Resultaten voor langharige duitse herder

   
 
 
 
langharige duitse herder
 
Noah Op t eiland van Dordt.
Door zijn opmerkzame karakter is hij goed traibaar. De meeste oudduitse herders houden erg van sport en spel. Door zijn zachtaardige karakter is hij een echte familiehond. Hij is graag betrokken bij het gezin de roedel. Maar hij is ook waaks. De oudduitse herder heeft een langharige dubbele vacht van middelgrof haar voorzien van een ondervacht.
BAASJE GEZOCHT NL, herplaatsing huisdieren.
Vertel alvast iets over uzelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org. ROBUS BEANO AKTIEVE HOND hond. Ras: DUITSE HERDER. Leeftijd: 6 jr.
Oudduitse Herder, Rex Archief Belgiumdigital forum Digitale fotografie.
Er werd met uitsluitend langharige honden verder gefokt en zo ontstond het ras Oudduitse Herder. Het verschil tussen de Oudduitse herdershond en de Duitse herderhond is de lengte van de vacht. Door zijn lange haren toont de Oudduitse herder machtiger dan de Duitse herder.
LSOHV Rasvereniging voor de Langstokhaar Oudduitse Herder.
Formulieren en Folders. LangStokhaar en Oudduitse Herder Vereniging. De LSOHV is een Nederlandse jonge vereniging, opgericht op 10 maart 2013, die is ontstaan uit een groep liefhebbers van de Oudduitse herder die zich willen inzetten voor de gezondheid van het ras.
oudduitse herder kennel OfDraccsclan.
Welkom op Of Dracc's' Clan. welkom op de website oudduitse herder kennel of dracc's' clan. hier kunt u de belevenissen volgen van onze vier kanjers van honden. Acun oudduitse herder DDR. Ginn oudduitse herder DDR. Djilzz Duitse Herder langhaar. oudduitseherderkennel, oudduitse herdups.
Aen Den Noordendijck.
Geboren en opgegroeid naast een dierenarts met praktijk aan huis kreeg ik voor mijn zesde verjaardag dan eindelijk na lang zeuren mijn eerste eigen hond, Bas. Na Bas kwam Skip, een Heidewachtel en toen Skip negen jaar oud was kwam Noah, mijn eerste Zwitserse Witte Herder.
oudduitse herder kennel Des Quatre Montagnes Diva Amie Ellen Peter.
Het verschil met de Duitse Herder is zijn lange haar, maar ook is zijn ruglijn recht, en niet schuin aflopend zoals momenteel de Duitse Herder gefokt wordt. Naast de zwart-bruine kleurstelling van de Duitse Herder, komt de Oudduitse Herder ook voor in andere kleurstellingen, te weten, zwart, grauw diverse kleurvarianten, grijs blauw, en combinaties hiervan.
Oudduitse Herder // Kennel von de Flammert.
Stamboom.
Aangezien de lange haren bij de duitse herder op een recessief gen ligt, komen er ook nu nog steeds puppies met langharige vacht uit worpen van kortharige ouders. Zo'n' honderd jaar geleden merkte men honden als herdershond aan die aan vijf kenmerken voldeden.:
Vind duitse herder pups in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
oud duitse herder pups met rechte rug stokhaar. Onze nova heeft pups gekregen.het zijn reutjes en teefjes.nova is een oud duitse herder met rechte rug.het is onze waak en huis hond op ons paarden pension.de pups hebben veel met kinderen gespeeld.eerste foto zijn teefjes tweede foto reutjes de pups zijn ingeent ontwormd en gechipt.door dierenarts nagekeken.

Contacteer ons