Op zoek naar dwergschnauzer?

   
 
 
 
dwergschnauzer
 
Dwerg Schnauzer rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
Dit ras werd aan het begin van de 19e eeuw in Duitsland gefokt, maar het duurde tot de 20e eeuw voordat het ras naar andere Europese landen kwam. Naast de Dwergschnauzer bestaan twee andere grootteslagen, de Middenslag en de Riesenschnauzer Het is een aantrekkelijke hond met een goed karakter.
Puppyplaats.nl Schnauzer pups aangeboden.
Prachtig nestje dwergschnauzer pups uit zeer goede bloedlijnen. Prachtig nestje dwergschnauzer pups peper en zout het betreffen 3 teefjes 1 reutje Pups zijn afkomstig van zowel vaders Grey Tetis Meastro Kampioen kant als moeders kant uit zeer goeie bloedlijnen geboren op 05 september en kunnen omstreeks 31 oktobe.
Rasinformatie Dwergschnauzer MaxLuna.
De Dwergschnauzer is nou eenmaal een hond die veel beweging nodig heeft en als hij overdag zijn energie goed kwijt kan dan kan hij de rest van de dag binnen worden gehouden. Het karakter van de Dwergschnauzer is goed, ze zijn erg waaks, druk en liefhebbend.
Schnauzer Wikipedia.
Affenpinscher Aidi Anatolische herder Appenzeller sennenhond Argentijnse dog Berner sennenhond Bordeauxdog Boxer Broholmer Bullmastiff Ca de Bou Cane corso Cão da Serra da Estrela Cão de Castro Laboreiro Centraal-Aziatische owcharka Cimarrón Uruguayo Deens-Zweedse boerderijhond Dobermann Dogo Canario Duitse dog Duitse pinscher Dwergpinscher Dwergschnauzer Engelse buldog Entlebucher sennenhond Fila Brasileiro Grote Zwitserse sennenhond Hollandse smoushond Hovawart Kaukasische owcharka Kraki ovar Landseer ECT Leonberger Mastiff Mastín del Pirineo Mastín Español Mastino Napoletano Middenslagschnauzer Newfoundlander Oostenrijkse pinscher Pyrenese berghond Rafeiro do Alentejo Riesenschnauzer Rottweiler arplaninac Shar-pei Sint-bernard Tibetaanse mastiff Tornjak Tosa Zwarte Russische terriër.
Puppyplaats.nl Dwergschnauzer pups aangeboden.
Prachtig nestje dwergschnauzer pups uit zeer goede bloedlijnen. Prachtig nestje dwergschnauzer pups peper en zout het betreffen 3 teefjes 1 reutje Pups zijn afkomstig van zowel vaders Grey Tetis Meastro Kampioen kant als moeders kant uit zeer goeie bloedlijnen geboren op 05 september en kunnen omstreeks 31 oktobe.
Dwergschnauzer schnauzervereniging.nl.
Zijn karaktertrekken komen overeen met die van de Schnauzer en worden beïnvloed door het bij een dwerghond behorende temperament en gedrag. Schranderheid, onverschrokkenheid, uithoudingsvermogen en waakzaamheid maken de Dwergschnauzer tot een prettige huishond en ook als waak en begeleidingshond, die zonder problemen in een kleine woning kan worden gehouden.
Dwerg schnauzer kennel Van" de Blessewichof."
Wij zijn Hans en Cora van den Berg en onze hobby is de Dwergschnauzer" zwart zilver. In 1992 kochten wij onze eerste Dwergschnauzerteef zwart zilver Didi Britt van Overspoor. Wij fokken 1a 2 nestjes per jaar, uitsluitend voor rasverbetering en uit uitmuntende ouderdieren.
Dwergschnauzer.
De vacht van de Dwergschnauzer zal ieder kwartaal getrimd moeten worden door een hondentrimmer. De baard en de wenkbrauwen dienen regelmatig doorgekamd te worden om klitten te voorkomen. Bij sommige Dwergschnauzers komen huidproblemen voor die vaak te wijten zijn aan een slechte vachtverzorging. Dwergschnauzer is geschikt voor.
Dwergschnauzer, zwart-zilver.
Schrander, onverschrokken, waakzaam, met flink uithoudingsvermogen. De rasvereniging; Vereniging voor Schnauzerfokkers en Liefhebbers is bezig met de gezondheid van de Dwergschnauzer, zwart. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Hierin stellen zij het volgende onderzoek verplicht voor de ouderdieren: ECVO-oogonderzoek.
Dwergschnauzer kennels in Nederland Doggo.nl.
Zoek een adres bij jou in de buurt. Dwergschnauzer kennels in Nederland. Sluisstraat 110 5666 AN Geldrop. Trimsalon en fokker Dwergschnauzers en West Highland White Terriers. HondenfokkerTrimsalon, Meer info. Meuleveldlaan 38 5926 SC Venlo. Zwarte Russische Terriers en Dwergschnauzers zwart/zilver.

Contacteer ons