Zoeken naar oud duitse herder

   
 
 
 
oud duitse herder
 
Oudduitse Herder Hondencentrum.
Foto s Oudduitse Herder. Land van oorsprong: Duitsland. Algemeen voorkomen: De Oudduitse herder is geen oud ras. Het ras is ontstaan uit de gewone" Duitse herdershond. Vroeger was Duitse" Herder" nog geen rasnaam maar een verzamelnaam voor verschillende soorten herdershonden.
Knightwatch.
oudduitse herder kennel Des Quatre Montagnes Diva Amie Ellen Peter.
Wij zijn gelegenheidsfokker, aangesloten bij de DHCN, en hebben af en toe een nestje in huis. Voor het laatste nieuws kijk op.: of Amie's' pups zijn uitgevlogen. Kijk op hun pagina's' voor foto's'van' hun verdere leventje. Duitse Herder Club Nederland DHCN kennelerkening.
Oudduitse herder kennel Von Blitzen Wierden// Pups Februari 2019.
De Oudduitse herder is geen oud ras. Het ras is ontstaan uit de gewone" Duitse herdershond. Vroeger was Duitse" Herder" nog geen rasnaam maar een verzamelnaam voor verschillende soorten herdershonden. De Oudduitse Herders hebben een imposante uitstraling met prachtige lange haren.
Eigenschappen van de Oud Duitse herder Odin, onze oudduitse herder.
Eigenschappen van de Oud Duitse herder. De Oudduitse Herder is een imposante, mooie hond. Het karakter is stabiel, ze zijn vrolijk, intelligent, veelzijdig, moedig en waaks. Deze karaktereigenschappen maken de Oudduitse Herder tot een zeer prettige huisgenoot, waar men van alles mee kan ondernemen, zoals Gedrag en Gehoorzaamheid, behendigheid, flyball, breitensport enz.
Yourdog Oudduitse Herder Hondenvoer slechts 4995, voor Pup 12 Kg.
Vanaf 7 jaar oud adviseren we Yourdog senior voer te gaan voeren. Dit volledige hondenvoer bevat onder andere buffel, gevogelte, groenlip mossel, msm en glucosamine. Dit voer is geschikt voor honden vanaf een leeftijd van 5 weken. Soort diervoeder: Volledig diervoeder. Samenstelling: Gedroogd gevogeltevlees botten organen mais, gerst, schapenvet, gedroogd buffelvlees organen, appelvezels, zalmolie, gevogeltevet, mineralen, kruiden, groen lip mosselpoeder, yucca extract, msm, glucosaminsulfaat, chondroitiensulfaat. Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 25%, ruw vet 13%, ruwe celstof 21%, ruw as 70%, Calcium 00%, Phosphorus 11%., Toevoegingsmiddelen Vitaminen en mineralen per KG: Vitamine A 15.000 IE E672, vitamine D3 1.250 IE E671, vitamine E als all rac-alpha-tocopherylacetat 3a700 525 mg, E1 Fe als ijzerIIsulfaat, monohydraat: 85 mg, E2 I als calciumjodaat, watervrij14, mg, E4 Cu als koperIIsulfaat, pentahydraat 10: mg, E5 Mn als mangaanIIoxide: 20mg, E6 Zn als zinkoxide: 60 mg, E8 Se als natriumseleniet: 01, mg. Houdbaarheidsmiddel: Natuurlijk plantenextract met rozemarijn Loxidan tegen het ranzig worden van vetten. PUP 12 KG. VOLWASSEN 12 KG. SENIOR 12 KG. PUP 3 KG. VOLWASSEN 3 KG. SENIOR 3 KG. Type ter verificatie het nummer uit de afbeelding. Yourdog oudduitse herder hondenvoer.
Of Koda's' Place.
Welkom op de website van Kennel Cattery of Kodas Place. Op deze paginas kun je informatie vinden over de Oud Duitse Herder Langstokhaar en de Maine Coon. Mijn baasjes zijn kleinschalig bezig om deze honden en katten te fokken, zelf heb ik de eer gehad om als eerste een nestje te bezorgen bij hun, dit heb ik gedaan met een dame die ook hier woonde.
Welkom.
Wij zijn Eric en Lily ten Brucke en wij wonen in het mooie landelijke Drenthe. Wij zijn liefhebbers van de oud duitse herder vanwege hun uitstraling., mooie lange vacht en stabiele karakter. Inmiddels hebben wij drie kanjers waar wij heerlijke lange wandelingen mee kunnen maken en die ons leven verrijken.
De Oudduitse Herder.
Er zijn binnen de Oudduitse Herders nog wel twee type lijnen te onderscheiden: de Oost-Duitse lijn, voornamelijk afkomstig uit de oorspronkelijke DDR Oost-Duitsland die vaak donkerder van kleur zijn en geblokter van bouw, en de West-Duitse lijn die meer een wat blondere kleurstelling kennen, en qua kleur dichter bij de Duitse Herder staan. De laatste lijn wordt ook wel de kino of showlijn genoemd. De reu meet 60-67 cm, de teef 55-62 cm schouderhoogte, en het gewicht ligt tussen 29 kg teef en 43 kg reu. Kijkt men naar de generaties en raszuiverheid van de Oud Duitse Herdershond, dan kan men er vanuit gaan dat alle ODH's' raszuiver zijn, ongeacht de generatie gradatie.
Hooyer uit Harskamp Pagina 2 Radar.
Hij had een oud duitse herder teef en een duitse herder reu, maar ik geloof er niks meer van, volgens mij koopt ie ergens in Polen de nesten, bij hem werken ook Polen, dus het ligt voor de hand. Laten we met zijn allen zorgen dat deze dierengek stopt met het verkopen van nesten, ik geloof niet dat hij ze zelf fokt, het viel ons op, dat de dierenarts in het europees paspoort wel heel ver van deze man in Harskamp woont, misschien moeten we het via deze weg proberen, want het kan niet zijn dat deze dierenarts een gezondheidsverklaring kan afgeven, ik ga morgen bellen.

Contacteer ons