Resultaten voor langharige duitse herder pups te koop

   
 
 
 
langharige duitse herder pups te koop
 
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
Bij ons op de boerderij is een nestje langharige Duitse herderpups geboren. De pups mogen het nest verlaten. De vader en moeder van de pups zijn beiden bij ons aanwezig op de boerderij. Te koop prachtigelangharige, Duitse herder pups met een sterke, rechte rug.
pupje oudduitse herder Geleidehondenschool Herman Jansen.
Golden doodle pups te koop 7. Honden niet geschikt als geleidehond 1. in memoriam 10. informatiedag 22 september 2017 2. informatiedag voor mobiliteitstrainers 1. informatiemiddag 23 mei 2014 1. Lid van de International Guide Dog federation 3. meet en greet 2 sept 1. Nieuwe honden in training 27. nieuwe pups bij gastgezinnen 2. Pas op met vuurwerk! puppytrainingen gastgezinnen 128. Pups naar gastgezin 7. regiodag noorden van het land sept 2016 1. sportive vips gezocht voor the ethiopia xperience 1. Trimmer m/v gezocht voor onze locatie almere 1. tv opnames 23 sept 2015 1. volwassen honden gezocht 1. Vrienden van Herman Jansen 2. Wij gaan de SHEPADOODLE fokken! Wij geven ook privelessen aan u en uw eigen hond 1. Wordt u ook gastgezin? zaterdag 26 mei infodag voor gastgezinnen 2. Ziezobeurs 2018 2. juni 2019 M D W D V Z Z. In the pocket! Honden niet geschikt als geleidehond. Pups Zyra bijna 2 weken oud. Joya maakt kennis met de schapen. Microsoft Dynamics CRM. Microsoft Dynamics CRM. pupje oudduitse herder.
ZWHVN Zwitserse Witte Herder Vereniging Nederland.
De vereniging heeft ten doel het bevorderen van het fokken en veredelen van en de liefhebberij in het ras, fokkers en liefhebbers van het ras te verenigen en de belangen te behartigen van het ras en de eigenaren van de Zwitserse Witte Herder.
Het Wolvennest Belgische Fokker Van Oudduitse Herders.
Ik zag voor het eerst een langharige Duitse Herder op een demo van de Eurodogshow in Kortrijk. Waw, wat een hond. Prachtig lijf, goed af te richten, een hond waar iedereen respect voor had. Mijn eerste langhaar Duitse Herder was kort daarna een feit.
Oudduitse herder kennel van" de Peelbloem."
Onze Oudduitse herder kennel is gevestigd in Meijel op de grens van Limburg en Noord-Brabant in de prachtige natuurlijke omgeving van de Groote Peel. We hebben al heel lang Duitse herders en hebben hier ook nestjes mee gefokt. Bij één van deze nestjes werden puppys met langstokhaar geboren en wij vonden deze honden prachtig. Zo is onze liefde gegroeid voor de Oudduitse herders en hebben wij in 2013 besloten een eigen kennel te beginnen.
Witte Herders erkend fokker Zwitserse Witte Herder of Reckhem's' Castle.
De hobby en passie van Hildegard voor honden is uitgegroeid tot het ontstaan van onze kennel, waar af en toe een nestje met veel liefde wordt grootgebracht. Wij zijn een familiale Zwitserse Witte Herder kennel en fokken zeer selectief. Onze honden zijn ook een volwaardig familielid en leven niet in kennels. Zwitserse Witte Herders. Wij fokken met honden, die officieel onderzocht en goedgekeurd zijn op: HD, ED, CE, MDR1, DM, Hypofysaire Dwerggroei, erfelijke oogafwijkingen en doofheid. De honden waarmee wij fokken zijn goedgekeurd voor fokdoeleinden en wij fokken conform het fokreglement van de rasverenigingen. De pups krijgen een stamboom van St. Hubertus FCI, Europees paspoort, zijn ingeënt volgens schema, worden 4 keer ontwormd, krijgen een chip en zijn in het bezit van een DNA-certificaat. Pups worden in huis geboren en grootgebracht en krijgen een optimale socialisatie. Ben ik geschikt. Nieuws en updates. Dobby op show. Dobby heeft website. Voor alle nieuwsitems kunt u kijken op de nieuwspagina. Hulp en blindengeleidehonden zijn speciale honden, die getraind zijn om mensen met een handicap in hun dagelijkse dingen te helpen en te ondersteunen.
Duitse herder Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
Als ik aan een ander hond denk om te nemen als eerste hond zo als golden retriever of flate coated die zijn wel gezins honden maar elke keer bij het bezoek aan de pups is er geen klik ik val gewoon voor duitse herder.
Hollandse Herdershonden Herplaatsing.
De Hollandse herder is een middelgrote, sportieve en waakzame gezinshond. De kleur is goud of zilvergestroomd, varirend van zandkleurig-met-wat-streepjes tot nagenoeg zwart. Een enkele keer komt een effen geel exemplaar voor tegenwoordig geen erkende kleur meer. Er zijn drie haarvariteiten: kort, lang en ruwharig. Keus genoeg dus! van links naar rechts: korthaar, langhaar, ruwhaar. Meer over Hollandse herders vind je hier. Een korte omschrijving van het karakter, en iets over hun oorspronkelijke werk. Op zoek naar een nieuwe baas! D eze stek op Internet is bedoeld om een overzicht te bieden van al dan niet raszuivere Hollandse herders, waarvoor een nieuw thuis gezocht wordt. Tevens kunnen fokkers het hier laten weten, als zij nog pups van 3 maanden of ouder te koop hebben.
Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups Oudduitse herder kennel Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups.
FAYA EVEN OP DE VOORHORSTHOEVE. MIJN DRIE MAATJES. Ewsch op Floris-Sora. Vanessa op Week 7. Gebruikersnaam op Faya. Jos Jeanine op Dance-Indah 31 Mei-24 Juli. Jos Jeanine op Dance-Indah 31 Mei-24 Juli. Zoeken op deze site. 2019 Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups.
Over ons Ancientwolfspirit.jouwweb.nl.
Prijzen voor de Oudduitse herder beginnen bij 1100 euro. De mopshond ligt inmiddels al tussen de 1500 1800 euro. De mensen met een kleinere beurs zien wij vaak bij de broodfokkers terecht komen. Een doorn in ons oog! De verschrikkelijke praktijken die daar plaatsvinden, zou streng verboden moeten worden. Helaas bieden zij vaak goedkope pupjes aan, veelal uit het oostblok en kunnen zij direct worden meegenomen. Doodzieke pups, gedragsgestoorde pups, veel te jonge pups, niet gesocialiseerd, vol erfelijke afwijkingen etc.

Contacteer ons