Meer resultaten voor oud duitse herder

   
 
 
 
oud duitse herder
 
Oud Duitse Herder Kennel: Home.
De vader van dit nestje oud duitse herder pups is Denver vom Hof Grebe. Deze schitterende oud duitse herder reu staat bekent om zijn zeer vriendelijke, sociale karakter. Mocht u belangstelling hebben voor een oudduitse herderpup uit deze combinatie dan kunt u contact met ons opnemen.
Of Koda's' Place Home.
Op deze pagina's' kun je informatie vinden over de oud Duitse Herder Langhaar en de Maine Coon. Mijn baasjes zijn kleinschalig bezig om deze honden en katten te fokken, zelf heb ik de eer gehad om als eerste een nestje te bezorgen bij hun, dit heb ik gedaan met een dame die ook hier woont.
AngelofWassenaer-ODH Fokker-Kennel van Oudduitse Herders.
Oudduitse herderpup op komst forumonderwerp.
ToyKuh 27 maart 2008 1019.: Links is een kruising langharige duitse herder met witte canadese herder. Mn zus zoekt eigenlijk nog een teefje, want ze wilt er een pup van. Ze weet alleen niet of ze beter langharige duitse herder teef of een witte canadese teef kan nemen om te laten dekken.
licg.nl Duitse Herder.
De Duitse Herdershond of kortweg Duitse Herder is van oorsprong gefokt als schaapherdershond, om vee te hoeden en bewaken. Tegenwoordig wordt de Duitse Herder voor allerlei taken ingezet: als huishond, maar daarnaast als werkhond bij politie, douane en leger en ook wel als blindengeleidehond, reddingshond en hulphond. De Duitse Herder is een van de populairste rassen in de wereld. Het ras wordt ingedeeld bij rasgroep 1: Herdershonden en veedrijvers. Duitse Herders worden ongeveer twaalf tot dertien jaar oud.
Over ons.
Wij hebben vroeger thuis altijd veel dieren gehad, honden, katten, vogels, vissen, het was echt een beestenboel bij ons thuis. Qua honden ben ik met herders opgegroeid, dat waren Belgische, Hollandse en Duitse Herders. Dus eigenlijk weet ik niet beter. Mijn vorige 2 honden waren Belgische Herders, een Groenendaeler en een Tervuerense. Deze mochten allebei niet oud worden, ze werden maar 5 jaar oud. Na ruim een half jaar na de dood van mijn laatste hond ben ik op zoek gegaan naar een andere hond, het moest uiteraard een herder worden, het liefst een langhaar, maar wat voor één? Op internet kwam ik toen de Oudduitse Herder tegen en was meteen verkocht.
Vind oud duitse herder op Marktplaats.nl.
Oudduitse herder pups / Oud Duitse herder pups. Alle pups zijn gereserveerd op 19 juni zijn bij mij in huis drie pups geboren. Twee pups hebben al een baasje gevonden en voor een zwart-bruin teefje zoek ik nog zeer goede baasjes.
Oudduitse herder kennel Je nai rien oubliéKennel Je nai rien oublié.
Via de Briard en Ierse Wolfshonden heb ik mijn hart nu verpand aan de Oudduitse Herder. Interesse in een pup? Ik fok gemiddeld één nestje per jaar dus meld u op tijd aan! Privé-training voor baas en hond op tijden waarop het u schikt.
OudDuitse Herderkennel Farmerhouserufan Even voorstellen.
T wee zusjes J utta en J essie vom H ouse G ermanithos, die nu inmiddels 3 jaar oud zijn. B egin mei 2011 zijn we naar L adenthin bij de poolse grens gereden om een oudduitse herder te bekijken die te koop aangeboden stond bij kennel T ier E ldorado.
Home Of Kira's' family.
Of Kira's' family Oudduitse herder kennel. Van harte welkom bij Oudduitse herder kennel Of Kiras family. Wij Ard-Jan en Bertine de Pater wonen samen met onze vier herders in de Gelderse plaats Loenen. Zo nu en dan willen we een nestje Oudduitse herders fokken.

Contacteer ons