Meer resultaten voor grote duitse herder

   
 
 
 
grote duitse herder
 
Tipaw Trouvez un chien issu d'un' élevage de qualité.
bol.com Duitse herder, Esther Verhoef 9789062489039 Boeken.
De Duitse Herder kan zonder overdrijving s werelds populairste werk, sport en gezinshond worden genoemd. Niet alleen de uitmuntende werkcapaciteiten, intelligentie en moed scoren hoog bij de liefhebbers van het ras, maar ook het betrouwbare en waakzame karakter en de onovertroffen trouw aan de baas en diens gezin zijn eigenschappen die ervoor zorgen dat dit veelzijdige ras al jarenlang kan rekenen op een grote, vaste schare aanhangers.
Duitse herder Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
Het is nu ongeveer bijna een goed jaar dat hij er niet meer isen, nog mis ik hem elke dag. Ik weet mocht ik weer een grote ras hond willen aanschaffen dan moet het een duitse herder zijn. een mooie wolfsgrauwe.
Transportboxen voor Duitse Herder.
De belangrijkste karaktertrekken van de Duitse Herder zijn: alert, waakzaam, nieuwsgierig, gehoorzaam, dapper, intelligent en loyaal. De schofthoogte en het gewicht van een Duitse Herder varieert bij een teefje tussen de 55-60 cm en met een gewicht van 22-32 kg en bij een reu tussen de 60-65 cm.
Duitse herder 100 cm speelgoed online kopen BESLIST.nl De laagste prijs!
Semk Hond Knuffel Bulldog Bull Terrier Herder Zachte Gevulde Poppen voor Kinderen Kits Speelgoed Grote Kerstcadeaus Specification Merknaam: Semk Aritkeltype: Dieren Eigenschappen: Stuffed PlushZachtMiniModel, Geslacht: Unisex Modelnummer: 2704930 Dieren: Hond Materiaal: Polyester Type: Plush/Nano Doll Vulwerk: PP-katoen Age. Siku Duitse politiebus 150: Mercedes Benz AMG G65 2308.
Duitseherder Honden 2dehands.be.
duitse herder pups; korthaar en langhaar. Wij hebben een prachtig nestje duitse herder pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meer. 17 maart 2019 1958: Zonhoven. Duitse herder puppy's.'
Duitse herder Forum Forumoverzicht.
duitse herder wandelingen. Hier kan je een wandeling plaatsen en of je een wandeling gemaakt hebt. 3 Onderwerpen 7 Berichten Laatste bericht De loonse en drunense duinen. door Kayleigh Bekijk laatste bericht. 03 feb 2019, 1213.: evenementen van duitse herder forum.
VDH Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden.
vereniging van fokkers en liefhebbers van duitse herdershonden. Nederland; Herders en Veedrijvershonden, FCI groep 1, sectie 1. Gebruik: Veelzijdige gebruiks, herders en dienstgebruikshond. Land van oorsprong: Duitsland. De Duitse herdershond is middelgroot, licht gestrekt, krachtig en goed gespierd, de knoken zijn.
Duitse herder pups Van de Mauritshoek Duitse herderkennel sinds 1968.
Duitse Herderkennel sinds 1968. Duitse Herder pups. Nieuw Nieuw Nieuw Nieuw! Häsel vd Mauritshoek is op 7 november 2018 gedekt door de VA 8 Jex dei Precision! Foto's' volgen nog. U kunt ons ook volgen op facebook: Mauritshoek Duitse Herders.
zooplus magazine.
Met een schofthoogte tussen de 60 en 65 cm bij reutjes en 55 tot 60 bij teefjes behoort de Duitse herder tot de middelgrote tot grote hondenrassen. Zijn goed geproportioneerde lichaam weerspiegelt zijn leven als een werkhond. Hij is sterk en heeft een krachtige spiermassa, maar maakt alsnog een atletische en wendbare indruk.

Contacteer ons