Zoeken naar duitse herder langhaar

   
 
 
 
duitse herder langhaar
 
Eros Herplaatsing Honden in Nederland.
Is 3 jaar geleden geholpen aan een maagtorsie; moet meerder malen per dag kleine beetjes eten. Eros moet met regelmaat uitgelaten worden en zijn gehoor en zicht worden minder. Nog op zoek.: Foto paspoort ontvangen.: Chip staat goed geregistreerd.: Duitse herder langhaar.
Duitse herder pups te koop langhaar YouTube.
Published on Aug 23, 2012. Duitse herder pups te koop langhaar. Standard YouTube License. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Oud duitse herder pups, www.medalfarm.nl Duration: 200. medalfarm 13945, views.
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
Oud Duitse Herder pups langhaar. Wij hebben nog een aantal pupjes beschikbaar van Cloë en Pyke, Oud Duitse Herders, goedgekeurd voor de fok door de DHCN. Ouders hebben HDA, EDvrij en pups zullen geen DM lijders worden. Het zijn vriendelijke en stabiele gezinshonden, ook geschikt voor sport of sho.
Verschil langstokhaar en Oudduitse herder.
Langstokhaar duitse herder fokker. Hoewel er na erkenning van de FCI steeds meer Langstokhaar Duitse Herder fokkers bijkomen hoef je niet perse een langstokhaar Duitse Herder fokker te zoeken om in het bezit te komen van een erkende langhaar. Er worden uiteraard nog steeds langharen geboren uit de combinatie stokhaar x stokhaar.
Oudduitse Herder Rassen Honden Hondenrassen.
Maar ook waaks. De OudDuitse Herder vindt zijn oorsprong in Duitsland uit verschillende types herdershonden. Er bestonden langhaar, ruwhaar en gladhaar herdershonden en dan ook nog in allerlei kleuren en types. Deze honden deden dienst als bewaker van huis en haard en/of het hoeden van de kudde. In die tijd fokte men uitsluitend op karaktereigenschappen en keek men eigenlijk niet naar het uiterlijk. In de oorspronkelijke Duitse Herdervereniging die eind negentiende eeuw werd opgericht aanvaardde men elke type vacht en kleur.
Oudduitse Herder Hondencentrum.
Vroeger was Duitse" Herder" nog geen rasnaam maar een verzamelnaam voor verschillende soorten herdershonden. Door éénkleurige honden uit te sluiten van de fok en later ook de ruw en langharige honden is het populaire ras Duitse" Herder, zoals wij hem nu kennen, ontstaan.
Ontstaan Oudduitse herder Oudduitse Herder Kennel fan" Anne's' hiem."
Door zijn lange haren toont de Oudduitse herder machtiger dan de Duitse herder. Verder is zijn ruglijn recht en niet schuin aflopend zoals bij de Duitse herder. Zijn inzetmogelijkheden zijn net als bij de Duitse herder breed: beschermhond, diensthond, reddingshond, blindengeleidehond of familiehond.
oud Duitse herder langhaar foto's' Zoom.nl Zoom.nl.
Meld je gratis aan. Home Foto's' Foto's' met tag oud" Duitse herder langhaar." Foto's' met tag oud" Duitse herder langhaar." Photoshop Hoe gebruik je de Content Aware Fill? Zoom.nl legt je uit hoe je de tool Content Aware Fill in Photoshop gebruikt om een object of persoon uit jouw foto te verwijderen!
Langharige Duitse Herder duitseherdershond.com.
Ze zijn niet zo wolfachtig als zijn kortharige broers en zussen, soms zien ze er meer uit als een Setter dan een wolf, maar ze zijn zeker knappe dieren, met alle loyaliteit en intelligentie als iedere andere Duitse herder. Duitse Herder Duitse Herder, Duitse Herder Type, Haar, Vacht.
Oud Duitse Herder Hond-kat.nl.
Wij selecteren inmiddels alweer ruim 10 jaar op dezelfde eigenschappen als de richtlijnen waarop gefokt wordt binnen de verschillende Oud Duitse herder verenigingen zoals de DHCN. De Duitse herder langhaar is sinds 1 januari 2011 een erkend variëteit geworden waar wij natuurlijk ontzettend blij mee zijn!

Contacteer ons