Op zoek naar maltezer pups?

   
 
 
 
maltezer pups
 
Gezocht betrouwbare adres voor een mini Maltezer pup HondenForum.
blijf ver weg van fokkers die de term mini" Maltezer" gebruiken, dat is alleen maar een lokkertje of de hondjes worden doorgefokt om een zo klein mogelijk hondje te krijgen. wat er later met hun pups gebeurd ernstige gezondheidsklachten kan ze niks schelen, ze hebben hun geld binnen.
Ruimzicht Texel.
2015-01-16 143017: wij hebben weer pupjes geboren 19 juli 2017. 2014-09-19 125203: 24 oktober verwachten we maltezer pups. 2014-08-17 200336: 14 jaar en 1 maand, zo oud is Shirroja's' Dashing Lynn geworden. 2013-07-06 162509: Verwacht Maltezer pups eind juli begin augustus.
Maltezer.info, maltezerkennel The Dinky Diamonds, pups beschikbaar.
Rashondenkennel Rashondenkennel Rashondenkennel G. G. van van van Gils. Gils. Gils.
Home. Beagle. Boomer. Cairn Terrier. Engelse Cocker Spaniel. Kruising. Maltezer. Tel: 0413-472085. Home. Beagle. Boomer. Cairn Terrier. Engelse Cocker Spaniel. Kruising. Maltezer. Shih Tzu. Welkom op de website van Rashondenkennel van Gils. Alle pups worden door onszelf Tibetaanse gefokt. Terrier.
Benchtraining: Puppy in de Bench.
Ik heb sinds vrijdagmiddag nu de 5e dag een shih-tzu / maltezer pup van nu 9 en halve week. De eerste dag deed ze het goed in de bench en haalde ik haar er om 0800: uur uit en had ze niks in de bench gedaan.
TE KOOP MALTEZER PUPS volbloed Voor. Faye's' Honden Was en Trimsalon Facebook.
Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Faye's' Honden Was en Trimsalon heeft het bericht van Puppy Ville gedeeld. TE KOOP MALTEZER PUPS volbloed. Voor meer info bel 8806701. Puppy Ville heeft 2 nieuwe foto's' toegevoegd.

In de laatste plaats, maar niet minder belangrijk, wil onze vereniging het voor de leden gezellig en interessant maken d.m.v. het organiseren van wandelingen, gezelschapsdagen, lezingen en clubshows. Heeft u vragen over ons ras of over deze website, schroom niet om het ons te vragen. Maltezer, Maltezer Pups, Pups geboren, Kampioenen, Dek Reuen.
Maltezer pups Honden Tweedehands.nl.
Ook hier staan met uw advertentie? boomer pups maltezer / x-shitzu 1 reutje en 2 teefjes. te koop mooie 7 weken oude boomer pups maltezer / x-shitzu 2x teefje en 1x reutje wij zijn door de dierenarts nagekeken ontwomt ge-end en gech.
Zoeken ZeelandNet Prikbord.
We delen informatie over het gebruik van onze site met onze sociale media, advertentie en analytische partners die het mogelijk delen met andere informatie die zij over u hebben verzameld. Meer over ons cookie beleid kunt u op onze speciale pagina lezen.
DE PUP.
Let op uw pup maar ook over het algemeen op uw Maltezer, ze lopen altijd achter je aan, glippen nog net even tussen de deur die je net dicht doet, het zal niet het eerste hondje zijn met een gebroken of gewonde poot. Laat een pup ook nooit alleen op een bank, kijk uit met tocht. En als uw tuin niet voldoende is afgesloten, hij is klein genoeg om door een gat te kruipen, laat hem dan ook niet alleen, of maakt hem vast het liefst met een kattentuigje. Mijn pup plast in huis. Als je uitgaat van de ideale situatie, worden pups binnenshuis geboren, in een werpkist.

Contacteer ons