Zoeken naar duitse herder langhaar

   
 
 
 
duitse herder langhaar
 
De Duitse Herder Over karakter, verzorging en opvoeding.
Inmiddels is de Duitse Herder het bekendste en één van de meest veelzijdige hondenrassen ter wereld, iets waar Von Stephanitz nooit van had durven dromen toen hij in 1899 de Verein für Deutsche Schäferhunde oprichtte. Duitse Herder in het kort.
Tarieven Buddy's' Place Trimsalon.
Hollandse Herder Langhaar. Hollandse Herder Ruwhaar. Irish Glen of Imaal Terriër. Irish Soft Coated Wheaten Terriër. Jack Russel Ruwhaar. Kerry Blue Terriër. King Charles Spaniel. Nova scotia duck tolling retriever. Old English Sheepdog of Bobtail. Oud duitse herder. Parson Russell Terriër.
LSOHV Rasvereniging voor de Langstokhaar Oudduitse Herder.
Formulieren en Folders. LangStokhaar en Oudduitse Herder Vereniging. De LSOHV is een Nederlandse jonge vereniging, opgericht op 10 maart 2013, die is ontstaan uit een groep liefhebbers van de Oudduitse herder die zich willen inzetten voor de gezondheid van het ras.
oudduitse herder kennel OfDraccsclan.
Welkom op Of Dracc's' Clan. welkom op de website oudduitse herder kennel of dracc's' clan. hier kunt u de belevenissen volgen van onze vier kanjers van honden. Acun oudduitse herder DDR. Ginn oudduitse herder DDR. Djilzz Duitse Herder langhaar. oudduitseherderkennel, oudduitse herdups.
Duitse Herder pups langhaar Honden Herdershonden en Veedrijvers Marktplaats.nl.
Duitse Herder pups langhaar. Duitse herder pups, wij hebben een mooi nestje duitse herder pups. Het nestje bestaat uit reutjes en teefjes. De pups mogen het. Bekijk alle advertenties van Lang. Lang en halflang harige Duitse herder pups. Duitse herder pups.
Oudduitse Herder, Rex Archief Belgiumdigital forum Digitale fotografie.
Deze oud duitse herder is gewoon een standaard DH met langhaar. De Harzer Fuchs en andere Bodenstndige Htehunde zijn de echte oud duitse herders. Wel n mooie hond natuurlijk. Ms wat te hard verscherpt. 11 mei 2013, 1746.: Deze oud duitse herder is gewoon een standaard DH met langhaar.
HULP voor Duitse Herders Startpagina Facebook.
Precious Paws Around The Globe. Zwitserse Witte Herder Vereniging Nederland. Voor de lol. VDH vereniging van Fokkers en Liefhebbers van Duitse Herdershonden. Honden/katten Op Zoek Naar Een Gouden Mand. Oudduitse herder kennel Van Chika's' Erf. Pagina's' die deze pagina leuk vindt.
Oudduitse Herders Aen Den Noordendijck.
Lees verder over pupdate, de pups van Raven en Bro zijn geboren. Geschreven op 30-11-2018 1601.: Wij zijn op zoek naar een permanent gastgezin voor dit Duitse Herder Langhaar teefje. Wij hebben haar geïmporteerd uit Duitsland omdat we hopen dat haar bloedlijnen een meerwaarde kunnen bieden aan onze fokkerij.
Het begin van mijn kennel vandepluijmenslot.
Een mooie zwart bruine ze kwam uit enschede van Bram Nellestein. Hij fokte zo af en toe een nestje. Ze is ook door ouderdom overleden en heeft nooit geen puppys gehad. Toen zijn we weer naar een duitse herder langhaar wezen zoeken.
licg.nl Duitse Herder.
Tegenwoordig wordt de Duitse Herder voor allerlei taken ingezet: als huishond, maar daarnaast als werkhond bij politie, douane en leger en ook wel als blindengeleidehond, reddingshond en hulphond. De Duitse Herder is een van de populairste rassen in de wereld.

Contacteer ons