Meer resultaten voor witte duitse herder

   
 
 
 
witte duitse herder
 
Geschiedenis.
De ene vereniging pleit voor erkenning binnen de Duitse Herder vereniging, de andere wil het ras als een op zichzelf staand ras erkennen onder een andere naam, Witte Herder. Dit is dan ook de reden voor een groot aantal fokkers en liefhebbers om een nieuwe vereniging te starten.
licg.nl Zwitserse Witte Herdershond.
De Zwitserse Witte Herdershond past het beste bij een kalme, zelfverzekerde en sportieve eigenaar die ervaring heeft met honden en zijn hond consequent maar vriendelijk opvoedt. Kies het juiste ras voor uw situatie: lees vóór het kopen eerst of de Zwitserse Witte Herderhond het ras is dat u zoekt. De Zwitserse Witte Herdershond, kortweg Zwitserse Witte Herder, deelt zijn afkomst met de Duitse herder.
Rashonden: Witte Herder Dier en Natuur: Huisdieren.
De witte Herder is geen witte uitvoering van een Duitse Herder. De Witte Herder stamt af van diverse bloedlijnen van Duitse Herders. Het klopt dat de Witte Herder niet geshowd mocht worden in Amerika in de jaren zestig van de vorige eeuw.
Zwitserse witte herder Rassen Honden Hondenrassen.
Een stabiele, zelfverzekerde Witte Herder is een geestelijk gezonde Witte Herder. Het verschil met de Duitse Herder is, dat de Witte Herder zachter van karakter is, waarschijnlijk genetisch samenhangend met de vachtkleur. Deze rashond is zeer baas gericht en volgt deze het liefst als een schaduw.
Zwitserse Witte Herdershond Honden Page.
In deze tijd startte ook Duitsland een campagne om de witte herder te verbannen en in 1968 diskwalificeerde de Amerikaanse Kennel Club, in samenwerking met de Duitse herder, de witte herders tijdens een show. De witte herder bleef echter wel geregistreerd bij de Amerikaanse Kennel Club.
Zwitserse Witte Herder HERPLAATSING Witte Herders.
Als U zo iemand bent dan helpen wij U graag een Witte kameraad te vinden. Neem gerust contact op. Klik ook eens op web-sites als.: Marktplaats en andere advertentie sites! Zwitserse Witte Herder herplaats Hyves. Witte Herder Herplaats site. Herplaatsers via de Zwitserse Witte Herder Vereniging NL. Witte Herder opvang.
Vind witte herder in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
duitse herder pups. zwitserse witte herder. witte herder pups. Dieren en Toebehoren. Honden Herdershonden en Veedrijvers. 13 resultaten voor witte herder. Groep en Rubriek. Dieren en Toebehoren. Honden Herdershonden en Veedrijvers 13. Moet nu weg. Moet nu weg 0. Herder Herder 13.
De Zwitserse Witte Herder.
Er gaat nog een hele tijd overheen voor het ras in wat grotere getale terug is in Europa, maar de bekroning komt in januari 2003, als de witte variant door de FCI erkend wordt onder de naam Zwitserse Witte Herder, naar het eerste land dat de Witte Herder weer terughaalde naar Europa. De Zwitserse Witte Herder stamt dus af van de Duitse Herder en de stamvader van de Duitse Herder is Horand von Grafrath, geboren op 1 januari 1895.
Zwitserse Witte Herder.
Zwitserse Witte Herder. Zwitserse Witte Herder. Reu: 60-66 cm. Teef: 55-61 cm. Historie en gebruiksdoel. Deze witte herdershond vindt zijn directe oorsprong terug bij de Duitse Herder. Vroeger was het normaal dat er tussen de donker gekleurde Duitser Herderpups wat witte exemplaren zaten.
Zwitserse witte herder Herdershonden.nl.
De Zwitserse witte herder, soms ook enkel witte herder of Zwitserse herder genoemd, is één van de meest nieuwe herdershondrassen. De Zwitserse witte herder is zeer nauw verwant aan de Duitse herder en daarom in veel opzichten goed vergelijkbaar. Over het algemeen is de Zwitserse witte herder iets zachtaardiger dan de Duitse herder.

Contacteer ons