Meer resultaten voor oud duitse herder pup

   
 
 
 
oud duitse herder pup
 
Oud Duitse Herder Kennel: Home.
De vader van dit nestje oud duitse herder pups is Denver vom Hof Grebe. Deze schitterende oud duitse herder reu staat bekent om zijn zeer vriendelijke, sociale karakter. Mocht u belangstelling hebben voor een oudduitse herderpup uit deze combinatie dan kunt u contact met ons opnemen.
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
Lieve Duitse herder pup te koop! Onze lieve kleine pup is op 11 april geboren en is nu 8 w. Lieve Duitse herder pup te koop! Onze lieve kleine pup is op 11 april geboren en is nu 8 weken oud.
Wie zijn wij.
in het plaatsje Hoogenweg. Dit is dicht bij de Duitse grens en valt. onder de gemeente Hardenberg, Overijsel. Wij zijn de trotse bezitters van 3 Oudduitse Herders., Swift, Djessie haar dochter Suus. We hebben een melkveebedrijf met lekker veel ruimte. en dieren om ons heen. In 2014 ging onze droom in vervulling.: Djessie schonk het leven aan 10 pups. We vonden 10 super baasjes. SUPER PUPS VOOR SUPER BAASJES! Inmiddels heeft Djessie nog een nestje gekregen, de Boeffies. Ze zijn allemaal weer perfect gematcht met hun maatjes voor het leven! Bijou Suus van de Hoogenweg is bij ons gezin blijven wonen. We zijn een kleinschalige fokker en zullen ook maar af en toe een nestje hebben. De Oudduitse Herder.
Jacky Mervel Kennel Je nai rien oubliƩKennel Je nai rien oubliƩ.
Ik werk intensief samen met onze eigen dierenartsen en top-dierenklinieken in Nederland. Pups worden uiteraard ontwormd, krijgen een NDG-chip Nederlandse Databank Gezelschapsdieren en worden super-gesocialiseerd gedurende de opgroei in de eerste acht weken. Daarnaast wordt altijd een stamboom en EU-dierenpaspoort meegeleverd.
Oudduitse herder kennel Vom Wede Home.
Oud Duitse Herder Kennel Vom wede. Wij van Oudduitse herder kennel Vom Wede zijn liefhebbers van de oorspronkelijke Oost-Duitse DDR honden en zijn daarom een kleinschalige fokker geworden van de Oudduitse herder. Binnenkort verwacht Oudduitse herder kennel Vom Wede pups! Vul het puppyformulier in en u hoort van ons! Oudduitse Herder Kennel Vom Wede Westerbroek, Groningen. Drachtig Groningen Kennel Oudduitse Herder Pup Puppies Puppy's' Pups Vom Wede Westerbroek.
Oudduitse Herders Aen Den Noordendijck.
Pluijmen Slot is geboren op 18 maart 2017 bij Adriana van Zanten een bevriende Duitse Herder Langhaar fokker. Ze woont permanent bij Petra, haar pleeggezin, waar ze het geweldig naar haar zin heeft en een enorm terrein tot haar beschikking heeft.
Of the Heart of Lothian, witte en oud duitse herder.
Voor informatie over zowel kort als langharige pupjes, of voor andere informatie over de Duitse herder langhaar / oud duitse herder of de Zwitserse witte herder kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. In 2007 heeft ons zelfgefokte teefje Caltha Neta of the Heart of Lothian de titel res.
Uitgelicht! De Oudduitse Herder Dierenarts Deventer: Hogehondstraat 115 0570-623433, de dierenkliniek van Deventer.
Na een tip van Sikke Minnema, zijn we ons gaan verdiepen in de Oudduitse herders. We zijn bij het zoeken naar een pup terecht gekomen bij Oudduitse Herder kennel Dorpzicht in Daarle. En na de kennismaking met de fokker en hun prachtige honden waren we helemaal verkocht.
Oud duitse herder Honden 2dehands.be.
Wij hebben een nieuw nestje Duitse herder pups te koop van eigen fok. Beide ouders zijn aanwezig. Onze uitzonderlijk mooie duitse herder dekre. 27 maart 2019 1701: Diest. Duitse herder pup reu. Duitse herder reu pupje te koop. Reutje is rond de 45, maanden oud.
oudduitse herder kennel Des Quatre Montagnes Diva Amie Ellen Peter.
Samen met de DHCN is de volgende groslijst worddocument samengesteld, gebaseerd op het herderras dus inclusief de gewone" Duitse Herder. Wij verkopen onze pups als huishond, en gebruiken daarbij het volgende koopcontract worddocument. Alle pups zijn gechipt, voor de eerste keer gent, en ontwormd. chipje naast fotokaartje. Als koper heeft u de plicht bijgaande adviezen in ons infoboekje zo goed mogelijk op te volgen, overigens met de bedoeling om u zo goed en lang mogelijk te laten genieten van uw pup.

Contacteer ons