Op zoek naar duitse herder pup?

   
 
 
 
duitse herder pup
 
Welkom Duitse Herder kennel van de Hooidonkse Watermolen in Weert.
Hiervan zijn nog 2 teefjes beschikbaar. In 2001 zijn we op zoek gegaan naar een Duitse herder die paste bij ons gezin en toekomst plannen. Op de show in Arnhem in 2002 zijn we Joke Wolferen van Os tegen gekomen met haar reu Quino. Met deze hond was er direct een klik, en van deze reu wilden we een pup.
duitse herderkennel: von nordsee sturm: puppy_begeleiding.
Heeft U nog vragen of problemen, belt U ons dan even. Wij zijn altijd bereid U te woord te staan en U te helpen. Veel plezier met uw pup. Joost Annemarie Peschier. Home Duitse Herderkennel von Nordsee Sturm Bijen Mollen.
Oud Duitse Herdershond rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
In 20% van de gevallen zijn pups in een nest langharig. Dit komt doordat bij de ontwikkeling van de Duitse Herdershond honden werden gebruikt die langharig waren. Echter: de Oud Duitse Herdershonden worden bewust gefokt op beharing alsmede de rechte, niet aflopende rug.
Oudduitse herder kennel Van Chika s Erf ODH oudduitseherder fokker, langharige duitse herders, pups.
Onze kennelnaam is afkomstig van onze eerste gezamenlijk Duitse herdershond Chika. Zij was een kortharige Duitse herdershond. Nadat onze eerste zoon geboren was, hebben wij toen Daan 11 maanden oud was, onze eerste oudduitse herder pup gekocht in Duitsland. We hebben haar Pien" genoemd.
Erijane witte herder kennel Erijane.
Witte Herder Kennel. Witte herders in het water. Witte herder pup. Witte herders in de sneeuw. Erijane witte herder kennel. Welkom bij de grote hobby van Erik en Janet Zuidema. De website is onlangs geheel vernieuwd en we hopen dat u deze met veel plezier zult doorlezen.
De Duitse Herder Over karakter, verzorging en opvoeding.
Inmiddels is de Duitse Herder het bekendste en één van de meest veelzijdige hondenrassen ter wereld, iets waar Von Stephanitz nooit van had durven dromen toen hij in 1899 de Verein für Deutsche Schäferhunde oprichtte. Duitse Herder in het kort.
Openbare groep Duitse herder pups met stamboom te koop aangeboden Facebook.
Duitse herder pups te koop! Vader: Bono Mar Zur. Moeder: Yoh-Joy vd Ybajo Hoeve. Beide ouders hebben ED HD Normaal. Keurfok, geënt, ontwormt, met koopcontract en certificaat van fokniveau. Pups groeien in huiselijke kring op. Vader en moeder zeer sociaal en erg werklustig. Voor verdere informatie kunt u een pb sturen of contact met mij opnemen. Het lijkt erop dat je problemen ervaart bij het afspelen van deze video. Probeer je browser opnieuw op te starten als dit het geval is. Von Bisschofsheim heeft haar bericht gedeeld. 8 januari om 0957.: Het lijkt erop dat je problemen ervaart bij het afspelen van deze video. Probeer je browser opnieuw op te starten als dit het geval is. Geplaatst door Von Bisschofsheim. 8 januari om 0643.: Pups: Xello x Tosca. 3 reuen 1 teefje. Wilma-Olav Zauberwald voelt zich geërgerd. 14 januari om 0326.: Beste leden van deze groep. Als u opzoek bent naar een goed gezond en met stamboom pup ben, hier op juiste site.
Duitse herder Hondenuitlaatservice.nl.
De rasvereniging van de Duitse herder heeft verschillende traingroepen die je gericht verder helpen bij het opvoeden van een Duitse herder pup. Duitse herder herplaatsing, er zijn veel honden opzoek naar een gouden mandje en ook voor de Duitse herder wordt regelmatig een nieuwe baas gezocht.
von Mayernhof Duitse Herder Kennel.
7 September 2018: De pups van Zaira en Pepper zijn geboren, 5 reutjes en 1 teefje! Wij zijn Johan en Suze Swarts en onze liefde voor de Duitse herder is begonnen in 1988 toen wij onze eerste Duitse herder kochten.
Vind duitse herder pups op Marktplaats.nl.
prachtige pups, beide ouders zijn Duitse Herder. We hebben nog een mooie kerngezonde pup te koop, is van waakse duitse herder ouders, geboren op 16 december en is voorzien van chip en paspoort, regelmatig ontwormd en gevaccineerd. Het is de laatste reu uit het nest.

Contacteer ons