Meer resultaten voor herder puppies

   
 
 
 
herder puppies
 
Oud Duitse Herder Hond-kat.nl.
Aangezien DM een groot probleem is binnen de Duitse herder potulatie en ook onze honden niet allemaal geheel vrij te zijn van deze vervelende kwaal, kiezen wij alleen nog maar voor het inzetten van reuen die hier geheel vrij van zijn.
Duitse Herder Honden rassen Honden.
Hij moet moed, strijddrift en hardheid bezitten om in de breedste zin van het woord als werkhond te fungeren. Om een goede gezelschapshond an een Duitse Herder te hebben, moeten ze goed worden gesocialiseerd. Ze hebben veel behoefte aan geestelijke en lichamelijke stimulans.
Honden en Puppies Herders Marktplaats.nl.
Prachtige duitseherder pups, ouders zijn super sociaal en moeder is in huis. Puppies zijn mooi roestbruin met zwart dek. Ze groeien hier in huis op met 3 kinderen en nog een hond, zijn al gewend aan voorkomende geluiden zoals stofzuiger en dergelijke en zijn dus al heel wat geluiden gewend. Ik verwacht dat de. Border collie pup reu. Border collie reu. Uit een nestje van 4 is nog 1 pup beschikbaar! Deze ondernemende reu is geboren op 31 oktober. En mag vanaf 27 december het nest verlaten. Hij is dan ontwormt, ingeent, gechipt en gezond verklaard door de dierenarts. Hij is krantzindelijk. De pup groeit op in huislijke kring zonder. Leuke Kita zoekt lieve baasjes. Dit leuke hondje heet kita. Kita is een teefje van ongeveer 1 jaar oud. Kita is een blij ei, ze is zo vrolijk en enthousiast. Ze vindt alles leuk. Elke dag wordt ze wakker met een brede grijns. Soortgenoten worden met kwispels begroet. Hoi, gaan we samen spelen? Mensen worden met nog meer kwispels en. Ook van deze adverteerder. Iza is een lieve middelgrote herder mix.
2.500 Honden en Pups te Koop of Gratis Afhalen! Tweedehands.net.
Prachtige Cavalier King Charles Puppies voor adoptie. 4 prachtige cavalier king charles spaniel-puppy's' zijn nu klaar om te worden verkocht in een warm en gastvrij huishou. 200, Ciney Belgi. Doberman pincher pups. Hk 14302974 doberman pincher pups te koop vanaf 350. de pups zijn gevaccineerd, ontwormd en. Bedrijf Meerdere dieren Overige rashonden minder dan 1 jaar Zonder stamboom. 350, Gits Belgi. Mechelse herder pups. Hk14302974 mechelse herder pups te koop.
Duitse Herder wil je een Duitse herder kopen, opvoeden of alles weten over het temperament van de Duitse Herder?
De pagina Duitse" Herder wil je een Duitse herder kopen, opvoeden of alles weten over het temperament van de Duitse Herder." heeft een gemiddelde waardering van 5 gebaseerd op 1 beoordelingen. Betrouwbare puppy fokkers. Puppy training / puppy opvoeden. Puppy leren wandelen aan de lijn. Nestje puppies fokken.
Duitse Herder puppies te koop Woefkesranch Putte, Belgie.
Zo krijgt u bij ons allerlei tips mee, gaande van zindelijkheidtips, opvoedingstips en voedingsadvies. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken en kan u in alle rust de meest geschikte Duitse Herder pup uitkiezen. Duitse Herder weblogs.:
Zwitserse witte herder of the White Wolves Home.
Op onze website vindt u veel informatie over onze witte herders, puppies en gezondheid. headmeta http-equivcontent-type" contenttext/html" charsetutf-8" /meta http-equivcontent-language" contentNL" /titlezwitserse witte herder/titlemeta namekeywords" contentwitte" herderwitte, herder pupzwitserse, witte herder pupherplaatsing, /meta namedescription" contentwitte" herderwitte, herder pupzwitserse, witte herder pupherplaatsing, /meta namerobots" valueINDEX, FOLLOW" //head.
Erijane witte herder kennel Erijane.
Erijane Witte Herder Kennel. Siepelveenwijk NZ 10. puppies geboren 28 november 2018 25 december 2018. nestverwachting december 2018 7 november 2018. Onze puppies zijn geboren 9 oktober 2018. Show in Kellinghusen 20 juni 2016. Mooie showresultaten Lommel 20 juni 2016.
Oud Duitse Herdershond Pups Honden Page.
Met fokkersgarantie op erfelijke gebreken.Ouders hebben beide een FCI stamboom. Bekijk de puppy advertentie van van de kroezenhoek. van de kroezenhoek 0 Oud Duitse Herdershond puppy's.' Onze oud duitse herder heeft onze franse herder gedekt: 7 mooie puppies geboren op 13 januari.
Duitse Herders van Ingjo Goede fokker van DH?
Wij zijn eerlijke fokkers en laten het DNA al jaren vastleggen, ook toen het nog niet verplicht was. Maar de vreemdste dingen kunnen gebeuren, een Duitse herder die op een Duitse herder lijkt en kijkt als een rottweiler, blijkt 50 % rottweiler in zijn DNA te hebben en wordt toch doorverkocht als rasechte Duitse Herder.

Contacteer ons