Resultaten voor oud duitse herder

   
 
 
 
oud duitse herder
 
Oudduitse herder kennel Je nai rien oubliéKennel Je nai rien oublié.
Via de Briard en Ierse Wolfshonden heb ik mijn hart nu verpand aan de Oudduitse Herder. Interesse in een pup? Ik fok gemiddeld één nestje per jaar dus meld u op tijd aan! Privé-training voor baas en hond op tijden waarop het u schikt.
MDogs training advies Maatwerk voor uw hond Oud Duitse Herder.
Freestyle praktijk training. Teckel korthaar Dwerg. Oud Duitse Herder. Fee, Oud Duitse Herder Angel of Wassenaer. Miriam heb ik leren kennen bij de puppy training van Frans Brouwer Dogtouch. Als stagière hielp zij op een interactieve manier mee met de trainingen.
oudduitse herder kennel Des Quatre Montagnes Diva Amie Ellen Peter.
Wij zijn gelegenheidsfokker, aangesloten bij de DHCN, en hebben af en toe een nestje in huis. Voor het laatste nieuws kijk op.: of Amie's' pups zijn uitgevlogen. Kijk op hun pagina's' voor foto's'van' hun verdere leventje. Duitse Herder Club Nederland DHCN kennelerkening.
De oudduitse herder van Toon van Driel MAX Magazine. De oudduitse herder van Toon van Driel MAX Magazine.
Dat is trouwens ook beter voor je interieur, want zon Oudduitse herder, en helemaal Rick, heeft zoveel energie, die móet er echt uit. Toon loopt geregeld met de 25, jaar oude herder door de duinen. Dat vindt Rick heerlijk. Soms jaagt hij daar herten op en ben ik hem 20 minuten kwijt, maar hij komt altijd weer terug.
Pupinfo LSOHV.
Heeft u interesse in een Oudduitse Herder of een Duitse Herder Langstokhaar, houdt dan ook de websites van onze fokkers in de gaten als u een pup wilt kopen. Voor eventuele nestplanningen kunt u de website van de bij ons aangesloten fokkers bezoeken: Klik hier.
Oudduitse Herder kennel van menn merieje.
Oudduitse Herder Club, nederlandse rasvereniging, pupbemiddeling. oudduitse oudduitse herder, herder, puppy, puppy, nederlandse nederlandse rasverenigingnest, rasverenigingnest, fokker, fokker, dekreu
Hartelijk welkom op de website van de ADRV e.V. Landgroep Nederland. De landgroep Nederland is een onderdeel van de ADRV eV uit Duitsland. De landgroep is mede opgericht om de taalbarrire te verkleinen zodat de toegankelijkheid voor onze leden en fokkers groter wordt.
Oudduitse herder kennel Vom Wede Home.
Wij van Oudduitse herder kennel Vom Wede zijn aangesloten bij de Duitse Herder Club Nederland. Oud Duitse Herder Kennel Vom wede. Wij van Oudduitse herder kennel Vom Wede zijn liefhebbers van de oorspronkelijke Oost-Duitse DDR honden en zijn daarom een kleinschalige fokker geworden van de Oudduitse herder.
Oud Duitse Herdershond Honden Page.
Door zijn lange haren toont de Oudduitse herder machtiger dan de Duitse herder. Verder is zijn ruglijn recht en niet schuin aflopend zoals bij de Duitse herder. Zijn inzetmogelijkheden zijn net als bij de Duitse herder breed: beschermhond, diensthond, reddingshond, blindengeleidehond of familiehond. Karakter van de Oud Duitse Herdershond.
Oudduitse herderpup op komst forumonderwerp.
ToyKuh 27 maart 2008 1019.: Links is een kruising langharige duitse herder met witte canadese herder. Mn zus zoekt eigenlijk nog een teefje, want ze wilt er een pup van. Ze weet alleen niet of ze beter langharige duitse herder teef of een witte canadese teef kan nemen om te laten dekken.

Contacteer ons