Meer resultaten voor boxer hond

   
 
 
 
boxer hond
 
Vind boxer in Honden Bulldogs, Pinschers en Molossers op Marktplaats.nl.
We hebben een prachtige donkere boxer dekreu heeft al meerdere boxers van een mooi nestje voorzien meestal 6 tot 10 pups heeft stamboom dekken met stamboom 300 euro dekken zonder stamboom 150 euro wilt u meer weten bel of mail dan even 0582551582 06 15529840 of aahthobert@hotmail.com hebben regelmatig een. Knappe boxer pups. Onze lieve hond juultje is 15-11-2017 bevallen van 5 mooie raszuivere boxer pups.
Boxer hondenrassen en eigenschappen.
Of mijn boxer trekt aan de lijn. Een boxer is een heel eigenwijze hond, zeer slim. Maar helaas gebruikt de boxer liever zijn verstand om leukere dingen te doen dan te luisteren. Het is daarom aan te raden om met je boxer naar de hondenschool te gaan.
Boxer filmpjes foto's' Hondenfun.nl.
beagle Berner Sennenhond border collie Boston Terriers boxer bulldog bulldogg Bulterriër Chihuahua corgi dalmatier deense dog duitse herder engelse bulldog flatcoated retriever franse bulldog golden retriever Hazewindhond hond en kat husky ierse setter jack russell keeshond kinderen labrador mopshond newfoundlander pitbull Poedel Poodle Rhodesian ridgeback rottweiler shih tzu springer spaniel stafford teckel Vizsla.
Boxer Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Naar gelang het gedrag beter wordt kun je hem vaker uit de bench halen, een boxer weet niet van ophouden, jij moet zorgen dat ie op tijd rust krijgt en je zult zien dat het dan een heerlijke hond wordt zonder slopen en vervelend gedrag.
Boxer Honden 2dehands.be.
Onze uitzonderlijk mooie boxer dekreu staat ook ter beschikking om andere teefje. gisteren 1642: Diest. Puppy For All. Wij hebben Boxer pups. Zijn ontwormd en ingeënt volgens schema, gechipt en in bezit van een paspoort met gezondheidsverklaring van de dierenar.
Boxer Hondenrassen.
Tijdens de Eerste Wereldoorlog zijn Boxers gebruikt door het Duitse leger. Deze hond staat bekend om zijn onstuimige en trouwe gedrag. De Boxer is geschikt als verdedigingshond en gezelschapshonden die goed met kinderen en andere honden overweg kunnen. De Boxer kan soms wat dominant zijn.
Boxer hond wiki.
De Duitser George Alt, een München inwoner, paarde uit Frankrijk geïmporteerd een gestroomde gekleurde teef genaamd Flora met een lokale hond van onbekende afkomst, bekend als Boxer, wat resulteert in een beige-en-blanke man, met de naam Lechners Box na zijn eigenaar.
Boxer Rassen Honden Hondenrassen.
De honden zijn goed voor kinderen en kunnen ook goed met andere honden overweg, soms kunnen ze wat dominant zijn. Een boxer is een hond die zich goed uit moet kunnen leven het is daarom maar beter als de hond een tuin heeft waar hij zich lekker uit kan leven.
De Boxer Kinderen De website van jcrademakers!
De Boxer en Kinderen. Goede maatjes worden. Onze jongste dochter Romy met onze Boxer Fame. Kinderen en honden kunnen de beste maatjes worden, maar het kan ook heel erg mis gaan. Natuurlijk wil je jouw kind en pup daar voor beschermen, maar waar kun je op letten? Als je wilt dat je hond als hij volwassen is goed met kinderen om gaat, dan is het belangrijk om te zorgen dat hij als puppy goede ervaringen met kinderen heeft.
Boxer hond Wikipedia.
De boxer is een actieve hond met veel energie. De boxer lijdt vaak aan ernstige hartaandoeningen, zoals cardiomyopathie en aortastenose. De relatief korte snuit van de boxer kan deze aandoeningen verergeren en bovendien de kans vergroten op brachycefaal obstructief syndroom, een aandoening die leidt tot ernstige ademhalingsproblemen en een verminderd uithoudingsvermogen.

Contacteer ons