraat 2 6416 ED Heerlen. Duitse Herder kennel. Hondenfokker Meer info. Sint Antoniusweg 17 5706 LW Helmond. Fokker en africhtings kennel om duitse herdershonden op te leiden voor het KNPV certificaat.
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
Langharige Duitse Herder pups te koop met stamboom. Nog enkele langharige duitse herder teefjes met stamboom te koop. geboren op 9 maart 2018 nest van 9 pups Puppies van moeder Easy von Juvenisty en vader Riley von Bisschofsheim. Beide ouders uit keurfok, HD en ED vrij.
Duitseherder Puppies Honden.
Mooie Duitse herder Puppies. Mooie Duitse herder Puppies. Duitse herder pups. Duitse herder pups te koop. Duitse herder pups te koop. Duitse herder pups te koop. Duitse herder pups te koop. Duitse herder pups te koop. Duitse herder Pups Kc geregistreerd.
Duitse Herder puppies te koop Woefkesranch Putte, Belgie.
Beschikbare Duitse Herder pups.: Alle Duitse Herders die we te koop aanbieden worden gefotografeerd en op onze website gezet. Zo kan u van op voorhand al kiezen en zelfs een pupje reserveren. Klik hier voor de foto's. Klik hier voor de films. Diareeks Duitse Herder.:
Radar Toon onderwerp Hooyer uit Harskamp.
Ik dacht dat hem verboden was nog pups te fokken danwel te verkopen. We zijn er erg van geschrokken. Koop niet in Harskamp, hoe lief die koppies er ook uit zien. Berichten: 1 Geregistreerd: 03 mei 2013 2122.: door MarileneB 16 aug 2013 1046.: Antwoord met een citaat. Afgelopen december hebben wij een Duitse Herder pup gekocht bij deze man.
Duitseherder Honden 2dehands.be.
Wij hebben lieve duitse herder puberpups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meerdere male. vandaag 0714: Zonhoven. mooie duitse herder pups. Wij hebben mooie duitse herder pups te koop teefjes en reutjes.
Duitse herder pups Van de Mauritshoek Duitse herderkennel sinds 1968.
Meld u aan op Facebook, volg ons, like ons: Mauritshoe k Duitse Herders. Team van de Mauritshoek. Eregalerij vd Mauritshoek. Te verwachten combinaties. HSV De Griffioen, Wolvega. Honden laten africhten. Links / Vrienden. Duitse Herder pups. Geïnteresseerd in een Duitse Herder Pup?
Vind duitse herder pups in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Nestje rasechte duitse herder pups van de Boerderij. Te koop een nestje rasechte duitse herder pups van ouders met een stamboom. De pups zijn op de boerderij groot gebracht ze zijn heel lief voor kinderen en mogen het moeder nest verlaten.

Contacteer ons