Op zoek naar oud duitse herder?

   
 
 
 
oud duitse herder
 
De Oudduitse herdershond Dier en Natuur: Huisdieren.
De Oudduitse herder lijkt zoals zijn naam al doet vermoeden op de Duitse herder. Dit artikel zal wat meer informatie geven over de Oudduitse herder en de verschillen met de Duitse herder. Het verschil tussen de Duitse herder, Duitse herder langstokhaar en Oudduitse herder.
LSOHV Rasvereniging voor de Langstokhaar Oudduitse Herder.
Statuten en Reglementen. Formulieren en Folders. LangStokhaar en Oudduitse Herder Vereniging. De LSOHV is een Nederlandse jonge vereniging, opgericht op 10 maart 2013, die is ontstaan uit een groep liefhebbers van de Oudduitse herder die zich willen inzetten voor de gezondheid van het ras.
Oudduitse herder Wikipedia.
Lijst van hondenrassen. De Oudduitse herder is een langharige herder, afkomstig uit Duitsland. 2 Aard en karakter. Oost-Duitse ODH, teef, 1 jaar. De Oudduitse herder is een middelgrote hond. De Oudduitse herder verschilt in uiterlijk van de Duitse Herdershond vooral in zijn rechte rug en lange vacht.
Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups Oudduitse herder kennel Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups.
De Voorhorsthoeve is een erkende kennel en beschikt over het certificaat van de LSOHV. Tevens beschikt onze oudduitse herder Alyssa over een fokcertificaat. Klik op de titel om naar de downloadpagina van de certificaten te gaan. Sinds jaar en dag wordt de Voorhorsthoeve bewoond door herders.
Het oudduitse herderparadijs Home.
Kayla heeft dinsdag 12 September maar liefst 15 puppen ter wereld gebracht, het zijn 8 reutjes en 7 teefjes, in de kleuren grauw, zwart/bruin en zwart en een waar toverballennest, heel bijzonder. Moeder en haar kroost maken het goed, de puppen zijn levendig en laten zich horen als ze honger hebben en Kayla is weer heerlijk relaxed en een super moeder.
Vind oud duitse herder op Marktplaats.nl.
in koop en verkoop. Oud Duitse Herder puppy's.' D'blanco' perropastor heeft pups. 10 Oud duitse herder puppys geboren. Wat gaat het toch snel vanaf 24 maart'18' mogen ze mogen ze opgehaald worden en meegenomen naar hun thuis. Zilvergrauwe Oud Duitse herder dekreu.
Oudduitse Herder kennel van Dorpzicht.
We wonen buitenaf, dus onze honden kunnen de hele dag vrij buiten lopen, spelen en ravotten. Sinds een jaar of 15 zijn we helemaal gek van het ras de Oudduitse herder. Thuis hebben we 5 Oudduitse herdershonden: Faya, Kyra, Joy, Nicky en Ynouk.
Oudduitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Oudduitse Herder Kennel. Hondenfokker Meer info. Kennel vom Wede. Borgweg 79 9608 TG Westerbroek. Wij zijn fokkers van de Oudduitse DDR herder. Hondenfokker Meer info. Kerkheide 2 5513 ND Wintelre. Af en toe n nestje prachtige Oud Duitse Herder pups uit weloverwogen combinaties.
Oudduitse Herders Aen Den Noordendijck.
In samenwerking met kennel Cookies Inc verwachten we eind mei Duitse Herder langstockhaar pups F.C.I. De moeder van deze pups, Jackie, hebben wij zelf geimporteerd uit Engeland. Zij heeft een in Nederland Niet Erkende Kleur NEK die wij zelf juist prachtig vinden.
Pupinfo LSOHV.
Heeft u interesse in een Oudduitse Herder of een Duitse Herder Langstokhaar, houdt dan ook de websites van onze fokkers in de gaten als u een pup wilt kopen. Voor eventuele nestplanningen kunt u de website van de bij ons aangesloten fokkers bezoeken: Klik hier.

Contacteer ons