Meer resultaten voor duitse herder pup

   
 
 
 
duitse herder pup
 
Oud-Duitse herdershonden vom Möhnesee vom schwarzen Traum Pups.
Oud duitse herdershonden vom Möhnesee vom schwarzen Traum Pups. De" Oud duitse herdershond vertegenwoordigt de koningsklasse onder de Duitse herdershonden." citaat van Peter Rieger, koper van pups uit de A-worp vom schwarzen Traum. Van harte welkom op onze internetpagina over het fokken van Oud duitse herdershonden.
Een Duitse herder trainen wikiHow.
Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Een Duitse herder trainen. 3 Methoden: Een Duitse herder pup trainen Een volwassen Duitse herder trainen Hondentraining begrijpen. Weinig honden vertonen de sierlijkheid en allure van de Duitse herder.
Duitse Herder informatie over het karakter Royal Canin.
Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Duitse Herder fokker of kennel. Heb je al een Duitse Herder pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat.
De Duitse Herder Doggo.nl.
Inmiddels is de Duitse Herder het bekendste en één van de meest veelzijdige hondenrassen ter wereld, iets waar Von Stephanitz nooit van had durven dromen toen hij in 1899 de Verein für Deutsche Schäferhunde oprichtte. Duitse Herder in het kort.
Duitse herder Een leergierige en veelzijdige hond.
Dit werd voor het eerst gediagnosticeerd bij een Duitse herder. Een ander type gewrichtsaandoening waarmee het ras te kampen heeft, is elleboogdysplasie" ED en degeneratieve lumbosacrale" stenose" DLSS of cauda" equina syndroom, wat leidt tot verlammingsverschijnselen. Bovendien zijn er meer oogziekten en allergieën bij Duitse herders. Gezonde puppys zijn niet te vinden voor een spotprijs. Genetische tests van de fokdieren moeten dergelijke ziekten verminderen. Ondertussen is er een zogenaamde fokwaarde die aangeeft in hoeverre de pup aanleg voor een ziekte heeft.
licg.nl Duitse Herder.
Lees voor u een hond aanschaft het Praktisch document De aanschaf van een hond. Let goed op als u een Duitse Herder pup wilt aanschaffen. Pups die via de rasvereniging worden aangeboden, zijn in elk geval gefokt volgens het fokreglement van de vereniging.
Home.
Toen ik 14 jaar was kreeg ik eindelijk mijn Duitse Herder. Na het trouwen, kinderen krijgen, was het zover, een langharige Duitse Herder pup, genaamd Kelly kwam bij ons in huis, 6 jaar later gevolgd door een langharige Duitse Herder reu Rowan van 2 jaar oud uit het asiel.
Vind duitse herder pups in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Duitse herder pups. Mooie duitse herder pups uit betrouwbare ouders maandag zijn ze zes weken pups zijn ontwormd krijgen een paspoort en chip 0622068681 johnny 0650298283 annette. Mooie Duitse herder pup reutje. Te koop mooie duitse herder pup. Het is een reutje, geboren 1 oktober en mag naar een nieuw huisje.
duitse herder kennel saendenland herdershonden honden fokken pup.
Mocht je belangstelling hebben voor een pup, neem dan contact op met Mary en Michael. 27 januari 2016. Sinds kort kun je ons ook op facebook vinden! Like ons op Duitse Herder Kennel van Saendenland. Op 3 januari hebben we een Van Saendenland wandeling gehad.
Duitse herder pups Van de Mauritshoek Duitse herderkennel sinds 1968.
Meld u aan op Facebook, volg ons, like ons: Mauritshoe k Duitse Herders. Team van de Mauritshoek. Eregalerij vd Mauritshoek. Te verwachten combinaties. HSV De Griffioen, Wolvega. Honden laten africhten. Links / Vrienden. Duitse Herder pups. Geïnteresseerd in een Duitse Herder Pup?

Contacteer ons