Meer resultaten voor rhodesian ridgeback

   
 
 
 
rhodesian ridgeback
 
Rawridge Rhodesian Ridgebacks Rawdrigde Rhodesian Ridgebacks.
Rawridge Rhodesian Ridgebacks. Welkom op de website van Rawridge Rhodesian Ridgebacks. Rawridge is opgericht zodat we met gezonde, sociale, mooie, sterke en lieve Ridgebacks het ras kunnen verbeteren of in stand houden. Het opvoeden van een Ridgeback vinden we een fantastische uitdaging aangezien de band tussen baas en hond gebaseerd is op vertrouwen.
Rhodesian Ridgeback.
Een volwassen Rhodesian Ridgeback is een mooie, sterke, gespierde en actieve hond met een symmetrisch silhouet. De Rhodesian Ridgeback heeft een groot uithoudingsvermogen en is tot het behalen van een behoorlijke snelheid in staat. Hij is ook lenig en wendbaar, wat opvalt bij dit grote honderas.
Rhodesian Ridgeback Honden Page.
Rhodesian Ridgeback Vereniging, Nederlandse. Rhodesian Ridgeback Vereniging, Nederlandse. Popularitieit van de Rhodesian Ridgeback. De Rhodesian Ridgeback staat op dit moment op de 53e plek van de meest populaire hondenrassen op de HondenPage. Overige informatie over de Rhodesian Ridgeback. Rhodesian Ridgeback informatie.:
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Dermoïd sinus bij een Rhodesian Ridgeback DGO.
Interne Geneeskunde hond. Dermoïd sinus bij een Rhodesian Ridgeback. Een Rodesian Ridgback van 15, jaar werd aangeboden met een dermoïd sinus voor operatie. Zijn broertje hadden we in het verleden ook reeds geopereerd aan de dermoid sinus. Hoe ontstaat zon dermoïd sinus?
rhodesian ridgeback.
Wij zijn Jan en Ans de Gunst en wonen samen met onze honden op het Landgoed Zwaluwenburg nabij tHarde. Off Swallow Castle is een kennel waar af en toe een nestje wordt gefokt met de engelse cockers spaniel en de Rhodesian Ridgeback.
Khamisi Rhodesian Ridgeback.
Khamisi Rhodesian Ridgeback. Khamisi Rhodesian Ridgeback. Auto's' en Motoren. Vaar en Vliegtuigen. Computers en Internet. Kunst en Cultuur. Films, TV, Acteurs en Actrices. Muziek, Bands en Artiesten. Opleiding, Werk en Carrière. Vrije tijd en Hobby's.' Eten en Drinken. Religie en Spiritualiteit.
Rhodesian Ridgeback.
Gg, UV-proef, behendigheid, VZH, fietsen, joggen, paardrijden, steppen, speuren. De Rhodesian Ridgeback heeft veel beweging nodig. Let op: ondanks het feit dat de Rhodesian Ridgeback een zelfverzekerde hond zou zijn, komen er in de praktijk veel nerveuze, angstig agressieve exemplaren voor.
Werkstuk Verzorging De hond: Rhodesian Ridgeback Scholieren.com.
Rhodesian Ridgebacks houden heel erg veel van zwemmen en daar kunnen die kleine beestjes niet tegen. Het liefst zwemt Zimba het hele jaar door elke dag, maar soms is het toch echt te koud. Hoe moet je de Rhodesian Ridgeback opvoeden of iets aanleren. Een Rhodesian Ridgeback is als erg puppy eigenwijs.
Rhodesian ridgeback Wikikids.
De Rhodesian ridgeback, oftewel afgekort: RR, heeft een heel sterk reuk vermogen en kon dus al als er een leeuw aankwam dat ver van te voren ruiken. Nu kan je rhodesian ridgebacks ook in Nederland kopen. Dit artikel is een beginnetje.

Contacteer ons