Zoeken naar drentse patrijs

   
 
 
 
drentse patrijs
 
Kleine Campings Overzicht van Kleine Campings in Nederland en Europa.
Klik hier om de website van Camping De Drentse Patrijs te bezoeken en om meer te lezen. Camping De Drentse Patrijs. 7975 RS Uffelte. 0 20 kampeerplaatsen. X 21 40 kampeerplaatsen. X 41 60 kampeerplaatsen. Ligging van Camping De Drentse Patrijs.
De Drentsche Patrijshond.
De Drentsche Patrijshond ook wel liefdevol Drent genoemd is een voorstaande jachthond.Dit wil zeggen dat hij het wild aanwijst met zijn neus.Het is een uitstekende jachthond en kan goed apporteren.Een hond die jaagt onder het geweer, dit wilt zeggen dat hij in de buurt van de jager blijft.
Drentse patrijshond SZHSZH.
In tegenstelling tot veel andere rassen is de Drentse patrijs niet gekruist met buitenlandse rassen om de jachtinstincten te verbeteren, In Drenthe vond men dat de patrijshond prima voldeed aan de eisen die de boerenjagers stelden en dankzij hun langere vacht liepen deze honden geen beschadigingen aan hun lichaam op in het ruige Drentse heidelandschap.
Drentsche patrijshond Wikipedia.
Drentscher Hühnerhund, Drentse Partridge Dog, Dutch Partridge Dog. FCI: Groep 7 Sectie 1.2 224. Zie ook de lijst van FCI-nummers. Lijst van hondenrassen. De Drentsche Patrijshond is een oud Nederlands staand jachthondenras dat mogelijk afstamt van de spioen en/of spanjoel, een gezelschaps en jachthond die met de Spanjaarden in de 16e eeuw naar de Nederlanden is gekomen.
Drentsche Patrijshond Honden Page.
Naast voedsel voor de omvangrijke schaapskudden, zorgden de Drentse heidevelden ook voor behoorlijk wat wild. Het is dan ook niet vreemd dat er in die tijd heel wat beroepsjagers rondliepen. Bij deze mensen was de Drentsche Patrijs een geliefde hond, niet in de laatste plaats omdat hij zo veelzijdig was.
jachthondenkennel.nl.
Welkom op deze site, wij hopen u hiermee te informeren, Drentsche Patrijs pups verwacht na 28 Jan. Welkom op de website van Kennel van de Meerpoel. Wij fokken Duitse Staande Langharen Drentsche Patrijshonden. Wij zijn Harrie Annie Bukkems v.d. Sinds 1975 fokken wij Drentsche Patrijshonden.,
Drentsche patrijshond Jachthonden.
Het was de Baronesse van Hardenbroek tot Ammerstol, bekend om haar vaderlandsliefde en haar liefde voor honden, die er zich voor inspande en dankzij haar en een aantal anderen werd de Drentsche patrijshond in 1943 dan ook als ras erkend.
Pups geboren Drentsche Patrijshonden Club Nederland.
2014-2018 Kennelwebsites; Niets van deze website mag worden gekopieerd en/of openbaar gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder uitdrukkelijke, voorafgaande toestemming van Drentsche Patrijshonden Club Nederland. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Vind drentse patrijshond op Marktplaats.nl.
De Drentsche Patrijshond Ruud Haak. Gelezen Ophalen of Verzenden. Hondenbeeldje Drentse Patrijshond, ook als asbeeldje. Mooi gedetailleerd beeldje van een staande drentse patrijshond. Dit beeldje is tegen een meerprijs van 750, ook verkrijgbaar als asbeeldje om een klein beetje as in te plaatsen.
Drentsche Patrijshond Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Drentsche Patrijshond. Er is niet veel onderzoek gedaan naar de Drentsche Patrijshond, een Nederlands ras, waardoor het op het eerste gezicht mee lijkt te vallen met de erfelijke aandoeningen. Er is echter één groot probleem en dat is de extreme, bijna onwerkelijk hoge inteelt in de hele populatie.

Contacteer ons