Op zoek naar witte duitse herder?

   
 
 
 
witte duitse herder
 
Vind witte herder in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Duitse herder kruising witte herder. Lieve hond heel speels redelijk zindelijk geeft aan wnr hij naar buiten moet en kan goed met andere dieren alleen heel speels en heeft ruimte nodig het is een manetje van ong 13 of 14 weken oud 3ineningen gehad hoef alleen nog maar laatste inenting als hij 1 jaar een zak voer krijg je erbij oren gaan.
Aen Den Noordendijck.
Geboren en opgegroeid naast een dierenarts met praktijk aan huis kreeg ik voor mijn zesde verjaardag dan eindelijk na lang zeuren mijn eerste eigen hond, Bas. Na Bas kwam Skip, een Heidewachtel en toen Skip negen jaar oud was kwam Noah, mijn eerste Zwitserse Witte Herder.
Zwitserse Witte herder Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Het karakter van de Zwitserse Witte Herder is zachter en milder dan die van de Duitse herder, maar wanneer dat nodig is, is hij zeer bereid en in staat om zijn familie te beschermen. Zwitserse Witte Herders hebben zowel hoedende als beschermende instincten.
De Zwitserse Witte Herder.
Er gaat nog een hele tijd overheen voor het ras in wat grotere getale terug is in Europa, maar de bekroning komt in januari 2003, als de witte variant door de FCI erkend wordt onder de naam Zwitserse Witte Herder, naar het eerste land dat de Witte Herder weer terughaalde naar Europa. De Zwitserse Witte Herder stamt dus af van de Duitse Herder en de stamvader van de Duitse Herder is Horand von Grafrath, geboren op 1 januari 1895.
licg.nl Zwitserse Witte Herdershond.
Kies het juiste ras voor uw situatie: lees vóór het kopen eerst of de Zwitserse Witte Herderhond het ras is dat u zoekt. De Zwitserse Witte Herdershond, kortweg Zwitserse Witte Herder, deelt zijn afkomst met de Duitse herder. Er werden soms witte Duitse Herders geboren.
Zwitserse witte herder Rassen Honden Hondenrassen.
Een stabiele, zelfverzekerde Witte Herder is een geestelijk gezonde Witte Herder. Het verschil met de Duitse Herder is, dat de Witte Herder zachter van karakter is, waarschijnlijk genetisch samenhangend met de vachtkleur. Deze rashond is zeer baas gericht en volgt deze het liefst als een schaduw.
Zwitserse witte herder Wikipedia.
Australian stumpy tail cattle dog Australische herder Australische veedrijvershond Bearded collie Beauceron Belgische herder Bergamasco Berghond van de Maremmen en Abruzzen Bobtail Bordercollie Bouvier des Ardennes Briard Ca de bestiar Cão da Serra de Aires Cão de fila de São Miguel Catalaanse herder Ciobanesc romanesc carpatin Ciobanesc romanesc mioritic Duitse herder Hollandse herder Kelpie Komondor Kroatische herder Kuvasz Mudi Picardische herdershond Polski owczarek nizinny Puli Pumi Pyrenese herdershond Saarlooswolfhond Schapendoes Schipperke Schotse herdershond Sheltie Slovenský uva Tatrahond Tsjecho-Slowaakse wolfhond Vlaamse koehond Welsh corgi Cardigan Welsh corgi Pembroke Zuid-Russische owcharka Zwitserse witte herder.
Zwitserse Witte Herdershond Rashondenwijzer.
De Zwitserse Witte Herdershond is een vriendelijke herdershond met volgens de standaard een voorliefde voor kinderen. Door zijn zachtaardigheid is hij een van de herderrassen die door het FCI niet tot een werkproef verplicht zijn. De Zwitserse Witte Herdershond is een sociale, vriendelijke hond.
Zwitserse Witte Herder.
Zwitserse Witte Herder. Zwitserse Witte Herder. Reu: 60-66 cm. Teef: 55-61 cm. Historie en gebruiksdoel. Deze witte herdershond vindt zijn directe oorsprong terug bij de Duitse Herder. Vroeger was het normaal dat er tussen de donker gekleurde Duitser Herderpups wat witte exemplaren zaten.
Zwitserse witte herder Herdershonden.nl.
De Zwitserse witte herder, soms ook enkel witte herder of Zwitserse herder genoemd, is één van de meest nieuwe herdershondrassen. De Zwitserse witte herder is zeer nauw verwant aan de Duitse herder en daarom in veel opzichten goed vergelijkbaar. Over het algemeen is de Zwitserse witte herder iets zachtaardiger dan de Duitse herder.

Contacteer ons