Meer resultaten voor duitse herder pups te koop met stamboom

   
 
 
 
duitse herder pups te koop met stamboom
 
Openbare groep Duitse herder pups met stamboom te koop aangeboden Facebook.
Zoeken in deze groep. Duitse herder pups met stamboom te koop aangeboden is op Facebook. Word vandaag nog lid van Facebook om in contact te komen met Duitse herder pups met stamboom te koop aangeboden. Word lid van deze groep.
Als u een pup koopt. Website Nederland Duitse Herder Werklijnen Stamboom.
Waarvoor koop je de hond? Heb je speciale wensen? Wat wil je met de hond bereiken? Is het een hond voor bij huis, wil je er voor de lol mee africhten of zelfs meer bereiken of wil je er clubmatches of tentoonstellingen mee draaien? Of lijkt behendigheid agility je leuk om te doen? De meeste mensen hebben bij het ras Duitse Herdershond een bepaald type voor ogen. Veelal gaat de voorkeur uit naar de zwartbruine of zwartgele Duitse Herder, zoals je die vaak om je heen ziet en zoals mensen die in hun jeugd of in het heden hebben mogen aanschouwen in films als Rin-Tin-Tin" en Commissaris" Rex.
Duitse Herder Pups te koop met stamboom.
Duitse Herder Pups te koop met stamboom. Wij fokken enkel Duitse Herder Puppies uit de beste vaak Duitse bloedlijnen. Met als motto fokken" is verbeteren, niet vermeerderen" fokken wij zo nu en dan een nestje Duitse Herder Puppies uit de beste bewezen vaak Duitse bloedlijnen.
Duitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
De kennel voor echte Duitse Herder pups en Mops pups! Hondenfokker Meer info. Von Loosbroeker Haus. Van Alphenstraat 2 6416 ED Heerlen. Duitse Herder kennel. Hondenfokker Meer info. Sint Antoniusweg 17 5706 LW Helmond. Fokker en africhtings kennel om duitse herdershonden op te leiden voor het KNPV certificaat. Fokker van betrouwbare en sociale honden met voldoende aggressie voor KNPV top sport en praktisch politie werk.
duitse herder kennel saendenland herdershonden honden fokken pup.
Ter Dekking aangeboden. Verwachte nesten en Pups. De Duitse Herder Kennel. biedt deze herders honden te koop aan. Als u besluit een Duitse Herder aan te schaffen, willen wij u aanraden eerst goed na te denken over waar u de herders hond voor wilt gebruiken. Een herders hond waar u topsport mee wilt bedrijven, moet allicht voldoen aan andere eisen dan een herders hond die u puur voor het plezier in huis haalt. Wilt u meer informatie, neem dan contact op met Mary en/of Michael. Wilt u graag een herders hond, maar u weet niet wat de mogelijkheden zijn, adviseren Mary en Michael u ook graag. Door op de kleine foto te klikken in de tabel, komt u op een plek in deze website waar u de HD uitslag en de africhtingskentekens kunt bekijken, als ook de stamboom, mits het een van onze eigen honden betreft.
2.500 Honden en Pups te Koop of Gratis Afhalen! Tweedehands.net.
Mooie chihuahua pups aangeboden. Wij hebben net een mooi nestje chihuahua pups 3 reutjes en 1 teefje. ze krijgen elk vaccinaties en ontwo. Particulier Meerdere dieren Chihuahua minder dan 1 jaar Zonder stamboom. 600, Wuustwezel Belgi. Staat ter dekking Taco van de Pioniershof. Staat ter dekking mijn mechelse herder taco van de pioniershof, roepnaam timbo. hd-a, ed 0, norbergwaarde 35. Particulier Mannetje Herder 4 t/m 10 jaar Met stamboom. 150, Aa En Hunze DR, NL. Haichie kruising pitbull. Ik doe men kruising haichie pitbull weg men bully is zwanger en ze beginne adominant te worde naar elkaar pracht bees.
VDH Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden.
vereniging van fokkers en liefhebbers van duitse herdershonden. Onder treft U kennelhouders aan die van tijd tot tijd pups. te koop aanbieden. De VDH zorgt uitsluitend voor de. mogelijkheid van adverteren voor kennelhouders van. De kwaliteit van deze kennels. zijn niet door de VDH gecontroleerd en de rasvereniging. sluit dan ook elke aansprakelijkheid of verbinding met de. De VDH houdt zich het recht voor om. advertenties te weigeren dan wel advertenties te. Wij adviseren u enkel een pup te nemen die aan onderstaande eisen voldoen.: Fokkers die pups aanbieden met stamboom, certificaat van.
De Oudduitse herders De Caterstede.
U-nest oudduitse herder pups. V-nest oudduitse herder pups. W-nest oudduitse herder pups. X-nest oudduitse herder pups. Puppy's' nest Y-B. Y-nest oudduitse herder pups. Recente foto's' A-D nest. Recente foto's' E-H nest. Recente foto's' I-L nest. Recente foto's' M-P nest. Recente foto's' Q-T nest. Recente foto's' U-X nest. Recente foto's' Y-B nest. De Oudduitse herders. Home De Oudduitse herders. Onze Oudduitse herders-fokbeleid. De Oudduitse herders zijn onze hobby. We fokken met enige regelmaat selectief een nestje met ze. We hebben ons dagelijks werk en hoeven er niet van te bestaan.
Vind duitse herder met stamboom in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Lieve duitse herderteef met stamboom lief voor kinderen geboren 28 04 2010 goed waaks eventueel met hok en ren bieden vanaf 85 euro. Te koop Duitse herder pups met stamboom. Op 16 maart zijn bij ons in huis 6 pups geboren.
AngelofWassenaers-Over-ons.
Toen wijzelf als gezin jaren geleden onze allereerste Duitse Herder Bo al op zes weken oude leeftijd konden ophalen bij een geïsoleerde boerderij via Herder Pups te koop uit een advertentie in de krant kwamen we er al snel achter dat het zo niet moet. Onze Bo had in haar prille jeugd geen goede socialisatie mee gekregen. Haar boers en zussen waren al weg uit het nest waardoor er zelfs niet eens van eigen soortgenoten geleerd kon worden. Zonder stamboom, enting, ontworming, voeding en enige andere informatie kregen we haar mee, binnen vijf minuten stonden we weer buiten. Bo ontpopte zich al snel tot een vrij forse teef met vele mannelijke eigenschappen.

Contacteer ons