Resultaten voor dwergschnauzer

   
 
 
 
dwergschnauzer
 
Dwergschnauzer YouTube.
De naam van dit ras komt van Schnauzer snoet en verwijst naar de karakteristieke ruig behaarde snuit. De Schnauzer vergezelde de paarden van de postwagens en verdreef knaagdieren uit de stallen. Er bestaan drie Schnauzer variëteiten: de Riesenschnauzer, de Middenslag Schnauzer en de Dwergschnauzer. De Dwergschnauzer werd in 1880 verkregen door de selectie van kleine exemplaren.
Dwergschnauzer schnauzervereniging.nl.
Schranderheid, onverschrokkenheid, uithoudingsvermogen en waakzaamheid maken de Dwergschnauzer tot een prettige huishond en ook als waak en begeleidingshond, die zonder problemen in een kleine woning kan worden gehouden. Schedel: is krachtig en langgestrekt, zonder sterk afgetekende achterhoofdsknobbel. Het hoofd moet bij de substantie van de hond passen.
High Society Dreams Dwergschnauzer kennel in Leeuwarden Over ons.
Het is een compact hondje die makkelijk mee te nemen is op vakantie en ook een stoer uiterlijk heeft voor een man om mee over straat te lopen. Een hond die niet uithaart, ideaal! Zodoende kwam onze eerste Dwergschnauzer in ons leven.
U wilt een dwergschnauzer en dan TULPASHOEVE DWERGSCHNAUZERS EN DWERGTECKELS.
U kunt voor uzelf alles op een rijtje zetten, waarom u een Dwergschnauzer wilt, wat u van een hond verwacht, wat wilt u met hem gaan doen, enz. Naar aanleiding van het aanmeldingsformulier komt u een keer langs, het liefst het hele gezin.
Rasinformatie Dwergschnauzer MaxLuna.
De Dwergschnauzer heeft veel beweging nodig, het beste kunnen de honden buiten worden gehouden overdag zodat zij lekker kunnen bewegen tenzij je een aantal per dag volop met ze kunt bewegen dan zijn ze binnen ook rustig. De Dwergschnauzer moet 2x per jaar geplukt worden en regelmatig borstelen en kammen hoort er ook bij.
Dwergschnauzer Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Dwergschnauzer. De Schnauzer is er in drie varianten: de Dwergschnauzer, de Middenslag Schnauzer en de Riesenschnauzer. De Dwergschnauzer kent verschillende erfelijke aandoeningen, zoals allergieën atopie, elleboogdysplasie en epilepsie. De aandoeningen manifesteren zich vaak al op jonge leeftijd.
Vind dwerg schnauzer op Marktplaats.nl.
dwergschnauzer, dwerg schnauzer, dwergschnauzerpups, pups. Wij hebben voor onze hobby 2 dwergschnauzers, zwart/zilver. Het zijn 2 zussen en schatten van honden, ze worden in januari 5 jaar. 2 Jaar geleden hebben ze allebei een nestje gehad, dit was zo leuk dat nu een van de 2 zussen weer supermooie puppy's' heeft gekregen op 13 september.
Dwergschnauzer Nederlandse Schnauzer Club Riesenschnauzer Schnauzervereniging.
Behalve dat u via deze website in contact kan komen met een officiële fokker, treft u ook allerlei interessante wetenswaardigheden aan over de Dwergschnauzer. Klik op rasstandaard, klik daarna door op Dwergschnauzer en u ziet in één oogopslag alle informatie die u wenst.
Dwergschnauzer, zwart-zilver.
Schrander, onverschrokken, waakzaam, met flink uithoudingsvermogen. De rasvereniging; Vereniging voor Schnauzerfokkers en Liefhebbers is bezig met de gezondheid van de Dwergschnauzer, zwart. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Hierin stellen zij het volgende onderzoek verplicht voor de ouderdieren: ECVO-oogonderzoek.
Dwerg schnauzer kennel Van" de Blessewichof."
Wij zijn Hans en Cora van den Berg en onze hobby is de Dwergschnauzer" zwart zilver. In 1992 kochten wij onze eerste Dwergschnauzerteef zwart zilver Didi Britt van Overspoor. Wij fokken 1a 2 nestjes per jaar, uitsluitend voor rasverbetering en uit uitmuntende ouderdieren.

Contacteer ons