Op zoek naar friese stabij?

   
 
 
 
friese stabij
 
Friese stabij SZHSZH.
De Friese stabij is een jachthond. Bij de jacht op eenden en duiven is de stabijhoun een goede kameraad. Aan de hond merkt men, dat er wild in aantocht is. Hij blijft rustig op zijn plaats en houdt zich goed schuil.
Ras informatie Friese Stabij MaxLuna.
De Friese Stabij heeft veel beweging nodig. Het is belangrijk dat hij lekker kan rennen, spelen en lange wandelingen maken. Eén keer per week goed borstelen is voor de Friese Stabij meestal voldoende, behalve tijdens de ruiperiode dan wordt dagelijks borstelen geadviseerd.

Van nature zijn stabijen gehoorzaam, vredelievend, aardige en geduldige honden, die zeer blij zijn met hun familie en ervan houden op hun baasje te behagen. Een oorspronkelijke Fries zei eens over de stabij; de stabij lijkt qua karakter op Friese mensen; koppig, rechtdoorzee, sociaal en rustig, vriendelijk, maar vooral een beetje terughoudend naar vreemden.
Friese Stabij wij houden van dieren Hasselt Ov.
Kom op bezoek en laat onze Friese Stabij pups u overtuigen. Op onze boerderij hebben de Friese Stabij pups alle ruimte zich te ontwikkelen en te spelen. Maak gerust een afspraak om onze pups en de omgeving waarin ze opgroeien te bekijken.
Stabij Rassen Honden Hondenrassen.
Wij letten hierbij vooral op erfelijkheid., alles over de friese stabij met stamboom. Stabijhoun kennel fan'e' Sudewyn. Veel informatie over de Friese Stabij in het algemeen en onze honden en kennel in het bijzonder. Af en toe een nestje pups uit een verantwoorde combinatie.
Stabijhoun.
Voor teven is de schofthoogte 49 cm. De Stabij is vrolijke en slimme gezinshond die je ook in diverse hondensporten tegenkomt. De Stabijhoun is een echte Fries; hij wil soms even de kat uit de boom kijken, maar daarna heb je een vriend voor het leven.
Vind friese stabij in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Mooie friese stabij pups met verschillende kleurtjes van ouders met liefdevolle karakters en zonder gezondheidsproblemen.de pups zijn opgevoed in het bijzijn van kinderen en andere dieren.ze mogen graag buitenspelen wat natuurlijk niet vreemd is als je een friese stabij pup bentdaarom, zoeken ze ook allemaal.
Stabyhoun/Friese Stabij De Jagersvereniging.
De Friese Stabij was oorspronkelijk een hond die buiten leefde en voor een groot deel zijn eigen gang moest gaan. Hij waakte, hield het erf zelfstandig vrij van ongedierte, en ging daarnaast ook mee op jacht. Als jachthond hebben deze honden de taak om het wild te vinden en het door rechtstreeks contact op te stoten flushen, waarna de jager het kan schieten.
Friese Stabij Stichting Zino.
Kwiebes is een jonge reu van 8 maanden. De moeder van Kwiebes is een Friese stabij en de vader is een Vizsla. Daisy zoekt een nieuw mandje! 4 november 2016 6 november 2016 S.P.Smits Friese Stabij, Overige rassen. Geslacht: Teefje gesteriliseerd.
Transportboxen voor Friese Stabij.
Voor 1600: uur besteld is vandaag verzonden. Transportboxen voor Friese Stabij. Welke transportbox is geschikt voor een Friese Stabij? De Friese Stabij wordt ook wel de Stabijhoun genoemd. De Stabij komt oorspronkelijk uit Friesland en werd gebruikt als een jachthond.

Contacteer ons