Resultaten voor grote duitse herder

   
 
 
 
grote duitse herder
 
VDH Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden.
vereniging van fokkers en liefhebbers van duitse herdershonden. Nederland; Herders en Veedrijvershonden, FCI groep 1, sectie 1. Gebruik: Veelzijdige gebruiks, herders en dienstgebruikshond. Land van oorsprong: Duitsland. De Duitse herdershond is middelgroot, licht gestrekt, krachtig en goed gespierd, de knoken zijn.
Invalide Duitse herder wint belangrijke prijs op hondenshow DierRecht.
Duitse herder Cruaghaire Catoria heeft moeite om normaal te kunnen lopen tijdens hondenshow Crufts. Een Duitse herder die nauwelijks op zijn benen kon staan, won bij internationale hondenshow Crufts afgelopen maandag de prijs voor de mooiste hond van het ras.
Duitse herder Een leergierige en veelzijdige hond.
Met een schofthoogte tussen de 60 en 65 cm bij reutjes en 55 tot 60 bij teefjes behoort de Duitse herder tot de middelgrote tot grote hondenrassen. Zijn goed geproportioneerde lichaam weerspiegelt zijn leven als een werkhond. Hij is sterk en heeft een krachtige spiermassa, maar maakt alsnog een atletische en wendbare indruk.
Rasbeschrijving: De Oud Duitse Herder.
Week 8 sub pag. Ras: Oud Duitse Herder. De Oud-Duitse herdershond is middelgroot, licht gestrekt, krachtig en goed gespierd, de botten droog en de totale structuur vast. De schofthoogte voor de reu is 60 cm tot 65 cm, voor een teefje 55 cm tot 60cm.
Hondenrassen Een nieuwe hond Pedigree.
Australische Silky Terriër. Australische Stumpy Tail Cattle Hond. Basset fauve de Bretagne. Berghond van de Maremmen. Bouvier des Flandres. Cavalier King Charles Spaniël. Chesapeake Bay Retriever. Curly Coated Retriever. Dandie Dinmont Terriër. Duitse Staande Hond Draadhaar. Duitse Staande Hond Korthaar.
Untitled Document.
In asiel sinds.: Ference een mooie Duitse Herder van 6 jaar is in ons bezit gekomen wegens de gezondheid van zijn eigenaar. Wat altijd heel moeilijk is voor beide partijen, de eigenaar die zijn beste maatje kwijt raakt en de hond die ineens zich moet aanpassen aan een andere omgeving.
Duitse Herder VDH Kringgroep Terneuzen.
Toen aan het begin van de twintigste eeuw de schaapskudden langzaam maar zeker verdreven werden, en de herdershonden om die reden hun baantje dreigden te verliezen, besloot Von Stephanitz het roer om te gooien en nieuwe taken voor de Duitse herder te zoeken.
Duitse herder 100 cm speelgoed online kopen BESLIST.nl De laagste prijs!
Semk Hond Knuffel Bulldog Bull Terrier Herder Zachte Gevulde Poppen voor Kinderen Kits Speelgoed Grote Kerstcadeaus Specification Merknaam: Semk Aritkeltype: Dieren Eigenschappen: Stuffed PlushZachtMiniModel, Geslacht: Unisex Modelnummer: 2704930 Dieren: Hond Materiaal: Polyester Type: Plush/Nano Doll Vulwerk: PP-katoen Age. Siku Duitse politiebus 150: Mercedes Benz AMG G65 2308.
Duitse Herder Gelukkige Honden.
Deze aandoening is deels erfelijk, maar bij de ontwikkeling hiervan spelen gewicht en belasting van de gewrichten door beweging een grote rol. Ook spondylose is een aandoening die geregeld bij Duitse Herder voorkomt. Hier treedt slijtage op in de schijven tussen de rugwervels, waardoor een abnormale aanmaak van botweefsel op gang komt.
Duitse Herder Honden rassen Honden.
Hij moet moed, strijddrift en hardheid bezitten om in de breedste zin van het woord als werkhond te fungeren. Om een goede gezelschapshond an een Duitse Herder te hebben, moeten ze goed worden gesocialiseerd. Ze hebben veel behoefte aan geestelijke en lichamelijke stimulans.

Contacteer ons