Meer resultaten voor rhodesian ridgeback

   
 
 
 
rhodesian ridgeback
 
Rhodesian Ridgeback Informatie over hondenrassen Hill's' Pet.
In 1922 heeft een groep fokkers in Zimbabwe een standaard opgezet voor de Rhodesian Ridgeback die tot op de dag van vandaag vrijwel onveranderd is. Diverse uitstekende rasexemplaren werden aan het begin van de jaren 50 naar de Verenigde Staten gebracht en in 1955 werd de Rhodesian Ridgeback als 112e ras toegelaten tot de American Kennel Club.
RRCN.
De enige manier om een Ridgeback goed te laten functioneren en om respect van hem te krijgen is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en een consequente goede training. Niet iedereen is geschikt om een Rhodesian Ridgeback een passende opvoeding te geven, het vraagt nogal wat energie en steeds maar weer consequent handelen.
Rhodesian Ridgeback.
Gg, UV-proef, behendigheid, VZH, fietsen, joggen, paardrijden, steppen, speuren. De Rhodesian Ridgeback heeft veel beweging nodig. Let op: ondanks het feit dat de Rhodesian Ridgeback een zelfverzekerde hond zou zijn, komen er in de praktijk veel nerveuze, angstig agressieve exemplaren voor.
Janaihmani Rhodesian Ridgeback kennel.
Dit en de nodige ervaring die wij hebben opgedaan met onze eigen honden heeft ertoe geleid dat we onze droom hebben kunnen verwezenlijken: onze eigen Rhodesian Ridgeback kennel. Zo werd JANAIHMANI geboren. Meer informatie over ons. Over de Rhodesian Ridgeback.
Rhodesian Ridgeback Honden rassen Honden.
Alleen in goede handen, met een degelijke opvoeding en verzorging, kan de Ridgeback een trouwe familiehond worden die voor de bazen door het vuur zal gaan. Een volwassen Rhodesian Ridgeback is een mooie, sterke, gespierde en actieve hond met een symetrisch silhouet.
RRCN.
Is onze webmaster Frits Troost geheel onverwachts overleden. Frits was een fervent liefhebber van de Rhodesian Ridgeback en heeft in het verleden ook gefokt onder de kennelnaam Of Nam Ton. Sinds eind jaren 80 begin jaren 90, heeft Frits gebouwd aan de website van de RRCN, deze beheerd en ontwikkeld tot wat hij nu is.
Rhodesian Ridgebacks of Mwammoja. index.
Rhodesian ridgeback kennel of Mwammoja. Home Onze honden Pups Pup info Fotoboek Rasstandaard Links Voorstellen Contact. Eind juli verwachten wij pups! Klik hier voor de mobiele versie. In samenwerking met.: kennel vh Maasjesfles. Het is niet toegestaan om plaatjes en foto's' van onze website te kopiren zonder uitdrukkelijke toestemming!
licg.nl Rhodesian Ridgeback.
Rhodesian Ridgebacks passen bij een actieve, ervaren eigenaar die consequent en duidelijk leiding geeft. Kies het juiste ras voor uw situatie: lees vóór het kopen eerst of de Rhodesian Ridgeback het ras is dat u zoekt. De Rhodesian Ridgeback, kortweg Ridgeback genoemd, is afkomstig uit Afrika.

Zijn eigen wil, vastberadenheid en gevoel voor eigenwaarde maken dat de Rhodesian Ridgeback niet gemakkelijk tot onderworpenheid kan worden gedwongen, en n iet iedereen is geschikt om een Rhodesian Ridgeback een passende opvoeding te geven, het vraagt nogal wat energie, en steeds maar weer consequent handelen.
Mswati's' Rhodesian Ridgebacks kennel van fam. Verstappen uit Meijel.
Kijk bij pups voor meer informatie / look at pups for more information. Kennel Mswati's' Rhodesian Ridgebacks. Mswati's' Rhodesian Ridgebacks is de website van Pe en Christie Verstappen. Samen met onze kinderen Bart, Elles, Geert en Linda en onze honden, wonen wij in Meijel Limburg midden in het peelgebied.

Contacteer ons