Zoeken naar fokker duitse herder

   
 
 
 
fokker duitse herder
 
duitse herderkennel: von nordsee sturm: informatie.
Ik Joost ben sinds 1979 lid van de Vereniging van Fokkers en Liefhebbers van Duitse Herdershonden VDH en vanaf 1983 lid van de SV. In 1982 kochten wij onze eerste Duitseherder bij de de kennel van Alexyrvohof, toen nog onder de vlag van Gert Bolkenstein Senior.
Duitse herder pups Van de Mauritshoek Duitse herderkennel sinds 1968.
Duitse Herderkennel sinds 1968. Duitse Herder pups. Nieuw Nieuw Nieuw Nieuw! Häsel vd Mauritshoek is op 7 november 2018 gedekt door de VA 8 Jex dei Precision! Foto's' volgen nog. U kunt ons ook volgen op facebook: Mauritshoek Duitse Herders.
Contact met Oudduitse herder kennel van" de Peelbloem."
Fotos Coby van t Neerland 25 februari 2018. Pups van Aife en Jardan 1 één week oud! 21 juni 2017. Aife Anky Coby Cuanta Esra Flam Gwen Jardan Puppy's.' Copyright 2014 Oudduitse herder kennel van" de Peelbloem" Fonts by Exljbris.
Hooyer uit Harskamp Pagina 2 Radar.
Er zijn momenteel een heleboel gezondheidsproblemen met dit ras. Wees verstandig en kijk eens op de site van de stichting gezonde Duitse Herder. Zoek bij voorkeur een fokker die uitsluitend fokt met honden die hd en ed normaal zijn, dus niet bijna normaal, of nog net toegelaten!
De Duitse Herder.
Deze feiten zijn voor de liefhebber van de Duitse herder van belang en het meest belangrijk is natuurlijk het karakter dat men kan verwachten. Als men als bezitter van een Duitse herder het karakter kan waarderen en het karakter bij u past is succes verzekerd.
Duitse Herder Kennel Van t Aardshof Startpagina Facebook.
Duitse Herder Kennel Van t Aardshof heeft 2 nieuwe foto's' toegevoegd bij Geel Ten Aerd. 16 april om 807: Geel. Pups over op pup brokjes. Ze vinden het heerlijk. Duitse Herder Kennel Van t Aardshof heeft het album van TOP German Shepherd Dogs gedeeld.
v.d. Ybajo Hoeve van t Aardshof Duitse herderkennels / Samenwerking Nederland/België.
Duitse herderkennel v.d. Ybajo Hoeve in Nederland Duitse herderkennel van t Aardshof in België. Daar we onze honden samen hebben is dit de makkelijkste manier om onze pracht aan u voor te stellen. Wij wensen u dan ook veel plezier in het rondkijken op onze site.
von von von Bisschofsheim. Bisschofsheim. Bisschofsheim.
Welkom op onze website voor Duitse Herder liefhebbers. Links. Contact. Nieuws. Welkom op onze website voor Duitse Herder liefhebbers. Mijn naam is Jan Minnema, samen met mijn grote steun, Trijn en onze toeverlaatjes, Kim en Ilona, runnen wij de kennel von Bisschofsheim met veel enthousiasme en plezier.
Aen Den Noordendijck.
Geboren en opgegroeid naast een dierenarts met praktijk aan huis kreeg ik voor mijn zesde verjaardag dan eindelijk na lang zeuren mijn eerste eigen hond, Bas. Na Bas kwam Skip, een Heidewachtel en toen Skip negen jaar oud was kwam Noah, mijn eerste Zwitserse Witte Herder.
Duitse Herder Kennel Aus Felsbrockendorf Overijssel / Drenthe.
Op zoek naar een Duitse Herder pup met stamboom? Een Duitse Herder pup uit KEURFOK? Wij hebben momenteel Duitse Herder Puppies beschikbaar. Duitse Herder Puppies. Website en design Duitse Herder Kennel Overijssel / Drenthe: voordelig-online.nl Aan het werk met je Duitse Herder?

Contacteer ons