Op zoek naar fokker duitse herder?

   
 
 
 
fokker duitse herder
 
Duitse herder pups Van de Mauritshoek Duitse herderkennel sinds 1968.
Duitse Herderkennel sinds 1968. Duitse Herder pups. Nieuw Nieuw Nieuw Nieuw! Häsel vd Mauritshoek is op 7 november 2018 gedekt door de VA 8 Jex dei Precision! Foto's' volgen nog. U kunt ons ook volgen op facebook: Mauritshoek Duitse Herders.
Aen Den Noordendijck.
Geboren en opgegroeid naast een dierenarts met praktijk aan huis kreeg ik voor mijn zesde verjaardag dan eindelijk na lang zeuren mijn eerste eigen hond, Bas. Na Bas kwam Skip, een Heidewachtel en toen Skip negen jaar oud was kwam Noah, mijn eerste Zwitserse Witte Herder.
Hooyer uit Harskamp Pagina 2 Radar.
Er zijn momenteel een heleboel gezondheidsproblemen met dit ras. Wees verstandig en kijk eens op de site van de stichting gezonde Duitse Herder. Zoek bij voorkeur een fokker die uitsluitend fokt met honden die hd en ed normaal zijn, dus niet bijna normaal, of nog net toegelaten!
De Duitse Herder.
Deze feiten zijn voor de liefhebber van de Duitse herder van belang en het meest belangrijk is natuurlijk het karakter dat men kan verwachten. Als men als bezitter van een Duitse herder het karakter kan waarderen en het karakter bij u past is succes verzekerd.
Wij doen alles voor een gezonde Duitse herder Zuid-Friesland.
Alleen daar wordt niet streng op gelet. Er gaat veel geld in de fokkerij om. Een fokker van een kampioensreu Duitse herder kan wel tweeduizend euro per dekking vragen. Officieel mag een reu dertig dekkingen per jaar doen, maar vaak gebeurt dat veel vaker.
Kennel van de Ybajohoeve.
In 1978 hebben we onze eerste Duitse Herder aangeschaft en na een aantal maanden zijn wij beland op Kr. Rotterdam waar we zijn gaan trainen met Bianca v.d. Daarna hebben we al snel een reu aangeschaft omdat Bas de africhting in wilde gaan.
von von von Bisschofsheim. Bisschofsheim. Bisschofsheim.
Welkom op onze website voor Duitse Herder liefhebbers. Links. Contact. Nieuws. Welkom op onze website voor Duitse Herder liefhebbers. Mijn naam is Jan Minnema, samen met mijn grote steun, Trijn en onze toeverlaatjes, Kim en Ilona, runnen wij de kennel von Bisschofsheim met veel enthousiasme en plezier.
Of Shinji's' Star Oudduitse Herdershonden Of Shinji's' Star.
Via deze website willen wij Ronald en Saskia van Bruggen u laten kennismaken met de Oudduitse Herder en dan met name de Oudduitse Herder afkomstig uit de Oostduitse lijn en de werklijn. De Oudduitse Herder is een middelgrote hond met een rechte rug en langstokharige beharing.
Duitse Herder Kennel Aus Felsbrockendorf Overijssel / Drenthe.
Op zoek naar een Duitse Herder pup met stamboom? Een Duitse Herder pup uit KEURFOK? Wij hebben momenteel Duitse Herder Puppies beschikbaar. Duitse Herder Puppies. Website en design Duitse Herder Kennel Overijssel / Drenthe: voordelig-online.nl Aan het werk met je Duitse Herder?
Duitse Herder informatie over het karakter Royal Canin.
Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Duitse Herder fokker of kennel. Heb je al een Duitse Herder pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat.

Contacteer ons