Op zoek naar duitse herder pups te koop?

   
 
 
 
duitse herder pups te koop
 
Duitse Herder Club Nederland.
Oudduitse Herder Kennel van de Victory presenteert.: Ringo-River vom Hof Grebe Fix-Floyd vom Altdeutschen Eck. In oktober is er geen wandeling helaas. In november haken wij gezellig aan bij de wandeling van onze zustervereniging de LSOHV. De verenigingen lopen dan gezamenlijk de wandeling in De Elzen, Dordrecht. 7 oktober 2018. Inmiddels is de wandeling in Katwijk geweest, een heerlijk ontspannen wandeling. De fotos spreken voor zich. Ook is de pupinfo weer bijgewerkt. Bij kennel de Haeres hebben er geslaagde dekkingen plaatsgevonden tussen Xola en Pato. En bij kennel of Kodas Place zijn er weer prachtige pups geboren, er zijn nog pups beschikbaar. 21 september 2018. Wandeling Katwijk op 23 september gaat NIET door ivm verwachte herfststorm. We schuiven de wandeling een weekje op, 30 september bent u van harte welkom om gezellig met zn allen van Katwijk naar Noordwijk te wandelen.
Duitseherder Forum.
meldt je dan aan op het forum en deel het met de andere forum members. Er is 1 regel op het forum en dat is het volgende. respecteer elkaar en elkaars mening en hou het gezellig. Klik op de button Forum" om het forum binnen te gaan. Hopelijk tot snel op het gezellige Duitse Herder Forum.
Duitse herder Een leergierige en veelzijdige hond.
Dit werd voor het eerst gediagnosticeerd bij een Duitse herder. Een ander type gewrichtsaandoening waarmee het ras te kampen heeft, is elleboogdysplasie" ED en degeneratieve lumbosacrale" stenose" DLSS of cauda" equina syndroom, wat leidt tot verlammingsverschijnselen. Bovendien zijn er meer oogziekten en allergieën bij Duitse herders. Gezonde puppys zijn niet te vinden voor een spotprijs. Genetische tests van de fokdieren moeten dergelijke ziekten verminderen. Ondertussen is er een zogenaamde fokwaarde die aangeeft in hoeverre de pup aanleg voor een ziekte heeft. Honden die genetisch gezien een grote aanleg hebben, worden van de fokkerij uitgesloten. Als je interesse heeft in een herdershond, moet je er zeker van zijn dat alle aanbevolen tests door de fokker zijn uitgevoerd en geslaagd" zijn. Als je er zeker van wilt zijn dat je jouw pup bij een serieuze fokker koopt, moet je hem bij een fokker kopen die veel tijd en geld in de gezondheid van zijn honden investeert en die bereid is om je informatie te geven. Het is vanzelfsprekend dat een compleet gezonde en gecontroleerde pup niet voor een spotprijs te koop is.
BAASJE GEZOCHT NL, herplaatsing huisdieren.
ACE VANESSA 15355 SUPERLIEVE KRUISING DUITSE HERDER PUP gereserv. Leeftijd: 3 mnd. Plaats: Spanje, Mijas. Zwart met bruin. Komt het dier uit een asiel? Toestemming voor herplaatsing? Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd? Vrolijk, levendig, sociaal, speels. Overige informatie over het dier. Het verhaal van Vanessa ging als volgt: een oudere dame had een nest pups gevonden in de campo, een reutje wou ze zelf houden, de andere pups vonden ook een onderkomen, behalve Vanessa. Althans, zo werd ons verteld aan de poort. De waarheid lag volgens ons net even anders, want 2 weken later kwam dezelfde dame met het broertje aan de poort, dit keer met een ander verhaal. Vanessa is een speelse, vrolijke pup! Ze is zindelijk, loopt prima aan de lijn, kan meerijden met de auto en ze is gewend aan katten! Grote honden intimideren haar in het begin een beetje, maar dat is gauw over eens ze ontdekt dat het goede speelkameraadjes zijn! Ze zou best gezelschap krijgen van een andere hond, zodat ze een vriendje heeft om mee te spelen.
Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups Oudduitse herder kennel Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups.
Katrine op ESRAH. Jos Jeanine op Dance-Indah 31 Mei-24 Juli. Claudia op Overijsselse Vecht. Gebruikersnaam op Overijsselse Vecht. Jos Jeanine op Dance-Indah 31 Mei-24 Juli. INDY pups rontgenfoto Alyssa vacantie. Zoeken op deze site. 2018 Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups.
Duitseherder Puppies Honden.
Ik ben al adverteerder op Hondenmarktplaats. Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website.: Nog geen adverteerder op Hondenmarktplaats? Inschrijven is 100% gratis en geeft je direct de volgende voordelen.: Meerdere advertenties beheren. Toegang tot je persoonlijke marktkraam. Gratis advertenties omhoog plaatsen. Nieuw bij Hondenmarktplaats. Dierendag verwennerij voor uw hond. Herplaatsing honden Help de hond in nood. Honden in nood red hun van de dood. Honden Puppies en Toebehoren. Kunst en Creatief. Opvoeding van uw hond. Rasverenigingen en Clubs. Shirts NL elftal voor uw hond. Toebehoren voor de Hond. Vakantie Toerisme Honden toegestaan. Je bent hier.: Basset Hound Puppies. Bearded Collie Puppies. Berner Sennen Puppies. Border collie Puppies. Cairn Terriër Puppies. Canadese Herder Puppies. Cane Corso Puppies. Cavalier King Charles Spaniel Puppies. Chih tzu Mops Puppies. Chow Chow Puppies. Cocker spaniel Puppies. Duitse Staande Puppies. Epagneul Breton Puppies. Flatcoated Retriever Puppies. Franse Bulldog Puppies. Galgo Whippet Puppies. Golden retriever Puppies. Hollandse Herder Puppies. Jack Russell Puppies. Mechelse herder Puppies. Overige Honden Puppies. Overige Rashonden Puppies. Pinscher en schnauzer Puppies. Retrievers en Labradors Puppies. Rhodesian Ridgeback Puppies. Schotse herdershond Puppies. Shetland Sheepdog Puppies. Staande Hond Puppies. Gift Duitse herder Pups.
duitse herder kennel saendenland herdershonden honden fokken pup.
Verwachte nesten en Pups. Welkom bij de Duitse Herder Kennel. Op deze site vertellen Mary en Michael Schutten je over hun kennel Welkom, de herders honden waarmee gefokt wordt en de eisen waaraan deze herders honden moeten voldoen Fokbeleid. Verder kun je hier informatie vinden over herders honden die Te Koop en Ter Dekking worden aangeboden, met foto's.
VDH Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden.
Adres wijzigen/ lid opzeggen. Vraag en antwoord. vereniging van fokkers en liefhebbers van duitse herdershonden. Onder treft U kennelhouders aan die van tijd tot tijd pups. te koop aanbieden. De VDH zorgt uitsluitend voor de. mogelijkheid van adverteren voor kennelhouders van.
Duitse herder pups te koop Dogs Pinterest. Facebook.
Duitse herder pups te koop. These silly friends playing by the lake. These silly friends playing by the lake. 32 Puppies Who Are Happy And They Know It But Can't' Necessarily Clap Their. 17 muffelige Welpen. Sprich nicht mit mir, wenn Du kein Leckerli hast.
Duitseherder Fokkers Langhaar Oud Herplaatsing Pups.
Duitse Herder Zeeland. Von der Blitse Dune Biggekerke Kennel gespecialiseerd in KNPV-lijnen met Duitse herdershonden. Regelmatig pups te koop. Duitse Herder Zuid-Holland. V/d Hoefstal Meerkerk Teckels en Beagles. Van Barendika homepage. Van de Riddermolen Ridderkerk Duitse Herderkennel van" de Riddermolen."

Contacteer ons