Meer resultaten voor friese stabij

   
 
 
 
friese stabij
 
Onze Stabyhoun.
Welkom op de website van Onze Stabyhoun, de vereniging van het Friese hondenras de Stabyhoun, ook wel genoemd Friese Stabij. Op deze website kunt u van alles vinden en lezen over onze vereniging, het ras, de fokkerij, pups, Stabyhounkennels, activiteiten en natuurlijk zijn er vele fotos te zien van Stabyhounen!
Tips bij het opvoeden en het gedrag van de Friese Stabij Startpunthonden.
Opvoeding en gedrag. Het ras Ziektes Gedrag Fokkers Te koop Foto Video Reacties. Tips bij het opvoeden van Friese Stabij. Loop je tegen problemen aan bij het opvoeden van je Friese Stabij? Wellicht zijn bijbehorende artikelen dan interessant. Niet gevonden wat je zocht?
Friese stabij SZHSZH.
De Friese stabij is een jachthond. Bij de jacht op eenden en duiven is de stabijhoun een goede kameraad. Aan de hond merkt men, dat er wild in aantocht is. Hij blijft rustig op zijn plaats en houdt zich goed schuil.
Puppyplaats.nl Friese Stabij pups aangeboden.
Lieve pup kruising schapendoes Friese stabij 4 half maand oud heeft alle inentingen ontwormd geen vlooien ze is al zindelijk verder is het een sociaal lief. Lieve pup kruising schapendoes Friese stabij 4 half maand oud heeft alle inentingen ontwormd ge.
Stabij Wikipedia.
Wel zijn er Zweedse, Deense, Finse, Noorse, Amerikaanse en Canadese rasverenigingen voor de Friese stabij. Anno 2010 zijn er ongeveer 3.500 originele stabijs met stamboom en worden er ieder jaar zo'n' 350 geboren. Close-up van een stabij. Het is een jachthond en ook een gezinshond.
Stabyhoun/Friese Stabij De Jagersvereniging.
De Friese Stabij was oorspronkelijk een hond die buiten leefde en voor een groot deel zijn eigen gang moest gaan. Hij waakte, hield het erf zelfstandig vrij van ongedierte, en ging daarnaast ook mee op jacht. Als jachthond hebben deze honden de taak om het wild te vinden en het door rechtstreeks contact op te stoten flushen, waarna de jager het kan schieten.
De stabijhoun, oorsprong, karakter en opvoeding Friese Stabij kennel fan'e' Sudewyn, Stabijhoun fokker.
Men zegt dat het woord stabij een samentrekking is van sta-me-bij wat precies beschrijft wat hij deed; de baas bijstaan in zijn dagelijkse leven, en het woord houn is Fries voor hond, een sta-me-bij-hond dus. Vaker wordt hij Friese Stabij of kortweg Stabij genoemd en in Friesland doorgaans Bijke varianten: Beike, Byke.
Friese Stabij informatie over de Friese Stabij Royal Canin.
Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Friese Stabij fokker of kennel. Heb je al een Friese Stabij pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat.
Vind friese stabij in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Op 18 mei jl is er bij ons een heel mooi nest friese stabij pups geboren moeder is onze eigen hond en een volle friese stabij vader is niet in ons bezit, is een mooie reu met stamboom onze pups zijn inge├źnt gechipt en meerdere keren ontwormd ze zijn in bezit van een europees paspoort en gezondheidsverklaring.
Friese Stabij Stichting Zino.
Kwiebes is een jonge reu van 8 maanden. De moeder van Kwiebes is een Friese stabij en de vader is een Vizsla. Daisy zoekt een nieuw mandje! 4 november 2016 6 november 2016 S.P.Smits Friese Stabij, Overige rassen. Geslacht: Teefje gesteriliseerd.

Contacteer ons