Op zoek naar beagle hond?

   
 
 
 
beagle hond
 
Beagle.
De Beagle is gewend te jagen in grote meutes of packs. Is als gezelschapshond actief, moedig en vriendelijk. Wist je dat niet alle Beagles die je op straat tegenkomt een officiële stamboom hebben? Rashonden zonder stamboom noemen we look-alikes. Meer weten over het verschil tussen een stamboomhond en een look-alike kijk op de pagina Waarom een stamboomhond? Een kleine, stevige en compact gebouwde hond zonder enige vorm van grofheid met een sterke, rechte rug en diepe borst.
Beagle Informatie over hondenrassen Hill's' Pet.
Afghaanse Windhond Informatie over hondenrassen Hill's' Pet. Airedale Terriër Informatie over hondenrassen Hill's' Pet. Alles over je huisdier. De Beagle is een vrolijke en aanhankelijke hond die graag gezelschap heeft. Dit ras kan heel destructief worden en buitensporig blaffen als het alleen gelaten wordt.
Wat Zijn Eigenlijk De Voornaamste Beagle Eigenschappen?
De Beagle is een prachtige hond die veel plezier brengt. Ben je sportief aangelegd en bereid om tijd voor je hond opzij te zetten, dan is de Beagle zeker voor jou. Maar doe eerst je onderzoek: de Beagle eigenschappen zijn niet voor iedereen.
Beagle.
De hond heeft een ongezonde aanleg om dik te worden. Beagle is geschikt voor. Gg, UV-proef, VZH, behendigheid, fietsen, joggen, steppen, jachtproeven. De Beagle heeft een zeer groot uithoudingsvermogen. Geef uw Beagle voldoende mentale activiteiten waarbij hij zijn neus moet gebruiken.
Beagle Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Het is belangrijk een beagle vanaf pup af aan traint op gehoorzaamheid en loslopen van de lijn. Natuurlijk, mijn hond is niet de meest gehoorzame hond die er bestaat, maar ik ken genoeg honden van zogenaamd gehoorzame rassen die een stuk minder goed luisteren dan de gemiddelde goed opgevoede beagle.
Beagle YouTube.
Die specifieke functie dankte het ras vooral aan zijn bijzonder scherpe reukzin. Ook vandaag wordt de Beagle nog ingezet als drijfhond, maar daarnaast is deze hond ook een populair gezelschapsdier" geworden, omwille van zijn goede karakter. Standard YouTube License. Show more Show less.
Honden Beagles, Bassets en Lopende honden Marktplaats.nl.
Geslacht onbekend Geslacht onbekend 1. Basset Basset 7. Beagle Beagle 39. Dalmatiër Dalmatiër 3. Overige rassen Overige rassen 34. Particulier Particulier 45. Fokker Hobbymatig Fokker Hobbymatig 12. Fokker Professioneel Fokker Professioneel 16. Handelaar Handelaar 4. Eén hond Eén hond 30.
Beagle Pedigree.
Het zijn ook geweldige honden voor kinderen om mee te spelen. De Beagle wordt ook bijna mens als je hem er niet aan herinnert dat hij eigenlijk een hond is. Een Beagle is aanhankelijk en gehoorzaam en onder geen enkele omstandigheid nerveus of agressief.
Beagle Honden Page.
De beagle is over het algemeen een nette schone hond. Het is aan te raden om de beagle minimaal 1 keer per week met een zachte borstel te borstelen en de oren regelmatig te controleren op infecties. Bij de Beagle moet je ook goed op z'n' gewicht letten want voor een beagle is het heel slecht om te dik te zijn.
Puppyplaats.nl Beagle pups aangeboden.
10 maanden oude beagle pup zindelijk en opgegroeid met kinderen vrolijk gewend aan andere honden. Reacties graag via email. 10 maanden oude beagle pup zindelijk en opgegroeid met kinderen vrolijk gewend aan andere hond. 10 maanden oude beagle pup zindelijk en opgegroeid met kinderen vrolijk gewend aan andere honden.

Contacteer ons