Resultaten voor langharige duitse herder

   
 
 
 
langharige duitse herder
 
BAASJE GEZOCHT NL, herplaatsing huisdieren.
Grote hond Duitse herder Hoogte 64 dm. Noa verblijft momenteel in Spanje Ref nr 15732. SPANJE NOA EN JACOB 15733 2 PRACHTIGE HERDERS GERED VAN EEN KLEIN TERRASJE, LEES OMSCHRIJVING! ROBUS BEANO AKTIEVE HOND hond. Ras: DUITSE HERDER. Komt het dier uit een asiel?
Oudduitse Herder, Rex Archief Belgiumdigital forum Digitale fotografie.
Er werd met uitsluitend langharige honden verder gefokt en zo ontstond het ras Oudduitse Herder. Het verschil tussen de Oudduitse herdershond en de Duitse herderhond is de lengte van de vacht. Door zijn lange haren toont de Oudduitse herder machtiger dan de Duitse herder.
LSOHV Rasvereniging voor de Langstokhaar Oudduitse Herder.
Show Archief 2013. LangStokhaar en Oudduitse Herder Vereniging. De LSOHV is een Nederlandse vereniging, opgericht op 10 maart 2013, die is ontstaan uit een groep liefhebbers van de Oudduitse herder die zich willen inzetten voor de gezondheid van het ras.
oudduitse herder kennel OfDraccsclan.
Welkom op Of Dracc's' Clan. welkom op de website oudduitse herder kennel of dracc's' clan. hier kunt u de belevenissen volgen van onze vier kanjers van honden. Acun oudduitse herder DDR. Ginn oudduitse herder DDR. Djilzz Duitse Herder langhaar. oudduitseherderkennel, oudduitse herdups.
Aen Den Noordendijck.
Geboren en opgegroeid naast een dierenarts met praktijk aan huis kreeg ik voor mijn zesde verjaardag dan eindelijk na lang zeuren mijn eerste eigen hond, Bas. Na Bas kwam Skip, een Heidewachtel en toen Skip negen jaar oud was kwam Noah, mijn eerste Zwitserse Witte Herder.
oudduitse herder kennel Des Quatre Montagnes Diva Amie Ellen Peter.
Het verschil met de Duitse Herder is zijn lange haar, maar ook is zijn ruglijn recht, en niet schuin aflopend zoals momenteel de Duitse Herder gefokt wordt. Naast de zwart-bruine kleurstelling van de Duitse Herder, komt de Oudduitse Herder ook voor in andere kleurstellingen, te weten, zwart, grauw diverse kleurvarianten, grijs blauw, en combinaties hiervan.

Het was naast zinvol ook nog eens gezellig met openheid naar elkaar en respect. Bewust van het feit dat een vereniging er is voor de leden en de aangesloten fokkers, waarbij de gezondheid van de Duitse Herder Langstokhaar en de Oudduitse Herder een bovenliggende doelstelling is, zullen de besturen van beide verenigingen aan de leden een aantal voorstellen doen.
Stamboom.
Aangezien de lange haren bij de duitse herder op een recessief gen ligt, komen er ook nu nog steeds puppies met langharige vacht uit worpen van kortharige ouders. Zo'n' honderd jaar geleden merkte men honden als herdershond aan die aan vijf kenmerken voldeden.:
Oudduitse Herder Hondencentrum.
Vroeger was Duitse" Herder" nog geen rasnaam maar een verzamelnaam voor verschillende soorten herdershonden. Door éénkleurige honden uit te sluiten van de fok en later ook de ruw en langharige honden is het populaire ras Duitse" Herder, zoals wij hem nu kennen, ontstaan.
Oudduitse Herder kennel van Dorpzicht.
Samen wonen we in Daarle in het mooie Twentse land. We wonen buitenaf, dus onze honden kunnen de hele dag vrij buiten lopen, spelen en ravotten. Sinds een jaar of 15 zijn we helemaal gek van het ras de Oudduitse herder.

Contacteer ons