Resultaten voor drentse patrijs

   
 
 
 
drentse patrijs
 
Drentsche Patrijs Jarak is beste hond van Nederland YouTube.
Drentsche Patrijs Jarak is beste hond van Nederland. Afmelden bij RTV Drenthe? Abonneren Geabonneerd Afmelden 23K. Wil je hier later nog een keer naar kijken? Log in om deze video toe te voegen aan een afspeellijst. Wil je een melding indienen over de video?
Drentsche Patrijshonden Club Nederland DPHCN.
2014-2018 Kennelwebsites; Niets van deze website mag worden gekopieerd en/of openbaar gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder uitdrukkelijke, voorafgaande toestemming van Drentsche Patrijshonden Club Nederland. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Drentsche patrijshond Wikipedia.
Drentscher Hühnerhund, Drentse Partridge Dog, Dutch Partridge Dog. FCI: Groep 7 Sectie 1.2 224. Zie ook de lijst van FCI-nummers. Lijst van hondenrassen. De Drentsche Patrijshond is een oud Nederlands staand jachthondenras dat mogelijk afstamt van de spioen en/of spanjoel, een gezelschaps en jachthond die met de Spanjaarden in de 16e eeuw naar de Nederlanden is gekomen.
Ervaring Drentsche patrijshond HondenForum.
21 mei 2010 om 2330: wijzigen" quote" 0. Onze buren hebben een Drentse Patrijs. Daar moet elke dag minstens 2 uur mee worden gewerkt/gewandeld anders sloopt hij het hele huis. Zij hebben ons gewaarschuwd alleen een Drentse Patrijs te nemen als je heel veel tijd over hebt.
Camping de Drentse Patrijs.
Camping de Drentse Patrijs is gelegen aan de Rijksweg N371 tussen Uffelte en Havelte, langs de Drentse hoofdvaart. Onze kleine camping, 19 zeer ruime plaatsen, grenst aan de achterzijde aan een mooi natuurgebied, het Uffelter Binnenveld met een kleine schaapskudde en Schotse Highlanders.
Drentsche Patrijshond De Jagersvereniging.
Met dit voorstaan vertellen ze de jager waar het wild zit. De Drentsche Patrijs behoort tot de continentale staande honden, en is daarmee een allrounder: ze staan niet alleen voor, maar zoeken het geschoten wild ook op en brengen het bij de jager.
Verlos de Drentsche Patrijshond van zijn epilepsie DierRecht.
Het programma Hallo Nederland van omroep Max, dat in oktober nog aandacht besteedde aan de epilepsie van Drentsche Patrijshond Sproet en aan onze oproep te stoppen met raszuiver fokken, had vrijdagavond wéér een verdrietig baasje in de uitzending. Haar Drentsche Patrijshond overleed nog voor zijn eerste verjaardag.
Drentsche Patrijshond.
Erelid Vereniging De Drentsche Patrijshond. Voornemen tot benoeming als erelid van de Vereniging De Drentsche Patrijshond: Mr. Onderzoeksrapport De Drentsche Patrijshond Veldwedstrijden en Apporteerproeven. In 1948 werd de vereniging De Drentsche Patrijshond opgericht met als doel: Jagers, fokkers. Op dinsdagavond 24 april jl.
Drentse Patrijs Honden rassen Honden DierenDokters.
Home Honden Honden rassen Drentse Patrijs. 2 Rasgebonden ziekten. 2.1 Erfelijke ziekten. 2.2 Anatomisch gerelateerde ziekten. Nederlandse Vereniging De Drentsche Patrijshond. Opgericht in 1948. Er zijn ruim 1600 leden. Tussen de 4000 en 5000 honden met een stamboom. Buiten de vereniging wordt ook gefokt.
Drentse patrijs Dierenasiel Brammelo. Drentse patrijs Dierenasiel Brammelo.
s Morgens: 1000: uur 1200: uur. s Avonds: 1700: uur 1800: uur. Op telefonische afspraak elke dag van de week. Vrijdags: 1400: uur 2100: uur Inloopmiddag en avond alleen voor asielkatten. Ons Asiel in het nieuws. Dier van de week.

Contacteer ons