Zoeken naar langharige duitse herder

   
 
 
 
langharige duitse herder
 
Oudduitse herder kennel Van Chika s Erf ODH oudduitseherder fokker, langharige duitse herders, pups.
Zij was een kortharige Duitse herdershond. Nadat onze eerste zoon geboren was, hebben wij toen Daan 11 maanden oud was, onze eerste oudduitse herder pup gekocht in Duitsland. We hebben haar Pien" genoemd. Met Pien is mijn passie voor de oudduitse herdershond en fokkerij begonnen.
Langharige Duitse Herder pups Honden Herdershonden en Veedrijvers Marktplaats.nl.
Honden Herdershonden en Veedrijvers. Langharige Duitse Herder pups. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Duitse herder pups. 35000, lummen, BE. Duitse herder pups. 50000, Terwolde, GE. Duitse herder pup, teefje.
Oudduitse Herder Rassen Honden Hondenrassen.
Deze mensen fokken met Langharige Duitse Herders. In 1930 besloot de Duitse vereniging van Herdershonden, de SV Verein Für Deutsche Schäferhunde, dat de Langstokhaar honden een fokfout" waren en dat deze honden werden uitgesloten van de fok. In 1991 werd dit door de SV omgezet in een fok" uitsluitende fout en mocht er met deze honden niet langer gefokt worden. Toch werd er door liefhebbers met deze Langstokharige honden gefokt echter zonder de officiële stamboompapieren, immers voor deze honden met een fok" uitsluitende fout" kon men zich niet laten inschrijven bij de SV. Daar de Langstokharigen niet werden geaccepteerd binnen de officiële rasvereniging de SV en later ook niet in de Nederlandse Vereniging van liefhebbers van de Duitse Herder, de VDH is met de oprichting van het Langhaar-Schäferhunde-Verband" Deutschland" in 1984 het ras de Oudduitse Herder ontstaan.
Oudduitse herder kennel De Caterstede De Caterstede.
De Oudduitse herders. Puppy's' nest A-D. A-nest oudduitse herder pups. B-nest oudduitse herder pups. C-nest oudduitse herder pups. D-nest oudduitse herder pups. Puppy's' nest E-H. E-nest oudduitse herder pups. F-nest oudduitse herder pups. G-nest oudduitse herder pups. H-nest oudduitse herder pups.
Pupinfo LSOHV.
De pagina pupinfo geeft u een overzicht van alle te verwachten nestjes Oudduitse Herders en Duitse Herder Lang stokhaar. Heeft u interesse in een Oudduitse Herder of een Duitse Herder Langstokhaar, houdt dan ook de websites van onze fokkers in de gaten als u een pup wilt kopen.
Oudduitse herder Wikipedia.
Lijst van hondenrassen. De Oudduitse herder is een langharige herder, afkomstig uit Duitsland. 2 Aard en karakter. Oost-Duitse ODH, teef, 1 jaar. De Oudduitse herder is een middelgrote hond. De Oudduitse herder verschilt in uiterlijk van de Duitse Herdershond vooral in zijn rechte rug en lange vacht.
LSOHV Rasvereniging voor de Langstokhaar Oudduitse Herder.
De LSOHV zal zich meer richten op vergelijkbare zusterverenigingen in het buitenland en zoekt op verschillende gebieden zoals gezondheid, afstemming op het gebied van shows, keurmeesters etc, samenwerking met verenigingen binnen de landsgrenzen. De LSOHV is er niet alleen voor de fokkers maar zeker ook voor de liefhebbers van de Oudduitse Herder.
Vind duitse herder pups in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Vanaf 22 juli mogen. Duitse herder pups lang haar Overijssel. Wie heeft er net als wij een langharige duitse herder pup gekocht in een klein dorpje in overijssel? Wij vinden het leuk om contact te krijgen met de eigenaren van de broertjes en zusjes van ons reutje.
Oud-Duitse herdershonden vom Möhnesee vom schwarzen Traum Pups.
Daarbij moeten echter het karakter en de anatomie van de Oud duitse herdershond behouden blijven en zo mogelijk verbeterd worden. De fokdieren mogen geen Tsjechische lijnen hebben of algemeen geen lijnen die niet tot het ras van de Oud duitse herdershond behoren.

Contacteer ons