Zoeken naar witte duitse herder

   
 
 
 
witte duitse herder
 
Benches voor een Zwitserse witte herdershond.
Bench voor Duitse Herder. Bench voor Duitse Staander. Bench voor Franse Bulldog. Bench voor Friese Stabij. Bench voor Golden Retriever. Bench voor Griffon Korthals. Bench voor Kleine Münsterländer. Bench voor Labradoodle. Bench voor Labrador. Bench voor Mechelse Herder. Bench voor Vizsla.
Geschiedenis van de witte Herder.
Zijn hond Horand werd de eerste geregistreerde Duitse Herder. Belangrijk hierbij is vooral dat de stamvader van de Duitse Herder Horand, de witte herder Greiff als voorvader had. De Duitse Herder werd wereldwijd populair. Wit maar ook zwart waren echter niet gewenste kleuren.
zwitserse herder zelfde als witte duitse herder? pagina 2 HondenForum.
Toen bleef de witte duitse dus bestaan en toen hebben anderen met de honden gefokt die net wat zachter van karakter waren en voíla, de zwitserse witte herder was geboren Omdat dit zich allemaal in canada afspeelde hebben ze er de naam amerikaans/canadese herder van gemaakt en om een of andere reden vraag me niet waarom is dat later veranderd in Zwitserse witte herder.
VDH Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden.
vereniging van fokkers en liefhebbers van duitse herdershonden. Nederland; Herders en Veedrijvershonden, FCI groep 1, sectie 1. Gebruik: Veelzijdige gebruiks, herders en dienstgebruikshond. Land van oorsprong: Duitsland. De Duitse herdershond is middelgroot, licht gestrekt, krachtig en goed gespierd, de knoken zijn.
Over ons Dejoni's' Zwitserse Witte Herders.
Toen we Hertha op een leeftijd van 7 jaar hebben moeten laten inslapen, hebben we na ongeveer een half jaar besloten om een pup aan te schaffen, en dat werd weer een Duitse herder teef.; Ominga van het Groot Weezenland geb: 25-06-1995. Jammer genoeg hebben we met Ominga weinig geluk gehad, en hebben afscheid van haar moeten nemen op een veel te jonge leeftijd van 75, jaar. Door deze ervaring zijn we op zoek gegaan naar een ander ras met toch dezelfde eigenschappen, en karakter. En toen ik tijdens mijn werk, in Joure een Witte Herder tegenkwam die zijn baas kwijt was, was ik meteen verkocht!
Oud Duitse Herder.
Witte markeringen aan de tenen evenals een witte vlek op de borst zijn toegestaan. De Oudduitse Herder heeft een langharige dichte dubbele vacht van middelgrof haar voorzien van een zachtere, wollige ondervacht. Hoofd, snuit, achterzijde van de oren en voorkant van de voor en achterbenen zijn bedekt met glad kort haar.
Witte Duitse herder Stockfoto eriklam 12867696.
Groep van twaalf honden. Twee Duitse Herder pups. Speelse Duitse herder pup. Twaalf honden in een rij. Grote groep pups op een witte achtergrond. Groep van Duitse Herder Honden. Witte Duitse herder. Witte Duitse herder. Witte Duitse herder. Informatie over gebruik.
De Witte Herder in het buitenland.
Naar de andere kant van de wereld De Witte Duitse Herder in Amerika en Canada. Ontwikkelingen wereldwijd Terug naar Europa De Zwitserse Witte Herder De Zwitserse Witte Herder anno 2015 Erfelijkheid van de vachtkleur Engels Ingezonden brieven 1961 / 1973.
Populaire hondenrassen Zwitserse Witte herder Aniek Wendt.
De Witte herder. De witte herder is ontstaan uit de Duitse herder, maar is wat minder gehard dan de Duitse herder. De Canadese en Zwitserse Herdershond. De Witte herder krijgt zowel de Canadese als Zwitsers herdershond vaak als naam toegeschreven.
De Zwitserse Witte Herder.
Er gaat nog een hele tijd overheen voor het ras in wat grotere getale terug is in Europa, maar de bekroning komt in januari 2003, als de witte variant door de FCI erkend wordt onder de naam Zwitserse Witte Herder, naar het eerste land dat de Witte Herder weer terughaalde naar Europa. De Zwitserse Witte Herder stamt dus af van de Duitse Herder en de stamvader van de Duitse Herder is Horand von Grafrath, geboren op 1 januari 1895.

Contacteer ons