Op zoek naar oud duitse herder?

   
 
 
 
oud duitse herder
 
Oud Duitse Herdershond Honden Page.
Door zijn lange haren toont de Oudduitse herder machtiger dan de Duitse herder. Verder is zijn ruglijn recht en niet schuin aflopend zoals bij de Duitse herder. Zijn inzetmogelijkheden zijn net als bij de Duitse herder breed: beschermhond, diensthond, reddingshond, blindengeleidehond of familiehond. Karakter van de Oud Duitse Herdershond.
Op t eiland van Dordt Home.
C-schapenkopjes portretten 1 week oud. C-schapenkopjes week 2. C-schapenkopjes week 3. C-schapenkopjes week 4. C-schapenkopjes week 5 en 6. B nest geboorteverslag. week 1 B-schapenkopjes. Week 2 B schapenkopjes. Week 3 en 4 B-schapenkopjes. Week 5 t/m 8 B-schapenkopjes. portretfoto's' B-schapenkopjes week 3. Noah's' drachtboek A-nest. Puppen dagboek A-schapenkopjes. Noah haar certificaten. Contact / Formulier. Welkom op onze site. Wij zijn Jaap en Janny en wonen met onze oudduitse herders Noah, Joy en Binti in Dordrecht. In maart 2010 hebben wij Noah als 8 weken oude pup opgehaald. Wij waren op slag verliefd op haar en zo groeide de enthousiasme voor dit ras. In 2012 is Noah aangekeurd voor de fok en goed bevonden. En op 12 april 2013 kwam onze droom uit en kreeg Noah een nest van 11 pups. Een nakomeling voor ons zelf was geboren. Askim joy mocht bij haar moeder Noah blijven en is inmiddels uitgegroeid tot een prachtige pittige werklustig blonde oudduitse herder.
Oudduitse Herder kennel van Marjan's' Meute.
Home.
Vanaf mijn 10e levensjaar stond er op ieder verlanglijstje van mij: Duitse Herder, tot wanhoop van mijn ouders. Toen ik 14 jaar was kreeg ik eindelijk mijn Duitse Herder. Na het trouwen, kinderen krijgen, was het zover, een langharige Duitse Herder pup, genaamd Kelly kwam bij ons in huis, 6 jaar later gevolgd door een langharige Duitse Herder reu Rowan van 2 jaar oud uit het asiel.
Oud-Duitse herdershonden vom Möhnesee vom schwarzen Traum Pups.
Daarbij moeten echter het karakter en de anatomie van de Oud duitse herdershond behouden blijven en zo mogelijk verbeterd worden. De fokdieren mogen geen Tsjechische lijnen hebben of algemeen geen lijnen die niet tot het ras van de Oud duitse herdershond behoren.
rasstandaard oudduitse herdershond.
In de bloedlijnen van de oudduitse herder, kom je dus ook de kortharige voorouders tegen. De oudduitse herder is een middelgrote hond, het verschil tussen de oudduitse herdershond en de Duitse herderhond is de lengte van de vacht. Door zijn lange haren toont de oudduitse herder machtiger en imposanter dan de Duitse herder.
Oudduitse herder kennel Van Chika s Erf ODH oudduitseherder fokker, langharige duitse herders, pups.
Zij was een kortharige Duitse herdershond. Nadat onze eerste zoon geboren was, hebben wij toen Daan 11 maanden oud was, onze eerste oudduitse herder pup gekocht in Duitsland. We hebben haar Pien" genoemd. Met Pien is mijn passie voor de oudduitse herdershond en fokkerij begonnen.
Oud Duitse Herder Hond-kat.nl.
Wij selecteren inmiddels alweer ruim 10 jaar op dezelfde eigenschappen als de richtlijnen waarop gefokt wordt binnen de verschillende Oud Duitse herder verenigingen zoals de DHCN. De Duitse herder langhaar is sinds 1 januari 2011 een erkend variëteit geworden waar wij natuurlijk ontzettend blij mee zijn!
Oudduitse Herder Rassen Honden Hondenrassen.
Daar de Langstokharigen niet werden geaccepteerd binnen de officiële rasvereniging de SV en later ook niet in de Nederlandse Vereniging van liefhebbers van de Duitse Herder, de VDH is met de oprichting van het Langhaar-Schäferhunde-Verband" Deutschland" in 1984 het ras de Oudduitse Herder ontstaan.
Oudduitse Oudduitse Herder Herder // // Kennel Home. von de Flammert.
Op deze website willen wij jullie informeren over onze kennel en de oudduitse herder in het algemeen. Onze oudduitse herder kennel is gelegen aan de rand van het Nationaal Park Maasduinen in Nieuw-Bergen, te Limburg. Kennel von de Flammert. Joke en Geert Derckx.

Contacteer ons