Op zoek naar langharige duitse herder pups te koop?

   
 
 
 
langharige duitse herder pups te koop
 
Oud-Duitse herdershonden vom Möhnesee vom schwarzen Traum Pups.
Wij zien het als onze taak om gezonde, intelligente, krachtige en mooie Oud duitse herdershonden te fokken. Onze pups worden later ingezet voor reddingswerk, in de therapie en voor de gehandicaptenzorg, bij de hondensport en gewoon als gezinshond, als begeleider en vriend.
Wat is het verschil? Canadese Herder vs Zwitserse Herder Bokt.nl.
Re: Wat is het verschil? Canadese Herder vs Zwitserse Herder. Geplaatst: 06-03-14 1345.: Als DA assistente enkel ervaring dat het over het algemeen erg leuke honden zijn. Neem wel contact op met de rasvereniging en laat je zeker niet verleiden door een goedkope pup met een onleesbaar of vaag paspoort. Ze zijn een tijd geleden ook erg gehyped geweest net zoals de Chihuahua's' tegenwoordig, dus er willen best nog wel eens vage ongekeurde pups te koop staan.
Duitse herder Forum Forumoverzicht.
Duitse herder en pups. Onderwerpen Berichten Laatste bericht. Pups te koop. Pups te koop van erkende fokkers. 2 Onderwerpen 2 Berichten Laatste bericht Maikey van de blackheide x Ip. door Kayleigh Bekijk laatste bericht. 07 jan 2019, 2200.: Herplaatsing Duitse herder.
Alle beschikbare en verwachte pups binnen de V.V.D.H.
De pups zullen het nest verlaten rond 01/05/2019. Achter de namen van de ouderdieren worden extra gegevens geplaatst. Het eerste gegeven is de stamboomnummer gevolgd door het africhtingscertificaat of certificaten SchH, GHP en/of FH en een eventuele keurklasse Kkl of Showkwalificatie G of ZG. Daarachter kan respectievelijk melding gemaakt worden van de kwaliteit van de heupen en ellebogen. 2009 2019: Vlaamse Vereniging voor Duitse Herdershonden.
LSOHV Rasvereniging voor de Langstokhaar Oudduitse Herder.
Daarnaast is de LSOHV onderscheidend door niet te streven naar aansluiting bij de Raad van Beheer maar voor een zelfstandige positie en daarin vooruitstrevend te zijn in de belangenbehartiging van het ras. De LSOHV zal zich meer richten op vergelijkbare zusterverenigingen in het buitenland en zoekt op verschillende gebieden zoals gezondheid, afstemming op het gebied van shows, keurmeesters etc, samenwerking met verenigingen binnen de landsgrenzen. De LSOHV is er niet alleen voor de fokkers maar zeker ook voor de liefhebbers van de Oudduitse Herder.
Vachtverzorging bij honden: Overzicht van de Honden Kammen.
Langharige honden, zoals de golden, kunnen het beste gekamd worden met een slicker of poetsborstel en met een kam met wijde tanden. Honden met zijdeachtig haar, zoals de Ierse setter, kunnen het best gekamd worden met een poetsborstel of slicker op hun korte vacht en kam voor de plaatsen met langere beharing. Nogmaals, het is het beste om bij een trimmer na te vragen welke kammen en borstels het meest geschikt zijn voor je hond, maar hierbij een korte beschrijving van de meest gangbare types.
oudduitse herder en langharige duitse herder pups te koop. Oudduitse Herder Kennel Van" Chika's' Erf" Pien, Chika, Eilin vom Osterberger-Land, Birka.
ODH pups of LSH duitse herder pups. bij vrienden te koop klik hier. volwassen oudduitse herder of. langstokhaar duitse herder te koop klik hier. Herplaatsers die een nieuw huis zoeken, klik hier. Copyright: Niets van deze website mag gekopieerd of vermenigvuldigd worden zonder toestemming! Tekst, foto's' en andere info op deze website zijn eigendom van oudduitse herder kennel Van Chika's' Erf Huis. langharige duitse herder.
OudDuitse Herderkennel Farmerhouserufan Even voorstellen.
E n ja, je raadt het al, ze ging de hort op met een zwarte krullende hond zonder stamboom. Z e kreeg 3 prachtige grijswitte pups, die ik met de fles heb grootgebracht. E dou is 13 jaar oud geworden. I nmiddels had ik 4 dochters die met mij mee verhuisden naar D rachten waar we een H ollandse H erder uit het asiel haalden, N omad genaamd. N omad was een dominante reu met wie ik heel wat uurtjes op het trainingsveld heb doorgebracht. H ij was gehoorzaam en lief, maar kon niet met andere honden overweg. N a een zware tijd ben ik R uurd, mijn huidige partner tegengekomen en hebben we samen een oude boerderij uit 1860 gekocht in K ootstertille, waar ik met 3 van mijn dochters ben gaan wonen. M ijn oudste woonde inmiddels al op zichzelf. N atuurlijk moest er ook een paard komen, een mooie F riese S termerrie, waar ik nu mee fok. M ijn herder N omad vond het geweldig al die ruimte.
Openbare groep Duitse herder pups met stamboom te koop aangeboden Facebook.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mailadres of telefoonnummer. Duitse herder pups met stamboom te koop aangeboden.
Angelofwassenaers-oudduitse-herder-pups.
Onze Oudduitse Herder Maine Coon nestjes. Angel Aiki Fee Karah Aanmelding pup Dekreuen uit eigen fok Nakomelingen reünie Coco Chanel De regenboogbrug. Onze Maine Coon Madame Coco Chanel is begin december gedekt en drachtig van Maine Coon Sitomito Migo! Hun kittens worden begin februari 2019 verwacht!

Contacteer ons