Meer resultaten voor fokker duitse herder

   
 
 
 
fokker duitse herder
 
hoofd.
Eigenaar van de kennel.: Minne Modderman. Streek 190. 8463 NH Rotsterhaule. Tel: Mail 0513-551694. me. Eigenaar van de kennel.: Minne Modderman. Streek 190. 8463 NH Rotsterhaule. Tel: 0513-551694. Mobiel: 0653445055. Van tijd tot pups beschikbaar van top uitmuntende afstamming. Binnenkort worden mijn duitse topteven.:
Home von Haus Gaea.
Welkom op de website van Duitse herder kennel von Haus Gaea. Wij fokken allround Duitse herders waarbij we letten op gezondheid, karakter en uiterlijk. Met onze eigen honden beoefenen we verschillende sporten, onder andere IPO met de onderdelen speuren, appèl en pakwerk, maar ook behendigheid, balans en coördinatie en fitness voor de hond.
DUITSE menu. DUITSE HERDER HERDER KENNEN KENNEN VAN VAN HET HET HEUKSKE. HEUKSKE.
plaatsje Grashoek in de mooie provincie. Kennel van't' Heukske wordt geleid door. Jan Janssen en zijn partner Petra Maassen. Kennel van't' Heukske is een. gebruikshonden kennel die gespecialiseerd is. in het fokken van Duitse herders, die geschikt. zijn voor het K.N.P.V.

Onder de naam Ballincurra leggen we ons dus toe op het fokken van deze prachtige Duitse Herders met een langharige vacht en een rechte rug en Ierse Wolfshonden mogelijk in de toekomst. We krijgen wel eens de vraag waarom we zulke vreemde namen geven aan onze honden. Voor ons zijn ze niet vreemd want ergens houden ze verband met Ierland, dat prachtige groene Keltische eiland waar sagen en legendes werkelijkheid worden zeker na een goed glas Guinness. Kennelnaam en kennelregistratie.: Ballincurra gebruikt de kennel erkenning van de Raad van Beheer voor zowel de Ierse Wolfshond in verleden en toekomst en natuurlijk voor de Oudduitse Herder.
Oudduitse Herdershonden Kennel van t Hogeland.
En zij is gelukkig kerngezond. Inmiddels zijn wij zo met het Oudduitse Herder virus besmet dat er een pup bij is gekomen van Ronald en Saskia van Bruggen. Deze heet Chico of Shinji's' Star. En op 12 januari 2008 is er bij ons het A-nest geboren. Van dit nest hebben wij Alpha aangehouden. Omdat wij toch wel erg graag door willen gaan met het sporten en fokken is in augustus 2010 Aicira erbij gekomen. In 2012 is Aicira gedekt door Buffalo Bill von Tjrnshaget en uit deze combinatie hebben wij Eara gehouden. In oktober 2014 heb ik Mayra gekocht bij een fokker in Duitsland.
Aen Den Noordendijck.
Geboren en opgegroeid naast een dierenarts met praktijk aan huis kreeg ik voor mijn zesde verjaardag dan eindelijk na lang zeuren mijn eerste eigen hond, Bas. Na Bas kwam Skip, een Heidewachtel en toen Skip negen jaar oud was kwam Noah, mijn eerste Zwitserse Witte Herder.
Duitse Herder Kennel Aus Felsbrockendorf Overijssel / Drenthe.
Op zoek naar een Duitse Herder pup met stamboom? Een Duitse Herder pup uit KEURFOK? Wij hebben momenteel Duitse Herder Puppies beschikbaar. Duitse Herder Puppies. Website en design Duitse Herder Kennel Overijssel / Drenthe: voordelig-online.nl Aan het werk met je Duitse Herder?
von von von Bisschofsheim. Bisschofsheim. Bisschofsheim.
Welkom op onze website voor Duitse Herder liefhebbers. Links. Contact. Nieuws. Welkom op onze website voor Duitse Herder liefhebbers. Mijn naam is Jan Minnema, samen met mijn grote steun, Trijn en onze toeverlaatjes, Kim en Ilona, runnen wij de kennel von Bisschofsheim met veel enthousiasme en plezier.
Duitse Herder Kennel Oet de Poeterië.
Kim Bokdam van Kringgroep Sirius is genomineerd als sportvrouw van het jaar 2017, wegens haar prestaties op het WUSV wereldkampioenschap Agility met haar Duitse Herder Cheetah Oet de Poeterië. We zijn erg trots op allebei en wensen Kim veel geluk bij de verkiezing.
Hooyer uit Harskamp Pagina 2 Radar.
We hadden beter eerst op dit forum moeten kijken, want wie stopt deze fokker van de zieke. Hij had een oud duitse herder teef en een duitse herder reu, maar ik geloof er niks meer van, volgens mij koopt ie ergens in Polen de nesten, bij hem werken ook Polen, dus het ligt voor de hand.

Contacteer ons