Resultaten voor oud duitse herder pup

   
 
 
 
oud duitse herder pup
 
Vind duitse herder pups in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Ouders en grootouders allen hd a zie foto stamboom ed vrij. Lang harige oud Duitse herder pups. Lieve en prachtige lang harige oud duitse herder pups. Pup hebben een mooi zwart dek. Ze hebben hun inenting gehad en zijn ontwormd.
Oudduitse Herders Aen Den Noordendijck.
In samenwerking met kennel Cookies Inc verwachten we eind mei Duitse Herder langstockhaar pups F.C.I. De moeder van deze pups, Jackie, hebben wij zelf geimporteerd uit Engeland. Zij heeft een in Nederland Niet Erkende Kleur NEK die wij zelf juist prachtig vinden.
Angelofwassenaers-oudduitse-herder-pups.
Onze Oudduitse Herder nestjes. Angel Aiki Fee Aanmelding ODH pup Dekreuen uit eigen fok Nakomelingen reünie/wandelingen. Ons meest recente nestje. Angel of Wassenaer's' Fanuël-Fee. Fee X Spat. HD, ED DM vrij. Kerstone's' Dark Knight. Fee en Spat: Op 19-01-2016 is Fee bevallen van 7 prachtige toverballen!
Oud-Duitse herdershonden vom Möhnesee vom schwarzen Traum Pups.
Daarbij moeten echter het karakter en de anatomie van de Oud duitse herdershond behouden blijven en zo mogelijk verbeterd worden. De fokdieren mogen geen Tsjechische lijnen hebben of algemeen geen lijnen die niet tot het ras van de Oud duitse herdershond behoren.
Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups Oudduitse herder kennel Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups.
De Voorhorsthoeve is een erkende kennel en beschikt over het certificaat van de LSOHV. Tevens beschikt onze oudduitse herder Alyssa over een fokcertificaat. Klik op de titel om naar de downloadpagina van de certificaten te gaan. Sinds jaar en dag wordt de Voorhorsthoeve bewoond door herders. Honden als Jacco en Herta groeiden er jaren geleden al op en waren trouw aan hun baasjes en hun erf. Als echte liefhebbers fokken we sinds enkele jaren weer Oud-Duitse herders. Wilt u contact leggen met de eigenaren van de Voorhorsthoeve voor vragen over honden, puppies of nesten? Klik dan op de titel voor de contactgegevens. pup groen Dax.
AngelofWassenaer-ODH Fokker-Kennel van Oudduitse Herders.
Oudduitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Af en toe n nestje prachtige Oud Duitse Herder pups uit weloverwogen combinaties. Hondenfokker Meer info. El Pelo Rubio. Kosterijland 6 9785 CA Zuidwolde. Wij wonen in Zuidwolde GN waar op kleine schaal Engelse cockerspaniëls en Oud Duitse Herders worden gefokt.
Vind oud duitse herder op Marktplaats.nl.
Vrolijke oud Duitse herder pups. Lieve en vrolijke lang harige oud duitse herder pups. Pup hebben een mooi zwart dek. Ze hebben hun inenting gehad en zijn ontwormd. Ook zijn de puppies gekeurd en gechipt. Ouders hebben een lief en trouw karakter en zijn recht gebouwd.
Omgaan met een pup/jonge hond Pups bij Oud Duitse Herder Kennel: von Perlucalin.
Een tweede Oudduitse Herder. Het blijkt inmiddels erg populair te zijn om er een 2e hond bij te nemen, wat vaak dan de 2e ODH wordt. Wij willen u dringend adviseren om de pup gedurende zijn/haar 1e levensjaar zoveel mogelijk apart uit te laten.
Uitgelicht! De Oudduitse Herder Dierenarts Deventer: Hogehondstraat 115 0570-623433, de dierenkliniek van Deventer.
Na een tip van Sikke Minnema, zijn we ons gaan verdiepen in de Oudduitse herders. We zijn bij het zoeken naar een pup terecht gekomen bij Oudduitse Herder kennel Dorpzicht in Daarle. En na de kennismaking met de fokker en hun prachtige honden waren we helemaal verkocht.

Contacteer ons