Resultaten voor herder puppies

   
 
 
 
herder puppies
 
Waar vind ik Kaukasische Herder pups te koop? DogCatandCo.
Bent u van plan om een Kaukasische Herder pup te kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een erkende handelskwekerij met een groot aanbod aan verschillende rassen. Zo hebben wij ook enkele een nestje met leuke Kaukasische Herder pups te koop.
Oud Duitse Herdershond Pups Honden Page.
Met fokkersgarantie op erfelijke gebreken.Ouders hebben beide een FCI stamboom. Bekijk de puppy advertentie van van de kroezenhoek. van de kroezenhoek 0 Oud Duitse Herdershond puppy's.' Onze oud duitse herder heeft onze franse herder gedekt: 7 mooie puppies geboren op 13 januari.
Belgische herder Lees alles over dit hondenras zooplus magazine.
De fokkers concentreerden zich dus maar op een type: Mechelse herder, Laekense herder, Tervuerense herder of de groenendaeler. De eerstgenoemde is de meest voorkomende, maar toch behoort de Belgische herder in tegenstelling tot zijn Duitse soortgenoot tot een zeldzaam hondenras.
Actueel NHC.
Gezondheidstesten zijn voor de Hollandse Herder niet verplicht, maar dat wil niet zeggen dat het verstandig is om ze dan ook maar niet te laten doen Of te wachten tot er bij een variëteit een erfelijke afwijking vastgesteld wordt die al bij een andere variëteit voorkomt.
Menu Koppagina Welkom. Alcosethas. Alcosethas.
Ook bent u altijd van harte welkom om kennis te maken met het ras van de Mechelse herder. Onze pups kunt u aantreffen in NederlandBelgieDuitsland, Noorwegen en Amerika. Deze website wordt het best bekeken met MS Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome.
Mechelse herder pups Te koop in Roosendaal Tweedehands.nl.
Verwijder verfijnoptie Vergelijkbare advertenties. De advertentie met de titel Mechelse herder pups is helaas verwijderd. 2 reutjes en 1 teefjes Moeder van de pups komt uit knpv bloedlijn Vader van de pups is in opleiding knpv En gaat in oktober naar de keuring voor ph 1 en is een zoon van BOY van de heer Claassen BRN 24275 De pups zijn 3 keer ontwormd en krijgen een spuit en een chip en een paspoort.
Puppy bijten afleren uitleg en tips Hondnl.nl.
Een pup heeft veel afleiding, je ziet puppies welke enthousiast zijn vaak naar van alles kijken. Bijten is voor een pup een manier om de wereld te ontdekken, je ziet pups vaak hun tanden in van alles en nog wat zetten.
Onze Duitse herder puppies.
Duitse herder pups. Duitse Herders zijn zeer gevoelig voor Heupdysplasie HD Daarom fokken wij alleen met honden met HD A en ED vrij. We nemen de tijd voor onze nestjes. Onze Duitse Herder pups worden in een speciaal puppy hok geboren.
Verwacht Schotse Herder Vrienden.
Het nieuwsoverzicht van de Schotse Herder Vrienden! Klik hier voor de komende activiteiten. Word nu lid van de Schotse Herder Vrienden! Meld je hier aan voor het lidmaatschap van de Schotse Herdere Vrienden. Je bent hier: Home / Informatie / Pup aanschaffen / Verwacht.
Duitse herder pup Stockfoto's, Rechtenvrije Duitse herder pup afbeeldingen Depositphotos.
Pluizig Duitse Herder Geïsoleerd Een Witte Achtergrond Pup Mooi Grappig. Mooie jonge bruin Duitse herder Puppy hondje verblijf buiten. Vrouw teder knuffelen en zoenen huisdier hond. Twee Duitse herders puppies. Zwarte herder pup op witte achtergrond. Duitse herder pup, 4 maanden oud.

Contacteer ons