Resultaten voor engelse bulldog

   
 
 
 
engelse bulldog
 
Engelse Bulldog Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Engelse Bulldog. De Engelse Bulldog heeft zwaar te lijden onder zijn onnatuurlijke raskenmerken. In de natuur zouden deze honden binnen de kortste keren het loodje leggen. Zij zijn snel kortademig, bewegen zich moeilijk voort en velen zijn zelfs niet in staat om zich op een natuurlijke manier voort te planten.
Vind engelse bulldog in Honden Bulldogs, Pinschers en Molossers op Marktplaats.nl.
DIV KLEUREN Engelse bulldog de mooiste bulldog ooit engelsen. Engelse bulldog de mooiste bulldog ooit engelsen bulldog onmisbaar voor de echte engelse bulldog liefhebber, een prachtig mooi nieuw groot beeld van de bulldog. Het beeld is winterhard kan dus buiten geplaatst worden.
licg.nl Engelse Bulldog.
Kies het juiste ras voor uw situatie: lees vóór het kopen eerst of de Engelse Bulldog het ras is dat u zoekt. De Engelse Bulldog is een stevige hond uit rasgroep 2: Pinschers, Schnauzers, Molossers en Sennenhonden, waar hij onder de Molossers valt.
Engelse Bulldog Club Nederland.
Welkom op de website van de Engelse Bulldog Club Nederland E.B.C.N. De Vereniging van Liefhebbers van de Engelse Bulldog. Op deze site vindt u veel informatie over ons ras, betreffende fokkers, beschikbare nestjes en ook kunt u lid worden van de Club.
Engelse Bulldog.
Doordat het ras nog puur op uiterlijk wordt gefokt, en de Engelse Bulldog volgens fokkers en kenners aan deze rasstandaard moet voldoen, is het lichaam onderhevig geworden aan extremiteiten. Dit heeft ervoor gezorgd dat de Engelse Bulldog tot de minst gezonde rassen behoort.
Ras informatie Engelse Bulldog MaxLuna.
De Engelse Bulldog is kortharig, gestroomd, rood, al dan niet met witte aftekeningen of geheel wit. De Engelse Bulldog past zich makkelijk aan, 3x per dag een blokje om is voor hem genoeg. Af en toe borstelen is voor de Engelse Bulldog meestal voldoende, maar tijdens de ruiperiode wordt dagelijks borstelen geadviseerd.
Engelse Bulldog.
Waakzaam, ondernemend, trouw aan de baas, betrouwbaar, moedig, goedig van aard. De rasverenigingen; Bulldog Club Nederland en Engels Bulldog Club Nederland zijn bezig met de gezondheid van de Engelse Bulldog. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging.
Engelse bulldog of Bulldog Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. Engelse bulldog of Bulldog. De Engelse bulldog is een ras dat afkomstig is uit Engeland. Het is een gladharige hond en hij is ook redelijk fors gebouwd.
Engelse Bulldog Dierenkliniek de Arker.
Door de Raad van Beheer en de rasverenigingen BCN Bulldog Club Nederland en EBCN Engelse Bulldog Club Nederland zijn er aanvullende regels opgesteld voor de fokkerij die uiteindelijk moeten leiden tot een verbetering van de gezondheid van het ras. Pups krijgen geen stambomen meer als de ouderdieren niet aan deze regels voldoen.

Contacteer ons