Meer resultaten voor oud duitse herder

   
 
 
 
oud duitse herder
 
Het HondenForum Bekijk onderwerp oud duitse herder.
We zijn nu echter tegen een kruising aangelopen en hebben zodoende nu een golden retriever x oud Duitse herder. Ze ziet er uit als een herdertje, maar dan met flapoortjes. Titel: Re: oud duitse herder. Geplaatst: 07 Mrt 2011 1710.:
Oudduitse Herder Kennel van de Ruychehoeve Startpagina Facebook.
Contact Oudduitse Herder Kennel van de Ruychehoeve on Messenger. Of Koekkoek's' Rott's.' Angel Diego Duitse LangHarige Herders. Automobielbedrijf Van Hest. Auto, vliegtuig, boot. Oudduitseherder pups Loena en Bear. Huge PPC Lover. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Informatie over gegevens van Paginastatistieken. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. 5 weken oud en gedaan met de rust op de Ruychehoeve Er is nog een zwart teefje en een zwart reutje beschikbaar. Oudduitse Herder Kennel van de Ruychehoeve.
Oud-Duitse herdershonden vom Möhnesee vom schwarzen Traum Pups.
Hoe wij de inprenting van pups zien en hoe wij deze met de Oud duitse herdershond-pups in de eerste 15 weken hanteren, vindt u onder het navigatiepunt Inprenting van pups. Taak en doel van onze fokkerij van Oud duitse herdershonden.
Oudduitse herder Wikipedia.
Lijst van hondenrassen. De Oudduitse herder is een langharige herder, afkomstig uit Duitsland. 2 Aard en karakter. Oost-Duitse ODH, teef, 1 jaar. De Oudduitse herder is een middelgrote hond. De Oudduitse herder verschilt in uiterlijk van de Duitse Herdershond vooral in zijn rechte rug en lange vacht.
Verschil langstokhaar en Oudduitse herder.
Echter is de Oud Duitse herder vereniging een niet door het FCI erkende vereniging! Wanneer je een Oud Duitse Herder koopt kan je je dus niet aansluiten bij een Duitse Herder vereniging, niet meedoen aan clubmatches voor Duitse Herders etc.
Oudduitse Herder kennel van Dorpzicht.
Sinds een jaar of 15 zijn we helemaal gek van het ras de Oudduitse herder. Thuis hebben we 5 Oudduitse herdershonden: Faya, Kyra, Joy, Nicky en Ynouk. Verder hebben we 3 Oudduitse herdershonden in een gastgezin: Mila, Shadow en Eloy.
rasstandaard oudduitse herdershond.
In de bloedlijnen van de oudduitse herder, kom je dus ook de kortharige voorouders tegen. De oudduitse herder is een middelgrote hond, het verschil tussen de oudduitse herdershond en de Duitse herderhond is de lengte van de vacht. Door zijn lange haren toont de oudduitse herder machtiger en imposanter dan de Duitse herder.
Oudduitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Hondenfokker Meer info. Kennel vom Wede. Borgweg 79 9608 TG Westerbroek. Wij zijn fokkers van de Oudduitse DDR herder. Hondenfokker Meer info. Kerkheide 2 5513 ND Wintelre. Af en toe n nestje prachtige Oud Duitse Herder pups uit weloverwogen combinaties.
Vind oud duitse herder op Marktplaats.nl.
Reyna kan goed samen met andere honden en ook met katten. Oud Duitse herder broertjes en zusjes gezocht! Mijn naam is dusty en ik ben een kruising oud duitse herder en ik zou graag in contact komen met mijn broertjes en zusjes.
NODHV.
De NODHV, is de oudste Oud Duitse Herder Vereniging van Nederland. Op 19 mei 2013 hebben wij ons inmiddels 15-jarig bestaan met trots feestelijk gevierd. Wij zijn een kleinschalige vereniging, waar kwaliteit gaat boven kwantiteit, en waar gezelligheid voorop staat.

Contacteer ons