Meer resultaten voor drentse patrijs

   
 
 
 
drentse patrijs
 
Hondenvoer Drentsche patrijs Yourdog.
Het Yourdog hondenvoer voor de drentsche patrijs bevat een aantal specifieke ras-specifieke ingrediënten. Voor pups is er drie kleurig viooltje, peterselie en groenlipmossel aan het hondenvoer toegevoegd. Het Yourdog hondenvoer voor de volwassen drentsche patrijs bevat zeewier, groenlipmossel en rozemarijn en de senior drentsche patrijs heeft vooral baat bij groenlipmossel, rozenbottel en kamille.
Drentsche patrijshond Jachthonden.
Het was de Baronesse van Hardenbroek tot Ammerstol, bekend om haar vaderlandsliefde en haar liefde voor honden, die er zich voor inspande en dankzij haar en een aantal anderen werd de Drentsche patrijshond in 1943 dan ook als ras erkend.
Drentse patrijshond SZHSZH.
In tegenstelling tot veel andere rassen is de Drentse patrijs niet gekruist met buitenlandse rassen om de jachtinstincten te verbeteren, In Drenthe vond men dat de patrijshond prima voldeed aan de eisen die de boerenjagers stelden en dankzij hun langere vacht liepen deze honden geen beschadigingen aan hun lichaam op in het ruige Drentse heidelandschap.
Vakantiehuis De Drentsche Patrijs in Mantinge huren bij Belvilla.
Prima huis is een prachtig onderhouden tuin, gelegen in het zeer rustige drentse boerenland. Huis was prima warm te houden met de gaskachels, de geiser voor het warm water was ronduit slecht waakvlam gaat soms uit en te weinig water om te douchen.
Benches voor Drentsche Patrijs.
Hoe krijg ik mijn Drentsche Patrijs in een autobench? Een jonge gezonde Drentsche Patrijs zal met gemak uw kofferruimte in springen om zo de autobench in te gaan. Wanneer u een oude Drentsche Patrijs of een Patrijs met klachten heeft, kan uw hond hier moeite mee hebben.
Drentsche Patrijshond Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
Het ras Ziektes Gedrag Fokkers Te koop Foto Video Reacties. Rasbeschrijving van de Drentsche Patrijshond. De Drentsche Patrijshond, ook wel de Drent, is een ras die ontstaan is in de 16e eeuw en deze rashond vindt men vaak terug op oude schilderijen.
Drentsche patrijs, wie nog meer? Bokt.nl.
Re: Drentsche patrijs, wie nog meer? Geplaatst: 30-12-06 2318.: Sinds twee weken zijn wij de trotse huisgenoten van een geweldige Drentse pup Mijn ouders hebben al twee keer een Drent gehad de tweede hebben ze nog, die is 155, jaar!
Kennel fan't' Suydevelt.
Leuk dat u de moeite neemt om ook eens bij Kennel fant Suydevelt voorbij te komen en te zien hoe het er bij ons aan toe gaat. Wij, te weten Jaap en Froukje Hoeksema, zijn woonachtig in het Noorden van Nederland en wel in de prachtige provincie Drenthe, bakermat van ons geliefde hondenras De Drentsche Patrijshond.
Drentsche patrijshond Wikipedia.
Drentscher Hühnerhund, Drentse Partridge Dog, Dutch Partridge Dog. FCI: Groep 7 Sectie 1.2 224. Zie ook de lijst van FCI-nummers. Lijst van hondenrassen. De Drentsche Patrijshond is een oud Nederlands staand jachthondenras dat mogelijk afstamt van de spioen en/of spanjoel, een gezelschaps en jachthond die met de Spanjaarden in de 16e eeuw naar de Nederlanden is gekomen.
Drentsche Patrijshond Honden Page.
Naast voedsel voor de omvangrijke schaapskudden, zorgden de Drentse heidevelden ook voor behoorlijk wat wild. Het is dan ook niet vreemd dat er in die tijd heel wat beroepsjagers rondliepen. Bij deze mensen was de Drentsche Patrijs een geliefde hond, niet in de laatste plaats omdat hij zo veelzijdig was.

Contacteer ons