Meer resultaten voor friese stabij

   
 
 
 
friese stabij
 
Wie weet waar de Friese Stabij Guusje is? Oosterhout.
UPDATE 27 OKTOBER: WEGGELOPEN FRIESE STABIJ GUUSJE IS WEER HEELHUIS THUIS. Sinds 10 oktober wordt de wit-zwarte Friese Stabij Guusje vermist vanaf de Julianastraat in Dongen. De hond zou gisteren in Oosterhout zijn gezien. Lief teefje van bijna 11 jaar.
De Friese Stabij.
De Stabijhoun wordt al eeuwen in Friesland gebruikt voor de jacht. De naam van de hond komt voort uit het snel uitgesproken Sta-me-bij, de toevoeging houn is de friese vertaling van het woord hond. De veelzijdige hond, destijds in de volksmond Bijkegenoemd, hielp zijn baas naast het jagen ook als waakhond, erfhond en werd zelfs als trekhond voor de kar ingezet. Ook als mollenvanger bewees hij zijn baas een goede dienst, want een mollenvelletje leverde vroeger goed geld op. In 1942 is het ras officieel erkend door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied. Tegenwoordig wordt de Stabijhoun vaak als gezinshond gehouden, hij is aanhankelijk en kan goed met kinderen overweg. Andere huisdieren hebben weinig te vrezen. De hond is zeker geschikt als huishond mits hij dagelijks een flinke portie beweging krijgt. De Stabij beschikt nog altijd over jacht en speurtalent, ook de diverse takken van hondensport zijn geschikt.
Home Alde Leane.
Welkom bij Friese Stabij kennel fan è Alde Leane! Op deze site vindt U informatie over de Stabijhoun ofwel Friese Stabij. Kijk binnen hoe wij over het fokken denken, wat we aan informatie en fotos hebben over dekking, geboorte van de pups, opgroei, socialisatie, weegtabellen, temperatuur gegevens, enz.
Stabijhoun.
De beharing op het troffelvormig oor valt niet vanzelf uit en kan eenvoudig worden geplukt. De rasverenigingen; Nederlandse Vereniging voor stabij Wetterhounen en Vereniging Onze Stabyhoun zijn bezig met de gezondheid van de Stabijhoun. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging.
Friese Stabij Karakter Verzorging Hondenrassen De Nieuwe Hond.
De Friese Stabij heeft een licht gewelfde schedel. De voorsnuit en schedel zijn even lang. De neusrug is breed en recht. De oren zijn laag aangezet en worden hangend gedragen. De ogen zijn middelmatig groot. De Friese Stabij heeft een schaargebit.
Friese stabij SZHSZH.
De Friese stabij is een jachthond. Bij de jacht op eenden en duiven is de stabijhoun een goede kameraad. Aan de hond merkt men, dat er wild in aantocht is. Hij blijft rustig op zijn plaats en houdt zich goed schuil.
Friese stabij in Engels, vertaling, Nederlands-Engels Woordenboek.
Als u gebruikmaakt van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. woordenboek / woordenboek Nederlands / Nederlands-Engels woordenboek. Nederlands Noors Bokmål. Friesland in brede zin. Friese stabij in Engels. vertaling en definitie" Friese stabij" Nederlands-Engels woordenboek online.
Welkom bij de Friese Stabij kennel t Moatheukske De website van moatheukske!
Wie zijn wij. Voordat je een pup koopt. Welkom bij de Friese Stabij kennel t Moatheukske. Welkom bij de Friese Stabij kennel t Moatheukske. Op deze website vindt u informatie over ons en onze honden. Met Facebook verbinden. Impressum Privacyverklaring Cookiebeleid Sitemap.
Friese Stabij Kennel www.erf-t-elde.nl.
Aan de Poel. Friese Stabij Kennel. Aantal keer getoond.: Friese Stabij Kennel. Erf t Elde. Erf t Elde. Als Laatste bij ons weg gegaandat, het je goed mag gaan. Jens: Het gaat je goed. Jens: Samen met Anneke en Peter.
Transportboxen voor Friese Stabij.
Voor 1600: uur besteld is vandaag verzonden. Transportboxen voor Friese Stabij. Welke transportbox is geschikt voor een Friese Stabij? De Friese Stabij wordt ook wel de Stabijhoun genoemd. De Stabij komt oorspronkelijk uit Friesland en werd gebruikt als een jachthond.

Contacteer ons